Escape Experience

Ervaar escaperoom Verdieping 13, de sensatie die behoort tot de nieuwste generatie escaperooms waarbij je met hoogstaande licht- en geluidseffecten volledig in de sfeer wordt gebracht en met puzzels die verder gaan dan sleutels en hangsloten.

Handel snel! De tijd tikt...

Contactgegevens

Haverkamp 226
2592BM Den Haag
info@escapeexperience.nl
http://www.escapeexperience.nl


Verdieping 13

Vele mysterieuze vermissingen voltrekken zich in het kleine flatgebouwtje met de 13 verdiepingen… Niemand weet wat hier precies aan de hand is. Het verhaal begint bij Arend Ravestein, de bewoner van de bovenste verdieping. Hij was na het overlijden van z’n vrouw erg op zichzelf, en is daarna niet meer gezien. Volgens velen was hij suïcidaal en leeft hij niet meer.

Toch horen medebewoners hem nog geregeld praten en gebeuren er onverklaarbare dingen in het hele gebouw. Knipperende lampen, rare geluiden en plotselinge voetstappen waar niemand blijkt te zijn.

Sindsdien komen er veel geïnteresseerden langs, waarvan vele uiteindelijk ook verdwijnen... Durven jullie te komen? Jullie zijn in ieder geval gewaarschuwd!Minimale leeftijd: 16

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

115,00 tot 125,00 euro totaal per game

Reviews

Review toevoegen

Leuke kamer, verrassend!

door Avelien (29-12-2017)

Mooi ingericht en leuke originele puzzels!


Echt een leuke kamer weer

door Tanya (10-05-2017)

Leuke kamer, goede puzzels, origineel ook! Leuk gedaan, zeker een aanrader.


Was een hele mooie escape ,top!

door Sandra (20-02-2017)

Was erg leuk en mooi in elkaar gezet. Veel te doen. Helaas niet ontsnapt maar dat kan de pret niet drukken.


Een bijzonder mooie ervaring!

door Familie Nelissen (28-01-2017)

Wij waren met ons gezin op 22 januari in de escaperoom, voor ons als ouders was het de eerste keer dat we zoiets deden en de kinderen hebben het al vaker gedaan. Volgens de kinderen was dit de mooiste escaperoom van alle die ze gedaan hadden! Het was ook echt super!


Afwisselend en uitdagend

door Charelle (19-01-2017)

Deze nieuwe escape room is echt een must! Verdieping 13 is spannend en uitdagend, en voor ieder wat wils. Er gebeurt van alles zodat iedereen bezig is, maar er zit ook een goede logica en structuur in. Het is afwisselend en leuk, en aangevuld met goede special effects. Het is echt by far de beste en leukste escape room waar ik ooit ben geweest!


Spannend, uitdagend, spectaculair!

door Mark (19-01-2017)

Toen we hoorden van een nieuwe room in Den Haag moesten we die uiteraard even gaan proberen! Gister was het zo ver. Fijne ontvangst met de voor ervaren escapers bekende uitleg over Escape Rooms. Op naar de room zelf... De sfeer is vanaf het begin aanwezig en bouwt naar mate je meer progressie boekt steeds verder op. Special effects worden daarbij niet geschuwd maar zijn nooit te aanwezig of storend. De puzzels zelf zijn ook niet uit het oog verloren. Erg divers en uitdagend. Er kan hier en daar gemultitasked worden (parallelle puzzels), wat wij erg belangrijk vinden. Toch hebben ze het zo weten te maken dat iedereen bij het verhaal en de kamer betrokken blijft. Top! Dit is de eerste room van deze crew, maar dat merk je nergens aan. Hopelijk gaan we hier meer van horen!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: