One Hour Lockup

Met een groep vrienden word je opgesloten in een mysterieuze kamer. Een kamer met een verhaal. Een kamer met een dreiging.
Jullie hebben een uur de tijd om te ontsnappen voordat er ergere dingen gebeuren...

Tijdens het doorzoeken van de ruimte kom je allemaal bijzondere objecten tegen die je kunt gebruiken op je weg naar de vrijheid. Door het oplossen van puzzels en raadsels, door goed logisch nadenken en met een dosis teamspirit kom je steeds een stap verder! En terwijl de tijd weg tikt blijkt de kamer veel verborgen geheimen te hebben.

Ontsnappen is zo makkelijk nog niet...





Contactgegevens

Amsterdamsestraatweg 43D
1411AX Naarden
+31357603222
info@onehourlockup.nl
http://www.onehourlockup.nl


Openingstijden

Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 23:30
Zaterdag 10:00 - 23:30
Zondag 10:00 - 22:00



Zodiac Killer

Kijk rond in het huis van een beruchte seriemoordenaar. Gelukkig is hij niet thuis. Of toch wel... ?
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 115,00 euro




Illuminati Headquarters

Ga op bezoek bij het geheime genootschap Illuminati. Ze hebben het beste met de wereld voor. Of toch niet?
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 115,00 euro






Reviews

Review toevoegen

Magisch!

door Maarten (04-04-2018)

Bijna 3 jaar nadat we de Zodiac Killer kamer hadden gedaan de Illuminati Headquarters kamer gedaan. Ontzettend leuk! Nadat je eenmaal geland bent in de kamer krijgt het verhaal je steeds meer beet. Mystieke ontknopingen en wendingen zorgen ervoor dat je je nuchterheid laat varen en het verhaal je echt bij de keel grijpt. 100% aanrader! Ook het personeel is buitengewoon vriendelijk. Je voelt je echt een gast!


Erg leuke kamer, zeker een aanrader

door Frank (28-08-2017)

De kamer was erg leuk en goed in elkaar gezet, zeker een aanrader! Voor 3 personen in de groep was dit de eerste escape room, zij vonden het zo leuk dat ze escape rooms vaker willen doen. Aardige dame die ons begeleid heeft en veel kon vertellen over escape rooms :)


Eerste Escape Room ever - need more!

door Sophie (16-06-2017)

Nog nooit een Escape Room gedaan, maar dit was fantastisch! Ik heb in Naarden Illuminati Headquarters gedaan - super leuk! Heel goed in elkaar gezet en toffe opdrachten. Daarnaast gezellige sfeer en het hele gebouw ziet er tot in de puntjes uit - top! Echte aanrader!


Uitdagende escaperoom

door Richard (20-04-2017)

Mooie kamer. Aardige begeleiding en leuke sfeer. Aanrader. Illuminati headquarters.


Super mooie kamer!

door Linced82 (19-04-2017)

Oeh super mooie kamer zeg! Echt met veel oog voor detail en techniek gebouwd! Wel flink pittige puzels die door een klein foutje halverwege het proces je kunnen weerhouden van winnen en je dwingen een hint te vragen...zonde want we hoopten hem zonder hints op te kunnen lossen... Uiteindelijk kostte onze trots ons helaas de kop want zelfs met hint konden we de verloren tijd niet meer inhalen, zoooo zuur :-(


Aanrader voor startende escaperoom-gangers!

door Annemieke (18-04-2017)

Voor ons een nieuwe ervaring om als gezin met vier personen (18 +) een escaperoom te 'doen' en deze kamer was voor ons als beginners erg leuk door de afwisseling: verschillende soorten puzzels, verscheidenheid aan sloten en veel verrassende elementen in de kamer. Ook de ontvangst en de begeleiding waren helemaal TOP! We voelden ons echt gast! Nb. consumpties zeer prettig geprijsd!


Personeelsuitje super geregeld!

door Loes (10-04-2017)

Met onze personeelsvereniging heb ik een uitje georganiseerd bij One Hour Lockup Naarden. Met vier teams speelden we de twee escape rooms en speelden de wachtende teams een pub quiz. Vooraf hebben we samen op locatie sushi gegeten. Zelf heb ik de 'Illuminati Headquarters' kamer gespeeld. Leuk escape room, erg mooi in details, zit goed in elkaar en het verhaal 'klopt' gewoon helemaal! Daarnaast erg tevreden met hoe de avond tot in de puntjes geregeld was, top!


Strak afgewerkte kamer, wel veel rekenen

door Thomas (09-04-2017)

Vandaag de 'Illuminati Headquarters' gespeeld met vijf man. We werden bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangen door een jonge dame met wie we een leuk babbeltje maakte, waarna we de kamer in mochten. Eenmaal in de kamer was ik zeer verrast door de mooie inrichting. Je kan zien dat er heel veel tijd en moeite in is gestoken, mijn complimenten! Het leuk van deze kamer is het feit dat ze zonder cijfersloten werken, waar ik na vele andere kamers wel een beetje klaar mee was. De puzzels zitten mooi in elkaar en de techniek erachter is verbluffend. Enige minpunt in mijn optiek was het feit dat je op een gegeven moment meerdere puzzels tegelijk krijgt, naar mijn mening teveel in één keer. Als je dan een fout blijkt te maken kan je nooit meer terug redeneren waar die gemaakt is. Ondanks bovengenoemd minpuntje kan ik deze kamer alsnog iedereen aanraden, mede dankzij de mooie techniek en strakke afwerking. Ondanks het lage slagingspercentage (ongeveer 25%) zijn de puzzels prima te doen, al heb je af en toe wel een rekenwondertje nodig. We komen zeker nog eens terug voor de 'Zodiac Killer'.


Mooi gedecoreerde kamers

door Daniëlla (28-02-2017)

Erg mooi gedecoreerde kamers. In de Illuminatie kamer was veel rekenwerk en er waren veel puzzels zonder sloten. Bij de Zodiac killer waren leuke doe-dingen en redelijk wat sloten. Beide kamers helaas niet gehaald, maar we hebben ons wel vermaakt. Erg vriendelijk personeel die tevens goede adviezen gaven.


Deze kamer is geweldig

door Peter de Bruijn (02-02-2017)

Na een jaar geleden de Zodiac Killer gedaan te hebben boekten we natuurlijk direct toen de nieuwe kamer er was. Wow, wat is deze mooi! Vol nieuwe snufjes en special effects! Best moeilijk maar dat vonden we juist leuk. De ontvangstruimte is tegenwoordig reuze gezellig met een bar en openhaard. Top hoor!


Een uitdaging!

door Jeannine (22-12-2016)

Onze eerste keer in een escaperoom én direct een hele leuke ervaring. Het hele verhaal zit goed in elkaar, uitdagende puzzels, mooie technieken. Door samenwerken is het echt mogelijk om hier binnen een uur te ontsnappen... :).. dus laat je niet ontmoedigen door de categorie "moeilijk".


Gave room, met uitdagende puzzels

door Robert (28-11-2016)

Enorm gave room, goede effecten en ook leuke games. Vooral veel rekenwerk te doen, maar ook games waar echt teamwerk vereist is. Één van de puzzels waren we het zelf mee oneens omdat daar de instructies niet van klopten, maar met een hint (die duidelijk veel mensen nodig hebben) kom je daar ook wel uit.


Uitdagend, vernieuwend, spannend en mooi!

door TeamHysterie (08-11-2016)

Wij hebben meer dan 10 rooms gedaan en deze staat met kop en schouders (tot nu toe!) op nummer 1! Het is ook de moeilijkste kamer die wij hebben gedaan, dus dat zegt wat. Prachtige aankleding, ingenieuze technieken, spannende en bovendien zinvolle licht- en geluidseffecten, heel vet! De puzzels waren over het algemeen moeilijk, met soms echte hersenkrakers, waarbij iedereen (apart) aan het werk moet en samenwerking een pré is. Uiteindelijk hebben wij de kamer net niet gehaald en daar baalden we ontzettend van. Wat hadden we het eind graag willen meemaken... We raden deze kamer zeker aan aan de wat ervaren escapers. De beginners raden we aan hun eerste kamer te doen: de Zodiac Killer. Omdat Illuminati zo uitdagend was, hebben we deze kamer ook maar meteen gedaan ;) Compleet anders, maar ook erg leuk!


Geweldige ervaring

door Team Awsome (31-10-2016)

We hebben zondag om 19.00 uur de nieuwe Escape room Illuminati gespeeld. Wat een ervaring. Super spannend, geweldige puzzels en het ziet er zo echt uit. Alles draagt bij aan een geweldige ervaring waar je jezelf met je team een uur lang in kan wikkelen. Het is alleen jammer dat we niet ontsnapt zijn. Deze room zou iedereen moeten doen die al een paar rooms heeft gespeeld. Beginners zou ik eerst naar de Zodiac verwijzen. Ook de ontvangst is geweldig en sfeervol. Je voelt je als klant welkom en er is geen haast als je na wilt praten met een lekker drankje en hapje.


WOW

door Joost (13-10-2016)

Sneak preview in de nieuwe kamer gehad. In drie woorden: GE-WEL-DIG!


Technisch hoogstandje

door Ralph (13-10-2016)

Erg gave kamer! Heb er al best een aantal gedaan en deze heeft naast een goed verhaal ook erg geavanceerde techniek achter de schermen! Erg cool! Kom graag terug zodra tweede kamer open is!


Supergoed verhaal! Mooie wendingen

door Erik (13-10-2016)

Ik vond deze room echt super. Spanning was heel hoog door het goede verhaal. We waren oprecht blij dat we wisten te ontsnappen :)


Een erg toffe en spannende escape room!

door Jelle (13-10-2016)

Het bezoek van mijn team en ik aan de kamer van de Zodiac Killer is erg goed bevallen. De escape room zit goed in elkaar, en de puzzels waren leuk en uitdagend. Ook de ervaring rondom de escape room zelf, zoals ontvangst, was positief. En onze teamfoto achteraf op de muur van 'winnaars'! Top!


Super gave, unieke en uitdagende kamer!

door Janneke (13-10-2016)

Heb het enorm naar mijn zin gehad in deze kamer. Heb mij geen moment verveeld. De puzzels zijn goed op gezet en erg divers waardoor iedereen erbij betrokken wordt. De spanning loopt steeds meer op richting het eind, waardoor de escape alleen maar toffer wordt! en je werkelijk trots de kamer uit kunt lopen. Een echte aanrader voor iedereen, beginnend of gevorderd!


Verrassende super gave kamer!

door Steffie (12-10-2016)

Na vele escape rooms een van de eerste die we met z'n 2en deden. Hele gave kamer met verrassende puzzels! Niks standaards aan! Helaas net niet ontsnapt maar wel de kamer af mogen maken, hele leuke ervaring en er ook nog een prachtige koelkast aan over gehouden! Bedankt!


Geweldige eerste ervaring

door Wessel (12-10-2016)

Super bedrijf. Bij binnenkomst heerlijk drankje tijdens de uitleg, voor onze eerste Escape room ervaring. Spannende kamer met leuke opdrachten en met optijd er uit gekomen.


Geweldige eerste ervaring

door Team Awsome (12-10-2016)

Onze alle eerste keer (24 aug 2016) een een ecape room en we zijn ontsnapt aan de Zodiac Killer. Deze ervaring is absoluut voor herhaling vatbaar. Bedankt One Hour Lock Up voor een geweldige eerste keer. Als jullie nieuwe kamer klaar is zie je ons weer ;-)


Een geweldige ervaring

door Erwin (12-10-2016)

Ik heb al flink wat escape rooms gedaan, maar deze is zeker een van mijn favorieten. Het begint al bij het vriendelijke ontvangst in de sfeervolle lounge. De kamer zelf zit van begin tot eind goed in elkaar. Video, audio, techniek, verhaal en sfeer, alles bij elkaar maakt dit tot een echte beleving!


Verassend

door Sharon (12-10-2016)

Gezellige ontvangst en een kamer vol verrassingen. Team denkt mee met een onvergetelijke ervaring. Gaan!


Goede, leuke kamer

door Jolanda (12-10-2016)

We hebben ons erg vermaakt bij One Hour Lockup in de Zodiak killer kamer. Goede ontvangst, Leuke afwisselende puzzels. De puzzels zitten goed in elkaar. We hebben ondertussen al een aantal kamers gedaan en deze staat erg hoog, als niet bovenaan in het lijstje van favorieten. We zijn ook erg benieuwd naar de tweede kamer.


Geweldig!

door Dayenne (12-10-2016)

Erg hartelijk ontvangen. Leuke sfeer! Spannende kamer vol verrassingen. Niet te moeilijk. Leuke kamer passend bij het verhaal. Kortom een GEWELDIG ervaring!


Het was een geweldige ervaring

door Ans (11-10-2016)

Waar wij voor kwamen is zeker gelukt als team building, veel samenwerken en oplossen van de puzzel, het was heel spannend bij de Zodiac Killer een goed in elkaar gezet spel. Zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen heeft het super naar zijn zin gehad, echt TOP


Spannend

door Richard (10-10-2016)

Met mijn zoon voor het eerst een live escaperoom gedaan. Als onervaren tweetal is deze room wel veel te hoog gegrepen. Meer mensen en meer ervaring zou ons wellicht hebben geholpen te ontsnappen. Nu net een maatje te groot maar er niet minder spelplezier door gehad. Binnenkort de Illuminatieroom doen met meer man en inmiddels wat ervaringen rijker :D


Heel erg leuk, echte aanrader!

door Veerle (10-10-2016)

Ik heb er enorm van genoten, zat goed in elkaar!!! Heel leuk om daarna ook nog na te kunnen praten.


Eerste en leukste escaperoom

door Noortje (10-10-2016)

Mijn eerste ervaring met deze escaperoom. Daarna nog een aantal gedaan. De Zodiac Killer staat toch nog steeds bovenaan.


perfect verzorgd van ontvangst tot weg gaan.

door David (09-10-2016)

Ik ben er met een groepje collega's geweest, ook daarvoor is het een echte aanrader! De kamer is niet alleen tot in de puntjes uit gewerkt maar ook het ontvangst, het wachten, drink assortiment, het na praat moment met de spelleider met een drankje na afloop. Daar kunnen een hoop kamers een voorbeeld aan nemen!


Kei gaaf

door Margriet (09-10-2016)

Kei gaaf zei mijn schoonzoon. Kan ik me alleen maar bij aansluiten, Ontzettend goed opgezet. De beste lock op die ik heb gedaan


Echt leuk!

door Annemieke (08-10-2016)

Vriendelijk mensen. Goeie escape room. Top!


Top!

door Marjolein (08-10-2016)

Kamer al even terug gedaan maar blijft graadmeter voor andere kamers. Ontvangst was super en verhaallijn erg leuk waardoor de ervaring optimaal was.


Enorm spannende uitdaging

door Tinus (03-10-2016)

Een heel spannende kamer met veel uitdaging. wij komen zeker terug.


Een aanrader!

door Romany (16-07-2016)

Super ervaring! Ontzettend spannend. We hebben de Zodiac killer gedaan. Een waargebeurd verhaal over een moordenaar. Gave raadsels en je weet niet wat je te wachten staat. Een aanrader voor iedereen die van spanning houdt. Prijs was bij ons prijzig want wij gingen met z'n tweeën. Ik raad aan met meerdere mensen te gaan, zodat je de kosten kan delen. Het is raadzaam even van tevoren te bellen. Voor ons was dit de eerste keer. Er wordt het een en ander uitgelegd. Toen ik vroeg of er een leuk restaurant in de buurt zat. Kreeg ik meteen de menukaart doorgestuurd en als we interesse hadden, zouden hun reserveren. Erg netjes en behulpzaam. Wij binnenkomst kregen we wat drinken en na afloop ook. Kortom iets wat je meegemaakt moet hebben. Begin in Naarden :-)


Helemaal te gek

door Marieke (12-07-2016)

We hadden nog nooit een escaperoom gedaan maar hebben genoten! Een hele ervaring! De aanwijzingen waren helder en het verhaal goed. Helaas is het ons niet gelukt op tijd de kamer te verlaten maar we gaan zeker nog een keer een escaperoom doen!


te gekke ervaring

door simone (29-06-2016)

Na een hartelijk welkom van de begeleiders van deze escaperoom ( uiteraard met koffie) zijn we de escaperoom ingegaan. Wat een onwijs leuke ervaring was dit, en wat was het moeilijk om hier uit te komen. Ik ga zeker nog een keer terug om de volgende escaperoom te bezoeken die nu nog in de maak is. Bedankt.


Super toffe ervaring voor herhaling vatbaar!

door Susan (10-04-2016)

Goede ontvangst en een leuke verhaallijn. De spelleiding voelt goed aan hoeveel tips er nodig zijn en houdt het ook persoonlijk! Leuke eerste ervaring met een escape room en zeker zin om er meer te gaan doen! Wij komen terug in juni voor de nieuwe kamer!


GEWELDIG

door Verena (08-04-2016)

Super leuke escaperoom!!! Heel vriendelijk ontvangst, begin met een duidelijke uitleg en drankje en vervolgens een hele mooie kamer met een spannend verhaal en geweldige puzzels!! Top ervaring gehad! Ga zeker ook naar de nieuwe escaperoom in Naarden als deze open is!


Te gek

door Roos (29-03-2016)

Het was erg leuk om te doen, We moesten even inkomen, maar hebben het gered en je ziet heel goed hoe je team samenwerkt. Met elkaar zorg je ervoor dat we eruit komen! Super leuke ervaring en erg goed voor bonding!


Geweldige ervaring, maar lastig om te ontsnappen!

door Madelon (29-03-2016)

Dit was de 2e keer dat wij een escape room hebben gedaan en wij zijn er helaas niet uitgekomen. Erg moeilijke 'opdrachten', maar dat maakt het juist leuk. Daarnaast mochten wij ook meekijken hoe 'de mannen' het deden, wat erg grappig was. Zeker een aanrader.


Super leuke ervaring!

door Gerda (29-03-2016)

We waren met zeven, een aantal had al eerder een escape room gedaan. Het was een leuke ervaring voor iedereen. Uitdagende puzzels, veel gelachen. En we zijn binnen het uur ontsnapt. Leuk uitstapje voor gezin


Een hele toffe eerste ervaring!

door Debra (28-03-2016)

Ik en mijn vriend deden voor het eerst een escape room. We waren allebei erg benieuwd en zelfs een beetje zenuwachtig. Het was ontzettend leuk vanaf het moment dat de tijd begon te lopen en je de adrenaline voelde stromen. Ondanks dat we het niet gehaald hebben, willen we het nog vaker doen, ergens anders. En we komen waarschijnlijk ook terug zodra de nieuwe kamer klaar is.


Superleuke ervaring!

door Ellen (01-03-2016)

We werden zeer gastvrij ontvangen. Daarna duidelijke uitleg gekregen over wat we konden verwachten aangezien we nog niet eerder een escape room gespeeld hadden. De puzzels waren uitdagend, origineel en regelmatig wordt je beloond door weer een stap verder te kunnen. Op het juiste moment af en toe een kleine hint gekregen wanneer we vast dreigden te lopen zodat je toch de hele tijd allemaal actief bezig bent. Het uur was zo voorbij!


Prima

door Charlotte (22-02-2016)

Deze one hour lock up was een leuke ervaring. Het verhaal was goed, de ontvangst redelijk. Wij kregen tijdens het spel vrij snel hints, daar had ze iets langer mee mogen wachten. Kamer zelf is leuk ingericht, puzzels zijn goed te doen.


Niet heel bijzonder

door Fenja (18-02-2016)

Wat me tegenviel bij deze escape room was toch wel dat er voornamelijk met sloten werd gewerkt en er naar mijn mening weinig creativiteit in de opdrachten zat. Mogelijk komt dit ook doordat ik de kamer verder niet spannend vond of een enge sfeer vond hebben, wat ik wel bij het onderwerp had willen zien en vond passen.


Eerste keer

door Nathalie (17-02-2016)

Dit was voor ons de eerste keer dat wij een escape room deden. Wij zijn goed begeleid door het team van one hour lockup. De kamer zelf was leuk om te doen. Zeker niet makkelijk, maar na wat hints te hebben gekregen ging het super. Wij gaan zeker terug komen voor de tweede kamer!


eerste keer en goed bevallen

door Roel (25-01-2016)

Als familie uitje gedaan, we hadden vrijwel geen ervaring maar iedereen vond het leuk! Afwisselende puzzels, genoeg uitdaging en leuke spelleiding waardoor het voor iedereen te doen is.


erg leuk!

door wouter (16-01-2016)

Samen met mijn zoon opgesloten gezeten in de kamer van de zodiac killer. Erg leuke ervaring. Prima begeleiding. We hebben genoten


Proffesionele aanpak

door Moer (09-01-2016)

Spanning en verrassend met profi impact. Super doen!!


Uitdagend

door Liesbeth (28-12-2015)

Voor ons de eerste keer. Een superleuke ervaring en ik kan niet wachten tot de nieuwe escape room klaar is. Dan gaan we zeker terug. Mooi in elkaar gezet, leuk, spannend en uitdagend om op te lossen. Leuke ontvangst, goed opgevangen en geen onnodige wachttijden. Moet wel zeggen dat dit verslavend werkt om te doen.


Spannend, zenuwslopend en een goed verhaal!

door Nicholas (18-12-2015)

Geweldig!


Zeer professionele escape room, top!

door Dick (15-12-2015)

Wij hebben dit als teambuilding gedaan, voldoet 100% aan de verwachting, kan ik van harte aanbevelen voor dit doel en uiteraard ook voor de fun.


geweldige belevenis dit gaan we vaker doen!

door Marcel (11-12-2015)

Ik had zoiets nog nooit gedaan en had er zelfs nog nooit van gehoord. Ik moest iets leuks verzinnen voor een date die ik had, we vonden het Super leuk. Zeker aan te raden ook dus als date, aangezien je veel moet samenwerken zo kom je spelenderwijze meer van elkaar te weten... Super!


super bezoek!

door Esther (25-11-2015)

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar in de Escape Room van Naarden gedaan. Voor de meesten van ons was het de eerste kennismaking met een Escape Room. Iedereen heeft genoten van de warme ontvangst, de gave kamer met puzzels, de aankleding etc. Zeker voor herhaling vatbaar! Ondanks dat onze beide groepen er net niet uit zijn gekomen komen we zeker terug voor de volgende kamer. Bedankt voor jullie gastvrijheid.


Fantastisch

door Suzanne (24-11-2015)

Eerste escape room, wat een toffe ervaring. Warm welkom en ook goede oplossing als je met een grotere groep bent. Goed geregeld. Escape room zelf is spannend en mooi aangekleed. Leuke puzzels.


Verslavend!

door Nelin (20-11-2015)

Dit was ons eerste bezoek aan een escaperoom en oh, wat waren we daarna enthousiast (zelfs zo enthousiast dat we de volgende dag meteen weer naar een andere gingen). De ontvangst was informatief, leuk en het personeel erg vriendelijk. Nadat we werden opgesloten in de kamer, zagen we ons geconfronteerd met hele leuke puzzels. De spanning werd goed opgebouwd! We hebben het helaas net niet gehaald, maar dat heeft de pret niet gedrukt. Deze kamer is écht een aanrader!!!


Was de eerste keer, maar supergaaf!

door Rick (09-11-2015)

Hij was pittig, 2minuten langer en we hadden hem op tijd gehaald..


Super!

door Laura (08-11-2015)

Samen met ons team hebben we hier een fantastisch leuke middag mogen beleven. We waren met 15 personen, dus hadden we 3 groepjes. Om niet op elkaar te hoeven wachten hebben kregen we een hele leuke activiteit mee om in het mooie Naarden Vesting uit te voeren. Dit was ook erg leuk, maar het hoogte punt was wel de escape room! Erg goed in elkaar gezet, mooie special effects en spannende muziek! Er zit een goed verhaal in verwerkt wat het ook leuk maakt. Iedereen vond het fantastische middag! We gaan dit zeker vaker doen!! En het personeel aldaar deden het ook heel erg leuk! Bedankt voor de toffe middag!! Mvg Laura N


Ontzettend ingewikkeld maar heel leuk!

door Shannon (25-10-2015)

Het bezoek aan de Escaperoom The Zodiac Killer was onze eerste Escaperoom experience. Het kostte ons wat tijd om in het spel te komen, maar eenmaal bezig ging het goed! Met hier en daar wat hints die ons hebben geholpen, hebben we de deur, met 25 seconden over, open gekregen. Het is een iet wat afgelegen locatie, maar heel leuk (en spannend) ingedeeld. Door deze ervaring gaan we zeker nog meer Escaperooms doen!


Spannend en onderhoudend, enthousiaste begeleiding

door Erik (19-10-2015)

De ietwat kleine kamer is leuk en onderhoudend. Relatief veel cijfersloten, maar veel verschillende puzzels. Fijn dat soms 90% oplossen ook genoeg is om verder te kunnen. Geluid en muziek voegen sfeer toe die ik niet ken van andere kamers, goed voor de spanning! Aankleding is prima thematisch maar een tikje sober. En als je als laatste op de avond komt, is het relaxed nakletsen met de eigenaar. Ervaring met andere kamers; Logic locks, Sherlocked, Escape This Room (2x).


heerlijke spanning

door Simone (19-10-2015)

Wat is het toch leuk om een escape room te doen en wat fijn dat deze room niet teleurstelt. Er zijn vele puzzels op te lossen en gelukkig konden we in teams werken want je hebt veel te doen. Maar het is heerlijk als de tijd doorloopt en je ziet wat je hebt gedaan en nog moet doen, gaan we het redden want dat is wel de bedoeling. Helaas kwamen we toch nog een minuutje te kort. En altijd jammer als je een kamer hebt gedaan dat je hem kent, ik zou hem direct weer doen.


Super mooie high tech escape room

door Filippus (18-10-2015)

Een erg leuke challange. De leukste kamer tot nu toe met verassende dingen waar je verder moet denken dan je in eerste instantie zou denken. Leuke ontvangst en hele enthousiaste eigenaar. Echt een aanrader om te doen. Kan niet wachten totdat de tweede kamer klaar is.


Erg leuk

door Daniel (14-10-2015)

meerdere escaperooms gedaan, maar deze is by far de beste tot nu toe. Een ontzettend enthousiaste eigenaar die een hele leuke kamer heeft gebouwd. Zeker een aanrader.


Zomaar even ontsnappen

door Jacob (06-10-2015)

Na een aantal escape rooms te hebben gedaan, hoort deze in Nederland toch wel bij de top


Boven alle verwachting

door Ryanne (05-10-2015)

Zit heel goed in elkaar. Goed bedacht en uitgewerkt.


Spectacular

door Teresa (05-10-2015)

Great crew


Spannende en uitdagende kamer

door David (05-10-2015)

Wij zijn begin oktober (2015) uit deze kamer ontsnapt. Het leuke vooraf al was dat we konden kiezen uit een 0-hint uitdaging of dat gaande weg we hints zouden krijgen. Als enthousiastelingen zijn we deze uitdaging aangegaan en ontsnapt binnen het uur. Eenmaal in de kamer werden we aangenaam verrast door de diversiteit aan puzzels en creatieve opdrachten. De kamer staat bij ons hoog in de favorieten lijst en zeker de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast is dit ook nog eens een kamer waar je een fatsoenlijke prijs voor betaald.


Met het gezin gedaan!

door hermine den brave (05-10-2015)

Geweldig leuk. Heel compleet: doen, denken, puzzelen, rekenen, goed verhaal en een verrassend slot. Echt veruit de beste die we hebben gedaan!


Bijna ontsnapt uit een geweldige lockup!

door Thijs Jan (02-10-2015)

Prachtige escaperoom!


We hebben hier een geweldige avond gehad.

door Martine de Jong (02-10-2015)

Zit goed in elkaar, out of the box, goede en gezellige begeleiding.


Top georganiseerd, top begeleiding, top ervaring!

door Nicole (02-10-2015)

Jullie hebben iets heel moois neergezet! Leuk, spannend, gezellig, kortom een geweldige belevenis.


Fantastisch!

door Melanie (02-10-2015)

Ontzettend gaaf in elkaar gezet, heel erg spannend en superleuk. Ik zou dit aan iedereen aanraden!


Geweldige ervaring!!

door Babette (02-10-2015)

Iedereen aan te raden !


Waar voor je geld!!!!

door Virgina (01-10-2015)

Waanzinnig goed!


schrok me kapot dat ik het niet zou redden

door Leopold (01-10-2015)

Lachen geblazen


Alles zit er in spanning, verhaal en goede puzzels

door Jochem (01-10-2015)

Goede ontvangst, evaluatie en super kamer


Super ervaring

door Joost (01-10-2015)

Beste escape room van 2015 ! Mooi gemaakt en super effecten. Net anders dan je denkt. (of tenminste dan ik denk ;-) ). Was heel erg goed.


prachtige ervaring met alle technische interactie

door David (01-10-2015)

Het is van A tot Z in de puntjes verzorgd, bij binnen komst word je al lekker gemaakt voor de kamer en eenmaal binnen vergeet je dat je een spel speelt maar dat je echt aan het ontsnappen bent.


Helemaal top!

door Dennis (01-10-2015)

Leuke puzzels, originele speelelementen, goede ontvangst, kortweg helemaal top! En naar wij begrepen, komt de tweede kamer op deze locatie er aan!


Spannende en technisch hoogwaardige escaperoom!

door Ralph (01-10-2015)

Goed ontvangst, mooie ruimtes en goed over techniek nagedacht. Verder spannendeverhaallijn en uitdagende puzzels!


Een onvergetelijk avontuur!

door Liana (01-10-2015)

Heel erg leuk en spannend. Moeilijke, maar leuke puzzels. Een verrassende activiteit voor met vrienden.


uitdagende en mooie escaperoom met goede sfeer.

door Maaike (01-10-2015)

Leuke puzzels, veel uitdaging en thema goed uitgewerkt. Erg leuke kamer!


Superrrrrrrrr!

door Loes (25-09-2015)

Voor mij de eerste keer, samen met 5 vriendinnen. Spannend, zenuwslopend, uitdagend, geweldig. Jammer dat we het niet gehaald hebben binnen de tijd, maar we komen terug voor revanche. Leuke hartelijke ontvangst. Geslaagd uitje.


Super gaaf gedaan, vol adrenaline eruit gekomen!

door Linda (17-09-2015)

Gister de Zodiac Killer room gedaan. Dit werd onze elfde escape room ervaring, en ondanks dat wij vele rooms bezocht hebben werden wij in de Zodiac Killer weer verrast door nieuwe en uitdagende puzzels en mogelijkheden. Vol adrenaline zijn wij de kamer uitgekomen, wat ons die kick gaf waarop wij hoopten. Geweldige room, zeer professioneel opgebouwd en erg prettig ontvangst en mogelijkheid nog wat na te praten. Wij staan in de rij om ook de Illuminati room te gaan bezoeken!!!


Hyped

door Piotr (10-09-2015)

De Escape Room was in zijn verhaal zeer sterk waarbij de puzzels héél goed bedacht waren en goed aansluiten op het thema. Hier was samenwerking zeer van belang en gaf een heel fijn teamverband gevoel, het uiteindelijk halen van de escape room gaf zo'n adrenaline kick, echt geweldig!


The Zodiac Killer room was a blast

door Bianca (09-09-2015)

Great event for a team outing. You really get to see the way people think. Highly Recommend!


geweldige escape room!

door Thalia (06-09-2015)

De zodiac killer room was erg spannend en zat heel goed in elkaar. Zeker een aanrader! de spanning wordt goed opgebouwd met het introductie filmpje en ook de kamer ziet er sfeervol en strak uit! Wij gaan graag een keer naar de nieuwe (tweede) escape room!


Goed opgezet, afwisselende en uitdagende raadsels

door Jiske (17-08-2015)

Meerdere escape rooms gedaan, dit was zeker een van de betere!! Zat goed in elkaar, niet te makkelijk en leuke opdrachten. Wij komen zeker terug voor de andere kamer!!


Een uur vol plezier

door Lise (09-08-2015)

Voor mijn eerste escape room overtrof deze kamer echt alle verwachtingen. De effecten,sfeer en het gedimde licht zorgen voor veel spanning en de zeer gevarieerde puzzels maken het uitdagend. Een uur vol plezier!


Mooie toevoeging aan Naarden

door Sebastian (04-08-2015)

Zeer professioneel opgezet! De kamer bevat meerdere uitdagingen en veel spannende en grappige momenten. Een echte aanrader!


Zeer professioneel

door Peter (21-07-2015)

Ik heb al aardig wat escaperooms gedaan, zowel in binnen als buitenland, deze is tot op heden toch echt wel mijn favoriet. Het merendeel van de escaperooms heeft iets amateuristisch maar deze gasten brengen onze hobby wel naar een nieuw niveau. Je kan zien dat er aardig wat tijd en geld in is gestoken. We kregen op mijn verzoek nog even een korte rondleiding. Ik was aardig onder de indruk van alle electronica en aansturingssoftware! Petje af hoor! Ik hoor het graag als de andere ruimte ook af is.


Goede ontvangst, spannende room

door Bernard (21-07-2015)

Eerste keer bij One Hour Lockup. Zeer vriendelijke ontvangen door de hosts. Korte introductie video waarbij meteen de sfeer goed wordt neergezet, leuke en vernuftige puzzels. Zeker een aanrader!


gewoon geweldig spannend.

door Fred (21-07-2015)

Het was voor mij de eerste keer en ben er blanco in gegaan. Als je dan de ruimte binnenkomt denk je oeps dat is best wel spannend watstaat ons te wachten. Het is een race tegen de klok om alle opdrachten goed uit te voeren om de juiste code te krijgen. Ik ga zeker ook de andere kamer proberen. Het is echt gaaf.


Ultraspannend

door Wannes (21-07-2015)

Voor het eerst in een escape room. Wist niet wat er ging gebeuren. Met een groepje van 6 de donkere kamer binnen. De openingsfilm was erg spannend. Gelukkig wisten we te ontsnappen. Dit was zenuwslopend en super spannend. Binnenkort nog eens hier heen, en dan de illuminatie kamer spelen.


Super leuk! spanning tot het einde!

door Vincent (20-07-2015)

We hebben ons laten opsluiten in de kamer van de Zodiac Killer. Onze eerste keer(in een escaperoom) dus wisten niet wat we moesten verwachten. Begonnen met een drankje, om daarna richting de kamer te gaan. Na het openingsfilmpje begon een leuk avontuur vol spanning. En hebben het net aan gered. Op naar een nieuwe uitdaging in de nieuwe kamer!


Een superspannende race tegen de klok!

door Mariska (16-07-2015)

Met een aantal vrienden hebben wij de "Zodiac Killer" gespeeld. Meteen vanaf de start wordt de sfeer goed neergezet en voel je de druk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Het thema is mooi doorgevoerd in alle elementen van de kamer en de puzzels zijn uitdagend en verrassend. Hier en daar wordt gebruik gemaakt van vernuftige techniek. Hele mooie escape room met een goed verhaal en goede suspense. Wij komen zeker terug voor Illuminati Headquarters! Een aanrader!


Veel afwisseling en verrassingen! Supergaaf!!

door Bas (15-07-2015)

Al vaker een escape room gedaan maar deze zit echt supergoed in elkaar! Een goed verhaal, afwisselende puzzels, verrassende elementen en niet te vergeten vriendelijke eigenaren van One Hour Lockup. We kunnen niet wachten tot de tweede kamer af is! Tot dan!!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's