Escaperoom

EEN BEZOEK AAN DE ESCAPE ROOM DEN BOSCH VERGEET JE NOOIT MEER. MET DEZE REAL-LIFE ESCAPE GAME BELEEF JE MET JE COLLEGA’S, FAMILIE OF VRIENDEN 60 MINUTEN VOL SPANNING EN AVONTUUR. KIES UIT TWEE UITDAGENDE KAMERS. NEEM EEN DUIK IN HET VERLEDEN EN GA OP ZOEK NAAR HET GEHEIM VAN DE MARTELKELDER! OF KRUIP JE LIEVER IN DE HUID VAN ROBERT LANGDON OP ZOEK NAAR DE HEILIGE GRAAL? DAN IS DE DAVINCI CODE DE PERFECTE UITDAGING!

Contactgegevens

Karrenstraat 13
5211 EH Den Bosch
+31736148972
info@escaperoom-denbosch.nl
http://escaperoom-denbosch.nl


Openingstijden

10.00 - 23.00De martelkelder

IN 1831 WERD IN DE DONKERE GEWELVEN ONDER DE UYLENBURGH IN HET HART VAN DEN BOSCH EEN ONBEKENDE MAN GEVANGEN GEZET. EEN MAN MET EEN DUISTER GEHEIM: DE TOEGANGSCODE TOT DE GEHEIME SCHATKAMER VAN 'S-HER...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

14,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)
DA VINCI CODE

OP SLECHTS 500 METER VAN DE SINT-JANSKATHEDRAAL, MIDDEN IN HET BISDOM 'S-HERTOGENBOSCH LIGT DE HEILIGE GRAAL VERBORGEN. IN DE ONDERGRONDSE BEWAARKAMER KRIJG JE EXACT 60 MINUTEN OM HET GEHEIM VAN DE GR...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

14,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)


Reviews

Review toevoegen

Mooi maar uitwerkig slecht

door Nieki (12-02-2017)

Het begin was supergoed, alleen na de eerste puzzel moesten we knoppen induwen op een bepaalde volegorde. Dat deden we meteen goed alleen er ging niets open. Na 10 min vast hebben gezeten bleek dat we "de knoppen harder moesten indrukken". Zo ging het met alles, sloten werkten slecht, moesten beginnen op een peil (bleek achteraf dat we ERNAAST moesten beginnen, weer 15 min verspeeld) etc. Overall prijs kwaliteitverhouding bar slecht.


Tegenvaller

door Karlien (18-12-2016)

Na eerder hier de da Vinci code gespeeld te hebben (erg geslaagd), was de martelkamer een grote tegenvaller. Qua idee zat het best goed in elkaar....had heel leuk kunnen zijn, maar: een mechanisme werkte niet goed, er lag een voorwerp niet waar het had moeten liggen waardoor we een bepaald onderdeel nooit hadden kunnen uitvogelen, en als klap op was er een cijferslot niet goed ingesteld waardoor we het nooit hadden kunnen halen. Excuses hebben we niet gehoord.


Jammer....

door Marielle (25-10-2016)

We hadden de eind-sleutel al binnen 3 minuten, omdat de kluissleutel ook paste op het kastje....


Onwijs spannend spel!

door Roosje (16-09-2015)

Echt ontzettend tof en spannend om te spelen!


Wauw!

door Kristel (16-09-2015)

In één woord: WAUW! Wat een super gave ervaring was dit om met mijn familie te mogen doen. Het verhaal was erg spannend en daarom werd ik er helemaal mee in gesleurd. Af en toe érg spannend maar dat mocht de pret niet drukken. De kamer is erg mooi gemaakt en het personeel was super vriendelijk! Ook erg fijn dat er kon worden gecommuniceerd met de spelbegeleidster! Ook staat er een leuke foto van ons op de facebook pagina wat natuurlijk leuk is om te hebben. Wij gaan zeker ook de Da Vinci kamer boeken! Top!!


Spannend !

door Jaclien (16-09-2015)

Met een groep vriendinnen de Martelkelder gespeeld, en wat was hij spannend ! We hebben een aantal keren flink staan gillen, maar dat hoort er ook wel bij. Eerder had ik met een andere groep een andere Escaperoom gespeeld, maar die zat een stuk minder goed in elkaar dan deze. De opdrachten waren uitdagend en de hele beleving klopte. We hebben een top uur (Ofja, 57minuten! Dus gehaald :)) gehad !


Uitdagend en vernieuwend

door Marceline (16-09-2015)

De martel kelder is niet alleen een escape room, maar een gehele beleving! De muziek, licht show, en inrichting geeft je enorm veel spanning en plezier. Een aanrader voor een echte beleving met zeer leuke puzzels!


Geweldig!

door Daan (16-09-2015)

Prachtige beleving! Het verhaal is sterk, de begeleiding erg goed en de aankleding van de kamer en lichtshow zorgen voor een enorm spannend uur! Ik kom binnenkort zeker de andere kamer doen!!


Mooie kamer en erg uitdagend

door Jente Rinkel (16-09-2015)

De manier waarop je de kelder ingaat is uniek. De puzzels en raadsels zijn in het thema van de davincicode en de muziek en lichtshow zorgen dat de beleving erg goed is. Een aanrader voor iedereen!


Viel tegen

door Jet (14-09-2015)

De locatie beloofde heel wat goeds, je ging echt een kelder in. Echter, ik vond 'het verhaal' heel dun, om eruit te komen moesten keer op keer de codes van cijfersloten gevonden worden. Weinig variatie, weinig spanning, beetje een anticlimax. Daarnaast was er één fase die gewoon niet klopte, waarbij niet één oplossing was en blijkbaar iedere groep geholpen moet worden. (dit gebeurd gewoon via een portofoon, ook jammer) Ik ben ook bij een andere geweest die was inhoudelijk beter, er was een fijne 'wachtruimte' met bar en spelletjes én je kreeg achteraf de hoogtepunten van je escape te zien. Al met al vond ik de prijs-kwaliteitverhouding bar slecht.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: