Real Adventure Game

Speel onze Escape Room 2.0, een unieke ervaring! Laat je als team vrienden, familie of collega’s (2 tot 6 personen) opsluiten in een ruimte vol geheimen. Doel: binnen een uur het mysterie oplossen. Gebruik al je zintuigen om puzzels te kraken en op tijd weer te ontsnappen. De klokt tikt.





Contactgegevens

Oudegracht 183
3511 NE Utrecht
030-7371007
realadventuregame@subcultures.nl
http://www.realadventuregame.nl/


Openingstijden

Maandag 13.00-18.00
Dinsdag 11.00-18.00
Woensdag 11.00-18.00
Donderdag 11.00-19.00
Vrijdag 11.00-19.00
Zaterdag 10.00-18.00



The Queen

Als privé-detectives is het jullie taak om een cruciale zaak op te lossen. Ontmoet Beatrice Taylor. Een slimme, stijlvolle vrouw, briljant chemicus. Zij huurt van Spellenwinkel Subcultures een ruimte voor haar privé laboratorium. Maar wat doen zij en haar medewerkers daar? Gebaseerd op een verhaal van Roald Dahl…dus verwacht een surrealistische ervaring!



Minimale leeftijd: 16

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

60,00 tot 100,00 euro totaal per game





Reviews

Review toevoegen

Verhalend

door Patrick (19-05-2017)

Vanaf de welkom wordt je door de spelleider al meegenomen in het verhaal omtrend de escape room. Het acteerwerk van de spelleider gedurende de escape zorgde voor een doorlopend en uniek verhaal.


Meeslepend van begin tot eind

door Suzanne (14-09-2016)

Erg leuke escape room, je zit in het spel voordat je het door hebt en het blijft zoeken en gissen naar wat er komen gaat.


Erg origineel!

door Thijs (12-05-2016)

Dit was zeker één van de leukere escape rooms die ik gedaan heb. Er zitten een paar erg enthousiaste mannen achter en voor je het weet brengen ze je in het verhaal van deze kamer. Grappig is ook de rol die zij aannemen.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: