Team Trapped

Bij het kijken van een film, kun je achterover leunen, ontspannen en tot rust komen. Het omgekeerde is waar bij een escape game. Real-life escape games vereisen uiterste concentratie en actieve betrokkenheid van alle spelers. Er is geen seconde te verliezen terwijl de tijd langzaam verstrijkt. Ervaar deze nieuwe en populaire vorm van recreatie met vrienden, familie of collega’s. En onthoud, samenwerken en goede communicatie zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvolle ontsnapping. Maar belangrijker nog: “Wees creatief!”

Contactgegevens

Peperstraat 6A
5911HA Venlo
+31 (0)84 86 95 86 0
info@teamtrapped.com
http://www.teamtrapped.com


The Blind Tiger

Yesterday an unknown male died in the van Gogh Mental Institution. Shortly before dying he disclosed he was born in the 19th century. First autopsy revealed the person in question was indeed of extrao...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

99,00 tot 109,00 euro totaal per game
The Attic

Joseph beter bekend als ‘Ancum the Great’ gaat de wereld wederom verbazen. Afgezonderd op zijn zolderatelier werkt de illusionist in het uiterst geheim aan zijn nieuwste en grootste truc ooit. Niemand...
Meer info en reviews


2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

99,00 tot 109,00 euro totaal per game


Reviews

Review toevoegen

Ook voor iemand die niet van spelletjes houdt

door Tom Canters (07-11-2015)

Zelfs als "niet spelletjes persoon" heeft mijn eerste ervaring met een Escape Room mij weten te prikkelen. Chapeau Team Trapped!


Uitdagend

door Jeroen Westheim (03-11-2015)

Een goed aangeklede ruimte die vanaf het eerste moment zorgt voor uitdaging! puzzels zijn top bedacht! de unieke locatie (centrum Venlo) past goed bij het verhaal, zodat je er een toffe avond of dag van kan maken.


Tot in de puntjes

door Roel (02-11-2015)

Het pand en de inrichting zorgen ervoor dat je gelijk in het verhaal zit. Het niveau van de details is ontzettend hoog, wat weer bijdraagt aan de inleving. Puzzels zitten zeer goed in elkaar, ook technisch dik in orde. Aanrader!


Originele puzzels, mooie details en goede sfeer.

door Beerd (02-11-2015)

In het afgelopen jaar zeven andere escaperooms in Nederland gespeeld en dit was een van de betere. Qua sfeer en details kan het zich zeker meten met de bekendere die ik gespeeld heb zoals Sherlocked, Amsterdam en De Laboratoriumkamer, Bunschoten. En waar je veel puzzels vaker tegenkomt bij verschillende escaperooms zitten hier een paar hele originele puzzels in en bijna geen cijfersloten! En er is me verteld dat deze paar cijfersloten er binnenkort ook uit gaan. Aanrader dus!


Je wordt helemaal meegesleept in het verhaal!

door Remco (31-10-2015)

Dit was mijn eerste ervaring met een Escape Room. Ik had dus niet echt een idee wat ik moest verwachten. Maar ik was positief verrast! De ruimte was prachtig aangekleed en je voelde echt de sfeer hangen van de tijd waarin het verhaal zich afspeelt. Helaas hebben we de escape room niet uitgespeeld, maar dat deed de pret niet drukken ;) Door deze ervaring zal ik zeker nogmaals een escape room gaan bezoeken!


Leuke en verrassende avond in Venlo

door André (26-10-2015)

Dit was mijn eerste ervaring met een escape room. Het was een leuke en verrassende ervaring. Ik hoop dat alle escape rooms zo zijn!


Heel erg tof

door Remy (21-10-2015)

Mijn 2e escape room. Ik ben erg onder de indruk, top afgewerkt! Verassende elementen. Gebouwd / bedacht door enthousiastelingen, dat merk en voel je aan alles!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: