Lets Escape Haarlem

Nederland ligt onder vuur! Vreemde vliegtuigen zijn het Nederlandse luchtruim binnengedrongen.
Er worden al meerdere steden gebombardeerd en de vliegtuigen zijn onderweg naar Haarlem. Gelukkig heeft de Nederlandse landmacht in jaren ’70 een bunker gebouwd in het centrum van Haarlem.
Lukt het jullie om de bunker binnen te komen en het bombardement te overleven?






Contactgegevens

Drossestraat 2
2011 XW Haarlem
023 303 34 54
info@raakshalle.nl
http://letsescape.nl/product/haarlem-fall-out-shelter/


Openingstijden

Dagelijk geopend van 11.00 tot 23.00 uur



Fall-out shelter

Nederland ligt onder vuur! Vreemde vliegtuigen zijn het Nederlandse luchtruim binnengedrongen. Er worden al meerdere steden gebombardeerd en de vliegtuigen zijn onderweg naar Haarlem. Gelukkig heeft...
Meer info en reviews


3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

69,00 tot 108,00 euro totaal per game




The pyramid of pharao Amasis

In de jaren '50 was een groep archeologen op zoek naar de piramide van Amasis. Na een jarenlange zoektocht hadden ze haar gevonden, maar net toen het basiskamp was opgebouwd, volgde een hevige zandsto...
Meer info en reviews


3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

69,00 tot 108,00 euro totaal per game






Reviews

Review toevoegen

Avontuur! Superleuke en spannende kamer

door Iris (27-10-2018)

Wat een gave kamer! Zeker weten een van de leukste kamers die in heb gedaan. De sfeer was top, heel gaaf aangeklede ruimtes, puzzels met variatie en niet te moeilijk of te makkelijk. Ontvangst was leuk en daarna gelegenheid voor een borreltje met bitterballen. Echt een aanrader!


Fantastisch

door Paula (10-10-2018)

Wat een te gekke kamer!!! Leuk thema en super mooi aangekleed tot in de details. Afwisselende puzzels en leuke twists. Aardige mensen bij de ontvangst en we zijn ontsnapt!! Echt een aanrader!!!


Niet goed

door D (31-08-2018)

Een aantal onderdelen waren stuk en we waren binnen een half uur al klaar. 7 is echt veel te veel trouwens, ik zou max 4 aanraden. Sfeer/aankleding buiten de room is ook niet echt sprake van.


Super uitdagend!

door Femke (26-03-2017)

Leuke kamer! Erg leuk thema en goed uitgewerkt. Het begin is wat verwarrend maar dat maakt het juist spanend! Er is wel wat brainpower nodig om een aantal puzzels op te lossen. Andere puzzels zijn weer op te lossen door goed te kijken en te combineren. Kortom voor ieder wat wils.... echt een aanrader!


Leuk, maar...

door G. (10-12-2016)

Leuke escaperoom met een goed thema, maar de uitwerking is wat ver gezocht door de gekke twist na binnenkomst. Wij hadden sommige hints wel nodig, maar deze hadden wat ons betreft wat subtieler gemogen. Ook wij hadden een wat katerig gevoel na afloop, omdat je zo snel weer buiten staat na afloop. Dat doen andere Rooms een stuk beter.


Spannende kamer

door Doke (01-10-2016)

De kamer zelf was leuk en spannend. De geluiden, en de attributen maken het zeker spannend. Grote afknapper was echter de ontvangst en het feit dat je vrijwel zonder enig woord van toelichting/uitleg of even leuk napraten in no time weer buiten stond. Zeer ongeïnteresseerd, geen foto bijv., geen mogelijkheid van drankje of wat dan ook. Gaf een heel katerig gevoel!


Geweldige ervaring

door Beth (15-06-2016)

Met een groep van 6 hebben wij de escape room in Haarlem geprobeerd, en met succes! Het was een super gave kamer met ingewikkelde puzzels. Uiteindelijk hebben wij het gehaald!


Te GEK!

door Ivo (14-06-2016)

Met een Vrijgezellenfeestje geweest, en iedereen vond het te gek! Bedankt voor een te gekke dag.


Spannende ervaring met een goede sfeer!

door Maarten (14-05-2016)

Een erg spannende kamer met een uitstekende sfeer. Zodra je de kamer binnen komt wordt de druk erop gezet, en die blijft aanzetten tot het laatste moment! Zeker een aanrader.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: