Escape Room Veghel

Escape Room Veghel is een spannende real life experience op de Noordkade in Veghel. Op deze historische locatie, dat zijn oorsprong kent in 1915, gaat u terug in de tijd en daalt u af in één van de oude fabrieksruimtes. In deze kamer wordt u opgesloten met een groep van maximaal 8 personen en krijgt u 60 minuten de tijd om als echte rechercheurs het mysterie te ontrafelen. Hierbij zijn teamwork, creativiteit en out of the box denken een must!



2016





Contactgegevens

CHV NoordkadeN.C.B-Laan 52a
5462 GE Veghel
+31620837428
Info@escaperoomveghel.nl
http://www.escaperoomveghel.nl


de Noordkade

VEGHEL 1937 – Op het hoofdkantoor van C.H.V. op de Noordkade komen verschillende telegrammen en telefoontjes binnen van boeren uit de omgeving die totaal in paniek zijn. De beesten vertonen afwijkend gedrag: varkens zijn aan het schuimbekken en de pasgeboren kalveren lijken meer op monsters dan op koeien. En dat niet alleen. Eén van de boeren is ook besmet geraakt en heeft twee van zijn knechten vermoord! Wat is er toch aan de hand?!

Lost u dit mysterie op of zal dit voor altijd het best bewaarde geheim van de Noordkade blijven?



Minimale leeftijd: 14

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

17,00 euro per persoon





Reviews

Review toevoegen

Maakt belofte niet waar

door Hanneke (22-12-2017)

Wij bezochten deze escape room omdat hij de winnaar was van 2016. Met dat uitgangspunt, was de kamer echt wat teleurstellend. Veel 'slotjes', weinig logica in de puzzels. Het was vermakelijk, maar er zijn echt veel betere kamers in NL. De setting was wel erg leuk en de ontvangst vriendelijk. We werden zelfs nog verwezen naar het hotel in Volkel, een kamer die echt vele malen beter en mooier is. Maakt de belofte niet waar in onze ogen.


Mooi verhaal, leuke kamer!

door Henk (01-08-2017)

Goede escape Room! Mooie omgeving en het verhaal is ook heel leuk!


Mooie omgeving, teleurstellende puzzels

door Stefan (28-01-2017)

Als ervaren escaperoom bezoeker verwachte ik veel van deze escaperoom, die als escaperoom van het jaar 2016 verkozen was. De omgeving van de escaperoom is mooi en sfeervol (oud industrieel gebouw). Parkeren is gratis en uitstekend te doen aan de kanaalzijde. Het is daarna wel even zoeken waar de kamer precies is omdat het niet goed aangegeven staat, maar ook dat kwam goed. Eenmaal bij binnenkomst krijgen we een prima uitleg van de kamer en mochten we beginnen. Ik vond het erg jammer dat er weinig echte fysieke puzzels aanwezig waren en dat het vooral bestond uit sleuteltje of code zoeken+ slotje open maken. Er stonden mooie objecten in de kamer die suggereerden onderdeel te zijn van een puzzel, maar uiteindelijk nergens mee te maken hadden. Er was ook een puzzel aanwezig die achteraf gezien niet meer in gebruik was (werd ons verteld). Mijn advies: haal deze weg, dit werkt verwarrend. Een enkele puzzel was wat vergezocht en wat flauw. Nadelen: - Veel codes en slotjes zoeken - Weinig fysieke opdrachten of opdrachten die met meerdere mensen gedaan moeten worden. - Puzzels aanwezig die niet gebruikt worden en objecten die sterk suggereren onderdeel van een puzzel te zijn. Positief: - Mooie locatie - Gratis parkeren - Duidelijk aangegeven welke code bij welk slot hoort - Een paar mooie puzzels met gebruik van de objecten Al met al een hele aardige, maar voor ervaren escaperoom spelers wellicht te weinig uitdagende kamer.


saai, onuitdagend, totaal geen spanning.

door Daniel (28-11-2016)

Totaal met 8 man zonder enige moeite of uitdaging de escaperoom gehaald. Er waren momenten dat de helft van de groep totaal niks aan het doen was en de verdeling in deze escaperoom was totaal niet moeilijk. De Hostess leek ook al geen zin te hebben in de late escaperoom boeking. Kortom vrij saai en ons groep heeft al ruim 10 escaperooms gehad. Als dit nummer 1 is, is het systeem van escaperoomreviews.nl kapot en is er makkelijk stemmen mee te krijgen.


uitdagend een chaotische weg vinden naar licht

door Maureen (29-10-2016)

Super leuk! Een echte aanrader, leuk personeel en organisatie!


Geweldige historische ervaring!

door Marjan (28-10-2016)

Origineel, zowel de opdrachten als de uitstraling, in een geweldig authentiek pand waardoor het erg realistisch overkomt


Super mooie locatie

door Emiel (19-10-2016)

Erg gezellig met een groep vrienden of collega's. Tevens met een hapje en een drankje. T is zeker een aanrader!


Reuze

door Willy (17-10-2016)

Helemaal te gek in de dentist


Spannend ,uitdagend, originele room

door Hj sonnemans (16-10-2016)

Zo vet! Zeker de moeite! Aanrader voor iedereen! 😉👍🏽👍🏽👍🏽


Spannende, leuke en zeer orginele eacaperoom!

door Lieke (15-10-2016)

Aanrader!


Enorme uitdaging en super verrassend!

door Bolle Neger (15-10-2016)

Wat een vette uitdaging was het om eruit te komen. Het is ons uiteindelijk net gelukt.. we hadden nog 5 tellen over! Deze escape room zit vol verrassingen, dat maakt het echt leuk.


Echt leuke activiteit!!.

door Meriam (15-10-2016)

Echt een aanrader!!


Erg geslaagd teamuitje, leuke escape room.

door Sabrina Timmermans (13-10-2016)

Goed! Ontvangst was prima, enthousiaste dames. Spel zat erg goed in elkaar.


Super leuk

door Tom (12-10-2016)

We werden leuk ontvangen er was een besloten feest in de afzakkerij maar daar wisten we van bij wittern werden we goed ontvangen alles was goed verzorgd


Spannend en uitdagend

door Danielle (11-10-2016)

Het was de eerste keer dat we als collega's een escape room hebben gedaan. Echt super leuk en spannend om binnen een uur de oplossing te vinden. Het was een grote uitdaging, met veel afwisseling en teamwerk is erg belangrijk. Echt een aanrader voor een teamuitje!


Spannende kamer, goede backstory, originele clues.

door Tim (10-10-2016)

Geweldig aangeklede kamer waarbij een spannende sfeer wordt neergezet die je helemaal meesleurt in de sterke backstory. Clues zijn op originele manieren verborgen en het vergde samenwerking om alle raadsels op te lossen.


Super

door Michel (08-10-2016)

Mooie escape room met een goed verhaal


Thrilling!

door Marlies (08-10-2016)

Super gave escape room, tof aangekleed en uitdagend


leuk en goed

door toine (08-10-2016)

Mooie lokatie


Uitdagend

door Kim (08-10-2016)

Erg leuk, spannend en een tikkeltje frustrerend omdat het ons net niet gelukt is. We hadden iets beter samen moeten werken.


Gewoon awesome :)

door Wilrik (08-10-2016)

Tweede keer in een Escape room, maar deze is echt goed. Aankleding, opdrachten, spanning, alles. Top!


Top!

door Linde (08-10-2016)

Pittige escape room! Zeker het proberen waard!


Amazing, Roel was fantastisch, wauw!

door Erik (07-10-2016)

Mooiste escaperoom van Nederland!


Geweldig

door Rinske (06-10-2016)

We waren 1 van de eerste bezoekers! En dat is al zo'n jaar geleden zou het zo weer willen doen


Geweldig!

door Jessie (05-10-2016)

Super leuke dag gehad! aardig personeel! En leuke kamer!


Zenuwslopend

door Marieke (04-10-2016)

Een van de leukste kamers die ik ooit heb gespeeld en op een top locatie! Erg leuke arrangementen wanneer je met een grotere groep bent.


Ik vind helemaal Mooi

door Gurbir (04-10-2016)

Ik vind alles mooi, heel top Vooral Loekie is helemaal mooi.


Spannende escape room van begin tot eind

door Anouk (04-10-2016)

Leuke escape room. Erg vriendelijk personeel. Leuk mysterie, jammer dat je het maar een keer kan spelen.


intrigerend

door diede (04-10-2016)

Heel erg spannend en leuk! Goed geholpen door het personeel. Hele leuke ervaring


geweldig, leuk, superspannend en gelukkig niet eng

door Sonja (04-10-2016)

met een zeer gemêleerd gezelschap een uur speuren, puzzelen, logisch nadenken en koelbloedig ;) handelen.....het viel niet mee maar bleef tot de laatste minuut -seconden bij ons- spannend. Heel leuk om met een groep - jong en iets minder jong- te doen. gelukkig kregen we op het laatst een waardevolle aanwijzing via de portofoon (doe het licht uit) en toe zagen we het missende puzzelstukje.....De spannende verhaallijn past bij deze lokatie, een unieke ervaring. Met dank aan het team van de escape room heeft onze ondernemersvereniging een leuke middag/avond gehad met verschillende activiteiten in het fabriekscomplex op de Noordkade.


Gaaf

door Linda (04-10-2016)

Leuke escaperoom


Zeer goed

door Johan (04-10-2016)

Was echt een mooie locatie en zeer goeden serves


geweldig

door emmy (04-10-2016)

super spannend en gezellige avond gehad. gewoon echt genoten


Professionele uitstraling

door Sjoerd (04-10-2016)

In Veghel is alles net een stukje beter als bij de andere escape rooms. Professioneler, duidelijkere uitleg en naar mijn mening leukere rooms.


Geweldig

door Teun (04-10-2016)

Geweldig, ik heb 'm wel niet gehaald maar toch! Het was leuk


een leuk begin van een mooie dag

door Jan (04-10-2016)

Was voor mij de eerste keer en het was super leuk!


Moeilijk leuk en heel uitdagend

door Kirsten (04-10-2016)

Leukste escape room tot nu toe!!!! Ga naar veghel!


Een hele beleving

door Tim van den Hurk (04-10-2016)

Op de autenthieke locatie in de CHV gebouwen in Veghel, kun je met een vrienden- of collegagroep leuke arrangementen boeken. De Escape Room is uitdagend en je wordt geholpen door een vriendelijk instructrice. Daarnaast is het mogelijk om dit te combineren met andere activiteiten of eet/drinkgelegenheden. Al met al een zeer positieve ervaring!


Top

door Thijs (04-10-2016)

Niks te klagen, uitdagende room, top personeel en aankleding!


Super spannende uitdaging!

door Karen (04-10-2016)

Goede pittige complotten, leuke uitdaging. Biedt leuke arrangementen. Altijd een leuk uitstapje.


60 minuten genoten!

door Marian (04-10-2016)

Goede puzzels, leuke mensen.


Super sfeer en super spel!

door Daphne (04-10-2016)

Mijn ervaring met escape room Veghel is super! Het personeel is super vriendelijk en helpt je goed! Het spel is ook zeker uitdagend en heem mooi opgezet.


Was top echt leuk

door Peter (04-10-2016)

Was leuk ingericht en leuke ervaring


Een mooie beleving op een toplocatie

door Suzanne (04-10-2016)

Spannende en leuke ervaring.


Super spannend of je het haalt en leuk

door Pamela (04-10-2016)

Goed gemaakt leuk om te doen


Mooie,indrukwekkende escaperoom

door Daisy (04-10-2016)

Ik heb de escaperoom 2 keer bezocht en het is zeker de moeite waard!


Super georganiseerd, goede ondernemers

door Thijs (03-10-2016)

Top!!


Super!

door Jan simons (03-10-2016)

Beste escape room van Nederland!!


Gave room op prachtige locatie!

door Bart (03-10-2016)

Leukste room tot nu toe, vriendelijk personeel op een prachtige plek!


Gezellig team uitje met een gezellige na borrel

door Nout (03-10-2016)

Ziet er netjes en verzorgt uit.spannend tot het einde.Gelukkig waren we op tijd!


Ontzettend leuke activiteit

door Marja (03-10-2016)

Voor de meeste uit ons gezelschap een nieuwe leuke ervaring. Helaas was het niet beide groepen gelukt om uit de kamer te komen, maar de activiteit was erg leuk.


Verrassend

door Hanneke (03-10-2016)

Wij zijn met collega’s geweest was erg gezellig en goed voor de Team bilding!! Het is ook zeer verrassende wat er steeds weer gebeurt. Ik kan het voor iedereen aanraden..


Legendarisch goed ingestoken!

door Gert (03-10-2016)

Locatie is top, verhaal is top, spel is top, beleving is top! Mooie kamer


Een zoektocht/puzzel vol verassingen

door Chantal (03-10-2016)

Super leuk. Ga zeker nog eens terug


Super Spannend!

door Linda (03-10-2016)

Hele creatieve en spannende Escaperoom! Echt heel leuk om een keer te doen.


Mooie middag gehad

door Jop (03-10-2016)

Leuke puzzels en gastvrij personeel. Perfect voor vriendengroepen


Super ervaring

door bart wilm (03-10-2016)

Heel leuke escape room. Uitdagende puzzels


Fantastisch!

door Mayke (03-10-2016)

Het was een top ervaring!!


Uitdagend!

door Paul (03-10-2016)

Leuke uitdagende middag, super georganiseerd en heel vriendelijk personeel.


Geweldige kamer met een goed verhaal.

door Jesse (03-10-2016)

We zijn met het voetbalteam hier geweest, waar de mogelijkheden om buiten de kamer om legio zijn. De kamer zelf was leuk ingericht en was ook moeilijk om eruit te komen. Al met al de beste escape room tot nu toe.


Fantastiche ervaring met een mooi verhaal!!

door Lars der Kinderen (03-10-2016)

De locatie is top waardoor je echt meegenomen wordt in het verhaal. Ik heb al veel escaperooms bezocht maar deze vind ik tot nu toe de beste


Erg leuke ervaring

door Vincent (03-10-2016)

Ik vond het een goed verhaal met leuke opdrachten, voor herhaling vatbaar


Mooi opgezet

door Dick (03-10-2016)

Ze werken hard om er iets moois van te maken.


Overweldigend

door Thjeu (03-10-2016)

Heel leuk


Mooi man

door Tom (03-10-2016)

Super vet


geweldig!

door Jordi (03-10-2016)

Geweldige escape room! Lastig, en spannend!


originele verrassende uitdagende kamer

door Mertin (03-10-2016)

Top room met vriendelijk personeel


Geweldig!

door Lisa (02-10-2016)

Leuke avond uit gehad. Fijne service en goede sfeer.


AWESOME

door Lotte (02-10-2016)

Geweldige speciale leuke escape room met een prachtig verhaal er achter. Erg leuk om meer over de Noordkade Veghel te leren op een leuke en gezellige manier


Zeer mooi in elkaar gezet

door Erik (02-10-2016)

Met dank aan de flexibele organisatie!!


Super vet!

door Albana (02-10-2016)

Vond het een eeg toffe ervaring!


Top

door Lieke (02-10-2016)

👍


Geweldig uitje met meidengroep

door Marlies (02-10-2016)

Super leuk om samen een mysterie op te lossen! Leuk te combineren met een etentje vooraf!


Spannend en veelzijdig

door Steffi (02-10-2016)

Heel leuk en gezellig! gave kamer met veel verschillende opdrachten en puzzels! Spannend!!


Spannend, uitdagend en gaaf!

door Loes (02-10-2016)

Super organisatie. Spanning wordt goed opgebouwd en de opdrachten zijn uitdagend! Super escaperoom!!


Spannende ER op vette locatie!

door Mieke (02-10-2016)

Fijn ontvangst, toffe locatie, goed spel, leuke elementen.


Spannend

door Kim (02-10-2016)

Mooi verhaal, vette locatie en super spannend!!


Escape room Veghel is geweldig...

door Harrie (01-10-2016)

De mooiste room die ik tot nu toe heb gezien


Fanatiek!

door Anette (01-10-2016)

Een uitje met veel spanning en gezelligheid


Geweldig

door Floor (01-10-2016)

Uitdagend, mysterieus, goede sfeer


Super vet!

door Renee (01-10-2016)

Echt gelachen!


Mysterieus

door Sharon (01-10-2016)

Goed bedacht, vette locatie & aardig personeel


Unieke ervaring in een schitterende kamer!

door Niels (01-10-2016)

Was echt geweldig om mee te maken. Heb al een paar kamers meer gespeeld maar deze steekt er voor mij tot nu toe ver bovenuit!! Top mannen!!


Verrukkelijk

door Geert (01-10-2016)

Heel mooi concept en prachtige locatie. Super goed personeel.


Geweldig ervaring, mooi opgezet

door Job (01-10-2016)

Lastig, mooie locatie, goed personeel


Super uitdagend

door Geert (01-10-2016)

Top locatie top spel top beleving geweldig!


Waanzinnig goed!

door Frank (01-10-2016)

Zeer verrassend spel en en top bij de locatie passend thema.😏


Geweldige ervaring!

door Roel (01-10-2016)

Prachtige locatie met een leuke EscapeRoom


Origineel

door Lara (01-10-2016)

Uitdagende escaperoom met een passend thema bij het gebouw waar het gevestigd zit.


Super spannend en vernieuwend!

door Lincy (01-10-2016)

Top ervaring!


Heel leuk!

door Lynn (01-10-2016)

Uitdagend


Spannend, uitdagend, origineel

door Dorien (01-10-2016)

Goed geregeld, leuk personeel, niet makkelijk maar goed te doen voor alle betrokkenen


Geweldig!

door Elsemieke (01-10-2016)

Super ervaring, spannend en veel leuker vergeleken met andere escape rooms!


Erg leuk!!

door Paula (01-10-2016)

Spannend en erg leuk om te doen


Echt een aanrader!

door Jill (01-10-2016)

Hele leuke ervaring


Geweldige belevenis!

door Karlijn Schakenraad (01-10-2016)

Wat een geweldige belevenis was de Escape Room in Veghel! We hebben een super avond gehad!!


Onwerkelijk fantastisch

door Mathieu (01-10-2016)

Waaaaauw


Geweldig!

door Roxanne Hak (01-10-2016)

Super spannend! :)


Brain cracking!

door Kim verbruggen (01-10-2016)

Brain cracking!


Uitdagend, spannend en goed verhaal en aangekleed!

door Inge (01-10-2016)

Uitdagend, spannend, teamwork nodig en goed verhaal passend bij de locatie!!


Super spannend!!

door Lisan (01-10-2016)

Super spannende en goed in elkaar zittende escaperoom!


Spannende escape room in een mysterieuze kelder!

door Brendy (01-10-2016)

Top!


Geweldige avond gehad!!

door Renate (01-10-2016)

Super


Waanzinnig spannende kamer

door Sandy (01-10-2016)

Top!


geweldig!

door lieke (01-10-2016)

Goed verhaal


Leuke en goede escaperoom

door Perry (01-10-2016)

-


Geweldig

door Paul (01-10-2016)

Een super ontvangst gehad en de escape room zelf was de beste die we gehad hebben. Een schitterende ervaring!


Geweldige ervaring!

door Joep (01-10-2016)

Een hele gezellige avond met een uitdagende escape room.


Zit geweldig in elkaar

door Christel (01-10-2016)

De kamer zit super goed in elkaar en past perfect bij het verhaal. De puzzels in het spel zijn niet achterhaald en heel origineel. Echt de moeit waard!


Geweldig!

door Marijn (01-10-2016)

Wat een leuke spannend spel heb ik gespeeld. Van het begin tot het eind. Locatie geweldig. Het thema en hoe ze het thema verwerkt hebben, is uitstekend gedaan👌🏼👌🏼👌🏼


Heel mooi in mekaar gezet.

door Rene (01-10-2016)

Ambiance en spel een dikke pluim.


Spannend en orgineel

door Mariska van Dongen (01-10-2016)

Leuke gethematiseerde escaperoom die past bij het verleden van het gebouw


Zeer uitdagend en veel mysteries

door JOEY (01-10-2016)

Het was een uitdagende escape room. Veel raadsels om op te lossen waarbij samenwerken een grote rol speelde. Het was goed binnen de tijd uit te voeren en het personeel was zeer vriendelijk. Een escaperoom waar we zeker nog meer van gaan horen.


Top

door Joyce (01-10-2016)

Geweldig


Mega spannende top dag gehad!

door Pieter verbruggen (01-10-2016)

Meerdere escape rooms bezocht, maar dit was toch wel echt de meest uitdagende en spannnende van allemaal!


Mooie originele Escape room

door Nienke (01-10-2016)

Met een groep de mooie Escape room in Veghel mogen bezoeken, was wel even puzzelen, maar uiteindelijk weten te ontsnappen.


Onvoorstelbaar

door Calvin (01-10-2016)

Een erg spannende en leuke ervaring die je niet snel vergeet


Waanzinnig!

door Thijs (01-10-2016)

Bizar gaaf! Prettige ontvangst, goede sfeer, prachtige omgeving! Kortom, deze moet je gespeeld hebben!


Gaaf, spectaculair, uitdagend, leuke activiteit!!

door Jose (11-06-2015)

Heel gaaf concept, echt een super uitje. Helemaal als je hem gekraakt hebt, super!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's