Lets Escape Enschede

De kamers in Enschede zijn gevestigd aan De Oude Markt. Één van de mooiste horecapleinen van Nederland. Dit maakt dat deze Rooms (uiteindelijk vier in totaal) uitermate geschikt zijn in combinatie met een avondje uit. Een hapje en een drankje behoort zeker tot de mogelijkheden in Enschede.

Creativiteit, originaliteit, kwaliteit en beleving. Onze Escape Rooms hebben bijzondere puzzels en vergen veel van je inlevingsvermogen en de onderlinge samenwerking. Let’s Escape heeft Escape Rooms waar beleving key is.

De thema's van onze kamers zijn Ground Control to Major Tom & Reis om de wereld in 80 dagen. Er is veel aandacht besteed aan de aankleding van de kamers. Dit maakt de beleving nog leuker!

Let's Escape Enschede heeft ook een aantal schitterende en zeer scherp geprijsde arrangementen. Diner, lunch, borrel, combinatie met een quizavond, teambuilding, vrijgezellenfeestje, etc. Wilt u zelf een arrangement samenstellen? Geen probleem Er is heel erg veel mogelijk.

We kunnen ook grote groepen aan. Groepen tot 50 personen is geen enkel probleem voor Let's Escape. We hebben namelijk een prachtige ontvangstruimte met bar en keuken, zodat diegenen die niet aan het spelen zijn er een hele gezellige avond van kunnen maken.

Bovendien staat er na afloop van het spelen van de Escape Room sowieso een lekker bittergarnituurtje klaar (wij trakteren), zodat je gezellig na kunt praten over je avontuur!





Contactgegevens

Langestraat 58-60 (Oude Markt)
7511 HC Enschede
053 4789 089
info@letsescape.nl
http://letsescape.nl


Openingstijden

Dagelijk geopend van 10.00 tot 23.30 uur



Reis om de wereld in 80 dagen

Jules Verne was een visionair. Hij voorspelde zaken die we nu als normaal beschouwen. Met jouw leiderschap, vernuft en inzicht kun jij de reis om de wereld ongetwijfeld sneller maken dan Philaes Fo...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

94,00 tot 102,00 euro totaal per game




Ground Control to Major Tom

Het jaar is 1986. De Space Shuttle Challenger desintegreert 73 seconden na de lancering. De wereld keek in shock toe… Nu, 34 jaar later, komt de waarheid boven tafel. De ramp met de Challenger is ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

94,00 tot 102,00 euro totaal per game




Las Vegas Hilton - Room 98

U verblijft vanavond in Room 98 van het Las Vegas Hilton. Deze kamer is een beruchte of beroemde kamer. Vele celebrities gingen jullie voor in deze kamer. Een aantal van hen heeft zelfs een mooie so...
Meer info en reviews


2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

94,00 tot 102,00 euro totaal per game




Escape Room XL | Een Escape Room vanaf 40 personen

Op een steenworp afstand van onze vaste stek in het centrum van Enschede vind u onze Escape Room XL, gevestigd in het Holland Casino Enschede. In samenwerking met Holland Casino Enschede biedt Let’s...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 18

40 tot 100 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 90 minuten om de kamer uit te komen.

De prijs is vanaf €22,50 per persoon

94,00 tot 102,00 euro totaal per game




Alice in Wonderland

Become as lost as Alice and as mad as The Hatter… Alice beleefde de meest waanzinnig avonturen in Wonderland. Jullie ook! Met een team van minimaal 3 en maximaal 6 personen stappen jullie Wonder...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

94,00 tot 102,00 euro totaal per game




De Tijdmachine

If no one comes from the future to stop you from doing it… Then how bad of a decision can it really be? In 1957 bedacht professor A.R. Cooper een manier om te tijdreizen. Hij haalde mensen uit 2...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

94,00 tot 102,00 euro totaal per game






Reviews

Review toevoegen

Leuke escape room met een leuk verrassings element

door Petra (09-09-2018)

Meerdere escape rooms gedaan nu, dit is tot nu toe de leukste die ik heb gedaan, vooral door een leuk verassings element.


Terug naar planeet aarde.

door Eline (04-07-2018)

Met een groep van 5 personen hebben we Ground Control to Major Tom gespeeld. Ternauwernood ontsnapt. We vonden de kamer dan ook niet voor de poes. Hij was wel erg leuk en dus niet makkelijk, maar best te doen (moet ook niet te makkelijk zijn). Had wel het gevoel dat je deze kamer het beste met 4 personen kan doen, want het is best krap. Leuke puzzels, veel variatie, en mooie aankleding. Je krijgt tips wanneer zij zien dat je vastloopt, dat waren er bij ons erg veel vergeleken met wat ik gewend ben, hoewel ze achteraf zeiden dat we zo weinig tips nodig hadden. Dat vond ik het enige minpuntje, liever zoveel mogelijk zelf uitvogelen, maar daar was deze kamer misschien wat te moeilijk voor ook (voor ons in ieder geval wel). Anderzijds moesten we ook vaak lachen om de tips die we kregen, dus het heeft ook wel wat, en leuk dat de organisatie ook helemaal in de rol zat (en bleef), ondanks dat ik me kan voorstellen dat hij zijn lachen moest inhouden. Normaal vind ik de kamer wat te prijzig, maar wij hadden een studentendeal. Ook de extra's die daarbij zaten vond ik best vrijgevig, daarmee dus een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Ontsnapt in 80 dagen

door Marcel (21-01-2018)

Met een groep enthousiaste beginnelingen op zoek naar de uitgang. Na paar x vastlopen en enkele hints begon t kwartje te vallen en zijn we ontnapt. Prachtig aangeklede kamers en een aantal erg originele "puzzels". Ik heb nog geen vergelijkingsmateriaal maar daar gaat op zeker veranderen!


Fabolous

door liset (19-12-2017)

Super toffee escaperoom. Echt een aanrader!


spannend en zeer intens

door herman en tineke schippers (17-10-2017)

wij waren met onze personeels vereniging van van heek in losser met 32 personen. eerst hebben wij gebruik gemaakt van een koud en warm buffet wat zeer goed en lekker was. daarna speelden wij in 3 verschillende kamers en de mensen die er aan mee deden waren nadien vol lof. je kreeg vooraf hele duidelijke uitleg en er werd goed gecommuniceerd tussen de spelers en het team van let'scape. daarom wil ik zeggen: vol lof voor dit team en ik kan het iedereen aanraden om hier de escaperooms uit te proberen. en ik wil johan en tom bedanken voor de goede begeleiding.


Een uur lang puur puzzelplezier

door Nicole (13-08-2017)

Wat was het leuk! Mijn allereerste ervaring met een Escape Room. Bij binnenkomst is er meteen veel te zien en alle hangsloten prikkelen de nieuwsgierigheid. De puzzels zijn afwisselend, niet te eenvoudig, maar ook niet te ingewikkeld.. Een gevoel van tijdloosheid overvalt je, omdat je wordt meegezogen in een mooie reis. Zeker voor herhaling vatbaar. We komen graag nog een keer naar de vriendelijke mensen van Let's Escape in Enschede.


Complete avond uit

door Daphne (21-05-2017)

Mijn eerste escaperoom ooit. Hier heb ik mijn verjaardag gevierd. De combinatie met eetcafé CP zorgt voor een complete avond. Eerst een drankje, vervolgens de escaperoom in. Tegen alle adviezen in zijn we als wervelwinden in complete chaos begonnen. Erg fijn dat je tips kunt krijgen, maar er ook voor kunt kiezen om het zonder tips te doen. In hoeverre dit een goeie escaperoom is in vergelijking met andere rooms kan ik niet zeggen, maar we hebben wel veel plezier gehad. We waren met 6 personen trouwens.


Zeer geslaagd personeelsfeestje!

door Nadine (18-04-2017)

Met de collega's een hele leuke, gezellige middag en avond gehad. Hebben aansluitend nl ook heerlijk gegeten bij CP. (ook zeker een aanrader dus!) De groepen opgesplitst in 2 kamers ; Las Vegas en 80 dagen om de Wereld. Beide kamers werden als uitdagend en leuk beschouwd. En je wordt gewoon super fanatiek als die deur eenmaal op slot gaat.. ! .. 1 groep van ons had de code tijdig ontcijferd, maar was net een fractie te laat met intoetsen.... Heel jammer!


Super vette escaperoom!

door Niki (15-01-2017)

Wij hebben de kas Vegas gedaan met 7 meiden. De puzzels waren verrassend en goed bedacht in het thema. We haalden het net binnen de tijd dus wel te doen! Alleen vonden we dat de locatie slecht te vinden was! Hierdoor waren we wat te laat.


Super geslaagde en uitdagende Escape Room

door Bram (09-01-2017)

Met een groep van 13 man, twee verschillende escape rooms gedaan bij Let's Escape in Enschede. De kamer Ground Control To Major Tom, was te doen en daar zijn we uiteindelijk binnen de tijd uitgekomen. De kamer Las Vegas Hilton was moeilijk, maar erg leuk. Hier zaten super mooie/creatieve puzzels/raadsels tussen die het lastig maken om te ontsnappen, het is ons dan ook niet gelukt (op één puzzel na). Van de escape rooms die ik heb gedaan, was dit zeker de leukste en meest uitdagende.


Hele leuke kamer vol goede puzzels

door Lysanne (05-01-2017)

Wat een super leuke ingerichte kamer! Ook de puzzels waren van goed niveau. Het krijgen van hints tussendoor was ook prettig.


Heel verrassend!

door Angelique (04-01-2017)

We hebben met het hele gezin genoten van deze escaperoom. Voor de kinderen (10,11 en 14) was het de eerste keer en ook de jongsten konden goed meekomen. Ongelooflijk hoe goed het hele verhaal in elkaar stak en op elkaar aan sloot. Leuke verrassingen en heel gevarieerde puzzels en raadsels. Kortom een aanrader, ook voor kinderen.


Super leuke ervaring en boeiende thema's

door Angela (27-12-2016)

We kwamen met 19 personen en hebben in 3 verschillende kamers gespeeld. Iedereen was laaiend enthousiast en het uur vloog voorbij. De ontvangst was super vriendelijk en de begeleiding tijdens het spel was meer dan goed. Het eten was heerlijk en de bediening was uit de kunst, we hebben dus een fantastische avond gehad!


Gave kamer met leuke puzzels

door David (20-12-2016)

Mooi aangeklede kamer met veel (samenhangende) puzzels. Veel oog voor detail en een goede verhaallijn. Het is een leuke en uitdagende kamer. Maar met voldoende inzet en denkkracht is hij goed op te lossen. Een aanrader voor mensen die van escaperooms houden!


Spectaculaire kamer

door Marcel (12-11-2016)

De escaperoom was erg leuk en heel mooi gemaakt. Vooral de electronica die echt werkt is erg spectaculair. Dat in combinatie met erg leuke puzzels zorgt voor een verdiende 5 sterren.


Heel erg leuk

door Handige Harry (24-10-2016)

Met 5 personen wisten we net op tijd te ontsnappen uit de kamer. Een erg leuk spel met diverse opdrachten en puzzels voor jong en oud. Een echte aanrader!


Spannend en uitdagend

door Nikki (25-09-2016)

Een ideale activiteit voor vrijgezellenfeestjes! Het echt moeten samenwerken en communiceren is dan erg leuk. Mooie kamers met gave, ingewikkelde puzzels. Ook vol verrassingen! Vriendelijk personeel, er werd goed meegedacht over de organisatie van onze vrijgezellenfeesten mbt de Escape Room activiteit.


Worth the trip

door Yannick (19-09-2016)

Amazing room, although typical puzzles, you really should think out of the box. You gonna be surprised by the quality of it and the very nice decorations. Perfect for beginners as well as experimented escapers!


Was een hele leuke eerste wereldreis.

door Jessy (04-09-2016)

Goed ontvangst en creatieve puzzels, we komen nog een keer weer!


Mooie ervaring waar samenwerking een must is

door Marcel (12-06-2016)

Een mooie ervaring waar je je zintuigen de kost moet geven. Samenwerken is een must als je op tijd de kamer wil verlaten. Een echte aanrader. Op naar de volgende escaperoom


Uitdagend en vermakelijk!

door CvS (01-06-2016)

De kamer was aan de moeilijke kant maar dus wel een echte uitdaging. De aankleding had nog iets uitbundiger gekund. Verder waren er nogal wat sloten en een kluis die moeilijk open gingen waardoor je niet verder kon terwijl je wel het goede antwoord had gevonden. Maar misschien zijn wij wel slechte verliezers. Al met al hadden we in ieder geval een top avond!


Bachelorparty Las Vegas puzzel

door Martin (30-05-2016)

Let's Escape heeft een 3e kamer in Enschede toegevoegd. Met een Las Vegas thema. Erg leuke kamer, zeer inventieve puzzels. Ga de andere 2 zeker ook nog een keer doen!


Gave nieuwe kamer !!!

door Olaf (29-03-2016)

Inmiddels heeft Let's Escape een 3e kamer in het centrum van Enschede. Hij heet Las Vegas Hilton. Deze room hebben wij gisteren gespeeld. De room staat nog niet in het lijstje op deze site, vandaar dat ik de review onder een van de andere rooms post. Wij hebben de room gisteren gespeeld. Er moest uitgezocht worden welke 8 celebrities voor ons in de kamer geweest zijn. En wat ze voor ons achter gelaten hebben. Een leuk thema en veel originele en verschillende puzzels. We hebben ons prima vermaakt, de tijd vloog voorbij, maar hebben het wel gered. Daarna lekker een hapje gegeten in Eetcafe CP.


Niks is wat het lijkt ;-)

door Sebastiaan (28-03-2016)

Goed ontvangen door het personeel van Let's escape, daarna begeleid naar de ingang. We deden de around the world in 80 days kamer. Leuke kamer, het begin was alleen een beetje rommelig maar konden snel goed beginnen. De tijd vloog voorbij, dat is opzicht al een compliment. We zijn er uiteindelijk op tijd uitgekomen. Kamer is aan te raden, en onthoud... niks is wat het lijkt ;-)


Mooi ingerichte kamer

door Nathan (03-03-2016)

Dit was onze tweede ervaring met een escaperoom. Met een groep van 7 in 48 minuten ontsnapt. De kamer zit goed in elkaar met enkele leuke verrassingen. Zeker de moeite waard!


Superleuk!

door Fanny (28-02-2016)

We hebben met 7 personen gespeeld. Het was erg leuk om te doen. Kamer is mooi ingericht en er zitten verrassende elementen in. Met een paar hints hebben we het net binnen de tijd gehaald.


Geweldige ervaring voor 6 nieuwelingen

door Hans (10-01-2016)

Wat een leuke ervaring, prima ontvangst in Café CP, daarna naar de escaperoom, even onwennig maar al gauw waren we goed bezig met af en toe een hint. We hebben het net niet gehaald, maar oh wat was het leuk. Na afloop een bittergarnituur en een drankje. Topervaring.


1 woord g e w e l d i g !!!

door Alexander (08-11-2015)

Gisteravond personeelsfeest gehad bij Let's Escape in Enschede. Alleen maar positieve reacties gehad. De kamers waren erg leuk maar toch ook wel lastig, de 60 min heb je echt nodig!! Tom bedankt voor de goede organisatie. Ook de combinatie met eten bij Central Park is een uitermate goede combinatie voor een persooneelsfeest of vrijgezellenfeest.


Een ontzettend leuke reis om de wereld

door Femke (25-10-2015)

Een erg leuke ervaring om met het gezin te doen ( Kids 9&11 jaar). Voor herhaling vatbaar.


Erg leuk om te doen, voor jong en oud

door Luuk (22-10-2015)

Met familie zijn we in 2 kamers geweest, 2 verschillende thema's allebei een uur, het is erg leuk om te doen, je moet echt goed samenwerken om de puzzels op te lossen. Communicatie is heel belangrijk en je moet goed naar elkaar luisteren, ik denk ook dat het een uitstekende teambuilding oefening is voor sommige mensen. Kamers zijn leuk aangekleed, alles heeft een functie en hoort bij de puzzel. Aardige gastheer, hij helpt je goed, geeft goede uitleg en is geduldig.


Tricky and a lot of fun

door Henrike (27-09-2015)

At the beginning we were not sure what we have to expect. We came in this room and had to find our way out of there with a lot of tricky tasks and questions. It wasn't easy at all but we had a lot of fun and it brought the group closer together. Can't wait to try out the other rooms.


Wat een geweldig avontuur in een uur!

door Saxion-team (27-09-2015)

Let's Escape is absoluut een aanrader om naar toe te gaan. Naast het feit dat Tom een 'keigoede' gastheer is, hebben wij ons zeer vermaakt tijdens de 'reis om de wereld in 80 dagen'. Er zit echt een verhaal in, elke handeling die je moet verrichten sluit dus ook logisch aan op de voorgaande. Het was een verrassend en spannend uur! Binnenkort gaan we de andere kamer(s) uitproberen.


Thriller; een absolute aanrader!

door Janneke (24-09-2015)

Net niet gehaald, wat balen! We hadden nog maar een minuutje nodig. Het was zo spannend. We konden in het begin onze weg niet helemaal vinden, er waren ook zoveel slotjes, kistjes, kastjes en bakjes. Het was echt een super gave kamer en puzzel, alles klopte en sloot op elkaar aan. Je moet heel alert zijn en alles wat in de kamer stond had een doel. Ik heb meerdere kamers gedaan, maar deze was erg origineel met veel onverwachte aspecten. Aanrader!


Combineren, goed luisteren en scherp blijven!

door Marina (23-09-2015)

Belofte maakt schuld, dus ook kamer 2 binnenstebuiten gekeerd. Deze zit vooral qua puzzels en combinaties nog beter in elkaar dan de space shuttle kamer. En is ook weer heel anders dan de andere kamers die ik tot nu toe bezocht heb. Je moet goed opletten en er zijn een paar valkuilen waar je in kunt trappen die ervoor zorgen dat je volledig de kluts kwijt bent. Scherp blijven dus!


Puzzels gecombineerd met een hoop lol trappen

door Marina (23-09-2015)

Ik weet niet zeker wie er meer lol heeft gehad: major Tom aan de ene kant van de porto achter de beeldschermen, of wij aan de andere kant in de space shuttle, maar het was in elk geval een goed bestede zondagmiddag! En nog op tijd terug op aarde ook ondanks dat er enkele deelnemers de escape room verwarden met "wie is de mol". De puzzels waren uitdagend genoeg om er even goed over na te moeten denken, maar wel te doen. Subtiele hints van Tom werden afgewisseld met flink kritisch commentaar op het moment dat we de boel aan het verzieken waren, wat de interactie erg leuk maakte. Wij gaan die andere kamer daar ook snel doen.


Heel tof!

door Mieke (21-09-2015)

Hele toffe kamer, zit van begin tot eind supergoed in elkaar! We zijn al aan het overleggen wanneer we de andere kamer ook gaan bezoeken :)


Ingenieuze puzzels, goed verhaal

door Jorik (21-09-2015)

De makers hebben duidelijk hun best gedaan om deze escape room vol te stoppen met creatieve en slimme puzzels. De tijd vloog voorbij!


Geniaal!

door Waimar (19-09-2015)

Erg gave kamer met ingenieuze puzzels. Eerste escape toom ooit maar op basis hiervan ga ik zeker de andere room die hier is ook een keer doen!


Aanrader

door mik (19-09-2015)

Een erg mooi aangeklede kamer met orginele puzzel! Ik heb nu verschillende escaperooms gedaan en dit was ruim uit de leukste.


geweldige kamer, wil er nog zo één!

door Twan (19-09-2015)

Dit is de tweede escape room die ik met mijn vrienden heb gedaan. De kamer geeft een goede sci fi sfeer, en leuke puzzels. We willen zeker de andere kamer nog een keer proberen.


Fantastische ervaring

door Bas (18-09-2015)

Met zijn 5-en deze escape room gedaan. Speciaal ervoor gereisd van Nijmegen naar Enschede, maar absoluut de moeite waard. Zeker van plan om nog een keer terug te komen voor GC2MT (2e escape room). Gecombineerd met een pubquiz en lekker eten in aangrenzend café (combi-deal) maakten de avond compleet. Puzzels waren uitdagend, maar goed te doen en trekken je helemaal mee in de sfeer van Reis om de Wereld in 80 dagen.


Bijzonder leuke ervaring!

door Martijn (18-09-2015)

Het was voor ons de eerste escaperoom, maar we hebben erg genoten van het avontuur, De kamer zelf was visueel bijzonder aantrekkelijk, met leuke gadgets en veel oog voor detail. Absolute aanrader!


Spannend en Uitdagend

door Floris (18-09-2015)

Met 4 vrienden de Ground Control to Major Tom room gespeeld, vanwege ons internationaal gezelschap in een Engelstalige versie. De kamer en het verhaal zitten erg goed in elkaar, met een spannende sfeer en uitdagende puzzels om de benodigde clues te vinden. Mooie manier om erachter te komen hoe goed je een team vormt met je vrienden! Al met al een super leuke middag gehad, en dankzij de goede locatie in het centrum konden we onze ontsnapping direct vieren op een nabij gelegen terrasje. Een aanrader!


Fantastisch!

door Stephanie Vreriks (18-09-2015)

Het was onze eerste keer in een escape room. We gingen met de familie, onder wie twee meisjes van negen en elf jaar. De kamers waren echt heel gaaf ingericht en de thema's waren ook erg leuk! De Jules Verne kamer was ook geschikt voor de wat jongere speler. Al met al was het een ontzettende leuke spannende ervaring! Het is een keer wat anders en dat blijft je echt bij! Niets dan lof voor lets escape, ook voor de organisator! Echt super! We komen snel weer!


Toffe ervaring!!

door Pauline Scheepbouwer (07-09-2015)

Dit was mijn eerste ervaring met een Escape Room, maar ik ga zeker weer!! Leuke ontvangst waarna een duidelijke uitleg volgde. We hadden 2 mensen die al eens eerder een escape room hadden gedaan, maar voor de rest was het de vuurdoop. Het was een uitdagende room (ground control to major Tom), maar we hebben het gered! Wat vooral erg leuk was, was dat Tom ook reacties gaf op dingen die er gezegd werden onderling. Dit maakte de sfeer ontspannen maar er werden geen tips weggegeven! Na onze ontsnapping werden we nogmaals meegenomen de room in om alle punten door te nemen. Tom liep alles stap voor stap met ons door waarbij er natuurlijk her en der wat punten uit werden gehaald waar we de mist in gingen, maar ook de pluspunten werden benoemd. Dit alles ging uiteraard weer gepaard met een goede dosis humor. Na alle feedback werd ons een bittergarnituur aangeboden bij Central Park, waar we uiteraard ons avontuur nog even heerlijk onderling hebben besproken. Ik ben nu al benieuwd naar kamer nr 2!! Let's Escape!


Gezellig, uitdagend en een erg leuke ervaring

door Lisette (07-09-2015)

Afgelopen weekend voor het eerst kennis gemaakt met een escape room (en met succes)! Ik zat met mijn groepje in de 'ground control to major Tom'. Vooraf werd duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was en Tom wist het verhaal goed over te brengen. De aankleding van de escape room maakte de beleving extra goed. De opdrachten om codes te kraken waren uitdagend, waardoor soms een kleine hint nodig was. Het was grappig om te merken hoe je overal iets achter gaat zoeken. Tom keek en luisterde mee en reageerde hier en daar op onze acties. Dit werkte op onze lachspieren en maakte ons nog fanatieker. Wat erg leuk was, was dat Tom ons na die tijd opnieuw mee de escape room in nam om ons te vertellen wat er goed en fout ging (met de nodige humor). Na de feedback werd ons een bittergarnituur aangeboden in café central park, zodat we er met de groep nog over konden napraten. Al met al een super ervaring en een aanrader om eens te gaan doen! Ik ben in ieder geval benieuwd naar de andere escape room van Let's escape.


Zeer leuk!

door Djarah (12-08-2015)

Een leuke interessante kamer waar de puzzels uitdagend en leuk zijn. Nadat je eenmaal op gang bent met de puzzels vliegt dat uurtje voorbij en heb je het gevoel dat je nog een keer wilt!


Verbazingwekkend

door Jack (27-07-2015)

Met 4 vrienden voor het eerst de beleving aangegaan. Oude Markt is een vast stekkie vanwege mijn werk in de lokale horeca. Een team intern bij elkaar krijgen was dan ook makkelijk. Met de moeilijksheid graad van de pubquiz (zelfde eigenaar) in ons achterhoofd werden we toch overrompeld met wat er moest gebeuren. Na een korte poos als een kip zonder kop lopen kwamen wij door de puzzels als team uit. De spanning die we daarbij kregen was fenomenaal. Aankleding was geweldig. Al merk je dat men nog druk in aanbouw en verbouwing is. Misschien juist daarom extra leuk vooral als wij voor de volgende kamer nog gaan. Prijs is net zoveel als een leuk avondje uit met vrienden dus absoluut niet door tegenhouden. Daarnaast is lekker happen of borrelen gewoon in de buurt.


2 super leuke rooms

door Olaf (25-07-2015)

Erg leuke avond gehad. Dit was de eerste keer dat ik een escape room speelde. We hebben beide rooms gespeeld. Ze waren allebei erg leuk, met veel leuke en uitdagende puzzels. De rooms zijn compleet verschillend, dus het is echt de moeite waard om ze beide een keer te doen. De rooms liggen in het centrum van Enschede. Nadat je ontsnapt bent, is er genoeg in de buurt te doen.


Super ervaring!

door Robbert (24-07-2015)

Twee weken terug voor het eerst een escape room gedaan met 5 vrienden. Echt een avondje totaal iets anders, uitdagend, spannend en verrassend. Locatie natuurlijk perfect, midden in de stad bij de kroeg om de hoek. Heb al zin in de andere kamer!


Nog een keertje, nog een keertje!

door Ellert (23-07-2015)

De eerste ervaring van dit gezelschap van 6 personen met een escaperoom. Na een korte uitleg ingesloten en begon de introductie waarna de hersenen aan het werk konden. Aanvankelijk waren we nog wat onwennig, maar met enkele subtiele hints van buitenaf wisten we tijdig te ontsnappen. Uiteindelijk de smaak dusdanig te pakken dat we een uurtje later ons ook lieten opsluiten in de andere kamer. Een top avond!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: