Escape Room Kamer 51

Escape Room Kamer 51 in Middelburg is een reallife ontsnappingsspel in de provincie Zeeland. Laat je met een team van minimaal 3 en maximaal 8 personen voor 51 minuten opsluiten in Escape Room Kamer 51. Zoek naar aanwijzingen, codes en sleutels. Werk als een team en los samen puzzels op. Een leuke teambuildingacitivteit of uitje met familie en/of vrienden.

*Arrangement*
Grote groepen zijn ook welkom bij Kamer 51. Groepen groter dan 9 personen splitsen we op in meerdere teams en bieden we een arrangement aan van bijvoorbeeld de Escape Room Kamer 51 en een GPS-tocht door Middelburg. In de gezellige ontvangstruimte is daarna plek voor een hapje en een drankje.

*Kinderfeestjes*
Het is ook mogelijk om kinderfeestjes (maximaal 8 kinderen) te organiseren bij Kamer 51. Wij zorgen voor slingers en taart. Nemen jullie zelf de cadeautjes mee? Kinderen vanaf 12 jaar kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes worden opgesloten. Ze krijgen extra aanwijzingen mee zodat ze gerichter naar puzzel, aanwijzingen en codes kunnen zoeken, maar moeten nog wel helemaal zelf ontsnappen. Spannend èn Leerzaam.

*Locatie*
Escape Room Kamer 51 in Middelburg zit in een oude lampenzaak aan de Nederstraat 31. Voor de deur is het betaald parkeren (€2,00), maar aan de Oude Veerseweg is parkeren gratis. Dit is nog geen 2 minuten lopen naar Kamer 51. Verder is het stadscentrum nog geen 10 minuten lopen. Hierdoor is Escape Room Kamer 51 goed te combineren met een dagje uit in Middelburg!

Contactgegevens

Nederstraat 31
4332 AX Middelburg
06 -139 629 91
Marjoleijn@Kamer51.nl
http://www.Kamer51.nl


Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 13.00 - 21.00
Zaterdag & Zondag: 13.00 - 22.00Kamer 51

Escape Room Kamer 51 in Middelburg is een toegankelijke Escape Room van ongeveer 25m2 groot. De Escape Room in Middelburg kenmerkt zich als een kamer met veel zoekwerk en verschillende soorten puzzels. Er zitten verrassende elementen in de kamer, maar geen schrikmomenten of enge handelingen. Het is al spannend genoeg dat je wordt opgesloten, dus we hebben er niet nog meer spanning bijgevoegd, behalve dat je de tijd ziet wegtikken op een klok. Lukt het jou en jouw team om binnen 51 minuten te ontsnappen? Kom een keer spelen, boek via: www.Kamer51.nl.

Kamer 51 is ook te boeken als Kinderfeestje of arrangement voor grote groepen. Kijk op de website of vraag meer informatie op via Marjoleijn@Kamer51.nl.

Minimale leeftijd: 12

3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 51 minuten om de kamer uit te komen.

11,50 tot 24,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)

Reviews

Review toevoegen

2 sept 2017 tovenaarskamer

door Jaco (04-09-2017)

Samen met kollega s van het werk een leuke middag gehad met gps een borrel en de escape room 39 minuten ,van de 6 groepen 1 e plaats. Ik denk dat we nog eens terugkomen met de kids.


Tovenaarskamer: leuk!

door Lennard (23-10-2016)

Leuke kamer in Middelburg. Enthousiaste begeleiding en leuke puzzels, die je soms om de oren vliegen! :)


Tovernaarskamer: leuk en uitdagend

door Willeke (08-08-2016)

Wij hebben met 5 mensen de tovenaarskamer gedaan en erg genoten. Leuk en uitdagende combinatie van puzzels, originele elementen, met voor ieder wat wils en een passende sfeer. De kamer zat goed in elkaar en zeker niet te makkelijk. Erg fijne ontvangst ook, met gelegenheid om na te kletsen met een drankje.


Veelzijdige kamer, low-tech, maar uitdagend

door Jeroen (15-05-2016)

Sinds 1 maart 2016 hebben ze hier 2 kamers. Ik ben 2 groepen familie in de tovenaarskamer geweest. Leuke kamer, met veel verschillende puzzels


Prima uitje, leuke activiteit.

door Henry (27-07-2015)

Kamer51 is een prima escape room op een goede locatie in Middelburg. Was niet mijn eerste escape room. Vergeleken met andere was het een erg leuke en spannende kamer. Waren met 6 personen. Aanradertje.


Geslaagd personeelsuitje bij Escape Room Kamer 51!

door PV Proost (09-06-2015)

Wij hebben met twee groepen ons personeelsfeest georganiseerd bij Kamer 51 Escape Room Middelburg. Het was heel goed georganiseerd. Bij ontvangst kregen we allemaal een drankje. Terwijl de eerste groep in de Escape Room zat heeft de andere een GPS-tocht gedaan door de stad, die leidde langs allemaal steegjes waar zelfs Middelburgers nog nooit eerder waren geweest. Voordat we van activiteit wisselden hebben we lekker een hapje kunnen eten waarbij er rekening is gehouden met dieetwensen zoals vegetarisch eten. Nadat we alles hadden gedaan hebben we nog tot laat kunnen napraten, waarbij de eigenaren, Aldré en Marjoleijn, gezellig aansloten. Hierdoor is het een hele geslaagde avond geweest!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: