Escape Room Wageningen

Escape Room Wageningen daagt jou en je vrienden uit om binnen een uur onze ruimte te ontsnappen. Houden jullie de zenuwen in bedwang om alle verborgen hints aan elkaar te verbinden om zo alle puzzels, raadsels en uitdagingen op te lossen terwijl de tijd langzaamaan wegtikt?

Contactgegevens

Nude 28 ingang 3
6702DL Wageningen
+31644652625
escaperoomwageningen@gmail.com
http://www.escaperoomwageningen.nl/


Openingstijden

Dagelijks; 10:00 - 23:00Prisoner of War

Oorlog. Gevangen genomen in een vijandelijke bunker en opgesloten in een cel met water en brood. De bewakers maken je het leven zuur en niks lijkt erop dat je ooit nog vrij gaat komen. Tenzij... tenzij je de geallieerden in de regio kan bereiken. Zou er dan plotseling toch een kans zijn om te ontsnappen?

https://youtu.be/KoK6zmtZiA8Minimale leeftijd: 14

3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

12,00 tot 25,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)Korting: Maandag tot en met donderdag €1,50 korting voor studenten en scholieren

Reviews

Review toevoegen

Een echte aanrader!

door Anneke (09-01-2016)

Hele mooie opdrachten in een goed uitgewerkt thema. Veel verschillende vaardigheden nodig om eruit te komen, echt teamwork! Heel goed opgebouwd.


Een uitdagende escape room

door Tom Meuwissen (27-11-2015)

Deze escape room heeft een mooi verhaal dat ook past bij Wageningen. De opdrachten die je moet uitvoeren zijn zeer uitdagend en passen in het verhaal. Deze escape room moet je hebben gespeeld.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: