Next Level Escaperoom Eindhoven

Houd je van puzzels, verrassingen en samenwerken? Op zoek naar een originele spannende activiteit met vrienden/familie of teambuilding met collega’s in hartje Eindhoven?

Next Level Escaperoom Eindhoven biedt de ultieme escape-ervaring voor iedereen die de uitdaging aan durft te gaan.

Als een van de eerste ter wereld weten zij twee Escape Rooms met één verhaallijn te verbinden. Waarbij het niet uit maakt welke Escape Room je als eerste speelt!

Stap een wereld binnen waar puzzels, verrassingen en spanning elkaar in hoog tempo opvolgen. In beide kamers is een goede samenwerking de sleutel om binnen 60 minuten te kunnen ontsnappen.

Vier je ontsnapping met heerlijke lunch of uitgebreid diner in de trendy brasserie van de Oude Rechtbank waar Escaperoom Eindhoven gevestigd is. Bekijk onze speciale arrangementen. Gewoon een lekker drankje doen is uiteraard ook mogelijk; binnen aan de bar of buiten op de patio in de zon.





Contactgegevens

Stratumseind 32
5611ET Eindhoven
+31 (0)40 - 843 26 63
info@escaperoomeindhoven.nl
http://www.escaperoomeindhoven.nl/


Openingstijden

Elke dag van 10:00-23:15



The Suspicious Farmhouse

John, eigenaar van een oude boerderij, is vermist. Binnen zijn sporen van bloed en geweld aangetroffen. Niemand weet wat er gebeurd is. Aan jullie de uitdagende taak om antwoorden te vinden. Pak je...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 14

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

18,00 tot 35,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



2 en 3 personen kunnen alleen van maandag t/m donderdag boeken



Catch Me If You Can

Een gewelddadige crimineel is op de vlucht en niemand weet waar hij is. Na een tip van de barman worden jullie als FBI-team ingeschakeld. De verdachte zou voor het laatst gezien zijn in een oud bruin ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 14

3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

€20 tot €40 per persoon

18,00 tot 35,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



2 en 3 personen kunnen alleen van maandag t/m donderdag boeken





Reviews

Review toevoegen

Wauw!

door Maureen (19-08-2018)

We hebben zojuist met 6 personen (familie) de escaperoom mogen beleven. We zaten volledig in het verhaal en hebben allemaal genoten. We waren met een gezelschap waarvan personen bekend en onbekend waren met het fenomeen ' escaperoom'. Toch hebben we allemaal genoten. Het was ontzettend gaaf, goed opgezet en een beleving op zich. De puzzels waren veelzijdig en goed opgezet. Iedereen was continu bezig. Een aanrader voor iedereen!


minder eng dan verwacht, het is leuk spannend

door ouderraad de robbert (23-06-2018)

het was voor de meeste de eerste keer in een escape room. het is voor herhaling vatbaar!!


top kamer

door hilde (29-10-2017)

helaas net niet gehaald,


Goed in elkaar!

door jirte (29-10-2017)

Super toffe escaperoom, zit goed in elkaar!


Super leuk, maar wel moeilijk!

door Anita (29-10-2017)

Wij hebben met z'n vieren de Escape room gedaan. Het was super leuk, maar wel moeilijk! Dus net niet gered helaas....


zit leuk in elkaar

door ingrid (17-02-2017)

tof!!!


Varassend en heel mooi gemaakt!

door Niklas (30-12-2016)

Deze escape room gedaan voor mijn verjaardag. Dit was mijn eerste escaperoom maar ik had al wel ervaring met een escape kist en andere "out of the box" puzzels. Plotseling gebeurde er iets waar door het verhaal een hele bijzondere wending kreeg. Mijn neefje vond dit een beetje spannend omdat hij helemaal in het verhaal zat (zijn kleine handen maakte een paar puzzels wel erg makkelijk ;)). Soms was de structuur een beetje verdwenen door de hoeveelheid voorwerpen die je al hebt gebruikt. Gelukkig werd er dan een hint gegeven). Net niet ontsnapt maar het vriendelijke personeel gaf ons een beetje extra tijd. Helaas nog steeds niet gelukt. Uiteindelijk heeft hij laten zien welke stap er nog genomen moest worden. We waren er bijna! Super leuk, dit moet je beleefd hebben als je van verassingen en puzzels houd.


Next-level!!

door Bart (30-12-2016)

Al veel escaperooms gedaan maar deze springt er echt uit. Het hele verhaal en de beleving zijn super! Veel diverse puzzles en technische dingen zorgen ervoor dat je je een echt CSI detective voelt!


Heel tof

door Maarten (14-12-2016)

Echt een leuke escaperoom! Verrassend, en met goede puzzels. Mooi gemaakt en uitdagend :)


CSI the bomb

door Rob van Uden (11-12-2016)

Spontaan deze super leuke kamer gespeeld. Al verschillende kamers gespeeld maar deze is wel heel erg goed!


Wij EscapeR newbs hebben genoten, wat een spanning

door Roeland Vis (10-12-2016)

Met nog 4 seconde te gaan opgelost, Super leuk, aanrader, erg uitdagend.


Super gave verrassende en uitdagende kamer!

door Steffie en Ramon (14-11-2016)

Wat een gave kamer! Heel afwisselend en verrassend. Met zijn 2en als ervaren escapers op het nippertje ontsnapt. Veel verschillende en verrassende puzzels én heel enthousiast begeleid. Zeker een dikke aanrader!


Leuke ervaring

door Gaëlle Fedrigo (15-05-2016)

De eerste escape room voor ons tijdens nichten en neefjes weekend. Concept en verhaal van boer John waren leuk bedacht. De technische snufjes maakten de room compleet. Daarnaast enthousiast onthaal van eigenaar.


Verrassende leuke kamer

door Willem (19-04-2016)

Vandaag met team Gemert op bezoek geweest bij deze collega in Eindhoven. Een nette ontvangst met duidelijke uitleg en spelregels. Met de koffer onder onze arm de kamer binnen gegaan. Leuke originele elementen in de kamer van John. We vormden een goed op elkaar ingespeeld CSI team en vlogen door de kamer heen. Op het laatst toch effe moeite gehad met de oplossing. Maar uiteindelijk de moord kunnen ontrafelen. Mooie, originele puzzels, prima sfeer en het verhaal past bij de kamer.


Een verrassende en mooie escape room!

door Wendy (22-02-2016)

Dit was voor mij de vierde escaperoom en de leukste om met een kleinere groep (wij waren met 4) te doen. Er zaten erg verrassende dingen in, technisch zit de kamer goed in elkaar en het is een leuke ruimte om te verblijven. Niet te klein en je staat elkaar niet in de weg bij het oplossen van de puzzels. Ik kan deze kamer echt aan iedereen aanbevelen!


Leuke en spannende ervaring

door Robin (26-10-2015)

Erg leuk om te doen, niet te moeilijk, maar ook zeker niet makkelijk. Perfecte room om samen met vrienden/familie/collega's je hersenen te kraken!


Echt super gaaf en super spannend.

door Jaro (25-10-2015)

De escaperoom was echt super gaaf. Super origineel en veel spannende dingen. het verhaal is ook echt leuk om zelf in te zitten. Ik zou het zeker aanraden want het is echt super vet om een keer te doen.


Geweldig!

door Kim (10-10-2015)

Het vierde bezoek aan een escaperoom maar zeker de beste tot nu toe. Leuk, origineel CSI verhaal. Veel verschillende soorten puzzels, toffe inrichting van de kamer. En met name de vele technische "snufjes" die in de kamer zijn gebruikt, maken de kamer erg origineel! Ook het enthousiasme waarmee 1 van de eigenaren vd kamer sprak naderhand was terug te voelen en zien in de kamer!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: