Escaperoom Kampen

Durf jij het aan? Ben jij klaar voor het meest spannende en uitdagende uitje van Kampen?! We hebben jou en je vrienden nodig om het mysterie van de monniksorde te ontrafelen! Het is donker en de Oudestraat is leeg, op het Koeplein tocht het en het oude raadhuis staat er verlaten bij. In de Nieuwe Toren brandt licht, je klopt drie keer aan.

Krakend gaat de deur open, er komt een monnik naar buiten die schuchter om zich heen kijkt. Fluisterend vertelt hij jullie over het mysterie van de monniksorde, kunnen jullie helpen? Over een uur is de laatste ronde van de torenwachter, dan moet de naam van de dader van de toren geschreeuwd zijn. Snel, snel, jullie tijd gaat in!
Je wordt 1 uur lang ‘opgesloten’ in de Nieuwe Toren in Kampen, een bijzonder monument uit de 17de eeuw. In de Nieuwe Toren staan verschillende spellen en raadsels klaar die je door samenwerken moet oplossen, alleen zo kom je achter de naam van de dader! Heb je de naam gevonden? Schreeuw het van de toren, zodat heel Kampen het weet! Een uitdagend spelconcept met een historische achtergrond, geschikt voor 16 jaar en ouder!

In de vuurzee
Zoekt men de smeulende resten,
van de diepverscholen waarheid.
En wanneer herrezen uit verstoven as,
staat Kampen opnieuw in brand.

De waarheid zal ontsteken.

Contactgegevens

Oudestraat 146
8261 CZ Kampen
+31616336440
info@kamperevents.nl
http://kamperevents.nl/escaperoomkampen/


Openingstijden

Maandag t/m zaterdag* geopend van 09:00 tot 23:00, op zondag vanaf 13:00.
*Met uitzondering van maandagochtend tot 12:00 en op zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00.Escape Room

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 75,00 euro

Reviews

Review toevoegen

Sfeervolle historische locatie.Puzzels waren goed.

door Simon (12-01-2016)

Deze kamer zit in de historische toren van Kampen en speelt zich af op diverse verdiepingen, sommige puzzels vereisen ook dat de deelnemers op verschillende verdiepingen naar elkaar communiceren. De puzzels zijn creatief al zijn er wel wat veel numerieke rekenpuzzels met combinatiehangsloten. Dus een team wat goed is met de wiskundige puzzels is wel aan te raden. We vertrokken met een geweldig gevoel en de ontspanning is ook erg bijzonder. Echt een aanrader en het rijden waard.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: