Escape Room Gelderland

Hoe kom ik hier weg? Hoe kom ik hier uit? Een leven lang opgesloten in de kelder van je geboortehuis. Verzorgd door enkel je moeder. Totdat... ze op een dag is verdwenen! Waar is ze? Waarom komt ze niet meer? Honger, dorst en wanhoop overvallen je. Ik moet hier weg! Ik moet ontsnappen! Dan bedenk je plotseling wat moeder zei over dat kistje dat je in geval van nood moest openen.

Wat er volgt: puzzel na puzzel, raadsel na raadsel en kamer na kamer. De klok tikt door. Hoe lang heb ik nog? Je handen worden klam, je begint te zweten en te hallucineren. Kan ik wel op tijd ontsnappen? Ben ik er wel slim genoeg voor? Kun jij op tijd ontsnappen? Ga dan de uitdaging aan en kom naar Escape Room Gelderland.

Bekijk onze trailer op Youtube:
https://youtu.be/JNLueGXjmXI

Contactgegevens

De Houtakker 51
6681 CW Bemmel
+31481471100
info@escaperoomgld.nl
http://www.escaperoomgld.nl


Openingstijden

Maandag t/m zondag 11:00 tot en met 23:00uurEscape Room Gelderland

Minimale leeftijd: 16

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

11,67 tot 40,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)Totaal boekingsprijs ma-do: 70,- vr-zo: 80,-
Reviews

Review toevoegen

Superrrr

door Rob (06-01-2017)

Met zijn vieren hebben we getracht te ontsnappen. Onze dochters deden een mooie duit in de zak, echter op enkele seconden zijn we gestrand. We hebben genoten!


Super leuk en spannend

door Faruk (25-12-2015)

Heel leuk bedacht met verschillende ruimtes en leuke puzzels. Wij zijn met de kids geweest, beetje eng maar super leuk.


Een geniale sfeer met uitdagende puzzels

door Jim (05-06-2015)

Moet je naar een grote stad om een leuke Escape Room Ervaring mee te maken? Nee, zeker niet. De Escape Room in Bemmel is vergeleken met de 2 escape rooms in Nijmegen een veel betere Escape Room. Het sfeertje wat er in de meerdere kamers hangt, trekt je helemaal in het spel. Het was een geweldige en uitdagende ervaring, gelukkig konden we met nog 3 minuten op de klok ontsnappen.


Zijn er meer van dit soort rooms?

door Erna van de Kolk (29-05-2015)

Echt een aanrader. Allereerst gratis en voldoende parkeermogelijkheden, leuke ontvangst door gastheer, en gastvrij ontvangst. Daarna uitleg, en de room in, met uitdagende puzzels waar samenwerking en teamwork echt op de proef worden gesteld. Gelukkig wel hints op het juiste moment om nog net op tijd te kunnen ontsnappen. Was echt een superervaring! Ook een uniek detail is dat de Room is nagebouwd op basis van een waargebeurd verhaal en de sfeer erg goed is weergegeven.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: