Breakout Room

Breakout Room verzorgt een Real-life escape game in Den Bosch.

Een super spannend en enerverend spel waarbij de uitdaging is om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de kamer. De kamer zit vol met raadsels, codes etc. die je moet zien te ontrafelen met je team om te ontsnappen.

Durven jullie het aan?





Contactgegevens

Jagersheuvelstraat 3a
5222 BJ Den Bosch
+31736898257
info@breakoutroom.nl
http://www.breakoutroom.nl


Openingstijden

Te Reserveren iedere dag van 10:00 tot 22:00



Bloody Dentist

We gaan terug naar de jaren '30, dokter Gory, een ontspoorde tandarts.. Hij hield zich niet aan de regels en stond bekend als horrortandarts... Weten jullie binnen een uur uit zijn stoel te ontsnappen...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

16,00 tot 25,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



Vanaf €16,00 Per Persoon


Korting: Openingsactie 25% korting in de maand mei




3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

16,00 tot 25,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



Vanaf €16,00 Per Persoon


Korting: Openingsactie 25% korting in de maand mei




Seven Sins

Er is een moordenaar op vrije voeten, hij pleegt moorden uit naam van de 7 hoofdzonden. Weten jullie zijn moorden te stoppen? Of zal hij jullie ten prooi laten vallen aan een van de zonden? (gebaseer...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 18

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

16,00 tot 25,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



Vanaf €16,00 Per Persoon


Korting: Openingsactie 25% korting in de maand mei






Reviews

Review toevoegen

Super mooi in elkaar gezet!

door Nicole (03-11-2017)

Deze escape room is echt spannend tot het einde! Zoveel mooie puzzels en goed doordacht allemaal! Aan te raden om goed samen te werken. De eigenaren zijn ook super enthousiast, echt mooi hoe ze er over kunnen blijven vertellen! Echt een aanrader! Ook Granny's is erg leuk!


Leuk personeel en vette kamers

door Jaap (01-11-2017)

Mooie vette kamer


Fantastisch

door Ramon (20-05-2017)

Goed aangeklede kamers met een goed verhaal! Bloody dentist werd ons afgeraden want die zou te makkelijke zijn voor ervaren escapers. Na Granny's hebben wij ook nog Seven gedaan! beide kamers FANTASTISCH met mooie en goede puzzels zonder al te veel sloten!! iemand suggesties met vergelijkbare kamers??


Te gekke kamer!!

door Klaudia (26-10-2016)

een uitdagende kamer, met goeie puzzels en verrassende elementen. echt alsof je bij je oma de woonkamer binnenstapt! De eigenaren zijn super gastvrij, ze nemen de tijd voor je en met een drankje aan de gezellige bar maken zij dit tot een te gek uitje!


Gewoon toppie

door Pascal (25-10-2016)

Leuk en gezellig


Geweldige ervaring!

door Latifa (24-10-2016)

Personeel is geweldig, het ziet er netjes uit allemaal en de kamer was echt alsof je bij oma op visite kwam...zoveel verrassende dingen...ga zeker terugkomen voor de nieuwe kamer zodra die klaar is!


Een geweldige ervaring rijker!!

door Demy (24-10-2016)

het was een super ervaring. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd.


Super!

door Sarina (24-10-2016)

Super mooie & spannende kamer. Goed over de kamer nagedacht. Ook met 6 personen nog moeilijk om op tijd te ontsnappen. Aanrader! :)


Super kamer!

door Jojean (24-10-2016)

Personeel is top, zaak ziet er netjes uit, gezellige lounge ruimte, kom er zeker terug !


Super leuke kamer, met leuk personeel!

door Alycia (23-10-2016)

De kamer was niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk. Het personeel was vriendelijk en vrolijk. Ze hebben alles ook goed uitgelegd! Al bij al een top dag!


Super gaaf!

door Anoeshka (23-10-2016)

Super leuke en mooie kamer, verrassende puzzels, mooi gethematiseerd.


GEWELDIG!!

door Janine (23-10-2016)

Geweldige kamer, spannende en onverwachte elementen! Aan iedereen aan te raden!!! Kan niet wachten op de nieuwe kamer 😊


Super mooie kamer!!

door Hans (23-10-2016)

Met collega's een super avond gehad vooral in de grand room!


Hele goede kamer!!

door Henri (23-10-2016)

Goede ontvangst en mooie ruimte om te zitten. Granny room super mooie kamer!!


Super leuke avond gehad!

door Lora (23-10-2016)

Leuke gezellige escaperoom, goede service. Een top avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!!


Top

door Manon (23-10-2016)

Top


Gezellig

door Tristan (23-10-2016)

Een gezellige tent. Lastige maar leuke kamer.


Verbazendwekkend

door Erna (23-10-2016)

Super gezellige avond gehad!


Smaakt naar meer!

door Loes (23-10-2016)

Bijna jammer dat we eruit moesten/mochten! Wat een geweldige kamer! Veel verrassende elementen! Super thema!


Top kamer

door Simon (23-10-2016)

Super leuk


Top

door Mike (23-10-2016)

Kom zeker nog een keer


Mooie techniek

door Hans (23-10-2016)

Technieken die je niet ziet maar ze zijn er wel. Mooi weg gewerkt! Mooie bar en lounge gedeelte. De eigenaars bevelen ook andere escape rooms aan in de regio, super leuk!


Gave kamer met veel spannende details

door Dave (23-10-2016)

Al meerdere kamers gedaan. Maar deze springt er uit ! Leuke puzzels welke goed doordacht zijn, en goed gelet op details. Ook de aanwezige bar is na afloop erg gezellig. Zeker een aanrader !!


top!

door sanne (23-10-2016)

Top


Terug in de oude tijd

door Erik (23-10-2016)

Back tot the future


ALeuk leuker LEUKST

door Miriam (23-10-2016)

Super gave kamer, lijkt net of je bij je opa en oma binnen stapt! Leuke afwisselende spellen waar iedereen volop mee bezig is.


Spannend, uitdagend, super!

door Patrick (23-10-2016)

Genoeg te ontdekken en uit te zoeken. Hier en daar een schrikeffect. Zeker de moeite om te boeken


Heerlijk, eerlijk, uitdagend en top gastvrij.

door Pieter (23-10-2016)

Een brabantse gezellige sfeer. Vol uitdagingen en heerlijk relaxen voor- en achteraf. Een woord : Toppie.


Fantastisch

door Hugo (23-10-2016)

Wat een prachtige kamer, het was net of ik weer bij mijn oma binnen stond! De puzzels zaten top in elkaar, alles kwam bij elkaar en we moesten flink samenwerken!


Ongelooflijk!

door Jan (23-10-2016)

Na 34 kamers was deze een hele gave. Niet wat je verwacht!! Leuke effecten. Perfect afgewerkt, mooie ontvangst ruimte en zeer vriendelijk personeel. Ik wou dat alle escape rooms zo waren.


Spannende kamer

door Thomas (23-10-2016)

Zeker de moeite waard om te spelen


Super gaaf!

door Loes (23-10-2016)

Hele gave kamer! Met verrassend leuke effecten. Hersenkrakertje!


Onverwacht

door Brenda (23-10-2016)

Er gebeuren heel veel verassende dingen, die je echt niet van te voren kunt zien. Het is super leuk om te doen, met een super leuke verhaallijn waarin de opdrachten verwerkt zijn. Een dikke vette aanrader! (Net als de andere room van Breakout room btw)!


Super tof...

door Denise (23-10-2016)

Wat een geweldige kamer zeg. Alle spellen kloppen zo mooi en de sfeer is top. Van binnenkomst tot einde helemaal geweldig geregeld.


Perfecte kamer, spannend en top personeel

door Paul (23-10-2016)

Zeker de moeite waard en niet voor niks genomineerd! Hoort zeker bij de beste die wij tot nu toe gedaan hebben!!


Geweldig mooi in elkaar gezet!

door Marlijn (23-10-2016)

Enthousiast personeel. Mooie kamers. Goede verhaallijn. Kortom een aanrader!


Niet de leukste escaperoom

door Eline (19-10-2016)

Weinig puzzels en veel puzzels waar je lang over doet waardoor de ' vaart' er niet echt in komt...jammer! Kamer wel mooi gemaakt en mooie orginele details


Fantastisch doordachte, spectaculaire kamer!!!

door Addie (16-10-2016)

Veel onverwachte wendingen, dus niet alleen maar codesloten openmaken!! Geweldig!!!


Leuke uitdagende kamer, zeker een aanrader!

door Mark (06-10-2016)

Beide kamers in korte tijd gespeeld, de Bloody Dentist wel gehaald de Granny's Room helaas net niet. Toch vond ik allebei de kamers leuk bedacht en zat er een goede opbouw in de kamers met verrassende elementen en leuke puzzels. Hierbij enthousiaste medewerkers en een grote ontvangstruimte, wat in mijn ogen erg positief is. Beide kamers zijn zeker een aanrader! Wij komen zeker terug voor de volgende kamer die momenteel in ontwikkeling is


Goede kamer met enthousiast personeel.

door Joey (03-10-2016)

Granny's Room is een mooie kamer met een aantal leuke puzzels die wij nog niet eerder gezien hadden. De locatie is prima parkeren voor de deur en het personeel en zeer enthousiast en gemotiveerd! Iets wat ik erg waardeer aan een escape, het na praten en ervaringen uit wisselen. Wij komen zeker nog terug voor de nieuwe kamer!


geweldig

door renee (03-10-2016)

wow wat een mooie kamer we hebben gelachen in de kamer en ook zijn we wel eens geschrokken maar was top. niet alleen de kamer was mooi en geweldig ook het personeel was top was erg gastvriendelijk en dankzij kun hebben we nog een kamer erbij gedaan gister in oss dankjewel voor de gastvrijheid


geweldige ervaring

door karla (02-10-2016)

super gezellig ontvangen vriendelijk enthousiast personeel {eigenaar} kamer goed in elkaar gezet en nu willen we meer. dus volgende keer Granny`s room wij gaan zeker nog een kamer spelen daar.


In 1 woord....FANTASTISCH!

door Antoinette (02-10-2016)

Wat hebben wij genoten, het was voor ons de 1e keer maar zeker voor herhaling vatbaar en een dikke pluim voor het gezellige personeel, wij komen zeker nog een keer terug!


Verrassend!

door Patricia (01-10-2016)

De Bloody dentist room was onze eerste ervaring met een escaperoom en we zijn er zo enthousiast over dat we zeker vaker willen gaan en we maken iedereen er enthousiast over om het ook te ervaren. Een dikke pluim voor de vriendelijke ontvangst en we hebben na afloop dubbel gelegen toen we onszelf in actie zagen. We hebben echt een onvergetelijke avond gehad! En zijn erg benieuwd naar de andere kamer.


Top!

door Talitha (01-10-2016)

Tijdens weekendje den Bosch hadden we onze 2 andere vriendinnen gevraagd om ook te komen vanuit Rotterdam om the bloody dentist te spelen, na al heel veel kamers gespeeld te hebben hadden we ook gelijk een leuke klik met het team, ervaringen uitwisselen enz.. Toen de kamer die ook weer vernieuwend in elkaar zat! Eigenaresse vond eigenlijk dat we als ervaren escapers the granny room moesten doen maar baalde dat er geen tijd was, pas 2,5 uur later! Na de dentist hebben we besloten te wachten en zijn toen alsnog direct the granny room gaan doen en deze was ook echt top, vernieuwend en ondanks de vrij "simpele" setting op het eerste moment veel leuke verassingen! Ga zo door top team en hopelijk zien we jullie snel een keer terug! Jullie emoticons lijstje bekijk ik regelmatig met tips voor escape rooms!


Waanzinnige kamers met gave verrassingen

door Willeke (01-10-2016)

Leuke en originele thema's. De kamers zijn lekker groot en er zitten gave onverwachte verrassingen in. Aanrader!


Ouderwetse kamer met moderne snufjes!!

door Cindy (01-10-2016)

Super leuke kamer , heel anders dan verwacht. Leuke puzzels. Wij zijn enthousiast naar huis gegaan. Mede door het personeel. Wat een gezellige mensen!! Passie voor hun vak. Wij hebben al weer zin in de nieuwe kamer, kom maar op!


Super leuk en spannend....

door Kim (01-10-2016)

Ontzettend enthousiast over de kamers. We hebben inmiddels rond de 20 kamers gehad en deze staan zeker in onze top 3! Het maakt me erg nieuwsgierig naar de nieuwe kamer!


Goed in elkaar gezet!

door Suzanne (01-10-2016)

Erg leuke escaperoom! Uitdagend, maar zeker wel te doen (met wat hulp ;-)). Kamer zat goed in elkaar en was mooi aangekleed en ingericht. Personeel is ook erg vriendelijk!


Helemaal top allebei de kamers!!

door Aafke (01-10-2016)

Wij hadden in eerste instantie alleen de bloody dentist geboekt. Deze kamer was zo gaaf. Goede puzzels, super gave aankleding etc. Alles was top. Dus toen we vroegen of de Grammy's room vrij was kon dat. Dit was ook een geweldige kamer met veel verrassingen. We hebben al veel kamers gedaan maar deze waren verre weg de beste.


Uitdagende kamers

door Chantal (01-10-2016)

Leuke, uitdagende en goede puzzelkamers. De kamers hebben een leuk thema en de puzzels zitten echt goed in elkaar. Ook belangrijk, er is een gezellige sfeer. Wij kunnen niet wachten tot de 3e kamer af is!


Vernieuwend en uitdagend!

door Jael (01-10-2016)

Wij hebben beide kamers hier met veel plezier gespeeld, zitten technisch goed in elkaar. Mooi aangeklede en uitdagende kamers.


Mooie uitdaging in een mooi afgewerkte kamer!

door Sabine (01-10-2016)

Bloody dentist was top! Zelf student mondzorgkunde en vond het geweldig om in dit thema een breakoutroom te doen :-) alles klopte en de opdrachten waren erg leuk! Helaas kwamen we net een minuut te kort om alle opdrachten te volbrengen ;-) als de nieuwe kamer klaar is komen we die zeker proberen!! Hopelijk tot snel!


Gezellig uitdagend uitje

door Romy (01-10-2016)

Beide kamer gespeeld waarvan 1 gehaald. Leuke spannende kamers en super vriendelijke en gedreven eigenaars! Ik kijk er naar uit de nieuwe kamer (die in de maak is) te spelen


Hilarisch

door Vivien (01-10-2016)

Dentist: Super service, gave kamer! Spannend, chaos en hilariteit. Echte aanrader :)


Leuke evaring!

door Mark (01-10-2016)

Dit was onze tweede escaperoom evaring en we hebben ona top geamuseerd! Helaas 1 ding niet kunnen ontcijferen en niet weten te ontsnappen. We werden bij aankomst vriendelijk geholpen en verzien van een drankje met wat uitleg en regels. Zelfs bij vertrek hebben we nog info over andere rooms gehad en enthousiast gepraat over de nieuwe kamer en we hier ook zeker voor terug gaan komen.!


Erg leuk!!

door Inge (01-10-2016)

Heel goed in elkaar gezet allemaal. Leuk hoe alles op elkaar inspeelt in de kamer. Gezellige en enthousiaste eigenaren, wat de ervaring nog leuker maakte.


Perfect teambuildingsuitje

door Hanneke (01-10-2016)

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. Verrassende effecten in de kamer en leuke uitdagingen. Erg grappig én leerzaam om nadien versneld terug te zien hoe de samenwerking in de kamer ging.


Uitdagend

door Ikke (11-07-2016)

Leuke room, veel zoek en denkwerk, verrassende dingen!


Leuke ervaring

door Michel (08-06-2016)

Afgelopen zaterdag Granny's Room gespeeld. De kamer zat er goed in elkaar en de puzzels zijn uitdagend. Enthousiast personeel en goede uitleg.


Super!

door Marjolein (17-09-2015)

Super ontvangst, geweldige locatie. Makkelijk bereikbaar en parkeren! De kamer zit super in elkaar, veel details, met liefde gemaakt! Leuke puzzels, samenwerking en origineel. Benieuwd naar de tweede kamer!


Bloody exiting

door Sander (11-08-2015)

Uitdagende en leuk in elkaar gezette escaperoom. Spannend, mooi decor en een goede sfeer. Na afloop nog een drankje gedronken met aardige eigenaars.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: