Terug naar Lets Escape Enschede

Jules Verne was een visionair. Hij voorspelde zaken die we nu als normaal beschouwen.

Met jouw leiderschap, vernuft en inzicht kun jij de reis om de wereld ongetwijfeld sneller maken dan Philaes Fogg en zijn trouwe metgezel Passepartout meer dan 100 jaar geleden deden.

Koppel je kennis en inzicht aan de koelbloedigheid die een wereldreiziger nodig heeft.

Maak een spannende reis om de wereld in deze Escape Room!

Van ouderwets puzzelen tot topografie. Van sleutels tot algemene kennis. Van water tot vuur. In combinatie met een aantal volwassen kunnen kinderen vanaf 12 jaar ook prima meedoen in deze kamer.

Minimale leeftijd: 12

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.




Reviews

Review toevoegen

Leuke escape room met een leuk verrassings element

door Petra (09-09-2018)

Meerdere escape rooms gedaan nu, dit is tot nu toe de leukste die ik heb gedaan, vooral door een leuk verassings element.


Ontsnapt in 80 dagen

door Marcel (21-01-2018)

Met een groep enthousiaste beginnelingen op zoek naar de uitgang. Na paar x vastlopen en enkele hints begon t kwartje te vallen en zijn we ontnapt. Prachtig aangeklede kamers en een aantal erg originele "puzzels". Ik heb nog geen vergelijkingsmateriaal maar daar gaat op zeker veranderen!


spannend en zeer intens

door herman en tineke schippers (17-10-2017)

wij waren met onze personeels vereniging van van heek in losser met 32 personen. eerst hebben wij gebruik gemaakt van een koud en warm buffet wat zeer goed en lekker was. daarna speelden wij in 3 verschillende kamers en de mensen die er aan mee deden waren nadien vol lof. je kreeg vooraf hele duidelijke uitleg en er werd goed gecommuniceerd tussen de spelers en het team van let'scape. daarom wil ik zeggen: vol lof voor dit team en ik kan het iedereen aanraden om hier de escaperooms uit te proberen. en ik wil johan en tom bedanken voor de goede begeleiding.


Een uur lang puur puzzelplezier

door Nicole (13-08-2017)

Wat was het leuk! Mijn allereerste ervaring met een Escape Room. Bij binnenkomst is er meteen veel te zien en alle hangsloten prikkelen de nieuwsgierigheid. De puzzels zijn afwisselend, niet te eenvoudig, maar ook niet te ingewikkeld.. Een gevoel van tijdloosheid overvalt je, omdat je wordt meegezogen in een mooie reis. Zeker voor herhaling vatbaar. We komen graag nog een keer naar de vriendelijke mensen van Let's Escape in Enschede.


Complete avond uit

door Daphne (21-05-2017)

Mijn eerste escaperoom ooit. Hier heb ik mijn verjaardag gevierd. De combinatie met eetcafé CP zorgt voor een complete avond. Eerst een drankje, vervolgens de escaperoom in. Tegen alle adviezen in zijn we als wervelwinden in complete chaos begonnen. Erg fijn dat je tips kunt krijgen, maar er ook voor kunt kiezen om het zonder tips te doen. In hoeverre dit een goeie escaperoom is in vergelijking met andere rooms kan ik niet zeggen, maar we hebben wel veel plezier gehad. We waren met 6 personen trouwens.


Zeer geslaagd personeelsfeestje!

door Nadine (18-04-2017)

Met de collega's een hele leuke, gezellige middag en avond gehad. Hebben aansluitend nl ook heerlijk gegeten bij CP. (ook zeker een aanrader dus!) De groepen opgesplitst in 2 kamers ; Las Vegas en 80 dagen om de Wereld. Beide kamers werden als uitdagend en leuk beschouwd. En je wordt gewoon super fanatiek als die deur eenmaal op slot gaat.. ! .. 1 groep van ons had de code tijdig ontcijferd, maar was net een fractie te laat met intoetsen.... Heel jammer!


Super vette escaperoom!

door Niki (15-01-2017)

Wij hebben de kas Vegas gedaan met 7 meiden. De puzzels waren verrassend en goed bedacht in het thema. We haalden het net binnen de tijd dus wel te doen! Alleen vonden we dat de locatie slecht te vinden was! Hierdoor waren we wat te laat.


Heel verrassend!

door Angelique (04-01-2017)

We hebben met het hele gezin genoten van deze escaperoom. Voor de kinderen (10,11 en 14) was het de eerste keer en ook de jongsten konden goed meekomen. Ongelooflijk hoe goed het hele verhaal in elkaar stak en op elkaar aan sloot. Leuke verrassingen en heel gevarieerde puzzels en raadsels. Kortom een aanrader, ook voor kinderen.


Super leuke ervaring en boeiende thema's

door Angela (27-12-2016)

We kwamen met 19 personen en hebben in 3 verschillende kamers gespeeld. Iedereen was laaiend enthousiast en het uur vloog voorbij. De ontvangst was super vriendelijk en de begeleiding tijdens het spel was meer dan goed. Het eten was heerlijk en de bediening was uit de kunst, we hebben dus een fantastische avond gehad!


Gave kamer met leuke puzzels

door David (20-12-2016)

Mooi aangeklede kamer met veel (samenhangende) puzzels. Veel oog voor detail en een goede verhaallijn. Het is een leuke en uitdagende kamer. Maar met voldoende inzet en denkkracht is hij goed op te lossen. Een aanrader voor mensen die van escaperooms houden!


Spannend en uitdagend

door Nikki (25-09-2016)

Een ideale activiteit voor vrijgezellenfeestjes! Het echt moeten samenwerken en communiceren is dan erg leuk. Mooie kamers met gave, ingewikkelde puzzels. Ook vol verrassingen! Vriendelijk personeel, er werd goed meegedacht over de organisatie van onze vrijgezellenfeesten mbt de Escape Room activiteit.


Worth the trip

door Yannick (19-09-2016)

Amazing room, although typical puzzles, you really should think out of the box. You gonna be surprised by the quality of it and the very nice decorations. Perfect for beginners as well as experimented escapers!


Was een hele leuke eerste wereldreis.

door Jessy (04-09-2016)

Goed ontvangst en creatieve puzzels, we komen nog een keer weer!


Mooie ervaring waar samenwerking een must is

door Marcel (12-06-2016)

Een mooie ervaring waar je je zintuigen de kost moet geven. Samenwerken is een must als je op tijd de kamer wil verlaten. Een echte aanrader. Op naar de volgende escaperoom


Bachelorparty Las Vegas puzzel

door Martin (30-05-2016)

Let's Escape heeft een 3e kamer in Enschede toegevoegd. Met een Las Vegas thema. Erg leuke kamer, zeer inventieve puzzels. Ga de andere 2 zeker ook nog een keer doen!


Niks is wat het lijkt ;-)

door Sebastiaan (28-03-2016)

Goed ontvangen door het personeel van Let's escape, daarna begeleid naar de ingang. We deden de around the world in 80 days kamer. Leuke kamer, het begin was alleen een beetje rommelig maar konden snel goed beginnen. De tijd vloog voorbij, dat is opzicht al een compliment. We zijn er uiteindelijk op tijd uitgekomen. Kamer is aan te raden, en onthoud... niks is wat het lijkt ;-)


Mooi ingerichte kamer

door Nathan (03-03-2016)

Dit was onze tweede ervaring met een escaperoom. Met een groep van 7 in 48 minuten ontsnapt. De kamer zit goed in elkaar met enkele leuke verrassingen. Zeker de moeite waard!


Superleuk!

door Fanny (28-02-2016)

We hebben met 7 personen gespeeld. Het was erg leuk om te doen. Kamer is mooi ingericht en er zitten verrassende elementen in. Met een paar hints hebben we het net binnen de tijd gehaald.


Geweldige ervaring voor 6 nieuwelingen

door Hans (10-01-2016)

Wat een leuke ervaring, prima ontvangst in Café CP, daarna naar de escaperoom, even onwennig maar al gauw waren we goed bezig met af en toe een hint. We hebben het net niet gehaald, maar oh wat was het leuk. Na afloop een bittergarnituur en een drankje. Topervaring.


Een ontzettend leuke reis om de wereld

door Femke (25-10-2015)

Een erg leuke ervaring om met het gezin te doen ( Kids 9&11 jaar). Voor herhaling vatbaar.


Erg leuk om te doen, voor jong en oud

door Luuk (22-10-2015)

Met familie zijn we in 2 kamers geweest, 2 verschillende thema's allebei een uur, het is erg leuk om te doen, je moet echt goed samenwerken om de puzzels op te lossen. Communicatie is heel belangrijk en je moet goed naar elkaar luisteren, ik denk ook dat het een uitstekende teambuilding oefening is voor sommige mensen. Kamers zijn leuk aangekleed, alles heeft een functie en hoort bij de puzzel. Aardige gastheer, hij helpt je goed, geeft goede uitleg en is geduldig.


Wat een geweldig avontuur in een uur!

door Saxion-team (27-09-2015)

Let's Escape is absoluut een aanrader om naar toe te gaan. Naast het feit dat Tom een 'keigoede' gastheer is, hebben wij ons zeer vermaakt tijdens de 'reis om de wereld in 80 dagen'. Er zit echt een verhaal in, elke handeling die je moet verrichten sluit dus ook logisch aan op de voorgaande. Het was een verrassend en spannend uur! Binnenkort gaan we de andere kamer(s) uitproberen.


Thriller; een absolute aanrader!

door Janneke (24-09-2015)

Net niet gehaald, wat balen! We hadden nog maar een minuutje nodig. Het was zo spannend. We konden in het begin onze weg niet helemaal vinden, er waren ook zoveel slotjes, kistjes, kastjes en bakjes. Het was echt een super gave kamer en puzzel, alles klopte en sloot op elkaar aan. Je moet heel alert zijn en alles wat in de kamer stond had een doel. Ik heb meerdere kamers gedaan, maar deze was erg origineel met veel onverwachte aspecten. Aanrader!


Combineren, goed luisteren en scherp blijven!

door Marina (23-09-2015)

Belofte maakt schuld, dus ook kamer 2 binnenstebuiten gekeerd. Deze zit vooral qua puzzels en combinaties nog beter in elkaar dan de space shuttle kamer. En is ook weer heel anders dan de andere kamers die ik tot nu toe bezocht heb. Je moet goed opletten en er zijn een paar valkuilen waar je in kunt trappen die ervoor zorgen dat je volledig de kluts kwijt bent. Scherp blijven dus!


Aanrader

door mik (19-09-2015)

Een erg mooi aangeklede kamer met orginele puzzel! Ik heb nu verschillende escaperooms gedaan en dit was ruim uit de leukste.


Fantastische ervaring

door Bas (18-09-2015)

Met zijn 5-en deze escape room gedaan. Speciaal ervoor gereisd van Nijmegen naar Enschede, maar absoluut de moeite waard. Zeker van plan om nog een keer terug te komen voor GC2MT (2e escape room). Gecombineerd met een pubquiz en lekker eten in aangrenzend café (combi-deal) maakten de avond compleet. Puzzels waren uitdagend, maar goed te doen en trekken je helemaal mee in de sfeer van Reis om de Wereld in 80 dagen.


Fantastisch!

door Stephanie Vreriks (18-09-2015)

Het was onze eerste keer in een escape room. We gingen met de familie, onder wie twee meisjes van negen en elf jaar. De kamers waren echt heel gaaf ingericht en de thema's waren ook erg leuk! De Jules Verne kamer was ook geschikt voor de wat jongere speler. Al met al was het een ontzettende leuke spannende ervaring! Het is een keer wat anders en dat blijft je echt bij! Niets dan lof voor lets escape, ook voor de organisator! Echt super! We komen snel weer!


Zeer leuk!

door Djarah (12-08-2015)

Een leuke interessante kamer waar de puzzels uitdagend en leuk zijn. Nadat je eenmaal op gang bent met de puzzels vliegt dat uurtje voorbij en heb je het gevoel dat je nog een keer wilt!


2 super leuke rooms

door Olaf (25-07-2015)

Erg leuke avond gehad. Dit was de eerste keer dat ik een escape room speelde. We hebben beide rooms gespeeld. Ze waren allebei erg leuk, met veel leuke en uitdagende puzzels. De rooms zijn compleet verschillend, dus het is echt de moeite waard om ze beide een keer te doen. De rooms liggen in het centrum van Enschede. Nadat je ontsnapt bent, is er genoeg in de buurt te doen.


Super ervaring!

door Robbert (24-07-2015)

Twee weken terug voor het eerst een escape room gedaan met 5 vrienden. Echt een avondje totaal iets anders, uitdagend, spannend en verrassend. Locatie natuurlijk perfect, midden in de stad bij de kroeg om de hoek. Heb al zin in de andere kamer!


Nog een keertje, nog een keertje!

door Ellert (23-07-2015)

De eerste ervaring van dit gezelschap van 6 personen met een escaperoom. Na een korte uitleg ingesloten en begon de introductie waarna de hersenen aan het werk konden. Aanvankelijk waren we nog wat onwennig, maar met enkele subtiele hints van buitenaf wisten we tijdig te ontsnappen. Uiteindelijk de smaak dusdanig te pakken dat we een uurtje later ons ook lieten opsluiten in de andere kamer. Een top avond!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: