EscapeRoom Leiden

Een historisch spannend groepsspel in de Sleutelstad. Ontdek het geheim van Rembrandt van Rijn en ontsnap binnen een uur uit een middeleeuwse toren!

Welkom in het Kruithuisje. De enige overgebleven waltoren uit de Leidse stadmuur. Een bijzondere locatie, want het verhaal gaat dat de Leidenaar Rembrandt van Rijn hier een mysterieus atelier heeft gehad. In dat atelier ligt nog steeds een van zijn allergrootste geheimen verstopt. Waar, dat is letterlijk en figuurlijk een raadsel….





Contactgegevens

Jan van Houtkade 50
2311 PE Leiden
+31612263305
info@escaperoomleiden.nl
http://escaperoomleiden.nl


Openingstijden

Escaperoom Leiden heeft wisselende openingstijden. Kijk op hun website of het tijdstip dat jij zoekt beschikbaar is.




Rembrandts geheime Atelier

In Escaperoom Leiden heb je twee taken: ontdek met je team wat het grote geheim was achter Rembrandts succes en ontsnap binnen een uur uit de toren! In de toren heeft Rembrandt tientallen aanwijzingen voor jullie verborgen om deze taken te volbrengen: mysterieuze raadsels, puzzeltjes, geheime codes, oude sleutels, vreemde schilderijen, verborgen laatjes: je kunt het zo gek niet
bedenken. Een soort van Da Vinci Code, maar dan in het echt! Alleen door goed samen te werken en creatief na te denken kun je ontsnappen.

Treed binnen in deze kamer vol kleur, licht en duisternis!

Voor wie is het spel bedoeld?
Je kunt het spel spelen met 2 tot 7 spelers (geschikt vanaf 15 jaar). Het is een ideaal groepsuitje als je houdt van raadsels, puzzelen, historie, cultuur, avontuur en mysteries. Leuk voor een familiedag, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of als activiteit met je sportteam!



Minimale leeftijd: 15

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

90,00 tot 126,00 euro totaal per game





Reviews

Review toevoegen

Superleuke escaperoom

door Theodora (17-05-2018)

Heel erg genoten met aantal collega’s in deze escaperoom. Helaas net niet kunnen ontsnappen, we waren bij de laatste hint bezig toen het tijd was. Leuke verhaal en degene die het doet, daaraan zie je dat hij het met plezier doet!


Prachtige locatie & uitdagende kamer!

door Nicolette (30-04-2018)

Hebben genoten van deze kamer - 3 volwassen & 4 kinderen tussen de 11 & 14 jaar. Prachtige monumentale locatie (weer eens wat anders dan een industrie terrein), leuke ontvangst, spannende kamer & fijne uitleg achteraf. Nog twee minuten extra & het was ons gelukt - we zijn er nog ziek van :). Aanrader!


Verrassende escaperoom in monumentaal pand

door Daniëlle (02-04-2018)

Wij hebben deze escaperoom gedaan met 2 volwassenen en 2 kinderen van 12 en 13 jaar. Het was onze tweede escaperoom. Hij is echt heel leuk. Het verhaal vooraf spreekt tot de verbeelding en de escaperoom zelf sluit helemaal aan op het verhaal. Opdrachten en puzzels zijn leuk en origineel en was goed te doen met ons gezin. We hebben als team gewerkt en iedereen heeft ook echt zijn bijdrage kunnen leveren.


Super leuke escaperoom

door Jenneke (19-03-2018)

Het is een echte aanrader. Wat je hebben deze Escape room met 2 personen gedaan. Super leuk. Fantastisch verhaal vooraf. Voor mij was het de 1e ervaring met zo'n ontsnapping. Ik ga er zeker nog meer doen en hoop dat ze net zo leuk zijn als deze.


Leuk en spannend avontuur!

door Gonnie van Oostveen (11-02-2018)

Leuk familieuitje met dochters, schoon- en kleinzoon. Zeer gevarieerd en een echte uitdaging! Leuke introductie ook. We hebben hem gehaald en hadden nog 7 minuten over. Ik heb nu al zin in de volgende...


Leuke uitdagende puzzels op unieke locatie

door Iris (04-02-2018)

Verschillende puzzels, goed over nagedacht. leuk inleidend verhaal. Unieke locatie! Wij vonden het een van de betere escaperooms die we hebben gedaan! Met 49 minuten waren we vrij!


spannend,gezellig zit bijzonder knap in elkaar

door gerrit (26-01-2018)

We waren met z'n 6en kado voor onze huwelijksverjaardag, echtpaar met 4 kinderen als team gewerkt aan de oplossing. Echt een aanrader.


Geweldige locatie, leuke uitdagende escaperoo.

door Saskia (24-01-2018)

Het begint al met een leuke introductie en dan kan het spel beginnen. Leuke uitdagende en afwisselende puzzels. Net op het nippertje ontsnapt! Een aanrader!


Goed opgezet, fijne puzzels, unieke locatie

door Gerfred (21-01-2018)

Bijzonder leuke escape room met een top introductiegesprek door behulpzame medewerker. Veel verschillende puzzels en juiste hints niveau. Unieke locatie en met nog 7 minuten op de klok ontsnapt. Absolute aanrader !


Geweldig

door Michiel (08-01-2018)

We waren met z'n vijven en vonden het super leuk. Geweldige locatie en hele leuke puzzels. Echt een aanrader!


Fantastisch

door Marion (28-12-2017)

Super leuke ontvangst in een prachtig oud pand. Heel goed opgezet en fantastisch hoe alle opdrachten bedacht zijn. Wij waren met 7 onervaren "spelers" en kwamen helaas niet binnen de tijd uit de kamer. Ook de nabespreking was goed en daarmee concludeerden wij allemaal dat het ons met meer tijd waarschijnlijk ook niet zomaar gelukt was. Echt een aanrader!!


Geweldige Escaperoom met leuke puzzels

door Sebastiaan (26-12-2017)

Top Escaperoom met leuke goed bedachte puzzels.


Geweldige ervaring

door Wouter (17-12-2017)

Hele leuke escape room..helaas hebben we het niet gered maar enorm veel lol gehad! Aanrader..


Geweldig!

door Jan Theo (06-12-2017)

Absolute aanrader! Fijne ontvangst. Hele interessante kamer. Het was voor mij en mijn vriendin en mijn dochter de eerste kennismaking met een escape room. We hadden een geweldige avond! Complimenten voor de mensen die dit op hebben gezet


Aanrader

door Marleen (23-10-2017)

We speelden deze kamer met een redelijk ervaren groep van 4 escapers (2-5 kamers ervaring) . De introductie met een stukje geschiedenis is een mooie inleiding op het spel, en er was veel aandacht besteed aan de aankleding van de kamer. De puzzels zijn gevarieerd, origineel en passen goed in het thema van de kamer. Ook voor meer ervaren escapers absoluut de moeite waard, al zou ik niet met een te grote groep gaan, dan sta je soms ook wel op elkaar te wachten.


Super

door Ruben (08-10-2017)

Onze eerste escaperoom hier gedaan, was echt super! Ontvangen door een hele vriendelijke man die ons bij het begin alles goed heeft uitgelegd met wat tips. Kregen gelijk een stukje geschiedenis van de room aangezien het in een monument is, wat ook interessant was. De room zelf is heel mooi ingedeeld met gave effecten. Ontzettend leuk thema waar alles ook goed bijpast, leuke opdrachten & raadsels. Het was onze eerste room dus ik kan niet oordelen in wat voor moeilijkheidsgraad hij valt, maar ik vond hem moeilijk!


Aanrader!

door Célia (28-09-2017)

Hele leuke escaperoom met originele raadsels en het was nog spannend ook! We hebben echt gelachen.


Erg spannend.een aanrader!!

door Marielle (24-09-2017)

Twee personen hadden ervaring van de vier.


Erg Leuk!

door Debby (11-09-2017)

Leuke introductie, zit heel goed in elkaar, met vernuftige elementen. Best moeilijk, maar wel een topper!


geweldig leuk en spannend en ontspannend tegelijk.

door Geertje (22-07-2017)

Het spel was erg goed in elkaar gezet. De ontvangst met de introductie was prima. Een hele leuke ervaring.


Te gekke ervaring

door Angela (29-06-2017)

Prachtig oud pandje, enthousiaste medewerker, goede sfeer, goed bedachte puzzels, tenenkrommend einde, veel sloten, maar wat was het een te gekke ervaring! Zullen er nog vaak aan denken.


Geweldig, echt een aanrader!

door Ineke (22-06-2017)

Mooie locatie, erg leuk ontvangst, goede uitleg. En het spel zelf was erg variërend, spannend en heel erg goed in elkaar gezet!


Super vette escaperoom!

door Fleur (07-06-2017)

De escaperoom zat goed in elkaar en is ook op een onzettend leuke, spannende locatie te vinden! Daarnaast werd de escaperoom goed ingeleid met een spannend verhaal, wat het plaatje compleet maakte. Een 100& aanrader!


Geweldige escape room

door Anouk (06-06-2017)

Hele leuke en uitdagende escape room. Zeer goed uitgedacht en super leuke locatie! Echt een aanrader!


Geweldige escape room

door Anouk (06-06-2017)

Hele leuke en uitdagende escape room. Zeer goed uitgedacht en super leuke locatie! Echt een aanrader!


Wat een geweldige ervaring

door Ronald (15-05-2017)

Een heerlijk historisch verhaal mbt de locatie en de escape room zelf. Lastige, maar zeker niet onoplosbare, puzzels. Helemaal in de stijl van Leiden en Rembrandt. Top!!


Spannend, afwisselend en geweldig

door Els (04-05-2017)

Wij bezochten de escape room in Leiden met 4 kinderen in de leeftijd van 12-19 jaar. We vonden het allemaal geweldig. De raadsels waren zo verschillend en door samen te werken kwamen we steeds een stap verder. Je had al je zintuigen nodig. Echt een superleuke en verrassende ervaring!


Super leuk!

door Lusa (18-04-2017)

Voor ons was dit de eerste escaperoom, gelijk een schot in de roos! De setting is uniek in een Leids kruithuisje. Van de vriendelijke ontvangst tot en met het einde was alles goed verzorgd. Hele leuke uitdagende puzzels met een goed doorlopend verhaal over Rembrandt, echt top!


Goed doordachte en uitdagende kamer

door Anne (17-04-2017)

Mooie setting en aankleding van de kamer. Grote diversiteit aan puzzels, waaronder puzzels die we nog niet eerder in een kamer zijn tegen gekomen. Goed doordacht verhaal. Zeker een aanrader!


Een kleine escape room maar GROOTS in opzet !

door Liesbeth (27-02-2017)

Spanning, sensatie, denkwerk ! Een prima combinatie van cultuur en uitdaging; deze kleine escape room is subliem ! Vanaf ontvangst t/m einde zaten we in het verhaal en in de spanning; alle lof en complimenten !!!


Superleuke escaperoom!

door Loes (26-02-2017)

Mooie locatie, mooi pandje, ontzettend aardig personeel en wij vonden het spannend! We gaan op zoek naar net zulke leuke escaperooms, want wij zijn hooked!


Super leuk!

door Arjan (26-01-2017)

Echt een aanrader als je opzoek bent naar een leuke escaperoom! In een prachtig oud torentje in het mooie Leiden puzzels oplossen. Echt leuk


Erg leuke ervaring!

door marjolein (20-01-2017)

Samen met collega's meegedaan. We hadden van te voren geen idee wat wij moesten verwachten. Helaas zijn wij net niet ontsnapt! Erg leuke raadsels en puzzels, echt een aanrader om deze escaperoom te doen als je opzoek bent.


Enorm leuke ervaring, echte aanrader

door Anketje (18-01-2017)

Hartelijk ontvangst, de geschiedenis op een leuke manier verteld. Bijzondere locatie met verrassende elementen. Echt een leuke teambuildings activiteit.


leuk

door hoi (12-12-2016)

Hoi het was erg leuk


Het was geweldig

door Barbara (10-12-2016)

Onze eerste keer in een escaperoom, echt een aanrader Ontvangst was hartelijk ,kregen een geschiedenislesje ,de puzzels waren leuk,eerst wat verwarrend maar later ging het beter Heel erg goed doordacht was alles,echt de moeite waard.we hebben genoten


Super originele en sfeervolle escaperoom!

door Belinda (23-11-2016)

In 1 woord geweldig! Mooi overgebleven monumentaal pandje. Leuk ontvangst door personeelslid. Bijzondere ervaring waar we nog lang over zullen napraten. Totaal niet eng! Echt de moeite waard om mee te maken!


Super.

door Astrid (10-11-2016)

Was een onwijs leuke ervaring. Super kamer en behulpzaam en aardig enthousiast personeel.


Brilliant!

door Victoria, Laurent & Lola (28-10-2016)

Our first time in Escape Room and we are hooked! The Leiden experience is very special - a unique setting and exteremely well constructed game. Our host was also lovely. Highly recommend it.


Leuke escaperoom

door El (23-10-2016)

Leuke escaperoom, leuke puzzels en verhaallijn. Puzzels zijn niet heel moeilijk maar wel origineel. Wij speelden deze kamer met z'n 6en dat was wel met te veel omdat je alles puzzels samen moet doen.


Geweldige ervaring en leuk als teambuilding uitje

door Sander (20-10-2016)

De Escape room met collega's gedaan, sommige met en sommige zonder escape room ervaring maar iedereen heeft het als erg leuk ervaren. Goed verhaal en originele opdrachten.


Mega gave ervaring!

door Tamara (18-10-2016)

Ontzettend leuke escape room! Het kruithuisje op zich is al heel sfeervol en het verhaal wordt erg goed verteld door de begeleidster. Met zn 7-en hebben we enorm veel plezier en stress gehad op het kamertje! In deze niet al te grote ruimte zijn we volop vermaakt en werden we steeds weer verrast! Het verhaal zat goed in elkaar en de hints waren echt toegespitst op onze onkunde. Helemaal fantastisch, geen andere woorden voor!


Sfeervol, leerzaam en intrigerend

door Rob (09-10-2016)

Mooie puzzels waarbij techniek een grote rol speelt. Een mooie mix van kleur, cijfers, kunst, letters, geluid, twee-dimensionale ruimte, licht. Je kunt je gewoonweg niet voorstellen dat die kleine ruimte zo goed benut is. En onderweg pik je misschien ook nog wat op over het leven de grootste schilder ooit. Verder hele goeie begeleiding van Amber, met op het juiste moment de hint waarmee we weer verder konden. Aanrader!


Erg leuke eerste ervaring met een escaperoom

door Sandra (28-09-2016)

Dit was mijn eerste escaperoom. Was eerst even rondkijken waar moeten we beginnen maar met de aanwijzingen van het schilderij werden lekker op weg geholpen. We hadden bijna alle puzzels opgelost. Alleen de laatste om te kunnen ontsnappen net niet. Ik vond het een leuke eerste ervaring in een escaperoom.


Spannend, uitdagend, origineel

door Cindy (28-09-2016)

Leuke ontvangst, leuke uitleg. Originele opdrachten, mooie kamer in oude stijl. Wij waren er bijna, moesten alleen de trap nog af. Dit was mijn eerste escape room maar zeker niet de laatste!!


Geweldige locatie met coole puzzels en raadsels!!!

door Fien (24-09-2016)

Een van de leukste feestjes voor iemand van 12 jaar! Het enige wat ik jammer vond waren de special effects die soms paniek veroorzaakten, omdat sommige kinderen daar niet goed tegen kunnen (terwijl de special effects al een stuk minder gemaakt werden). Maar voor de rest was het een geweldige ervaring waar nog heel lang over door gepraat zal worden!


Geweldige, spannende, uitdagende escaperoom!

door Marieke (04-09-2016)

Fantastische ervaring. Gespeeld met 2 meer ervaren escaperoomgangers en 2 mensen voor wie het de eerste keer was. Super goed uitgedacht, afwisselend, uitdagend, spannend, vernuftig, hartelijke ontvangst. Echt een aanrader.


Unieke locatie en fantasierijke puzzels

door Meta (22-08-2016)

Deze escaperoom gedaan met onze dochter en twee vriendinnen (17 en 18 jarig), die niet van enge effecten houden. We hebben het fantastisch naar ons zin gehad, leuke puzzels opgelost en binnen de tijd uit de kamer. Een aanrader.


Fantastisch!!!

door Charlene (14-08-2016)

Super leuk gehad!!! Spannend! Zeker aan te raden en met goede puzzelaars kom je een heel eind!!! Het was fantastisch nog lang nagepraat!


Indrukwekkende ervaring vol spanning en sfeer

door Roos (31-07-2016)

Spannend en sfeervol, deze escaperoom in het monumentale Kruithuisje. Echt gaaf hoe het thema helemaal is doorgetrokken in de puzzels en mooi is uitgewerkt in de aankleding. Dat maakt dat je helemaal in het verhaal zit. Een indrukwekkende ervaring!


leuke, spannende ervaring voor hele familie

door sylvia (13-07-2016)

goede puzzels, historisch thema, teamwork


Spannend en origineel!

door kris (11-07-2016)

Afgelopen weekend een werkelijk briljante escaperoom gespeeld. Het thema was prachtig uitgewerkt, van begin tot eind en de raadsels zijn heel erg origineel (vele nog nooit eerder gezien) Dit samen met een super locatie in hartje centrum Leiden maakte het tot een erg leuke invulling van de dag. Ga zo door!


Een mysterieuze en verrassende zoektocht

door Rebecca (11-07-2016)

Samen met een gezelschap van wel en niet eerdere escaperoomers deze kamer gedaan. En iedereen was na afloop enthousiast. Interessante, verrassende en soms lekker moeilijke puzzels! Ik raad deze aan iedereen aan. Je krijgt er zelfs nog een gratis (kloppende?) geschiedenis les bij.


Aanrader!

door Marieke (27-06-2016)

Alles klopt aan deze escaperoom! Supermooie locatie, goed verhaal en verrassende opdrachten. Ik zeg: Doen!


Topper

door Robin (20-06-2016)

Mooie locatie, goed ontvangst om je alvast in de stemming te brengen. Kamer zit zeer logisch in elkaar met verrassend einde. Als ervaren "escaper" zeg ik doen!


Verrassend en super tof!

door Mark (20-06-2016)

Wij waren allen nog maagdelijk op het gebied van Escape Rooms. Maar wat een waanzinnig gaaf spel waar je als vanzelf wordt ingetrokken en bloed fanatiek van wordt. Mooie locatie waar ook een stukje historie wordt verteld rondom het kruithuisje waar Rembrandt zelfs naadloos in past. Absolute aanrader!!


Fantastisch

door Heidi (17-06-2016)

Geweldige ervaring, top begeleid


Top

door Laura (03-06-2016)

Gisteravond als teamuitje geweest met een groep van 6 dames! Super mooi opgezet en petje af voor de details die er zijn gebruikt voor het oplossen van de raadsels! Enige vonden wij wel dat een groep van 6 net te groot is! 4/5 personen is het max voor gezien de niet hele grote ruimte!


Aanrader!

door Arnoud (01-06-2016)

Echt een aanrader, superleuke ervaring. Enthousiast ontvangen en een uur de tijd om met klein groepje de puzzels, raadsels en mysterie op te lossen. Leiden onderscheidt zich door het doordachte thema (Rembrandt), afwisseling in opdrachten en de waanzinnig gave locatie in het kruithuisje.


Een verrassende escape!

door Elly Van marrewijk (30-05-2016)

Wat een mooi verhaal, met leuke, slimme puzzels die ons als een rode draad naar de oplossing brachten. Wij hebben ervan genoten!


spanning op een prachtige locatie

door Corina (22-05-2016)

Dit was onze eerste escape room en wat voor een! Het was spannend en ook super leuk. Dit smaakt naar meer


erg leuk, goed georganiseerd, mooie puzzels.

door Aad (15-05-2016)

we werden goed en enthousiast ontvangen, interessant en goed gebracht verhaal.


Superleuk en spannend

door Pieter (05-05-2016)

Hartelijk ontvangst in deze schitterde locatie. Dit was mijn eerste escaperoom en vondt het geweldig hoe ze dit allemaal in elkaar hebben gezet. Zeer zeker de moeite waard. het was Top!


Superleuk en spannend

door Pieter (05-05-2016)

Hartelijk ontvangst in deze schitterde locatie. Dit was mijn eerste escaperoom en vondt het geweldig hoe ze dit allemaal in elkaar hebben gezet. Zeer zeker de moeite waard. het was Top!


Superleuk en spannend

door Pieter (05-05-2016)

Hartelijk ontvangst in deze schitterde locatie. Dit was mijn eerste escaperoom en vondt het geweldig hoe ze dit allemaal in elkaar hebben gezet. Zeer zeker de moeite waard. het was Top!


Spannend en goed op prachtige locatie

door Ingrid (05-05-2016)

Op toplocatie een goed in elkaar gezet spel. Logisch nadenken en puzzelen. Voor iedereen geschikt. Alle lof


Fantastische ervaring; briljant opgebouwd.

door Steffen (01-05-2016)

Dit was mijn eerste escape. Er zullen er vast nog wel wat volgen, maar we zijn nu wel meteen erg verwend. De opbouw en uitvoering zijn geweldig, het verhaal is goed en het geheel zeer uitdagend. Een absolute aanrader.


Geweldige samenhang van puzzels!!

door Saskia (01-05-2016)

Een te gekke escaperoom: goede ontvangst, met spannende uitleg en zeer creatieve en diverse puzzels die mooi in elkaar over liepen! (Geen losse puzzels) Niet te makkelijk, maar zeker te doen. Echt een geweldige aanrader!!!


Briljant

door Anne (30-04-2016)

Geweldige escaperoom! We waren met 4 kinderen van 10-12 jaar en ze hebben het heel erg naar hun zin gehad. Het was precies spannend genoeg en heel goed te doen. Wat een geweldige begeleiding! Top!!!


Wat een sfeer en uitdaging

door Daphne (24-04-2016)

Een uitdagende zoektocht in het geheime atelier van Rembrandt. De geschiedenis van het Leidse Kruithuisje geeft de escaperoom een extra dimensie, want je waant je terug in de tijd. De aanwijzingen, raadsels, het kraken van de codes en het vinden van de sleutels zit zo goed in elkaar dat je de tijd helemaal vergeet. Een absolute aanrader deze escaperoom!


Ge wel dig

door Lizet (17-04-2016)

Alles top.locatie.uitleg.opdrachten.inrichting.puzzels.deze escape room is een echte aanrader.n geweldige belevenis


5 sterren escaperoom!

door Fleur (13-04-2016)

Hele gave escaperoom! Ik heb al meerdere escaperooms gespeeld, en daar zaten ook hele goeie bij. Maar als je van escaperooms houdt( maar ook als je er nog nooit een gespeeld hebt) is dit echt een aanrader! Hele leuke verschillende puzzels, uitdagend voor jong en oud. Echte 'brain-games' gecombineerd met actieve opdrachten! Heel gaaf. Ik wou dat ik 'm nog eens kon spelen!


Fantastische ervaring, aanrader!

door Sebastiaan (04-04-2016)

Wij hadden nog nooit eerder een Escape Room bezocht, wel veel goede dingen gehoord. Het was ontzettend gaaf en we willen nu zeker meer Escape Rooms bezoeken! Mooie sfeervolle locatie, vriendelijk personeel en leuke puzzels.


Tof avontuur met hoog adrenalinepijl!

door Stieneke (03-04-2016)

Erg leuke opdrachten met vernuftige special effects. Goed verhaal en prikkelt alle zintuigen.


Spannend, uitdagend en stressvol

door Rosanna (27-03-2016)

Het was een hele leuke ervaring, en ook met 7 nog een hele uitdaging! Heel creatief en ingenieus in elkaar gezet, en een hele sfeervolle ruimte. Echt een aanrader!


top ervaring!

door Diana (13-03-2016)

geniale vondsten in een historische ambiance. Wij hebben genoten!


Super leuke uitdaging zelfs met zijn tweeën

door Jelle (20-02-2016)

We hadden nog nooit een escape room gegaan en naar deze toe gegaan omdat hij dichtbij is en goede reviews heeft. Ondanks dat we niet wisten wat te verwachten heel veel plezier gehad. Uitdagende puzzels en raadsels met een leuk verhaal. Daarnaast is de historische locatie ook een sfeervol element in het geheel. Zeer aan te raden, zowel voor nieuwe escapers als de doorgewinterde.


Meest uitdagende en sfeervolle escaperoom!

door Ellen (15-02-2016)

Geweldige escaperoom waarbij het thema perfect is uitgewerkt!! Mooie technische snufjes die deze escaperoom uniek maken!! Rembrandt komt echt tot leven.


Geweldig!

door Pieter (15-02-2016)

Met de cornettengroep uit Pey-Echt een mooi uurtje puzzelen beleefd. Heel origineel en goed ineengezet. Na 57:30 ontsnapt! Bedankt voor de mooie beleving!


Een bezoek is goud waard!

door Mirjam (14-02-2016)

Mijn eerste bezoek aan een escaperoom! Ik kan niet vergelijken maar ben er van overtuigd dat het een van de betere is. De locatie, het verhaal, de opdrachten, de sfeer en alle technische verrassingen maakten het tot een avontuurlijk uurtje met veel "wow-momenten". Zeker een aanrader!


Super leuk!

door Jedida (13-02-2016)

Bijzondere historische locatie, leuk thema en uitdagende opdrachten. Het is ons op enkele seconden na niet gelukt om te ontsnappen, maar het was desondanks toch super leuk! De host was erg aardig en enthousiast.


de beste ooit!

door Floris (06-02-2016)

dit was mijn 2e escape room maar ik verwacht dat dit niet meer te overtreffen is... Wat een leuke puzzels en wat een bevlogenheid van de host! Het thema is echt super en de opdrachten zijn super divers. Het mooiste vond ik nog wel dat je kan proeven dat in alle puzzels ambachtelijk handwerk zit. Echt een aanrader!


Uitdagende puzzels helemaal in Rembrandt-thema!

door Martijn (29-01-2016)

Voor het eerst in een escaperoom geweest met 4 vrienden. Het Rembrandt-thema was overal erg goed doorgevoerd en de puzzels waren erg leuk (zeker niet makkelijk). Als je naar een mooie escaperoom wil, ga dan zeker naar deze!


Zeker doen!

door Daniëlle (03-01-2016)

Het gebouwtje zelf is al geweldig en de kamer zelf is mooi aangekleed. De spellen zijn origineel en de ontvangst is hartelijk. Zeker doen!


Super leuke locatie en opdrachten

door Caroline (27-12-2015)

Alleen de locatie is al super leuk, de opdrachten zijn uitdagend en er was voor 7 personen genoeg te ontdekken. Wie houdt van puzzels oplossen zonder rekensommen is hier aan het juiste adres. Wij hebben ons prima vermaakt.


Heel erg leuk!

door Marlies (23-12-2015)

Originele, boeiende puzzels, raadsels en sloten, mooi gemaakt. We ons als gezin een uur lang zeer goed vermaakt. De historische context en technische elementen maken het ook nog een beetje educatief.


Topkamer met een goede sfeer

door Sandra (22-12-2015)

Het begon met een vriendelijke ontvangst en een duidelijke inleiding waarin een en ander verteld werd over de bijzondere locatie. Daarna was het tijd om te gaan puzzelen! En dat hebben we gedaan; heel diverse puzzels, sommige waren meteen duidelijk, met andere puzzels hebben we duidelijk meer moeite gehad, maar uiteindelijk stonden we met ongeveer 50 minuten weer buiten. Alle puzzels pasten naadloos in het thema, wat de beleving absoluut ten goede komt! Zeker een aanrader, deze kamer!


Geslaagd!

door Jolanda (20-12-2015)

Eerste room voor groep van 6 vrienden. Leuke setting en leuke opdrachten. We gaan snel vergelijkingsmateriaal opdoen in een volgende room.


Sfeervol, origineel, qua spelopzet kan het beter

door Mojca (20-12-2015)

De escape room is inderdaad op een bijzondere, sfeervolle locatie gevestigd en er wordt gebruik gemaakt van een aantal bijzondere mechanismen. In vergelijking met de andere escape rooms die ik tot nu toe heb bezocht lagen sommige puzzels niet genoeg voor de hand en moesten er te veel hints worden gegeven. Toevoegen van raadsels op papier om dit te verbeteren, kan helpen. Er waren ook te weinig parallelle opdrachten om een groep van 5 leuk bezig te houden. Conclusie: mooie sfeer, maar ik vond de eerdere escape rooms leuker.


Aanrader!

door Evelien (11-12-2015)

Leuk, geheimzinnig spel en een authentieke inrichting. Een echte aanrader!


Geweldig leuk!!!

door Anne-Margot (09-12-2015)

Dit was onze eerste escape room. Het geheim van Rembrandt was hartstikke leuk, een prachtig avontuur! Het onderwerp en de omgeving spraken ons al erg aan, en de raadsels en techniek waren net zo leuk. Veel gelachen en geruzied (generatiekloof wordt genadeloos zichtbaar...). Perfect gezinsuitje!


Geweldig avontuur

door Cisca (06-12-2015)

Geweldige locatie, dit alles in de sfeer van Rembrandt. Super bedachte raadsels en heel mooi uitgewerkt. Voor mij de eerste maal in een escaperoom en erg leuk om te doen als familieuitje!


Het was super! Wat een verrassingen. 👍👍

door Ingrid (24-11-2015)

Eerste keer dat we een escape room bezochten. Gaan er zeker meer doen, maar of ze ook zo super zijn?????


Doen!

door Afke (21-11-2015)

Wat leuk zeg, zo'n escaperoom! Lekker puzzelen en een superlocatie. Het was heel erg leuk als bedrijfsuitje!


Leuke beleving met mooi verhaal.

door Cees (15-11-2015)

Elke keer is een escaperoom toch weer een verrassing. Deze was heel aangenaam, mooi kamer, passend thema en knappe puzzels om op te lossen. Soms is een uur toch net iets te kort, maar de beleving is er niet minder door. Een aanrader!


super!

door Kelly (14-11-2015)

Erg leuke escape room. Het was mijn eerste keer dus weinig vergelijkingsmateriaal, maar ik vond het een origineel thema, mooi aangekleed en afwisselende en ingenieuze puzzels. Deze escape room is door zijn 'onschuldige' thema denk ik erg geschikt voor iedereen, ook voor mensen die niet op zoek zijn naar de spanning van bv een gevangenis thema. Aanrader!


Geweldige ervaring

door Marcella (03-11-2015)

Onwijs gave puzzels en raadsels, allemaal anders. Een zeer karakteristieke setting, echt in de sfeer van Rembrandt. Een indrukwekkend uurtje waar veel over wordt nagepraat!


Wat een geniale puzzels

door Floor (02-11-2015)

Hele leuke escape room waarbij Rembrandt van Rijn en zijn werk het middelpunt vormt. Geniale puzzels die allemaal ook erg anders zijn. Top ervaring


Een supergave ervaring!

door Helle (29-10-2015)

Een uur vol uitdaging, ontdekkingen, en veel lol! We hebben ons enorm vermaakt en de historische sfeer en het verhaal van deze escape room waren geweldig. De puzzels zitten heel goed in elkaar en waren heel gevarieerd!


Geweldig!

door Maaike (22-10-2015)

Super mooi aangekleed en super uitgewerkt. Ik verbaasde mij over de moeite en tijd in de escaperoom was gestopt. De raadsels waren uitdagend maar enorm leuk om te doen . Zeker een aanrader!


Fantastisch!

door Loes (16-10-2015)

Heel leuk, spannend en super mooi aangekleed. Een aanrader!


Eerste keer escaperoom zeer goed bevallen!

door Mathieu (15-10-2015)

We werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg. Het spel zelf is zeer verassend en spannend. Het was voor ons (7 personen) de eerste keer. Hierdoor was het moeilijk wat te verwachten. Het was zeer geslaagd. Verschillende onderdelen waardoor iedereen zijn of haar inbreng heeft. Alles zit goed in elkaar, wat het een extra gave ervaring maakt! Zeker aan te raden.


Verrassende Escape Room in een monumentaal pand!

door Ilona Bouwmeester (14-10-2015)

Met collega's in 2 groepen de Escape Room gedaan. Erg leuk om tegen elkaar te strijden in dit monumentale pand in Leiden. Alles zit goed in elkaar. Het blijft tot het eind toe een verrassing wat je moet doen. Wij raden deze Escape Room zeker aan!


Een avontuur waarin je zintuigen worden geprikkeld

door Jeroen (11-10-2015)

Samen met drie vrienden werden we vriendelijk ontvangen en konden we alvast wat inlezen van wat we het komende uur konden verwachten. De geest van Rembrandt heeft ons het knap lastig gemaakt maar we konden dankzij het vinden van diverse aanwijzingen op tijd ontsnappen.


Een onvergetelijke groepservaring

door Oskar (10-10-2015)

Een superoriginele, veelzijdige escaperoom die geen moment saai is, in elk raadsel uitdagend, zeer sfeervol en alles vergt van je vermogen om samen te werken als team. Een fantastische ervaring kortom: hopelijk komt er ooit een vervolgkamer van de jonge, bevlogen gastheren Tommy en Jochem!


Geweldig leuke en uitdagende Escaperoom:)!!

door Kim (09-10-2015)

Absoluut mijn meest favoriete Escaperoom tot nu toe! Zeer goed uitgedachte en uitgewerkte puzzels die uitdagend en vernieuwend zijn voor ervaren escaperoom spelers en tegelijkertijd toegankelijk voor beginnende spelers. Locatie en het verhaal maken de ervaring helemaal af. Een geweldige avond gehad!


Spannend, verrassend en heel leuk om te doen

door Hans (09-10-2015)

Dit was onze eerste escaperoomervaring. Heel leuk om met elkaar te doen. Heel veel verrassende elementen en spannend tot de laatste minuut. Jammer dat je deze escaperoom niet kan kiezen tot escaperoom van het jaar.


Smaakt naar meer, echt super leuk!

door Lena (06-10-2015)

We waren maar met z'n twee en voor ons allebei was het de eerste keer dat we een escaperoom deden... spannend! We hebben enorm genoten van de slimme raadsels en hebben ook erg gelachen. Een superervaring :-)


Superleuke kamer!

door Miriam (02-10-2015)

Echt een hele leuke escaperoom! professioneel opgezet, leuke puzzels, leuke locatie, zeker een bezoek waard! Leuker dan meerdere andere kamers!


Geweldig!

door Roosmarijn (26-09-2015)

Fantastisch leuk avontuur voor allerlei soorten groepen!


Superleuk om te doen!!

door Mireille (21-09-2015)

We hadden nog nooit een escaperoom gedaan, maar we zijn allemaal razend enthousiast. Goede ontvangst en toplocatie. Echte aanrader!


verrassend

door danielle (19-09-2015)

Geweldig. De eerste keer dat ik een escape room heb gedaan. Leuke en afwisselende puzzels en raadsels, voor iedereen iets "bekends" Mooie locatie en een leuk verhaal. Ik heb genoten


Origineel, sfeervol en een goed verhaal

door Marile (17-09-2015)

Dit was de vijfde keer dat ik een escaperoom heb gedaan, maar deze is zeker mijn favoriet. De raadsels zijn erg origineel en verrassend en de aankleding is sfeervol. Je zit helemaal in het verhaal om het geheim van Rembrandt te ontdekken. Zeker een aanrader!


vreselijk spannend , sfeervol en raadselachtig

door tet (16-09-2015)

Voor de eerste keer een escaperoom gedaan. Hier veel over gehoord. Nooit gedacht dat het zo spannend zou zijn. Ik dacht altijd dat het alleen voor hele slimme mensen was weggelegd. Iedereen wordt hier aangesproken. Inventief, of goed visueel ingesteld. Alles is welkom


erg leuke, sfeervolle kamer

door Francis (14-09-2015)

wij hebben deze kamer met 2 die-hards en 2 rookies gespeeld en waren erg onder de indruk. het is een sfeervolle kamer met leuke puzzels. de puzzels lagen ook volledig in de lijn van het verhaal en dat is voor ons een grote plus. de kamer is nog maar kort open maar is technisch erg goed (geen gekke kinderziektes gemerkt). enige kritische puntje is dat we bij 1 puzzel de "techniek" zagen zitten, maar ook pas toen we aan die puzzel toe waren, daarvoor niet. verder was de kamer netjes afgewerkt. vriendelijk personeel ook, waar we na afloop nog even gezellig mee hebben staan kletsen. kortom; dikke aanrader



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's