Escaperoom Fun Valley Maastricht

Bevrijd jezelf en je team door samen te werken en ontsnap binnen 60 minuten uit de escape room. 'Escape room' is dé real life game sensatie in Nederland en is sterk in opkomst in steden over heel de wereld. Escape room is de meest aparte ervaring van het moment en nieuw bij Fun Valley Maastricht.

Samen met je team wordt je opgesloten in de kamer van ,,The Lodge´´ en dienen jullie binnen 60 minuten te ontsnappen. Los de puzzle op met creativiteit, slimme vernuftige combinaties, bedrevenheid, intelligentie en samenwerking vind de code om naar buiten te komen. Pas op voor mind tricks en misleidingen, en vindt de verborgen hints welke in de kamer schuilgaan.

Contactgegevens

Oosterweg 5
6245 LC Eijsden
+31434094441
info@funvalleymaastricht.nl
http://www.funvalleymaastricht.nl/


The Lodge

Ga de uitdaging aan met je team en los de puzzle op en ontsnap uit The Lodge! Na aankomst in de kamer krijgt u een instructie via het beeldscherm waarna het spel meteen start. De instructeur is aanwezig en zal het spel zorgvuldig volgen. Door middel van de verborgen munten te verzamelen en aan te bieden door het geheime luik, kunnen speciale hints verkregen worden. Tevens is een panieksleutel aanwezig zodat de kamer in noodgevallen verlaten kan worden. The Lodge Escape room is zéér spannend, maar niet eng en daardoor geschikt vanaf 8 jaar.

The Lodge Escape Room is bijvoorbeeld uitermate geschikt als team building activiteit. Train en entertain uw collega´s in een spannende gethematiseerde omgeving en ervaar dit sensationele spel. Door deze unieke vorm van samenwerking tilt u uw team building activiteit naar een hoger niveau. Deze activiteit is tevens te combineren met andere activiteiten en gelegenheden op het park!Minimale leeftijd: 8

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 80,00 euro

Reviews

Review toevoegen

leuk en uitdagend

door Maikel (02-11-2015)

Leuke uitdagende escape room. Van buiten lijkt het op een boshut. Van binnen is het in een jaren 50 stijl ingericht. Het was voor ons een groot pluspunt dat je na afloop gebruik kon maken van de rest van het park met o.a. ligweides, strand en de gratis bbq plekken.


Niet de moeite waard

door Wessel (20-09-2015)

Zoals je bij veel reviews op deze website leest zijn er goede en mindere goede kamers. Deze hoorde bij de minder goede ( in vergelijking tot delft, Bunschoten en Sherlocked). Introductiefilmpje was amateuristisch en een cijferslot in de kamer klopte zelfs niet. Antwoord achteraf was "moeten we nog aanpassen"....Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: