Escape 010

Live Escape Room is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 2 tot 6 personen een kamer binnen en de deur wordt achter jullie gesloten. Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. In de kamer bevinden zich puzzels, raadsels en onverwachte aanwijzingen. Ga als een team op onderzoek uit, los alle puzzels op en voltooi de missie!





Contactgegevens

Gouvernestraat 89
3014 PL Rotterdam
+31628759954 / +31624995684
info@escape010.nl
http://escape010.nl


Timescape

In onze Timescape room kruip je in de huid van de verstrooide professor Chronos. Je waant je in een wereld waarin tijd alles behalve vastligt. Verdwaald in het universum dienen de spelers de controle ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 13

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

18,00 tot 35,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



Korting: studentenkorting 15%




Dreamscape

Gevangen in een droom. Betreed een wereld ver van hier. Lukt het jou om te ontsnappen uit deze fantasierijke wereld…..?
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 13

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

18,00 tot 35,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



Korting: studentenkorting 15%






Reviews

Review toevoegen

hard work but great fun!

door Becky (30-04-2018)

We played with 5 people, and escaped with 1 minute to spare! Great fun, hard work, and exciting.


Great

door Fabian (14-12-2017)

We were a large group of people Andy booked 3 rooms. The experience was great and people there were waiting us with a warm welcome!


Erg leuke ervaring met veel puzzels!

door Daphne (09-11-2017)

Erg leuke ervaring!! De puzzels zitten erg leuk in elkaar. We hadden iets eerder onze eerste tip willen krijgen, want nu werd gewacht tot echt 10 minuten voor tijd en hierdoor was het onmogelijk om er nog uit te komen.


So cool!

door Yoana & Sam (21-07-2017)

We played this game together and I abolutely loved it! The girls who explained the game and moderated it were so lovely and we had a fun time :D Would recommend it to anyone!


Leuk!

door Ervarenescaper (04-01-2016)

Beide kamers gedaan, timescape voor het echte puzzelen en dreamscape is wat meer omgevings dingetjes. Beide zijn leuk!


Ge-wel-dig!

door Sjoerd (23-12-2015)

Super gave escape room met originele spellen. Je hebt geen idee dat je een uur binnen bent, de tijd gaat sneller dan je denkt. Een echte aanrader!


Leuke en uitdagende ervaring!

door Kim (20-07-2015)

Top ontvangen bij Escape 010, duidelijke uitleg gekregen. Deze Room moet je gedaan hebben ! Super ervaring om meegemaakt te hebben!


Origineel, leuke sfeer

door Bas (06-07-2015)

Al meerdere escape rooms gedaan en dit was een van de leukste. De sfeer wordt goed neergezet en de puzzels zijn origineel. Zeker een aanrader in vergelijking met andere rooms in Rotterdam


Goede puzzels

door Thomas (06-02-2015)

Als je van puzzelen houd is deze kamer een goede keuzen. Ik heb meerdere escape rooms gedaan en dit is niet de beste maar heeft wel veel orginele puzzels. De sfeer wordt aardig neergezet en de aankleding is prima maar hier kan nog wat in verbeterd worden. Al met al een prima escape room.


Echt een ervaring...

door Annemarie (05-02-2015)

Super leuke ervaring! Een super gaaf idee met leuke breinbrekers! Het proberen waard!


Timescape kamer.

door Ed (05-02-2015)

In november heb ik met twee anderen de Timescape kamer gedaan. We werden hartelijk ontvangen. De puzzels zitten goed in elkaar. De kamer is niet spannend, maar hou je echt van puzzels doen dan is het een erg leuke kamer. We waren er onder de 50 minuten al uit!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: