Escape Room Harderwijk

Blijf uit de handen van de criminele

Als de deur in het slot valt zitten jullie als ratten in de val, dus begin snel met zoeken naar aanwijzingen om uit dit criminele kantoor te ontsnappen. Er is namelijk geen tijd te verliezen, want jullie hebben slechts 60 minuten de tijd om uit handen te blijven van de criminelen! Lukt het jullie met jullie team van vrienden, familie of collega's de opdrachten en puzzel goed op te lossen? Staan jullie op tijd weer buiten?





Contactgegevens

Gelreweg 34
3843 AN Harderwijk
0341-441175
info@escaperoomharderwijk.nl
http://www.escaperoomharderwijk.nl


Openingstijden

Maandag t/m Zondag
10.00 uur t/m 22.00 uur




De Criminele Kamer

Eenmaal in het kantoor van de “De Muts” blijkt dat geen lieve man te zijn! Vol ergernis spreekt hij jullie toe en hij wil van alles. Blijven jullie rustig en cool en weten jullie de lastige vragen te ...
Meer info en reviews


2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 100,00 euro




Lab X

In dit lab blijkt al snel dat jullie in een zeer bijzonder lab terecht gekomen zijn. Lege kooien, pruttelende vage substanties en een beetje rare geur. De professor komt ook verward over. Ontdekken ju...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 100,00 euro






Reviews

Review toevoegen

Alles kapot of versleten :(

door Peter (09-07-2018)

Met veel verwachtingen in de auto onderweg naar de escaperoom. Bij aankomst konden we voor de deur parkeren. Dit is het enige positieve puntje bij Escaperoom Harderwijk. Bij binnenkomst was er geen medewerker die ons op stond te wachten. na +/- 10 minuten kwam er eindelijk een medewerker naar beneden gesprint omdat diegene niet hoorde dat er een nieuwe groep binnen kwam. Dit terwijl er nog een groep binnen was die de kamer al gedaan had. Wij kwamen van ver, dus wij hadden wel zin in een frisje, dus toen wij aan de medewerker vroegen of wij wat konden drinken, kregen wij het antwoord dat zij de kinderescaperoom moest opstarten, dit terwijl er geen kinderen waren? Afijn, een andere medewerker kwam naar beneden gehold om ons klaar te stomen voor beide kamers. Na het praatje mochten wij de trap op en de middelste deur openen, en toen begon de ellende eigenlijk al. Toen wij opzoek waren naar de eerste opdracht was het al gelijk duidelijk dat alles kapot is en waar de luik was naar de geheime kamer. Het behang is overal kapot, overal zie je een schroefje in de muur die daar voor noppes zit, overal waar je kijkt zie je wel een stroomdraadje waar aan is getrokken, bij ons deed de hintscherm het niet, een kist die aan zn einde is en dan nog eens een belabberde geheime kamer met alles wat kapot is. Ook hadden wij daar het idee dat het meer een gedeelte is waar de medewerker ons moet goedkeuren wat wij doen, en dan wat open laat springen. Het was het geld ABSOLUUT niet waard! Ook de andere groep die het lab x deden waren teleurgesteld, dit omdat alles kapot is... Op het einde moesten wij helaas de volle pond aftikken, 210 EURO!


Acteur deed het geniaal!

door Yuhin (05-03-2018)

We hebben al meer dan 10 rooms gespeeld, maar nu voor het eerst een acteur die de intro deed. Hij deed het echt geweldig. Leuk aspect. Puzzels waren goed te doen, geen mechanische mankementen. Geen 5 sterren omdat je niet alle puzzels mee krijgt (reden niet geschreven vanwege evt spoilers)


UITDAGEND!

door Maarten Jan (30-05-2017)

Super uitdagende en spannende kamer! Niet te gemakkelijk om er uit te komen, wij hebben het dan ook net niet gehaald! beleving is fantastisch!


Onze eerste, maar niet de laatste!

door Harold (05-12-2016)

Toegegeven, het was onze eerste. Dus vergelijken kunnen we niet. Maar het was super. Helaas haalden we het net niet. Aanrader!


Super spannend

door Arnoud (23-11-2016)

De criminele kamer is heel erg leuk een nadeel is dat er heel veel sloten zijn


Geweldig!!!

door Petra (29-10-2016)

Echt een geweldig uit om met vrienden te ondernemen!!


Wat een super leuke belevenis😝

door Murcy van de Velde (15-10-2016)

Net niet gehaald, balen maar een hele leuke belevenis om samen met vrienden, collega's of familie te ervaren👍🏻 Ik ga zeker terug om LabX te doen.


een geweldige beleving

door Frits (15-10-2016)

Heel gaag.


echt top

door elinet (15-10-2016)

super leuke ervaring. als bedrijfsuitje maar zeker ook als familieuitje.


Superrrrrr

door Mireille (15-10-2016)

Een geweldige ervaring. Zou het echt iedereen aanraden


super geweldig

door danielle (15-10-2016)

echt super leuk.. een echte aanrader en voor herhaling vatbaar.. super mooie kamer ..voor ons een supergeslaagde missie.


Suuuuper tof!

door Ellen (14-10-2016)

Echt super gaaf. Veel opties en mooie kamer


Geweldige kamer en goed geacteerd

door Nick (14-10-2016)

De kamer zag er mooi en gedetailleerd uit en de opdrachten waren dusdanig dat je niet met 5 minuten buiten was. Met ander woorden het was een supertoffe ervaring!!!!!!


Geweldige acteurs maken het nog leuker

door Caya (14-10-2016)

Heel erg leuk zeker iets om aan mensen aan te raden!


teamuitje VMK

door Dorien (13-10-2016)

Super gaaf en eerste keer escape voor mij. Gaaf en zeker nog een keer terug voor het lab!


teamuitje VMK

door Corine (13-10-2016)

Super gaaf en leuke opties met grotere groepen!


Criminele kamer

door Leon (13-10-2016)

Super gaaf! Nooit verwacht dat je zn ontvangst zou krijgen. Zeker het proberen waard!


HEEL gaaf!

door aleks (13-10-2016)

Echt geweldig! Leuk om als familie uitje te doen!


Cool!

door Daniek (13-10-2016)

Wij zijn gisteren met mn ouders en broer geweest. Echt een heel leuk familie uitje! We hebben beide kamers gedaan en ze waren alle twee echt cool! Zeker een aanrader.


super gaaf!

door peter d (13-10-2016)

voor het eerst een escaperoom gedaan in harderwijk! dit smaakt naar meer ;)


Super leuk!

door Carolien (13-10-2016)

Samen met vriendinnetjes gedaan! Was echt heel gaaf! Zeker voor herhaling vatbaar!! (voor de andere Escape Room natuurlijk ;))


Top!

door Janine (13-10-2016)

Top!


GAAF!

door Jan (13-10-2016)

Wat een activiteit! de opdrachten zijn super en uitdagend! Leuk en aardig personeel!


Super ervaring!

door Marianna (13-10-2016)

Super geweldige ervaring en erg vriendelijk personeel.


Nice!

door N. (12-10-2016)

Spannend, uitdagend!


Uitdagend!

door Nard (11-10-2016)

Erg leuke, uitdagende kamer!


Gewoon gaan

door Ben smit (11-10-2016)

Leuke ervaring


nog nooit geweest lijkt me wel een keer leuk

door Richard Verbrugge (11-10-2016)

nvt


Fucking WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

door Bernard (11-10-2016)

This was one of the best things i have ever done while in Holland!!!!!!!!!!!!!!


Leuke ervaring!

door Arie (11-10-2016)

De eerste keer dat ik dit gespeeld heb, en het was een succes. Een geslaagd dagje uit.


geweldig!

door marco (11-10-2016)

super spannend!


Een groot avontuur en ontzettend fijn personeel

door Jeroen (11-10-2016)

Fantastische ervaring! Een belevenis die je niet snel vergeet!


Te Gek 😅

door Christi (11-10-2016)

Spannende ervaring


Awesome!

door Esmee Laura (11-10-2016)

Super gave ervaring! Sta te popelen om de andere kamer uit te testen!


Fantastisch!!

door Mathijs (11-10-2016)

Wat een escape ervaring!! De room is uitdagend en spannend. Een woord geweldig!!!


Spannend en leuk voor jong en oud!

door Iris (11-10-2016)

Gave opdrachten, echt niet te makkelijk, spannende verhaallijn, vriendelijk en leuk personeel en goede acteurs. Ook voor de wat jongeren leuk om te doen!


Top!

door Mirjam (11-10-2016)

Ontzettend leuke ervaring.


Aanrader!

door M.S. (11-10-2016)

Ontvangst is al top! Zeer vriendelijk personeel. Heb van alles geprobeerd maar ze laten niets los over de room. Gelukkig maar want de room is super gaaf! Heb het allemaal over me heen laten komen. En het was geweldig. Spanning zit er zeker in en de opdrachten zijn zeker niet te gemakkelijk. Ik zou zeggen DOEN!


Wat een beleving!

door M.H. (11-10-2016)

Alleen de entourage er omheen is al geweldig. Je zit echt in het verhaal.een aanrader


Erg leuk en spannend

door Kees (11-10-2016)

Plezierige ontvangst en goede accommodatie. Escaperoom is uitdagend. Aanrader.


Super toffe ervaring

door MJ (11-10-2016)

Heb onderhand al een aantal kamers gespeeld. Deze was wel echt de meest gave die ik heb gedaan.


Wat een spanning en een schik!

door Belinda (11-10-2016)

Wel even spannend om een escaperoom in te gaan en de muts te confronteren en daarna ontzettend opgelucht en blij dat we het toch gehaald hebben!


Topper

door Jurjen (11-10-2016)

Een toffe kamer. zeer leuke belevenis!! Leuk ontvangst !!


Heel leuk!

door Marieke (11-10-2016)

Vorige week zijn mijn collega's en ik opgesloten in Lab X. We hebben het helaas niet gehaald , maar wel een heel leuk uur gehad. Opdrachten op een hoog niveau en een onwijs vette kamer. Ook het personeel was aardig en behulpzaam. Een collega ging niet mee naar binnen en zij kon beneden wat drinken. Echt een nieuwe hobby erbij!


Superleuk kinderfeestje!

door Liesbeth (09-10-2016)

Met zeven 10-jarigen werden we opgesloten. De puzzels waren zeker niet makkelijk maar met een beetje hulp lukte het binnen een uur de sleutel te vinden. Echt een aanrader voor een kinderfeestje!


Leuk!

door Demi (09-10-2016)

Vorige week met collega's geweest, een leuke avond gehad!


Het was een geweldige ervaring.

door Qiuncy (09-10-2016)

Het was in 1 woord samen te vatten: GEWELDIG !! Het was een geweldige ervaring om de criminele kamer, met de puzzels die ze opgezet hadden in 1 uur op te lossen... De sfeer is gezellig, uitleg en het geheel opzich is goed opgezet. Bij aankomst in de ontvangstruimte kun je even wat drinken voordat je gaat beginnen en je spullen kunt opbergen in een locker !


Verrassend spannend en verslavend!

door Karin (08-10-2016)

Super personeelsuitje gehad in Harderwijk. Wat een ervaring om samen de escape room op te lossen! Goede acteurs en spanningsopbouw door special effects tijdens het hele uur!


Uitdagend

door Amanda (08-10-2016)

Echt een keer om te doen. Super


ontzettend leuke en spannende kamer!

door annelies (07-10-2016)

Ontzettend leuke ervaring!


Spannend

door Janneke (07-10-2016)

Echt een leuk personeelsuitje gehad!


Was geweldig!!

door Mark (07-10-2016)

Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. De escaperoom zelf was een bijzondere ervaring!!


Het was top!

door Chinouk (05-10-2016)

Ben nu al 2 keer geweest bij escape room Harderwijk en beide kamers vond ik leuk om te doen. Toch gaat er wel een lichte voorkeur naar de criminele kamer! Verder alles ook goed geregeld.


top ervaring gehad!

door kathinka (05-10-2016)

Nog niet zo vaak een escape room gedaan. Maar Harderwijk is echt een aanrader! De sfeer word op een leuke manier neer gezet. Kamer was niet te makkelijk maar ook zeker niet te moeilijk. Personeel was vriendelijk!


Leuk en spannend. Super voor de teambuilding.

door Martijn (05-10-2016)

Leuk en spannend. Super voor de teambuilding.


Geweldige ervaring

door William (05-10-2016)

Mooie kamer met goede opdrachten.


Onwijs gaaf!!

door Jasmijn (05-10-2016)

Een van de eerste escape rooms die ik heb gedaan en het was echt heeel erg tof!


Een superleuke ervaring!

door Zoë (04-10-2016)

Ik ging met 7 vriendinnen naar de Escape Room in Harderwijk om mijn 18e verjaardag te vieren en het was een superleuke ervaring! Nog niemand van ons was ooit eerder in een Escape Room geweest dus we wisten niet precies wat we konden verwachten, maar iedereen heeft het leuk gehad. Iedereen werkte opeens samen en ik voelde het teamgevoel groeien. De puzzels waren niet makkelijk, we zijn maar een paar seconden voor tijd de kamer uitgekomen. Ik vond alles goed in elkaar gezet en er gebeurde veel onverwachte dingen. Het was best spannend, wat het ook weer leuk maakte. Ook vond ik het personeel heel vriendelijk. Ik zou Escape Room Harderwijk zeker aanraden om naartoe te gaan!


verrassend

door gerrie (04-10-2016)

Je weet niet wat er gaat gebeuren en dat is al spannend. Wij waren in de criminele kamer en werden in no time overweldigd. Hele gekke ervaring als je niks gewend bent. Wij vonden de opdrachten leuk al was het alleen al om het feit dat we als broers en zussen ineens weer iets samen moesten oplossen wat natuurlijk niet ging. Wij hebben er plezier gehad. Super!


Viel tegen

door Nicky (04-10-2016)

Ik heb ondertussen redelijk wat escape rooms gespeeld en ik vond de rooms op deze locatie niet heel bijzonder. De puzzels waren niet erg spectaculair en soms te ver gezocht.


Leuke kamer!

door Arnold (03-10-2016)

De kamer was leuk, de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en het personeel gastvrij!


Gruwelijk vet!

door Jeroen (03-10-2016)

Mijn eerste escaperoom ervaring! Bij binnenkomst is het al fijn dat je even kan zitten na een lange autorit en even wat kan drinken. Ook kan je naar het toilet en je waardevolle spullen opbergen in een kluisje. Je kan al je vragen stellen aan de persoon die achter de balie zit. Super fijn! Daarna kregen wij de vraag om de trap op te gaan en de deur open te doen wie werd aangewezen. Opeens zat daar iemand op ons te wachten, oftewel meneer "de muts". Wat is dat gaaf als je verwacht als er niemand zit!!!! Na een klein intro verliet diegene zijn "kantoor" en zaten we opeens opgesloten...... Tsja en dan denk je... Over de kamer ga ik niet te veel vertellen, want tja, daar moet je zelf maar achter komen ;) Na dat we eruit kwamen werden we weer ontvangen en mochten we weer naar beneden waar we onze tijd te horen kregen. 59:50 dus NET!!! Na het escapen kon je rustig weer even bijkomen en evt wat drinken.. Conclusie: SUPER VET! niets meer en niet minder... Probeer het alsjeblieft een keer, want het is zo gruwelijk gaaf! Ook te horen gekregen dat Escaperoom Harderwijk meer te bieden heeft voor of na het escapen. Dus volgende keer maar kijken of we eerst gaan segway rijden en daarna het lab doen!!! Nu al zin in!


Fenomenaal!

door Maarten (03-10-2016)

Geweldige ervaring! Goed doordacht en zeker niet te makkelijk!


Onwijs tof!

door Annemieke (22-09-2016)

Na een onwijs toffe ervaring in de Criminele kamer van een half jaar geleden. Zijn we afgelopen week terug gegaan om uit LAB X proberen te escapen. Met een groep van zes zijn we naar binnen gegaan. Het was vanaf het moment dat we binnen kwamen meteen al spannend, net zoals in de Criminele kamer. Ik zal natuurlijk niet te veel verklappen maar deze kamer is toch anders dan anderen. Vaak kan iedereen wel een eigen ding doen in een escaperoom maar in LAB X ben je echt op elkaar aangewezen. De opdrachten zijn tof en passen goed bij het thema. Als ik deze room vergelijk met andere, dan valt het wel onder een wat moeilijkere categorie, maar dat vonden wij juist leuk! Natuurlijk zijn wij ontsnapt, maar wel net op het nippertje. Succes voor de volgende groepen.


totaal beleving

door Sander (08-09-2016)

We hebben echt een leuke middag gehad. Zeer leuke en enthousiaste mensen en ook de kamers waren top. Opdrachten leuk en soms echt goed nadenken De solex rit na afloop was ook top.


Unremarkable with some significant design flaws

door Martin (11-06-2016)

This activity organised by the company I work for. We were split into groups and our group of seven played the "Lab X" room. This is my sixth escape room, although the rest of my team were inexperienced with Escape Rooms. This is a very unremarkable Escape Room without much effort in the design of the puzzles, progression or narrative. The puzzles are very basic, and at least two of them are literal jigsaw-style puzzles, which are not really fun or imaginative use of time in an escape room. There is no creative use of technology as you would see in the best rooms; the majority of puzzles just involve obtaining four digit combinations to open locks, which is not very exciting. The only redeeming quality of the puzzles is a unique communication aspect for some that I haven't yet seen in other rooms. The best Escape Rooms give players many different puzzles to solve at once, enabling members of the group to split up and work independently on solving different parts of the room. Despite allowing large teams of up to eight people, the progression in Lab X is extremely linear, as there is usually only one puzzle available to be solved at any given moment. Because of this, several people in our team of seven often had nothing to do, since everyone is trying to crowd around one puzzle. Additionally, there is also very little to find in the room, which further worsens the problem for those left out with nothing to do. Narratively, there is nothing given beyond the introduction, although I should mention that the acting at the introduction is fun and unique. Beyond the introduction however, this is a very simple, bog-standard escape scenario. Don't expect to discover any narrative surprises here. This escape room also has other practical issues. Hints are given on a tiny monitor in tiny font, which is physically separated from players during certain points in the game, and therefore is very difficult to read unless you have perfect vision. As I'm near-sighted, it was completely impossible for me to read it. Furthermore, while many escape games are designed to be language-independent, Lab X relies heavily on the Dutch language, as there is heavy use of Dutch text. The introduction and hints are also given in Dutch, which meant that English members of our team had to rely on translations by the Dutch colleagues. Overall, Lab X at Escape Room Harderwijk is easily the least impressive escape room I've played so far, with several major design flaws and comparatively little effort made compared to the best rooms. If you really want to play a good Escape Room in the Netherlands, I would highly recommend visiting The Queen in Utrecht, which is a superb room and magnitudes better than this one in every way possible. I think it's fair to mention that my colleagues seemed to enjoy this room more than I did, but since it was their first Escape Room, I think this is mainly because they have no basis for comparison, having not experienced any better rooms.


geweldige ervaring!

door jack (14-01-2016)

Dit was mijn eerste keer met mijn vriendengroep. Wat een geweldige ervaring. het verhaal begint al bij het aanbellen bij de voordeur! en de kamer ziet er basic, maar geweldig uit! en de sfeer is echt geniaal en spannen als de deur achter je in het slot valt en opslot word gedraaid door de muts!


Crimineel goed teamuitje

door Eva (13-10-2015)

Voor ons allemaal de eerste keer in een escaperoom.....dit smaakt naar meer!


Onwijs gaaf uitje!

door Henriëtte (07-10-2015)

Met ons gezin naar de Escape Room Harderwijk geweest. Super gezellige avond gehad. Door goed samen te werken veel raadsels & puzzels kunnen oplossen en ondanks deze resultaten toch net niet binnen de gereserveerde tijd van 1 uur kunnen ontsnappen. Komen jullie ook eens deelnemen?


Goede Sfeer

door Piet H. (07-10-2015)

Prima uitdagende Escape Room, tevens leuk dat de eigenaar in zijn rol blijft. Erg geslaagd.


zenuwslopend gaaf

door Rik Rob (07-10-2015)

Hilarische avond in De Criminelen Kantoor gehad. Een echte aanrader als je lef hebt!


Top!

door M. (07-10-2015)

Goed voor elkaar.


super gaaf

door Cindy (07-10-2015)

Erg leuke ervaring


Fantastische beleving!

door Bart (07-10-2015)

Super ervaring met een leuk opgezet doordacht thema. En puzzels variërend van makkelijk tot moeilijk. We hebben er een super bedrijfsuitje gehad!


Waanzinning spannend tot de laatste minuut

door André Vaessen (07-10-2015)

Ontvangst was hilarisch echter de persoon bleef in zijn rol, het begin was erg moeilijk echter het werd steeds duidelijker, van de ene kamer naar de andere kamer en verrassing op verrassing,kortom top.


Spannend, uitdagend en een mooie verhaallijn!

door Marieke (07-10-2015)

Spannend, uitdagend en een mooie verhaallijn!


erg leuk en spannend tot het laatste moment

door Tanja (06-10-2015)

goede ontvangst, gezellige sfeer


Ontzettend spannende, zeer gevarieerde room

door K (06-10-2015)

Heel veel plezier aan beleefd


veel plezier & spanning beleefd

door Nathalie (06-10-2015)

Voor ons een mislukte spannende ontsnappingspoging, maar met heel veel plezier beleefd


Een spannende, geweldige, Supergave ervaring

door Robert (06-10-2015)

Het was vanaf het begin tot het einde erg spannend. De onverwachte nieuwe verborgen kamers lieten ons hart nog harder kloppen. Ook het personeel was heel erg enthousiast!! :)


amazing

door johan (06-10-2015)

Ik vind het cool wat ze daar allemaal hebben


Prima activiteit

door Thijs (06-10-2015)

prima activiteiten. Nu nog slecht weer ruimte


spannend

door remko (04-10-2015)

super spannend en onwijs veel plezier gehad unieke ervaring en zeker een aanrader.


Geweldig

door Bas (04-10-2015)

We hebben enorm genoten van de Escape Room Harderwijk. Van begin tot einde was het verhaal erg goed.


Super cool

door Kristy (03-10-2015)

Top


Superleuk!

door Saskia (03-10-2015)

Aanrader


Leuk

door Kim (03-10-2015)

Top


Spannend maar geweldig!

door M (03-10-2015)

De eerste keer was deze escaperoom en ik vond hem geweldig. Wat een spanning en adrenaline gaat er door je lichaam, helemaal bij ontvangst. Maar het was super!


Geweldig !

door Maarten (03-10-2015)

Super gedaan. Goede verhaallijn!


Geweldig !

door Maarten (03-10-2015)

Super gedaan. Goede verhaallijn!


je wil perse ontsnappen!!!

door martijn (02-10-2015)

Begin van verhaal is duidelijk, doel ook. Je voelt je op de hielen gezeten. Je wordt of je.wil of niet erin meegenomen.


Geweldige dag gehad!

door Rutger (02-10-2015)

Het was een hele mooie dag. Vriendelijk personeel en alles was goed geregeld.


Leuke ervaring

door Wouter (01-10-2015)

Leuke teambuildingactiviteit, had het nog niet eerder gedaan en het beviel erg goed. Enige smetje was dat wij verloren van de andere groep met helaas maar 7 sec..


heerlijk avondje teambuilding

door Eric (01-10-2015)

naar mate de tijd verstrijkt steeds fanatieker ogende groep. Daarna nog genoeg adrenaline over. Erg leuke avond!


Wat een beleving!

door Thijs (01-10-2015)

Spannende en moeilijke escaperoom


Geweldig

door Bianca (01-10-2015)

Superspannend, onwijs leuke kamer om te doen. Echte aanrader !


Familiedag

door Marianne (01-10-2015)

super.


Top!!

door Rosalien (30-09-2015)

Super leuk om een keer gedaan te hebben!!


Tof!

door Gabriëlle (29-09-2015)

Heel erg leuk en uitdagend.


spannend en uitdagend uitje

door Evita (29-09-2015)

Spannende activiteit met 3 vriendinnen. Alle effecten die in de kamer aanwezig zijn maken het nog leuker


Gave ervaring!

door Mirna (29-09-2015)

Superleuk om te doen met een groep vriendinnen. Je zat meteen bij binnenkomst al in het spel. Zeker een aanrader!


Wat een leuke ervaring was dit .

door Margreet (29-09-2015)

Wat een geweldige ontvangst ! Wij waren gelijk in de sfeer van het thema . De Muts heeft zijn zaken goed op orde en het was dan ook een behoorlijke uitdaging voor onze om te kunnen ontsnappen . Wij hebben veel plezier gehad dus heel veel dank daarvoor .


Geweldige en spannende ervaring

door Esther (29-09-2015)

Het was een reuzeleuke avond, spannend en een leuk stuk toneel van de Muts! Goede moeilijkheidsgraad van de puzzels. Echt een aanrader voor een (familie) uitje!


Helemaal te gek

door Irene (29-09-2015)

Wat een mooi opgezette escape room. Goed doordacht en erg verrassend


Supergaaf !

door Bianca (29-09-2015)

Superspannend vanaf het moment dat de deur opengaat tot het einde ! Je wordt meegesleept in het spel. Zeker een aanrader !


Leuke escape room, erg spannend

door Kelly (29-09-2015)

Van het moment dat je aanbelt begint het spel al. Spanning gelijk te voelen en spel wordt leuk gespeeld. Leuke puzzels , moesten echt even goed nadenken en samenwerken. Kan niet wachten op een nieuwe kamer van deze bedenkers.


spannende speurtocht met verrassende elementen

door Izette (24-09-2015)

Geweldig avontuur, spannende binnenkomst, moeilijke opdrachten, maar wel heel leuk om die samen met je groepje op te lossen. Iedereen draagt bij aan de uiteindelijke ontsnapping, erg leuk om te doen!


Een adembenemend avontuur.

door Debby (23-09-2015)

Vanaf het moment dat je kennismaakt met "De Muts" zit je in het verhaal en vanaf daar is het één grote adrenaline-kick. Kortom, ga het beleven.


Onwijs gave beleving!

door Marij (22-09-2015)

Soms heb je maar een paar woorden nodig: Zó onwijs gaaf! Ik wil meer!!! Wanneer komt de volgende? Want dan komen wij zeker weer.


Gave ervaring, ook met een grote groep

door Zoë (22-09-2015)

Vanaf het aller begin, nog voordat je het gebouw binnenstapt, zit je in het spel. De escaperoom was een echte uitdaging, ook met een relatief grote groep. Het is spannend, leuk en een race tegen de klok. Zoe (Johnnie Walkerstam, Zeewolde)


Beleving!

door Marije (18-09-2015)

In één woord: een beleving! Van het moment dat de deur open gaat tot het einde van het uur. De spanning neemt toe naarmate de tijd vordert ,zelfs voor de meest stoere deelnemers. Het hele verhaal klopt van begin tot eind en wordt versterkt door de puzzels en effecten. Je ziet de passie van de medewerkers voor hun vak. Een aanrader!


Fantastische beleving en ervaring!

door Bart (17-09-2015)

Vondt het een super leuke Escape room om te doen. Leuke puzzels met een paar hersenbrekers. Thema en beleving helemaal fantastischvan begin tot eind!


Spannend, verassend en ontzettend leuk!

door Willeke (17-09-2015)

Bij binnenkomst begint het spel meteen, je wordt gelijk meegenomen in de wereld van een maffiabaas. Tot de volgende keer!


Spannend, echt en meeslepend

door Thijs (16-09-2015)

Deze escape room was tot nu toe sowieso de tofste die ik heb gedaan. Dit komt door de beleving die de 'maffiabaas' erin gooit, waardoor zelfs de grootste held even met zijn knieën knikt. Leuke puzzels, je wordt in de gaten gehouden en elke zoveel minuten gebeurt er iets. Zeker een aanrader voor iedereen die een keer een escape room wil proberen!


Fantastische beleving!

door Maarten Jan (16-09-2015)

Leuk opgezet met uitdagende opdrachten en puzzels en goede beleving. Je zit midden in een verhaal! Super!


Complete beleving!

door Nora (16-09-2015)

Een complete beleving was het. Vanaf de ontvangst door "de Muts" tot het einde erg leuk. De verhaallijn is erg leuk en ook de opdrachten en puzzels passen perfect in het verhaal. Achteraf ook nog gratis koffie en thee gehad. TOP!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: