Escape Challenge

De Escape Challenge in Delft was een van de allereerste escape rooms in Nederland en legde meteen de lat zo hoog dat ze vandaag de dag nog steeds tot de absolute top behoren. Mede door dit succes opende de Escape Challenge in 2017 een tweede vestiging in Zoetermeer met twee gloednieuwe en grensverleggende escape rooms.

Als je naar een escape room van de Escape Challenge gaat begint de beleving al op het moment dat je het gebouw binnen stapt. De spanning wordt subliem opgebouwd en alles is tot in de puntjes afgewerkt. Het is net alsof je in een film speelt, alleen is alles ECHT! Er is een heuse filmsoundtrack gecomponeerd, er zijn lichteffecten en special effects, kortom alles wordt in het werk gesteld om de beleving zo compleet mogelijk te maken.

Bezoekers uit binnen en buitenland roemen de Escape Challenge om de vindingrijkheid en vernieuwende puzzels en technieken. Wat ons betreft is dat zeer terecht, de Escape Challenge in zowel Delft, als Zoetermeer zijn in onze ogen ongeëvenaard.

Een kleine waarschuwing is misschien wel op zijn plaats, nadat je de Escape Challenge bezocht hebt zullen veel andere escape rooms tegenvallen. Ben je dus van plan om meerdere escape rooms te gaan spelen, begin dan niet met de Escape Challenge!



2015





Contactgegevens

Wateringsevest 7C
2611 AV Delft
015 – 750 35 46
delft@escapechallenge.nl
http://www.escapechallenge.nl


The Dentist

The Dentist werd door NRC Next verkozen tot beste escape room van Nederland en door Groupon zelfs tot beste attractie van Nederland. Wij van Escape Room Reviews sluiten ons daar roerend bij aan (al he...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

€ 109,- per uur van ma t/m do, € 119,- per uur van vr t/m zo




The Freakshow

In 2015 werd The Freakshow uitgeroepen tot Beste Escape Room van Nederland. Een enorme prestatie gezien het razendsnel groeiende aantal escape rooms in ons land en wat ons betreft zeer terecht! Met...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

€ 119,- per uur van ma t/m do, € 129,- per uur van vr t/m zo






Reviews

Review toevoegen

Onwijs Gaaf!

door E.J.Bond (08-10-2018)

Ons 4de escape room met de ''schoon''familie en gehaald in 51min. De opbouw naar de kamer toe is super goed gespeeld en creatief. En goede afwisseling van puzzels, behendigheid en logies nadenken! Muziek (geluid) en Special effects maken een goede sfeer.


Belevenis!

door Fraukje (11-03-2018)

Was met ervaren gezelschap. Waren t er over eens: deze escaperoom was echt super! Verzorgd, leuke puzzels, lekker veel variatie in de ruimtes. Was een super ervaring.


Leuk!!!

door Paul (09-03-2018)

Super escape room, meerdere kamers waardoor het leuk blijft.


Zo gaaf

door Vemar BV (03-03-2018)

De toon en sfeer werd al direct bij binnenkomst gezet. Ontzettend goed opgezet.


We hebben genoten, gebibberd en gelachen!

door Wouter, broers en D (21-02-2018)

Dit was onze eerste escape room ooit en we wisten totaal niet wat we moesten verwachten. Maar uiteindelijk hebben we enorm genoten en was de gehele ervaring ver boven onze verwachting. Echt een aanrader voor iedereen!


Opnieuw een geweldige ervaring!

door Mitchell (19-02-2018)

Afgelopen zaterdag voor de 2de keer een escape ervaring mee gemaakt bij Escape Challenge Delft. Na een geweldige ervaring te hebben gehad bij The Freakshow dacht ik nu van laat ik eens een bezoekje aan The Dentist brengen. En dat was me toch een bloedstollend bezoek. Dat begint al in de wachtruimte van de tandartspraktijk. Je hoort het geluid van een vreselijke tandartsboor en een gil. De muziek van de radio probeert het nog te verbergen maar helaas. Als het licht plots uitgaat zit je in complete duisternis. De spanning is meteen te voelen. Toen de deur naar de praktijk ruimte open ging stormde mij groep van 7 personen (aanrader!) meteen naar binnen en we begonnen als een team door de kamer te razen. Puzzel voor puzzel loste we op tot we uiteindelijk heel onverwachts ontsnapte. Wel raad ik aan om iemand mee te nemen die goed is in rekenen. Hier en daar zijn reken opdrachten. Ook zijn er veel cijfer sloten in de kamer maar dit mag de pret absoluut niet drukken. Bij het openen van elk kastje, laatje, deurtje weet je niet wat je te wachten staat en de schrik momenten zijn hierin mooi verwerkt! Grote complimenten voor deze geweldige 2de ervaring! Op naar 25 Maart als The HoneyMoon hotel op de planning staat!


Subliem

door Bas (17-02-2018)

Mooi decor, geweldige muziek! Dit was mijn allereerste escaperoom-ervaring, als ze allemaal zó geweldig zijn, dan smaakt dat absoluut naar meer! Heel gaaf, leuk gedaan, het geld absoluut waard! Keep up that good work! Ik ben nu erg benieuwd naar The Dentist... Was absoluut genieten!!!


Waanzinnig!

door Jasper (11-02-2018)

Vandaag the freakshow op de planning. Wij spelen steeds in verschillende samenstellingen van vrienden. Vandaag twee escape maagden in ons midden en drie ervaren escapers. Wat een super ervaring is dit. By far de tofste escape room die we gedaan hebben. Spannend, niet te eng, gave aankleding goede muziek en toffe puzzels met brilliant einde! Genoten van begin tot eind en we gingen als een malle. Met nog 17 min op de klok ontsnapt. Aanrader!


zeker een keer doen!

door Irene (11-02-2018)

Ik heb al een aantal escaperooms gedaan... die waren best leuk hoor, maar (zoals eigenlijk alle escaperooms) niet voor herhaling vatbaar. Hooguit een leuk tijdverdrijf. Maar bij "the Dentist" heb ik oprecht spijt... spijt dat je een escaperoom niet voor een tweede keer kunt beleven. Want geloof mij, een belevenis is dit zeker! Vanaf het moment dat je al aan deze escaperoom begint, zoveel emoties: beetje bang, ongemakkelijk, maar enthousiast om te beginnen, spannend, blijheid dat je weer een puzzel hebt opgelost, wanneer komt het volgende schikeffect, wat?! hoe?! verassing! en gaan we het redden binnen de tijd? Ik zou dit alles zo graag nog een keer beleven al was het de eerste keer! Gelukkig hebben ze nog een kamer: wij komen zeker weten snel terug om, na the dentist, ook the freakshow te bezoeken!!


Superleuke ervaring

door Wilco (10-02-2018)

De puzzels en spellen zitten leuk in elkaar en het verband is goed te maken ook voor 'startende' escaperoomers. Erg leuke ervaring en zeker aan te raden.


Sensatie

door Daphne (27-01-2018)

Super leuke ervaring en goed neergezet. Leuke puzzels en echt een sensatie beleving om mee te maken!!


Superspannend!

door Debora (21-01-2018)

Mooi in elkaar gezet, goede effecten en super spannend. Niet zoals de standaart escaperooms. Zeker de moeite waard. En het personeel is ook erg vriendelijk!


Een zinderende ervaring met heerlijke puzzels

door Koen (21-01-2018)

Het is telkens een geweldig gevoel om er samen in te slagen een puzzel op te lossen. Dit alles onder opbouwende spanning van de griezelige kamer. Een echte aanrader


Geweldig!

door Femke (20-01-2018)

Het was onze eerste escaperoom die we ooit gedaan hebben en het was echt super leuk! Het was ook spannend en goed nadenken! Maar echt we hebben het allemaal erg naar onze zin gehad!!


Echt geweldig

door Susanne (18-01-2018)

Vandaag ben ik met een paar vriendinnen geweest. Het was echt zo fantastisch!!! We gingen daarna nog een drankje doen en raakten er niet over uitgepraat goed fantastisch het was (en hoe frusterend dat we helaas niet komen ontsnappen). Het is echt een aanrader.


Een gave ervaring

door Darcy (15-01-2018)

Mijn eerste escaperoom met collega's. Ik ben erg bang voor schrikmomenten, donker, spanning en onverwachte momenten, maar dit was echt geweldig! Het voordeel dat mijn collega's wat meer durfden en ik zo mee kon. De puzzels waren echt super en gaf ook echt de juiste spanning, dat ik vergat dat het ook nog af en toe best eng was! Ik ga zeker nog de andere kamer proberen, met wel ook een leuk team!


Buitengewoonanders

door Buitengewoonanders (14-01-2018)

Ik hou van buitengewoonanders avonturen. Meteen ook de naam van mijn blog... Anderhalf uur rijden van onze woonplaats tot Delft doen we dan ook met veel enthousiasme en veel spanning, zeker na het lezen van alle goeie recensies. Comments die één voor één terecht zijn want wat hebben wij gehuiverd, vet leuk gespeeld en vooral 200 % genoten! Dit smaakt naar meer... dus Freakshow, Orphanage & Honeymoonhotel here we come....


Echte aanrader!

door Stephanie (12-01-2018)

Dit was mijn eerste escape-room ervaring, en het was echt super! Hele leuke experience van begin tot eind, en leuke mensen!


Favoriet

door Elise (09-01-2018)

Mijn 4e escaperoom ervaring en absoluut favoriet. Spannend en verrassend. De ervaring begint al meteen bij binnenkomst, heel leuk! Onze groep wil zeker nog meer Escape Challenges doen.


Verrassend, ludiek, spannend van begin tot eind!

door Nanda (09-01-2018)

We hebben een bezoekje gebracht aan the dentist met vier personen. Van begin tot het eind was het werkelijk een topervaring! Super leuke aanrader voor een ieder die ervan houdt om zijn of haar hersens te kraken!


SUPER

door Jacobien (05-01-2018)

Wij hebben gister als uitje met onze tandartspraktijk The Dentist gedaan, was echt super leuk, veel verrassende effecten, zeker op het laatst, en wat waren we trots dat het lukte om binnen 55 minuten het geheel op te lossen. De hele ervaring was super vanaf het moment van binnenkomst. Volgende uitje gaan we voor de freakshow.


Het perfecte uitje met tieners

door Loes (30-12-2017)

Eindelijk iets gevonden wat voor het hele gezin leuk is. Een escaperoom. En wat voor een. Het is nog een hele toer om je binnen het uur uit de kamer te bevrijden. Vijf minuten extra en het was zeker gelukt! We komen zeker terug om ook de andere escaperoom te proberen.


Fantastisch

door Kimberley (30-12-2017)

Zooooooo gaaf, de medewerkers die helemaal opgaan in hun rol. Daarnaast zeer originele puzzels en wat een gave kamer!!! Super genoten!!!


Van A tot Z een superervaring

door Tosca (26-12-2017)

Het begint al voor binnenkomst en de beloftes worden meer dan waargemaakt. Te leuke opdrachten en puzzles en een ware belevenis.


Spannend en leuk.

door Jim (19-12-2017)

Goed gemaakt, goede sfeer. Aanrader!


Angstaanjagend vanaf het moment dat je binnenkomt!

door Jennifer (18-12-2017)

Eerste ervaring voor ons allemaal, super spannend! Een echte aanrader!


Aanrader!

door Nicolette (17-12-2017)

Heel erg leuk! Goede puzzels en een enge sfeer, zeker een aanrader!


Supertoffe escaperoom, wel eng!

door Julia (16-12-2017)

We werden gehaald door iemand die ons naar de wachtkamer bracht, hier begon het al: deze man was helemaal in z'n rol, en creepy! Hij gooide de deur keihard dicht en de escaperoom begon. Het was heel leuk, goed gemaakt ook. Alles zag er echt uit, niet nagemaakt, heel knap! Bereid je voor op een spannend avontuur, deze room is zeker aan te raden!


heel gaaf!

door Anja (16-12-2017)

Mijn eerste keer in een escaperoom en dan gelijk deze! En nog gelukt ook om binnen een uur te ontsnappen! Superleuk/spannend. Echt tof, genoten met mijn hysterische vriendinnen!


Spannend maar toch ook leuk

door Iris (06-12-2017)

Geweldige ervaring, bij binnenkomst al meteen ontvangen in rol van de Escape Room. Wat was het spannend, maar toch ook onwijs leuk! Blij dat wij alles opgelost hebben en binnen het uur er uit waren. Super leuk en ik ga zeker nog een keer The Freakshow proberen.


FANTASTISCH

door Janette (06-12-2017)

De eerste keer in een escape room en vond het een super leuke ervaring. Giga genoten en wat mij betreft een aanrader!!!


Tof!

door Marijke (02-12-2017)

Wederom een Escaperoom welke we kunnen aanraden! Hele leuke kamer om te spelen. Er wordt een goede sfeer neer gezet. Genoeg uitdaging voor wat meer ervaren spelers zoals ons gezelschap van vanavond!


Fantastische ervaring!

door Ravensbergen (29-11-2017)

Afgelopen weekend voor het eerst een Escape Room bezocht, en wat voor één!!! Spannend van begin tot eind! De geluisd- en lichteffecten maken het helemaal af. Helaas nét niet op tijd kunnen ontsnappen, maar we komen zeker terug! Bedankt voor deze fantastische ervaring!


heel gevarieerd, spannende escape

door iris zwinkels en co (26-11-2017)

super leuke en goed bedachte escaperoom.. door goed te puzzelen en flink na te denken en te zoeken kom je er wel..... heel gaaf...nu gaan we op naar de honeymoon..


super gaaf

door Lenneke (26-11-2017)

De eerste keer dat we een escape room bezochten. Wat ontzettend leuk om mee te maken. De adrenaline gaf vaart en actie, zintuigen op scherp om te zorgen dat we van de ene kamer naar de andere konden. Gaan we zeker nog eens doen bij jullie!


Bloedstollend avontuur vol verrassingen!

door Leonie (20-11-2017)

Al bij de entree van de algemene ruimte begint het avontuur. Spannend en goed in elkaar gedraaid. Prachtig decor, goede effecten en puzzels. In een woord, geweldig!


WAUW!

door Mitchell (19-11-2017)

GE-WEL-DIG!!!!! Aantal mimuten geleden the freakshow gedaan. Vanaf de ontvangst krijg je meteen al het gevoel van hier wil ik liever niet te lang blijven. Ik was met nog 3 andere personen en we zaten echt met zweet in onze handen. Hartkloppingen. We wouden liever gaan dan blijven. De muziek in de wachtkamer is ontzettend spannend. Mijn handen trilden tijdens het wachten..... De begeleiding verdient een groot compliment vanwege hun geweldige begeleiding. De kamer zelf is fantastisch! Geweldig decor, orginele puzzels en onverwachte momenten. Je waant je echt in een totaal andere wereld. Ik raad iedereen the Freakshow aan! Deze staat met vlag en wimpel bovenaan mijn lijstje van BESTE ESCAPE ROOM!


Super!!

door Ilona (19-11-2017)

Wat een toffe escaperoom! Complimenten voor de waanzinnige details. Nu 2 rooms van jullie bezocht en behaald ;) nog 2 te gaan!!!


Creepy!

door Monique (19-11-2017)

Met een paar meiden afspraak genaakt bij de tandarts...we werden door verwezen naar de wachtkamer waar we plaats moesten nemen. De deur viel dicht en tot onze ontzetting zat er geen deurkruk aan onze kant van de wachtkamer...na een hoop gegil en misselijk makende boor geluiden ging de deur naar de tandarts open... als een stelletje bezetenen hebben we daar rond gerend en gegild, we moesten hier weg! Wat een super gave escape room was dit! Super spannend en geniaal inelkaar gezet. ( Pittige puzzels) wij zijn verslaafd! Dank jullie wel voor de leuke middag!!


Complete ervaring was geweldig

door Martijn (19-11-2017)

Vanaf de ontvangst zit je er helemaal in. De Freakshow neemt je 'mee' door verschillende kamers waarbij het oplossen anders dan anders is met een grandioze finale, helemaal top!


Super!

door Luka (15-11-2017)

Samen met collega's deze escaperoom gedaan en ik kan niet anders zeggen dan dat je deze escaperoom ècht gedaan moet hebben! Vanaf het moment dat de deur open gaat, treed je een andere wereld binnen (dank aan de goede acteerkunsten van de medewerkers!) de spanning wordt goed opgebouwd vanaf het moment dat je plaats neemt in de wachtkamer van de tandarts. Toen de deur open ging, had ik het gevoel in de kamer van SAW terecht te zijn gekomen brr fantastisch! De puzzels waren pittig maar we hebben ze allemaal binnen de tijd weten op te lossen. Man wat waren we blij toen we eruit waren :) Echt geweldige effecten, décor en puzzels kortom super, echt een aanrader (zeker als je bang bent voor de tandarts!)


Bloedstollend en uitdagend

door Kelly (12-11-2017)

Bij deze escape room voelt het alsof je in een horrorfilm terecht bent gekomen. De details zijn zo goed, alles klopt gewoon. De puzzels zijn uitdagend. We zijn een paar keer flink geschrokken en het einde was zeer goed bedacht en verassend. De acteurs die je ontvangen maken het plaatje compleet!


Freakelicious

door Ursula (05-11-2017)

Ook met 2 krukken gaat deze ESCAPE lukken


Super leuk, heel goed voor een team uitje.

door Herman (02-11-2017)

Echt leuk. Niet verwacht dat er veel kamers zijn, waar je langs moet lopen, ieder met een heel aparte spanning. Geluid en licht effecten maken het meer spannender en leuker.Top!


Zoals het moet zijn

door Nils (31-10-2017)

Gisteren een bezoek gebracht aan de freakshow. Eén van de betere kamers die wij gespeeld hebben, netjes opgezet en alles werkte naar behoren. Spanning is aardig aanwezig. Paar schrik momenten met de groep maar vooral plezier gehad.


Spannend en leuke opdrachten!

door Roel (28-10-2017)

Het was erg leuk, maar toch spannend! Ik vond het ook leuk dat het niet echt puzzels waren met sloten en codes! Je moet vooral goed nadenken en wat ze zelf ook zeggen out of the box denken! Het ks leuk voor mensen die dus niet zo van de cijfertjes zijn! Het was wel wat enger dan ik had verwacht, dus misschien niet zo’n erge aanrader als je echt niet tegen spanning kan! Maar voor mensen die gewoon oke tegen spanning kunnen is het echt een aanrader!


Moah

door Richard (25-10-2017)

Na de Freakshow eerst te hebben gedaan met exact nog 1 minuut over, hadden we hoge verwachtingen bij The Dentist. Maar of we nu al té ervaren zijn (slechts 6 rooms gedaan) of wellicht om andere redenen, maar we vlogen er doorheen. Niet dat de puzzels simpel waren hoor. En de sfeer in de kamer is tof. Maar de verwachtingen waren hoger dan wat we uiteindelijk ervaren hebben. Lastig te omschrijven zonder geheimen prijs te geven dus ik houd het maar voor me. Misschien moet je ook eerst The Dentist doen en dan pas de Freakshow. Maar we hebben lol gehad hoor. Het was geen tegenvaller.


Adrenaline heightening puzzles in macabre setting

door Danny (23-10-2017)

Je wordt al tof ontvangen door iemand die al lekker in z'n rol zit. En dan als je de wachtkamer van de tandarts in mag is het genieten geblazen van de goede puzzels, de macabere setting en de uitwerking die dat heeft op je groep vrienden. Was genieten en als ze een nieuwe kamer maken dan komen we zeker nog eens!


Top ervaring!

door Joost (22-10-2017)

Bij aankomst ontvangen door een man die gelijk in zijn rol zit en zo de juiste stemming creëert. Escape room is creatief, spannend en uitdagend. Kortom, zeker een aanrader!.


Het was de 1e keer voor ons en we vonden het super

door Hannie (21-10-2017)

We moesten er eerst even in komen. Het was reuze spannend met al die onverwachte wendingen. We raakten aardig op elkaar ingespeeld. We hebben met zijn allen genoten en het helaas net niet gehaald.


Gave kamer

door Vidya (18-10-2017)

Met z'n 4-en (3 volwassenen, 12-jarige) the dentist gedaan. Kamer zit goed in elkaar, uitdagende puzzels. Als je denkt dat je er bijna bent dan ....... Ga het zelf ervaren. Was top!


Super vet in elkaar gezet!

door Mike (18-10-2017)

Voor eerst een escape room gedaan, super gaaf in elkaar gezet. Ga dit zeker vaker doen!


Hele gave sfeer

door Dimitri (10-10-2017)

Deze kamer is weer heel anders dan The Freakshow en dat geeft afwisseling. Zoals altijd bij deze maatschappij is alles tot op de puntjes verzorgt in de kamer. Je komt al in de juuiste sfeer als je moet wachten op je tandarts bezoek. De kamer zelf is perfect te doen en puzzels zijn goed op te lossen. Hier en daar een schrik effect. Kamer gedaan met nog 4 minuten op de teller.


Gafe vertrekken

door Kelly (08-10-2017)

Super gafe vertrekken in de kamer! Iedere keer weer een verrassing wat er kwam! Erg veel variatie in puzzels! Erg leuk!


Super gaaf

door Kelly (08-10-2017)

De uitstraling van de kamer paste echt bij het thema! Ook de puzzels waren erg goed! Top kamer!


GEWELDIG

door Diana (30-09-2017)

Ik vond het echt heel spannend. Heb wat af gegild haha. Vanaf de ontvangst geweldig opgezet. Moeilijke puzzels maar wel te doen. Top avond gehad!!!


Meest spectaculaire room tot nu toe!

door Jasmijn (29-09-2017)

Super spannend vanaf aankomst tot vertrek, veel gave special effects, interessante puzzels, verrassende elementen. Alles wat je van een Escape Room verwacht, maar zeker niet vanzelfsprekend is! Dikke aanrader!


top in de escaperoom markt

door Tom (10-09-2017)

Al wat escaperooms gezien, maar dit is absolute top.


Fantastisch

door Debby markus (09-09-2017)

De freakshow is zo n gave ervaring. Zo goed in elkaar gezet. Anders als anders en toch vrij eng. Echt een aanrader. Dit was mijn 8e escaperoom maar echt 1 vd beste.


A real recommendation!!!

door Marilyn (08-09-2017)

What an amazing experience!! Had so much fun with my colleagues!!


Helemaal top!!

door Diana (03-09-2017)

Superleuke en afwisselende kamer!! Echt een aanrader!


Super leuk!

door Ruth (03-09-2017)

Op aanraden The Dentist geboekt. Voor het eerst naar een escaperoom, wat was het leuk en spannend!


Beste tot nu toe

door Mark (03-09-2017)

Wat ons betreft is er geen enkele escape room in Nederland te vergelijken met de Freakshow in Delft en we hebben er al heel wat gespeeld kan ik vertellen. Er zitten effecten in deze room die je nergens anders ziet, de puzzels zijn uniek en briljant. Alles klopt met elkaar. Het decor is ongeëvenaard. Hoort absoluut bij de top van Nederland.


Mijn alltime favoriet

door Jonas (03-09-2017)

The Dentist was bijna drie jaar geleden de eerste escape room die we met ons team gedaan hebben. Inmiddels zijn we vele kamers verder, maar Delft bleef toch onze favoriet, dus zijn we vorige week nog eens terug gegaan. Beetje gek misschien, dezelfde escape room 2 keer bezoeken, maar we wilden gewoon weten of hij echt zo goed was als we ons herinnerden. Superleuk om te zien dat er nog steeds aan de kamers gefinetuned wordt. Het uiterlijk van de kamer was helemaal aangepast. Ik herinner me van drie jaar geleden, stralend witte muren, nou daar was nu niets meer van te zien. Alles was tot in de puntjes gedecoreerd, supermooi. Ook de effecten zijn nog beter geworden en de puzzels zijn nog steeds even goed, maar wel hier en daar verbeterd. De gameflow blijft ongeëvenaard. Ik kan iedereen aanraden om naar deze escape room te gaan en voor de liefhebbers ook om na een paar jaar weer eens terug te gaan ;-)


Super leuk

door Joost (03-09-2017)

Van het begin tot het einde super leuk. Goede sfeer, leuke puzzels!


Verrassend goede escape room

door Julia (27-03-2017)

Onwijs goede escaperoom die ik echt aan iedereen wil aanraden. Hij is redelijk spannend. Enorm goede, best moeilijk puzzels.


Beste escape room waar ik tot nu toe ben geweest

door Josh (26-03-2017)

Wat een toffe escape room was dit. De sfeer werd goed neergezet! Mooie kamer(s) en meerdere malen zat mn hart in mn keel..! Ben tot nu toe bij meerdere escape rooms geweest maar deze was de beste tot nu toe.


Leuke spannende escaperoom met originele puzzels!!

door Eric (25-03-2017)

Na de dentist een tijd geleden te hebben gedaan was de verwachting van de freakshow hoog. Deze is helemaal waargemaakt. Veel originele puzzels waarvan je je afvraagt hoe ze het hebben gemaakt. Zeker een aanrader!! Wij hebben hem gehaald in 48 minuten.


Spannend vanaf binnenkomst

door Vicky (13-03-2017)

Hele leuke ervaring, bij binnenkomst begint het spel in feite al. Tot het einde spannend en boeiend.


GEWELDIG!!!

door Diane (01-03-2017)

Op 1 avond de Dentist en the Fraekshow gedaan......geweldig!!! De ontvangst was al super leuk!!! De kamers zijn bijzonder leuk gedaan, gewoon helemaal af!! Al wat escaperooms gedaan , maar deze 2 kamers vind ik echt wel top! Wij hebben genoten en gaan zeker ook jullie kamers in zoetermeer doen


Geweldig, ontvangst was super en het spel was top!

door Nabila (21-02-2017)

wij hadden al een aantal escape rooms gedaan maar mijn leukste ervaring was de ontvangst!


Veel gegild in Delft

door Marion (14-02-2017)

Leuk uitje gehad met mijn collega's van de tandartspraktijk in de toepasselijke escaperoom The Dentist. We kwamen er achter dat het zeker geen voordeel is als je met een paar tandartsen en assistentes opgesloten wordt in deze praktijk. Onze kennis zat ons zelfs een paar keer in de weg tijdens het puzzelen maar gelukkig waren we ruim binnen de tijd ontsnapt. We, of eigenlijk alleen 1 collega en mezelf, schrokken een paar keer behoorlijk, heeeerlijk die schrikeffecten hier en daar 😂. Voor de meesten was het hun eerste escaperoom maar zeker niet de laatste!


Exciting but terrifying!

door Laura (13-02-2017)

Wij zijn met een groep van 7 de kamer van The Dentist ingegaan. Voor bijna iedereen was dit de 1e escape room die ze bezocht hebben. Wat hebben wij genoten en gegild! De spanning is perfect opgebouwd en de schrikeffecten komen onverwachts! De puzzels waren uitdagend maar goed te doen. Wij zijn ontsnapt binnen de tijd en komen zeker terug voor nog een leuke ervaring bij de Escape Challenge!


Ontzettend goed bedacht

door Ilva (13-02-2017)

Van begin tot eind ben je in spanning! Echt goed opgebouwd en super toffe raadsels. Zeker een aanrader.


Verassing, variatie en dan nog verbazing

door Johan (04-02-2017)

Echt een geweldige escaperoom. Over alles is nagedacht, van ontvangst tot het einde val je binnen in de beleving. Zeker het feit dat er geen cijfersloten zijn (waar ik zelf op een gegeven moment wel moe van werd) maakt hem echt goed. Je denkt soms: "Hoe doen ze dat toch?" De opbouw is ook heel goed: veel variatie, verassingen en na veel kamers bezocht te hebben nog steeds verbazing. Jammer genoeg waren we 4 minuten te langzaam voor het record, maar toch, dat maakte de ervaring zeker niet minder.


Origineel en top

door Sanne (22-01-2017)

Erg origineel, geen cijfer /letter sloten! Je moet wel echt mobiel zijn in het verplaatsen tussen de ruimtes. Mooi aangekleed en top ervaring, ook als je al eerder eacaperooms hebt gedaan!


Supergaaf

door Job (16-01-2017)

Voor mijn verjaardag heb ik voor de eerste keer een escaperoom geboekt. Ik heb op internet vele escaperooms bezocht en recencies gelezen en mijn verwachten waren erg hoog! We hadden in de avond een escaperoom geboekt en de ligging, gebouw en de ontvangst was al erg spannend. Het was er donker, sober en met een spannende achtergrondmuziek kregen we al de enorme kriebels voordat we de kamer binnen mochten komen. Er zat al een grote groep in de kamer op hun beurt te wachten, waardoor het aantal stoelen in de wachtkamer beperkt was om met z'n allen te kunnen gaan zitten. Ook viel het mij op dat het niet echt een plek is om daarna nog een drankje te gaan nuttigen, maar was op zich niet heel erg vanwege de vele cafe's die in de buurt liggen. De kamer the Dentist heeft mijn verwachtingen overtroffen! Bij binnenkomst voel je gelijk dat je in een andere wereld bent beland en het was vanaf het begon tot het einde bloedstollend spannend! De enscenering, muziek, special effects maken het helemaal af! We waren met een groep van 7 man en zaten vooral in het begin in de knoop met de puzzel hoe we verder moesten. In principe waren de puzzels niet super moeilijk, maar onder spanning is het vaak ook lastig om goed om je heen te kijken waar de aanwijzingen kunnen liggen. Gelukkig krijg je dan zo nu en dan hulp met een tip om verder te kunnen gaan. Naarmate je meer in het spel zit en steeds meer puzzels weet op te lossen werd het ook steeds makkelijker. Alle puzzels waren naar mijn idee erg uniek en super spannend. Iedere keer als je een puzzel weet op te lossen kijk je weer naar uit wat de volgende raadsel is. Is the Dentist eng? Jazeker! Aantal keren goed geschrokken en gegild, maar dat kan je ook verwachten als je zo'n kamer boekt. Een escaperoom is zeker voor herhaling vatbaar! Ik ben ook benieuwd naar de Freakshow en de nieuwe vestiging in Zoetemeer!


Spannend en uitdagend

door Joan (23-12-2016)

Was echt een spannende en afwisselende escape room!! De puzzels waren niet heel erg moeilijk maar ging meer om verbanden leggen wat wel eens een leuke afwisseling was! De totale ervaring is echt een 10, je weet dat het geld wat je ervoor hebt betaald ook goed benut is in de ontwikkeling van de kamer! Voor ons is het nu wachten tot zoetermeer opent omdat we nu The Dentist en The Freakshow beiden hebben gedaan. Can't wait!


Gelachen, hersens laten kraken, genoten!!

door Anja van den Berg (17-12-2016)

Goede opdrachten, goede opbouw, goede, subtiele, aanwijzingen af en toe. En je wordt ook heel leuk, passend bij het thema, ontvangen. Echt een aanrader!!


Geweldige ervaring.

door Karin (13-12-2016)

Het zat goed in elkaar. Spannend, echt top


Geweldig

door Celine (04-12-2016)

Erg leuk!


Voor herhaling vatbaar!

door Anneke (30-11-2016)

Met vrienden een tijdje geleden naar een escape room geweest in Brabant, dit was wel ok, maar valt in het niet bij de kamers in Delft. Wat gaaf gedaan, de sfeer is zo goed neergezet. Lekker veel gegild met alle meiden en uiteindelijk met nog drie minuten op de klok toch weten te ontsnappen! Super!


Super kamers!!

door Marijke (30-11-2016)

Anderhalf jaar geleden bij The Dentist geweest en nu eindelijk tijd vrijgemaakt om naar The Freakshow te gaan. Heel anders dan The Dentist, maar supervet! Geen cijfersloten en alles computer gestuurd. Wat een werk. We zijn zo benieuwd naar de nieuwe kamers in Zoetermeer. Ga zo door!


Spannend

door Erik Noordhoek (20-11-2016)

Gave room! Leuke puzzels, verrassingen en effecten. Een aanrader!


Waanzinnig spannend met de nodige hersengymnastiek

door René (17-11-2016)

De als teambuilding bedoelde escape challange maakte zijn beloftes meer dan waard! Spanning verdragen, overleg plegen, luisteren naar elkaar, inzicht hebben en rustig blijven... Ander kom je er niet uit!


A whole new level of escape rooms

door Mark (13-11-2016)

Eigenlijk zijn deze kamers niet te vergelijken met andere escape rooms. Dit is gewoon een totaal andere categorie. De meeste andere escape rooms die we gedaan hebben bestaan uit een matig aangeklede kamer met wat puzzels gedownload van het internet, maar dit is zo anders. Alles is origineel, en tot in de puntjes uitgewerkt. De spanning wordt op briljante wijze opgevoerd tot de adrenaline door je lijf giert. Ik zou willen dat ik deze kamers nog een keer kon doen, want ik ben er vrij zeker van dat alles hierna weer gaat tegenvallen.


Fantastisch!

door Ghislaine (13-11-2016)

Ze zeggen dat het een unieke beleving is en dat IS het ook! Je stapt gewoon even een droomwereld in vol spannende puzzels en decors. Echt heel erg leuk om eindelijk eens gedaan te hebben! Wij komen absoluut terug voor jullie andere kamers!


Het is echt awesome, eng en uitdagend.

door Donny Smolders (13-11-2016)

Top


Het is echt awesome, eng en uitdagend.

door Donny Smolders (12-11-2016)

Top


Ik durf nooit meer naar de tandarts

door Marieke (06-10-2016)

We hadden ergens gelezen dat deze escape room een van de eerste was in Nederland en vandaag de dag nog steeds bij de top hoort, dus na leuke ervaringen bij andere escape rooms moesten we deze uiteraard ook proberen. En INDERDAAD, die andere escape rooms waren leuk, maar vielen in het niet bij deze super enge tandarts kamer. Achteraf hoorden we dat alles ook nog computer gestuurd werkt, wat een werk moet hierin gezeten hebben. De spanning was om te snijden en we hebben het net op tijd gehaald. Wij komen zeker terug voor de andere kamer, de freakshow.


Meesterlijk!

door Tjeerd (06-10-2016)

De titel zegt het al, dit is de aanrader der aanraders, wat een beleving! Spannend, ingenieus, zelfs een keer erg hard gelachen ;-)


Genoten van de mysterieuze Circus Wereld

door Christianne (30-09-2016)

Geweldige Escape room die overweldigend doorgaat van de ene in de ander circussfeer. Echte aanrader!


Wat een onwijs leuke ervaring!

door Hélène Dreves (30-09-2016)

Ik vond het superleuk en spannend in elkaar zitten. Helaas niet gelukt binnen een uur. Zeker voor herhaling vatbaar!


Leuk om te doen

door Martin Boere (26-09-2016)

Dit was voor ons de eerste escape room die we gedaan hebben. Maar wij vonden dit erg leuk. De escape room had veel leuke en uitdagende puzzels. Neem een persoon mee die goed kan rekenen. :) Al met al een leuke escape room waarna je ook nog even kan genieten van het mooie delft! Wij komen zeker nog een keer terug voor de freakshow.


een beleving!

door aleid (02-09-2016)

wat een sfeer is hier neergezet! de puzzels zijn niet moeilijk. gelukkig maar, want zo hadden we de tijd om rustig rond te kijken en te genieten van deze escape. veel beter dan the dentist.


Mooie, schrikbarende en grappige ervaring!

door Chris (07-08-2016)

Mooi afgewerkte kamer(s), uitdagende puzzels en een super sfeer. Af en toe zat ons hart in onze keel, maar het was een erg leuke ervaring. Dit was pas onze tweede escape room, maar toch hadden we ruim 10 min. over. Next: The Freakshow!


Een SUPER uur GENOTEN

door Kitty (29-07-2016)

Mijn eerste ervaring in een escape room. GEWELDIG. Ga dit zeker vaker doen en ben benieuwd of deze room te overtreffen is, maar ben bang dat we bij de top begonnen zijn.


Geweldige dag gehad!

door Heleen (06-07-2016)

Vandaag met ons bedrijf met vier groepen de kamers gedaan. Echt super gaaf. We hebben het gelukkig gehaald in 55 minuten. Opdrachten zijn afwisselend en de spanning zat er zeker goed in. Ga zo door. We komen zeker naar Zoetermeer!


spannend, goed bedacht,goed voor echt teamwork

door Annet (06-07-2016)

Je moet goed in rekenen zijn om de codes te kunnen kraken. Wij gingen hier heen als team uitje voor de opleiding tandartsassistente van Zadkine. Erg goed voor de samenwerking.


geweldig!

door gonny (29-06-2016)

We hadden al gelezen dat deze escape room de beste van Nederland van 2015 was, dus de verwachtingen waren hoog. En ze hebben gelijk, wat een geweldige escape room! Dit is de leukste escape die we tot nu toe gedaan hebben. Er zitten hele leuke elementen in, die je niet verwacht. Het was gewoon jammer toen het uur er op zat, we hadden best nog een uurtje door willen gaan. We komen zeker terug voor de Dentist.


Superspannend!

door Lieke (21-06-2016)

Thema goed uitgewerkt, spannende elementen en leuke/gevarieerde puzzels. Zeker een aanrader, ook voor de meer doorgewinterde spelers.


Zinderend

door Tonny (09-06-2016)

Samengewerkt, gelachen, geschrokken, gelukt


Zinderend

door Daantje (05-06-2016)

Een aanrader. Leuk van The Freakshow is dat je meerdere kamers door moet om tot het einde te komen. Er is veel aandacht besteed aan de aankleding/entourage. Erg vriendelijke/enthouiaste personeelsleden.


Gaaf!

door Nour (29-05-2016)

Voor de tweede keer naar een Escape Room geweest. eerste was opzich leuk, maar viel in het niet bij The Freakshow. Supergave kamers met leuke puzzels. Geen cijfersloten, dus echt afwisselend en vernieuwend! Je geld meer dan waard. Ik kan maar een ding zeggen: gewoon DOEN!!


Geweldig!

door Sanne (18-05-2016)

Een hele gave kamer waar je uit kan komen door verschillende kwaliteiten met elkaar te verbinden.


Werelds!

door Corina (04-05-2016)

Eerste keer mèt 1 die bang is voor spookhuizen Wat geweldig! De puzzels, De sfeer


Subliem

door Mark (29-04-2016)

Nu al 9 kamers gedaan door Nederland verspreid, deze 2 kamers horen zeker bij de top. The dentist is een meer standaard kamer maar heel goed. The Freakshow is meer out of the box, maar subliem in elkaar gezet, het thema wordt perfect nageleefd en je gaat er helemaal in op, beide kamers een absolute aanrader, ook voor wie al meer kamers hebben gedaan.


Indrukwekkende Escaperoom

door Jasper (24-04-2016)

Erg hun best gedaan om de sfeer van een onheilspellende circus na te bootsen. Af en toe een goed geplaatst schrik effect. Er zijn meerdere ruimtes waar je je doorheen moet werken en de puzzels zijn uitdagend en met een logische opbouw.


Heel origineel en veel verrassende ruimtes!

door Martijn (17-04-2016)

Erg gaaf om aan deze escape challenge mee te doen. De opdrachten zijn niet heel moeilijk, al zitten er een paar pittige tussen. Wat deze escape room tot een succes maakt zijn de verschillende onderdelen. Elke keer als er weer ergens een deur open gaat, kom je in een totaal andere omgeving uit, met originele opdrachten.


Waanzinnige ervaring

door Ruud (31-03-2016)

nadat we vorige keer de dentist hadden gedaan hebben we nu voor de freakshow gekozen. de freakshow staat terecht op nummer 1. wat een geweldige escape die moet iedereen gaan zien en doen top top top


GEWELDIG!!!

door Shirley (31-03-2016)

Een fantastische ervaring! Uiteraard vonden wij het uitvogelen van de vraagstukken leuk, maar juist de verrassingselementen maakten het uniek. Wat een geweldig verjaarscadeau! Wat geef je iemand die alles al heeft? Nou, duh, Deze Escape Challenge! De entree ziet er van buiten wat armoedig uit, zodat je denkt, och gaat dit wat worden? Maar binnen wordt dat ruimschoots goed gemaakt, zeker ook door bijzonder goed gecaste introductieman die wij troffen, en volstrekt door de Challenge zelf! Dikke pluim voor de medewerker en de uitvoering. Je moet gaan, het is je geld meeeeer dan waard!


Waanzinnig gave escaperoom

door Dennis (23-03-2016)

Echt een hele gave escaperoom. Echt een aanrader in vergelijking met andere escaperooms


Gaaf!

door Vera (22-03-2016)

Wat een coole ervaring. Dit was de tweede Escape room die we speelden. De eerste in Rotterdam was wel ok, maar valt in het niet bij deze. Wat een spanning vooral door de spannende effecten. Mijn vriendinnen en ik hebben ons top vermaakt en hebben nu al geboekt om The Freakshow te gaan doen. Eind april komen we eraan! Super veel zin in!


Waanzinnig! alle zintuigen geprikkeld.

door Sander (02-03-2016)

een te gekke super afgewerkte escape challenge. Soundtrack voegt echt iets toe aan de beleving.


Bloedstollende uitdaging en onwijs verassend!

door Linda (25-02-2016)

The Dentist is onze eerste escape room geweest en zeker niet de laatste! Na veel oefenen met spellen op de computer wilde we onwijs graag naar een 'echte' escape room gaan. The Dentist trok al gauw onze aandacht en door het filmpje was ik verkocht. Sfeer, geluidseffecten en raadsels waren onwijs gaaf en doordacht! Een aantal keer ons helemaal rotgeschrokken, zeker toen we voor het eerst het geluidseffect meemaakte. Wat een verassing en wat een geluid! Dit maakt zeker dat het bezoek mijn verwachtingen volledig overtrof! Ik kom zeker nog eens terug voor The Freakshow!


Fantastische kamer weer! Koningen!

door Raoul (12-02-2016)

Dit was na de Dentist kamer weer briljant! Totaal andere ervaring, maar de mensen die dit bedacht hebben zijn echt genieën! De ontvangst en het spel eromheen wordt hier echt goed neergezet!! Complimenten wederom!!


Magische kamer!!

door Imre (04-02-2016)

Zoals de titel al zegt is dit echt een magische beleving! Een bloedspannend uurtje vol zorgvuldig uitgewerkte puzzels en prachtig ingericht. Echt de aanrader der aanraders!!


The Dentist

door Bibi (04-02-2016)

Spannende kamer met een lekker eng thema. Mijn vriendinnen en ik zijn een paar keer goed geschrokken. Met 55 minuten waren we er uit! Over een tijdje komen we zeker langs voor The Freakshow!


Geweldig!

door Sandra (17-01-2016)

Met een paar vrienden The Freakshow gedaan nadat we vorig jaar al bij The Dentist zijn geweest. De kamer is erg verassend, vooral omdat er geen gebruik wordt gemaakt van cijfersloten. Dit was voor ons echt nieuw en hebben we bij andere kamers nog niet meegemaakt. We hebben leuk nagepraat met de eigenaar en waren verrast om te horen dat alles automatisch gaat in de kamer. Al met al een creatieve kamer!


Heel leuk!

door Ervarenescaper (04-01-2016)

Originele puzzels! Met wat effecten! Erg leuk!


Fantastisch!

door Ervarenescaper (04-01-2016)

Vele kamers gedaan, deze was erg origineel en superleuk! Een aanrader!!!


Geweldige kamer

door Janna (27-12-2015)

Wat een geweldige kamer en zo veel oog voor detail! Echt een aanrader. Wij zelf zijn met een bedrijfsuitje geweest. Leuk voor de team spirit! Volgend jaar weer, maar dan naar The Dentist!


zenuwslopend!

door Sonny (20-12-2015)

Prachtige escape room met hele spannende sfeeropbouw. De aankleding klopte volledig. Een van de beste escape rooms die ik al deed. Een paar keer flink geschrokken, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Ook toffe puzzels, uitdagend genoeg zonder te moeilijk te worden.


Spannend tot de laatste seconde!

door Hugo (26-11-2015)

Elke keer dachten we dat we er bijna waren, maar toch net niet. Uiteindelijk wel gehaald. Was super spannend en intensief.


Nice

door Rutger (20-11-2015)

Vandaag bij The Dentist geweest op aanraden van vrienden. De spannende ontvangst zorgde dat we gelijk allemaal in sfeer zaten. Kamer is goed uitgedacht en zeker spannend. We komen binnenkort zeker terug voor The Freakshow!


DOEN!

door Shannon (13-10-2015)

Ontvangst is al duister en spannend. Hierdoor zit je meteen in de sfeer. De kamer is tot in de puntjes afgewerkt! Mijn vriendinnen en ik hebben wel een paar keer moeten gillen! Echt een gave kamer! We gaan zeker terugkomen voor een bezoekje aan de tandarts, want we hebben gehoord dat die ook super is!


GE-WEL-DIG!

door Peter (13-10-2015)

Wat een toffe kamer. Leuke puzzels, voor ieder wat wils. Met vier vrienden gedaan en we hebben er 51 minuten over gedaan! 51 minuten vol plezier en spanning. Ik kan iedereen The Freakshow aanraden!!! The Dentist trouwens ook!!


Waanzinnig !!!

door Marianne Oeseburg (12-10-2015)

Waanzinnig leuk, alles klopte gewoon....super special effecten ! Gewoon doodeng....we hebben zo genoten, en praten er nog steeds over !


fantastische denkraadsels en spannende uitdagingen

door Lennie (07-10-2015)

Ee mooie aanvulling op de andere kamer (the Dentist). Weer mooie raadsels, maar ook uitdagingen die je ogen verwarren. Een aanrader voor iedereen!


Prachtig

door Emmy (07-10-2015)

Heel erg mooi gemaakt en veel oog voor detail! Na The Dentist is The Freakshow ook zeker weer een topper!! De twee kamers zijn niet te vergelijken maar we hebben er super van genoten! Echt een aanrader!


Geweldig

door Kasper (06-10-2015)

Verreweg de spannendste escape room die we gedaan hebben. Ze deden heel veel aan sfeer opbouw. Ook goede, moeilijke, thematisch passende puzzels. Maar wat ik voornamelijk bij andere kamers mis is de samenhang en opbouw van de atmosfeer. Freakshow en Dentist doen dit allebei extreem goed.


Veel leuker dan ik verwacht had

door Bert (06-10-2015)

Ben in een paar escaperooms geweest, maar de Freakshow vind ik het leukst. Spannend, uitdagende opdrachten, prachtige aankleding en een leuk jong stel dat de tent runt. Aanrader voor personeelsuitje, vriendenclub of gezin met oudere kinderen.


Een spannende belevenis in een heel andere wereld!

door Rinske van Buuren (06-10-2015)

De details en aankleding van deze escape challenge maken de kamer voor mij tot een winnaar. Je waant je echt even helemaal ergens anders, heerlijk!


Inspannend!

door Romy (06-10-2015)

http://escapingroom.tumblr.com/post/127092584446/the-dentist-escape-challenge-delft In vergelijking met de ontvangst in Escape Room Bunschoten was de ontvangst van Escape Challenge Delft matig. Wel werd er drinken aangeboden en konden we onze spullen in een kluis opbergen. De gastheer moest de kamer nog even resetten en in de tussentijd wachtten wij geduldig af. Toen de gastheer terugkwam kregen we een korte instructie en mochten we plaatsnemen in de wachtkamer van een tandarts. Er ontstond meteen paniek, want niemand durfde onder het enge, verdachte schilderij te zitten. We kwamen langzaam in de stemming door het enge muziekje vanuit de oude radio. Vanachter de deur klonken voetstappen, waardoor we meteen op onze hoede waren. Op een gegeven moment hoorden we het geluid van een boor en geschreeuw. Toen het licht uitviel, grepen we elkaar bang bij elkaars armen. Er volgde een doodse stilte… Als je niet bang was voor de tandarts, dan was je het nu wel. Vervolgens ging de deur open en renden we naar binnen. Elke minuut was kostbaar! De witte tegels en grauwe kleuren deden me denken aan een scène uit SAW, waardoor de rillingen over mijn rug liepen. Verder stonden er kasten, een tandartsstoel, een koelkast, een gootsteen en verschillende bebloede tandartsattributen. Het was een luguber geheel. Al gauw vonden we de eerste codes en konden we vele puzzels en raadsels oplossen. Er was één speler in ons midden die voor het eerst een escape room betrad en hij was onder de indruk van onze snelle redeneringen. Ik denk dat onze vorige ervaringen ons een goed inzicht heeft gegeven in de gedachtengang van de makers van een escape room. De puzzels waren gevarieerd van simpel tot erg doordacht. Een goede samenwerking was noodzakelijk. We hadden driemaal gebruik moeten maken van een hint, die op hetzelfde scherm te voorschijn kwam als de tijd. We hadden geluk dat er een airco aanwezig was in de ruimte, want de inspanning zorgde voor klotsende oksels. Er waren genoeg licht- en geluidseffecten die ons de stuipen op het lijf deden jagen en waardoor we bij elkaar in de armen vlogen. Het moet er erg grappig hebben uitgezien, haha. Met nog maar twee minuten op de klok waren we uit de kamer weten te ontsnappen. We waren gesloopt! Nog nooit had een kamer zoveel inspanning gekost.


Geweldige teambuilding

door Joost (06-10-2015)

Beide kamers in Delft gedaan, een perfecte manier om je nieuwe team goed te leren kennen!


EPISCH!

door Mirthe (06-10-2015)

Fantastisch om te doen, hierdoor nu hooked aan escape rooms!


Wonderbaarlijk

door Luuk (06-10-2015)

Je komt in een andere wereld en je gaat er echt in mee


Zeer verrassend en spectaculair!

door katyana (06-10-2015)

Erg leuk en verrassend. Je wordt op alle fronten getriggerd om na te denken over de oplossingen. Thema was zeer goed uitgevoerd.


Fantastisch

door Shaylon (05-10-2015)

Echt heel goed.


Super spannend en leuk!

door Maaike (05-10-2015)

Was erg leuk om te doen. Erg veel lol gehad. Naar de volgende challenge gaan we zeker!


Bijzonder intense beleving, die blijft verrassen!

door Chris (05-10-2015)

Bijzonder intense beleving, die blijft verrassen!


Top

door Mikel (05-10-2015)

Super spannend en erg goed in elkaar gezet. Begon meteen al helemaal in het spel op te gaan. Een echte aanrader !


uniek!

door Mandy (05-10-2015)

Een geweldige ervaring in een unieke omgeving en door goed teamwork een spannende maar op zijn tijd ook hilarische escaperoom!


Verrassend!

door Frank (05-10-2015)

Fantastische room! Veel nieuwe elementen en goede puzzles! En natuurlijk die paar leuke verrassingen. Ik zeg verder niks. Deze room behoort tot de top van Nederland!


Helemaal gruwelijk

door Huub (05-10-2015)

Escape Challenges in Delft zijn de beste die ik heb meegemaakt!


Top!!

door Helma (05-10-2015)

Zeer goed


Geweldig!

door Samantha (05-10-2015)

Het was echt superspannend!


Fantastisch

door Daniëlle (05-10-2015)

Was een geweldige ervaring en je moet hem echt een keer doen. Zoveel leuke dingen en vooral spannend


Fantastisch

door Rianne (05-10-2015)

Super... Er werd zelfs rekening gehouden met mijn zwangerschap van 38 weken.


Geweldig

door Stefanie (05-10-2015)

Super spannende en verrassende wendingen in wat je denkt dat maar 1 kamer is


Je valt van de ene verrassing in de andere!

door Pieter (05-10-2015)

Je valt letterlijk van de ene verrassing in de andere! Vanaf het moment van binnenkomst ga je onder in de beleving van The Freakshow. De spanning wordt het vanaf begin opgebouwd en laat je een uur lang niet meer los!


Fantastisch

door Theo (05-10-2015)

Prima georganiseerd


Alles klopt, en wat Freaky zeg, geweldig!

door Melissa (05-10-2015)

Wat een mooie escaperoom. Het bevat alle items waar je op hoopt! Eng, spannend en leuke puzzels. Top!


Legendarisch!

door Paula (05-10-2015)

Ontzettend verrassend met een goed verhaal!


fantastisch!!!

door Marjolein (05-10-2015)

Een toffe kamer met veel verassende elementen.


top challenge

door luc (05-10-2015)

Goed geregeld en ontvangen


Uitdagende raadsels

door Roelien (05-10-2015)

Spannend en uitdagend: 1 uur is zo voorbij,


.van begin tot eind één uitdaging!!

door Jean (05-10-2015)

Een ervaring om nooit te vergeten!, het eerste bezoek aan een Escape Challenge in Delft.


Eén en al gillen en plezier

door Kirsten (05-10-2015)

De escaperoom zat top in elkaar. Het was spannend (al kon het hier en daar nog iets spannender) en door het prachtige decor zat je er helemaal in.


Geweldig!!

door Shirley (05-10-2015)

Het is echt nog meer dan dat je verwacht! Zo realisties, echt heel leuk! Ik ga zeker nog een keer!!


Wat een kamer weer!!

door Pjotr (05-10-2015)

Deze kamer is echt weer helemaal in mijn straatje. Hoe verzin je het?! Denk je de hele tijd in het spel! Het einde is ook heel verrassend!!


Episch, supergaaf, uitdagend en verrassend

door Corina (05-10-2015)

Met een team van 5 mensen ons ongelofelijk vermaakt. Spannende escape room met erg originele puzzels. Eens niet alleen maar de cijferpuzzels die je verwacht.. Blijft spannend tot het eind


Absurd goed!

door Pieter (05-10-2015)

The Freakshow is absoluut wel beter dan The Mail Room in Zwolle, ik weet niet wat hier misgaat hoor!!!


Geweldig!

door Eveline (05-10-2015)

Een grote adrenalinekick!!


verassend and stimulerend

door Hans (05-10-2015)

mooi ogezet, vol variatie, goede test voor teamwork en individueel initiatief


Een onwijs gave ervaring om nooit meer te vergeten

door Alex (05-10-2015)

Spannend en tricky. Na het betreden van de eerste ruimte heb je geen idee wat er nog te wachten staat. Vooral de hoge kwaliteit aan details en afwerking zijn top en geven je een echte thrillerervaring


Verassend en avontuurlijk

door Jeanine (05-10-2015)

Het is een nieuwe kamer, maar nu al heel goed in elkaar gezet. Alles klopte.


Super leuke en spannende escape room.

door Zefold (02-10-2015)

Geweldige entourage en super gaaf bedacht!


Beste Escape Room van NL!

door Brian (01-10-2015)

Recentelijk de nieuwe escaperoom Freakshow, van Escape Challenge in Delft gedaan. Destijds beoordeelde ik de andere kamer van Escape Challenge, Crazy Dentist, met een 10, want ik was er van overtuigd dat een escaperoom simpelweg niet beter kon. De verwachtingen waren dan ook torenhoog voor deze nieuwe escaperoom van dit team. Na ontsnapt te zijn uit de Freakshow-kamer zat ik met een probleem. Deze kamer is gewoon NOG beter dan hun andere kamer. Wat moet ik nu? De rest van de cijfers omlaag schalen of deze kamer een 11/10 geven? De Freakshow-kamer is geen normale escaperoom. Je hoeft namelijk geen sloten open te maken met codes. Iets wat normaal gesproken toch wel de rode draad bij een Escape Room is. We werden binnen gelaten door Thijs. Bloed serieus, beetje boos, beetje Freaky. Je zit direct in de Freaky-sfeer van de escaperoom. En dan begint het. Heel anders dan alle andere Escape Rooms. Heel spannend, erg bijzonder. Na de eerste uitdagingen merk je dat je echt in een Freak Show bent beland. De sfeer in de escaperoom is echt fantastisch! Alles tot in detail uitwerkt. De ene verrassing na de andere. De ervaring die ik bij de vorige 5 Escape Rooms had opgedaan kon bijna volledig de prullenbak in. Alles ging anders, overal is tot in het kleinste detail over nagedacht. Een klein beetje eng, behoorlijk freaky, zeker uitdagend en zelfs nog wat fysieke uitdagingen. Ik weet gewoon zeker dat dit DE beste Escape Room van Nederland is. Ik hoop dat andere bouwers er wat van opsteken en dat dit de nieuwe maatstaf wordt. Wat een ervaring zeg! Wauw!


waanzinige freaky ervaring

door Ivy (01-10-2015)

Aparte, je weet niet wat er gaar gebeuren ervaring


Super middag gehad!

door Danja (01-10-2015)

Goed geregeld, uitdagende puzzels etc.


Freaking Good!

door Elliott (01-10-2015)

Freaking good!


DE BESTE!!!

door Faruk (30-09-2015)

We hebben al escape rooms gedaan in den haag, rotterdam, leiden en bunschoten. Vandaag zijn we in de freakshow in delft geweest en ik kan alleen maar zeggen, dit is DE BESTE!!! Hou je van escape rooms dan moet je deze gaan doen!!!


Eerste keer

door Johan (30-09-2015)

Vanmiddag met ons bedrijfsuitje bij de escape room in Delft geweest. Nooit van zoiets gehoord, maar helemaal in de ban van dit prachtige spel nu. Wat is dit goed gedaan zeg, vernieuwend, spannend, avontuurlijk. Wij komen binnenkort terug voor de andere kamer, de tandarts.


In een woord fantastisch!!

door Mara (30-09-2015)

De titel zegt het al, het was echt geweldig!! Vanmiddag met een groep meiden de escape challenge bezocht en gegierd van het lachen, maar ook vreselijk gegild bij de verschillende schrikeffecten! Echt een aanrader!!!


Wauw wauw en nog eens wauw!!!

door Brian (29-09-2015)

Gisteren de nieuwe escaperoom Freakshow, van Escape Challenge in Delft gedaan. Destijds beoordeelde ik de andere kamer van Escape Challenge, Crazy Dentist, met een 10, want ik was er van overtuigd dat een escaperoom simpelweg niet beter kon. De verwachtingen waren dan ook torenhoog voor deze nieuwe escaperoom van dit team. Na ontsnapt te zijn uit de Freakshow-kamer zat ik met een probleem. Deze kamer is gewoon NOG beter dan hun andere kamer. Wat moet ik nu? De rest van de cijfers omlaag schalen of deze kamer een 11/10 geven? De Freakshow-kamer is geen normale escaperoom. Je hoeft namelijk geen sloten open te maken met codes. Iets wat normaal gesproken toch wel de rode draad bij een Escape Room is. We werden binnen gelaten door Thijs. Bloed serieus, beetje boos, beetje Freaky. Je zit direct in de Freaky-sfeer van de escaperoom. En dan begint het. Heel anders dan alle andere Escape Rooms. Heel spannend, erg bijzonder. Na de eerste uitdagingen merk je dat je echt in een Freak Show bent beland. De sfeer in de escaperoom is echt fantastisch! Alles tot in detail uitwerkt. De ene verrassing na de andere. De ervaring die ik bij de vorige 5 Escape Rooms had opgedaan kon bijna volledig de prullenbak in. Alles ging anders, overal is tot in het kleinste detail over nagedacht. Een klein beetje eng, behoorlijk freaky, zeker uitdagend en zelfs nog wat fysieke uitdagingen. Ik weet gewoon zeker dat dit DE beste Escape Room van Nederland is. Ik hoop dat andere bouwers er wat van opsteken en dat dit de nieuwe maatstaf wordt. Wat een ervaring zeg! Wauw!


Spannend, creatief en supergaaf!

door Margot (29-09-2015)

Angsthaas als ik ben vond ik deze escape room supergaaf om te doen. De sfeer is goed neergezet door verschillende effecten te gebruiken, de puzzels/raadsels zijn heel creatief en verschillend waardoor je altijd wel eentje tegenkomt die jij kan oplossen. Toch wordt er ook een bepaalde mate van teamwork verwacht wat het tot een fantastische ervaring maakt. Ik ga de andere kamer van The Escape Challenge ook absoluut doen na deze onvergetelijke avond!


Beste ooit!!!!

door Thomas (29-09-2015)

Vrijwel alle goede escape rooms in Nederland gedaan (Bunschoten, meerdere in Amsterdam) en ook nog een paar in het buitenland en geloof me The Freakshow is de beste! De sfeer die hier is neergezet is ongeëvenaard. Unieke omgeving je waant je in een andere wereld. De puzzels zijn uitdagend en divers. Dit is een escape room die onvergelijkbaar is met alle andere. Deze moet je gewoon gedaan hebben!!!


Aanrader van jewelste

door Maarten (25-09-2015)

De Escape Challenge in Delft is er een voor op je bucket list. Niet twijfelen gewoon gaan!


Te geweldig!!

door Amid (25-09-2015)

We waren een paar weken geleden als een van de eerste bij de freakshow en die vonden we zo geweldig dat we vandaag terug zijn gekomen voor de dentist. Echt lastig was ie en helemaal anders maar echt ook weer zo geweldig. Ik zou het liefste ze allebei nog een keer doen maar dat kan helaas niet maar echt mensen allemaal gaan!!!


Geniale escape rooms

door Naomi (25-09-2015)

Wij hebben zowel the Dentist als the Freakshow gedaan en vonden ze beiden ongelofelijk goed. De sfeer werd ijzersterk neergezet, alles was tot in de puntjes uitgewerkt en het was superspannend. Wij vonden the freakshow nóg beter dan the dentist door de creativiteit van de problemen en oplossingen en door de prachtige setting. Het was echt alsof je in een film zat. Maar ik zou iedereen aanraden om ze zeker allebei te doen, ik had geen seconde willen missen! (Ook prima bereikbaar met OV overigens en vlakbij leuke kroegjes voor een biertje na afloop.).


Allebei de kamers fantastisch!!!

door Mirthe (23-09-2015)

Eigenlijk waren we gekomen voor de Freakshow en die vonden we zo briljant dat we de andere kamer (de dentist) er eigenlijk meteen achteraan wilden doen. Dat kon, want er was toevallig net die middag een afzegging geweest, dus we gingen meteen door en het was totaal anders, maar ook weer zo gaaf. De twee kamers zijn echt niet met elkaar te vergelijken. Ze zijn compleet verschillend qua puzzels en invulling, maar allebei even briljant. Ik kan niet zo goed kiezen welke ik nou de beste vond, maar kan wel zeggen dat iedereen dit MOET gaan doen, want je komt echt niet meer bij!


The Freakshow, een echte aanrader!

door Martin (23-09-2015)

Het was fantastisch. Bij vlagen eng, maar vooral ook magisch, soms frustrerend, dan weer geestverruimend en vaak hilarisch. Het was maar een uur, maar het voelt alsof we een complete avonturenfilm hebben doorleefd. Nog nooit zo iets bijzonders meegemaakt. Binnenkort komen we terug voor The Dentist, want dit smaakt natuurlijk naar meer.


Wederom heel gaaf!

door Bas (23-09-2015)

Tijdje terug The Dentist gedaan en nu dus terug voor The Freakshow. Compleet andere kamer maar wel weer dezelfde meesterlijke plots en puzzels. Ondanks dat hij nog maar pas open is, is de kamer weer een hele beleving waar over alles is nagedacht. Zeker spannend en hele originele dingen! Meer zeggen kan niet, maar als je The Dentist al eerder deed, moet je de Freakshow echt gaan bezoeken!


Waanzinnig!

door Bas (23-09-2015)

The Dentist kamer in Delft is echter de beste escaperoom die ik gedaan heb! Door de sfeer die wordt neergezet wil je er gewoon zo snel mogelijk uit. De puzzels zijn zo in elkaar gezet dat iedereen uit de groep wel iets kan oplossen. Van ontvangst tot het eind een geweldige ervaring. Moet je echt gaan doen!


Meesterlijk

door Geert (22-09-2015)

Zie titel ;-) Samen met The Dentist is The Freakshow de beste in zijn soort. Niets dan lof voor dit bedrijf. Met recht een ervaring die je nooit meer vergeet.


Ge-wel-dig!!!

door Sonja (22-09-2015)

We komen net terug van the Freakshow in Delft en het was echt fantastisch. Op deze site lazen we dat de Escape Challenge volgens velen tot de beste in Nederland behoort en hoewel dit pas onze tweede escape room ervaring was kunnen we dat alleen maar beamen. Echt een enorme aanrader! We stuiteren nog na, zo geweldig was het!


Fantastisch

door Joyce (21-09-2015)

Wij zijn vandaag met ons bedrijfsuitje naar de Escape Challenge geweest. Het was fan-tas-tisch! Twee groepen gingen naar The dentist en tegelijk gingen twee groepen naar The freakshow. Wij vonden The freakshow echt briljant in elkaar gezet, maar de groepen die naar The dentist gingen waren ook echt super enthousiast, dus ik denk dat die ook heel goed was. Volgend jaar komen we terug en draaien we de teams om, al weet ik niet zeker of we wel een jaar kunnen wachten, want het liefste hadden we meteen die andere kamer erachteraan willen doen zo leuk vonden we het. Grote complimenten voor de opzet en de begeleiding, want de ontvangst was ook echt superspannend.


Topper!

door Wessel (20-09-2015)

Zorgvuldig gemaakte kamer. Spannende sfeer. Puzzels waren niet te makkelijk. Beste kamer tot nu toe.


Supergoed

door Mike (20-09-2015)

Heel erg goed in elkaar gezet. Echt een aanrader!


Eerste keer, maar smaakt naar meer!

door Debby (20-09-2015)

Dit was onze eerste escape room ervaring en we zijn meteen verslaafd. Wat was dit ontzettend leuk zeg. Gillen, puzzelen, gieren van het lachen. Wij hebben met onze meidengroep echt een topdag gehad en hebben er de rest van de dag nog over nagepraat. We komen binnenkort zeker terug voor de freakshow en gaan waarschijnlijk nog wel vaker naar een escape challenge.


Beste van Nederland

door Britt (20-09-2015)

Ik heb inmiddels zo'n 15 escape rooms gedaan met vrienden in verschillende samenstellingen, sommige waren goed, andere rooms waren erg slecht, maar The Freakshow in Delft staat samen met de Meisjeskamer in Bunschoten voor mij absoluut op nummer 1. Alles klopt aan deze twee kamers en de spanning is om te snijden. Wil je een echt goede escape room doen, ga dan naar Delft of Bunschoten.


Bijzondere ervaring

door Sandra (20-09-2015)

Zo mooi gemaakt! Alle details, de prachtige muziek, pittige opdrachten. Het was echt een hele belevenis. helaas hebben we het net niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken, want wat hebben we het superleuk gehad!


Freaky

door Dennis (19-09-2015)

Met vrienden hebben wij The Freakshow gedaan. Vergeleken met The Dentist is deze escape room anders. Je moet logisch nadenken. Wij hebben 35 min opgesloten gezeten. Wat ons betreft mag het iets moeilijker gemaakt worden. Het was weer een fantastische ervaring. Heel goed in elkaar gezet.


Nergens mee te vergelijken, zo ontzettend gaaf!!!!

door Tammy (19-09-2015)

Oh wat hebben we uitgekeken naar deze kamer en oh wat was het wachten de moeite waard! Toen we the dentist kamer deden een paar maanden geleden (zo ontzettend gaaf) hoorden we dat ze bijna klaar waren met the freakshow, maar dat we beter niet meteen in het begin konden komen en beter even konden wachten tot alle kinderziektes eruit waren. Maar we konden echt niet langer wachten en hebben gewoon lekker geboekt. Geen last gehad van kinderziektes, maar wel een superavond gehad. We zijn in de tussentijd ook bij andere escape rooms geweest, maar the dentist en the freakshow zijn ECHT de allerbeste, met kop en schouders. Na afloop nog nageklets met de eigenaar en je merkt gewoon met hoeveel passie er aan deze escape rooms gewerkt is en nog steeds wordt. En dat zie je echt terug in de totaal beleving. Alles is tot in de puntjes verzorgd, zo goed bedacht en gemaakt. Echt een aanrader!!!!


Super ervaring

door Wil (19-09-2015)

Heel erg leuk om te doen. Wat een beleving.


Echt anders dan andere escape rooms

door Pepijn (18-09-2015)

Wij zijn een groepje van vijf vrienden en echte escape room fanaten (inmiddels hebben we er zo'n 20 gedaan). Inmiddels zijn we er wel achter dat er grote verschillen zijn tussen alle escape rooms die tegenwoordig als paddestoelen uit de grond springen, maar Delft springt hier echt kilometers ver bovenuit. Vaak zie je dezelfde puzzels voorbij komen, cijfersloten, sudoku, flauwe kopieën van kopieën, kortom als je zo'n escape room voor het eerst doet is het prima, maar als je naar Delft bent geweest weet je wel beter. In The Freakshow is niet één cijferslot gebruikt. Alle puzzels zijn custos made en passen perfect in het verhaal. Geen codes, geen makkelijk in elkaar gekwanseld decortje, maar puur vakmanschap! Eigenlijk vind ik het vooral ontzettend jammer dat we deze twee kamers (want The Dentist was, hoewel daar wel gebruik gemaakt wordt van codes en cijfersloten, minstens net zo goed gemaakt) niet nog een keer kunnen doen, want we weten inmiddels dat alle escape rooms die hierna komen zullen gaan tegenvallen. Tip: mocht je van plan zijn om meer dan 1 escape room te gaan doen, begin dan niet met Delft, want de rest valt daarna tegen.


Gillen voor je leven

door Merel (18-09-2015)

Met een groep van 6 meiden hebben we The Dentist in Delft gedaan. We hadden niet verwacht dat het ZO eng zou zijn haha. Als een stel jonge keukenmeiden hebben we ons een uur lang heerlijk misdragen en alles bij elkaar gegild. We hebben met dit clubje ook de escape rooms in Den Haag en Dordrecht gedaan, maar bij de Escape Challenge in Delft vallen die echt in het niet. Wat is dit goed in elkaar gezet zeg. Complimenten. We komen binnenkort zeker terug voor The Freakshow, want die schijnt NOG spannender te zijn!


In 1 woord briljant!!

door Anton (18-09-2015)

Ik ga er niet te veel over zeggen, want ik wil de verassing niet verpesten, maar The Freakshow in Delft is echt briljant. Ga dit doen mensen, echt ga dit doen!


Onze nummer 1 met stip!

door Mariëlle (18-09-2015)

Na ons bezoek aan de Dentist een paar maanden geleden waren de verwachtingen voor de Freakshow natuurlijk ontzettend hoog, want alles wat ze zeggen over de Dentist is waar! De spanning, de ontvangst, de details, de uitgebalanceerde puzzels en de briljante effecten, maarrrr vanavond waren we bij de Freakshow en geloof het of niet, die is nòg beter! Ik zit nog na te beven haha! Oh wat zijn ze in Delft briljant in het opbouwen van spanning! De puzzels zijn opnieuw briljant en je valt van de ene verbazing in de andere. Wij hebben een nieuwe favoriet!


magisch uurtje

door Francis (07-09-2015)

net als de dentist is er erg veel zorg besteed aan de het bouwen van deze kamer; fantastisch. het is een unieke kamer geworden. helaas zijn we door ons enthousiasme over de dentist kamer misschien te snel naar de freakshow gegaan (eind augustus); de kamer is nog maar vrij kort open en daardoor in de verbeterfase. hierdoor vonden wij (6 personen) hem vrij makkelijk en waren we er snel weer uit (na 33 minuten dacht ik). ondanks dat: een super ervaring door de afwerking en de verrassende elementen. Verder was de ontvangst weer perfect en hebben we na afloop nog even gezellig de kamer besproken met de eigenaar. overall; een top 5 notering (na pakweg 25-30 kamers gespeeld te hebben)


GEWELDIG!!!

door Susanne (01-05-2015)

Toen we bij een andere escape room waren geweest hoorden we dat dit de beste was, dus moesten we hier natuurlijk naartoe en inderdaad, alles klopt aan deze escape room! Van de ontvangst en het superspannend begin tot de briljante puzzels en de perfect opgebouwde spanning tijdens het spel. Echt op alle fronten zo goed gedaan! Als je van escape room games houdt, dan weet je pas echt wat een goede escape room is als je Delft hebt gedaan!!


Super vet

door Gj (19-04-2015)

Dit is een absolute topper. Samen met Sherlocked en Bunschoten echt de buitencatagorie. Ik kan niet wachten tot de nieuwe kamer open gaat!


Met voorsprong de beste escape room!!

door Michael (09-03-2015)

Wij hebben met zijn zessen al zeker 20 escape rooms gedaan, waarvan de meeste in Nederland. De Escape Challenge is met grote voorsprong de beste escape room die we ooit hebben gedaan! Alles klopt, de ontvangst, de thematisering, de opbouw in de spanning en de flow in de puzzels. De eigenaar vertelde ons dat hij al sinds de opening (tien maanden geleden) aan het finetunen is zodat de Escape Challenge leuk en haalbaar is voor iedereen, dus voor ervaren spelers is het een echte challenge, maar ook voor minder ervaren spelers is het zeker te doen. Deze toewijding is, denken wij, de reden dat alles tot in de puntjes klopt en dat missen we bij veel andere escape rooms. Dus als je een escape room wilt doen en je kunt niet kiezen, ga naar Delft, wat dat is echt de aller-aller beste!!!


Escape room 2.0

door Tim Versteegh (06-02-2015)

Absoluut de beste escape room die ik ooit heb bezocht. We gingen hierheen omdat ze bekroond zijn als beste escape room van Nederland. Een welverdiende award, deze kamer overtreft andere escape rooms op het gebied van spanning en plezier. De hele sfeer en omgeving maken dat het voelt alsof je je in een film/computerspel bevindt. Ik ging met een groep vrienden en we hebben echt een topdag gehad. De puzzels zijn pittig, maar wel haalbaar voor de meeste mensen. Ik zou een bezoek aan de Escape Challenge zeker aanraden.


Leuke uitdaging.

door Petra (05-02-2015)

Toffe ervaring. Wij waren met een grote groep en moesten dus in twee groepen verdeeld worden. Jammer dat ze nog geen tweede kamer hebben.


Aanrader!

door Jochem (05-02-2015)

Van de week met zijn zessen The dentist overleefd. Wat was dit spannend. Wil je een leuk uitje met je vrienden ga dan zeker naar de Escape Challenge! We hopen dat de tweede kamer snel open gaat.


Doen.

door Paul (05-02-2015)

Samen met twee vrienden de Escape Challenge in oktober gedaan. De sfeer, de puzzels, de ruimte, echt geweldig! We werden leuk ontvangen door de eigenaar Gijs. Binnen 55 minuten eruit, dus het is zeker te doen, je staat dus niet zo weer buiten.


Supergaaf!

door Monique (05-02-2015)

Ik heb al meerdere Escape Rooms gespeeld, maar deze Escape Room springt er toch wel echt uit. Erg spannend, muziek en lichteffecten helpen mee aan de hele belevenis. Puzzels zijn goed te doen. We waren er in 54 minuten uit met onze meidengroep! Echt een aanrader!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: