Escape Room Gemert

Heeren van Ghemert opende in mei 2015 in één van haar kamers bij Hotel De Hoefpoort de eerste escape room in de buurt. Het thema van deze kamer is "oudtantes testament". Laat je meeslepen in het verhaal van Wilhelmina de Wolff van Westerrode en ontrafel het mysterie rondom haar testament.
In november is een tweede kamer geopend. "De wraak van de farao".

Een leuk uitje met je vrienden, als teambuilding met je collega's of als familie uitje. Als jullie out-of-the-box kunnen denken en het leuk vinden om puzzels en raadsels op te lossen in een race tegen de klok reserveer dan snel!





Contactgegevens

Ridderplein 37
5421 CX Gemert
+31492392008
info@escaperoomgemert.nl
http://www.escaperoomgemert.nl


Oudtantes Testament

Vorige week is Mevr. W. de Wolff van Westerrode ingecheckt bij hotel de Hoefpoort in het centrum van Gemert. Genietend van haar pensioen is de dame op wereldreis gegaan. Het laatste deel van haar re...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 15

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

16,00 tot 22,50 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)




De Wraak van de Farao.

Vanwege recente ontwikkelingen in de originele grafkamer van King Tutanchamon in de vallei der Koningen in Egypte is de grafkamer nagemaakt in Gemert. De mummie is zorgvuldig vanuit Egypte overgeplaat...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

16,00 tot 22,50 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)






Reviews

Review toevoegen

Geweldige escape room

door Nick Martens (15-02-2018)

We hebben een geweldige ervaring gehad, maar helaas niet kunnen ontsnappen met z'n 2. dus we moeten nog een keer terug met versterking. Tot snel!!!!


geweldig!

door Mandy (12-09-2017)

De eerste escape room ooit, super leuk om te doen. Echt een aanrader!


Top room

door Lonneke (11-06-2017)

Wat een leuke room is dit! Het begint met een inleidende film over de achtergrond van het verhaal. Erg leuk gedaan om in de sfeer te komen. Veelzijdige puzzels, zit erg leuk in elkaar. Een van de betere die we tot nu toe gedaan hebben en goed betaalbaar. Aanrader dus!!


Lastig maar erg leuk om te spelen!

door Anneke (25-10-2016)

Met ons bedrijf hebben we beide escaperooms in Gemert gespeeld, deze kamer zit goed in elkaar. De meeste groepen hadden moeite om het kwartje te laten vallen. Als je het door hebt is het een super leuke kamer! Helaas is het ons niet gelukt deze uit te spelen. Maar we hebben een top avond gehad!


Leuk, lastig, top!

door Anneke (25-10-2016)

Als bedrijfsuitje hebben we de escaperoom gespeeld! We zijn goed ontvangen, goede uitleg gehad. De meeste collega's hadden nog nooit een escaperoom gespeeld maar waren super enthousiast! Puzzels zitten goed in elkaar, erg pittig en soms lastig te ontcijferen. Helaas is het ons niet gelukt het testament uit te spelen, hadden we iets meer tijd gehad dan was het ons gelukt! Maar al met al een top avond!


Superleuk!

door Natasja (06-06-2016)

We hebben het net niet gehaald, maar wat was dat leuk, race tegen de klok, letterlijk;-)... Het was onze eerste escaperoom ever, maar zeker niet de laatste.


Teveel van hetzelfde

door Dennis (22-05-2016)

Helaas, de escaperoom niet gehaald. De wraak van de Farao bestaat helaas uit 95% oplossen van dezelfde soort puzzels om een cijfercombinatie te vinden. Weinig verdere elementen die deze room uitdagend kunnen maken. Helaas bleken de opgevraagde hints meestal betrekking te hebben op een puzzel die we al opgelost hadden, dus daar hadden we weinig aan. Verder draagt de extreme hitte/benauwdheid helaas niet bij aan het puzzelgenot. Heb leukere/uitdagendere rooms meegemaakt, maar hou je van (cijfer) puzzels, is dit echt de escaperoom voor jou.


Net niet de beste tijd helaas!

door Rianne (17-05-2016)

Paar maanden geleden De Wraak van de Farao gespeeld, met succes! Erg leuke avond gehad en zo enthousiast geworden dat we afgelopen weekend Oudtantes Testament hebben gespeeld. Weer een hele andere escape room maar ook weer helemaal geweldig! Vooraf geinformeerd wat er mogelijk was in combinatie met een dinertje, en daarbij de super tip gekregen voor het verrassings sneukel menu en daarna de escape room, aanrader! Ook deze escape room weer op en top genoten en vooral gestreden voor een goede eindtijd, en hoe frustrerend is het dan dat we wél gewonnen hebben, maar nét niet de beste tijd hebben weten te verbreken! Maar dat kon de uiteindelijke pret niet drukken, erg leuke avond gehad! Goeie organisatie, leuke en uitdagende opdrachten, wij zijn een beetje verslaafd geworden dankzij jullie! Organisatie, ga vooral zo door! En wie weet ooit in de toekomst nog een 3de kamer? Die komen we dan ook zeker weer proberen!


Verrassend anders dan T.Testament, ook erg leuk!

door Ardi (04-05-2016)

Met ons gezin meteen na de oudtantes testament kamer, ook deze escape room gespeeld, met ons 5en. Begin was lastig, maar toen we op gang waren, kwamen we steeds verder bij de oplossing. En Ja! gehaald met nog 5.38 minuten op de klok. Trots op ons! Bedankt voor de goede begeleiding en de lekkere tosti's bij de Heeren van Ghemert.


Mooi verhaal, leuke zochttocht naar de oplossing!

door Ardi (04-05-2016)

Met ons gezin (5 personen) deze Escape Room gespeeld. Erg leuke kamer, zit een mooie verhaallijn in. Helaas net niet gehaald. Fijn ontvangst en goede begeleiding.


Als beginners net niet geslaagd

door Jonathan (03-05-2016)

Onze eerste ervaring met een escaperoom was meteen een uitnodiging om het meer te doen! Wat een leuke ervaring was dit. We hebben de puzzels nèt niet compleet kunnen maken, helaas. Toch hebben we enorm genoten. Thnx!


Leuk om met collega's te doen!

door Liliane (18-04-2016)

We waren er zo dichtbij!! Maar helaas net niet gelukt.. Een leuke uitdaging om met je collega's op te pakken en te combineren met 'n etentje bij De Heeren van Gemert.


Super gaaf!!!

door Celine (17-04-2016)

Super gave ervaring! Deed dit voor het eerst met 5 personen (icl. mezelf). Hebben het net gehaald met nog 2 min op de klok. Het thema is echt geweldig en goed verwerkt in de puzzels. Puzzels waren uitdagend en het is zeker voor herhalingvatbaar!!!!


We zijn er niet uit gekomen

door Ankie (17-04-2016)

Het was een verrassende ervaring, de volgende keer zullen we een hotelkamer met andere ogen bekijken


Goed doordacht!

door Sil (06-04-2016)

We hebben beide rooms gespeeld en je wordt vaak op een dwaalspoor gebracht. Maar uiteindelijk zit er toch vaak een logische gedachte achter en moet je zeer pienter zijn om deze te achterhalen. Verder nog een heerlijk drankje gedronken bij de Heeren van Ghemert:)


Mooie en uitdagende kamer!

door Kristie (23-03-2016)

Na Oudtantes testament hebben we ook De Wraak van de Farao gespeeld bij Escape Rooms Gemert. Wat een mooie kamer is het. Je waant je direct in de graftombe van King Tut. Ook deze kamer biedt voldoende afwisseling en uitdaging. Je moet goed puzzelen, zoeken en nadenken en dat valt niet mee in het bijna donker met de verlichting van enkele kaarsen. Maar het is gelukt. Met nog ruim 9 minuten op de klok konden we de sarcofaag van King Tut sluiten om zijn wraak te voorkomen. Super leuk als teamuitje, vriendenactiviteit of familie uitje!


Uitdagend!

door Kristie (23-03-2016)

Oudtantes testament was mijn eerste ervaring met een escaperoom. We speelden deze kamer met drieën, wat uiteindelijk net iets te weinig bleek om de ontbrekende pagina uit het testament op tijd te vinden. De puzzels zijn uitdagend, afwisselend en het verhaal steekt goed in elkaaar. Super leuk uitje dat ertoe heeft geleid dat we al vaker escape rooms hebben gespeeld.


Leuke kamer met originele puzzels. Aanrader.

door Francis (06-03-2016)

Leuke kamer met een aantal originele puzzels. Helaas was het ons niet gelukt om binnen de tijd de kamer uit te komen......


Prachtig vormgegeven in een leuk verhaal.

door Piet (05-03-2016)

Vooral de diversiteit van de opdrachten vond ik erg leuk. Hierdoor ontstond er binnen de groep een vanzelfsprekende taakverdeling. Jammer dat we een koffertje nie topenkregen.


Snuffelen in andermans spullen.

door Eric (03-03-2016)

Vandaag speelden we onze eerste Escaperoom ooit. Een beetje sceptisch over het spel escape room gingen we naar Heeren van Ghemert. Na een lekker broodje brie werden we door de spelleider meegenomen naar de andere kant van het plein. Daar kwamen we uit bij ren hotel. Tijdens de wandeling van ongeveer 150 meter werd ons verteld dat dit een van de moeilijkere escape rooms is. Die uitdaging gingen wij graag aan. Na een duidelijke uitleg werden we alleen gelaten in een echte hotelkamer. Een opdracht kregen we via de TV en de klok liep al terug uit. Onwennig keken we elkaar aan, omdat we niet wisten wat te doen. Gelukkig had een van ons het lef om rond te snuffelen. Steeds werden we verbaasd als we een stukje gevonden hadden. Na ruim 50 minuten waren onze grenzen verlegd, de aarzeling had plaats gemaakt voor fanatisme. 10 minuutjes later klonk een toeter. Wat kan een mens gefrustreerd raken door een spelletje. Na de uitleg en 5 ohhh ja's later bleek dat we een klein detail over het hoofd hadden gezien. Snel terug naar de brasserie waar we nog lang hebben na gekletst en gebaald. Onze volgende kamer staat geboekt, sceptisch is omgeslagen in bewijzingsdrang. Die volgende kamer moeten we nu kunnen halen.


Leuke hersenkraker!

door Janneke (03-03-2016)

Mooi en goed in elkaar gezet. Het verhaal klopt en ook het uiterlijk van de kamer. Heerlijke escaperoom!!! Alles nog even nabesproken in het restaurant. Erg aardige mensen.


Superleuk en uitdagend teamuitje!

door Myrjam (02-03-2016)

Onze eerste ervaring met het fenomeen Escaperoom en zeker niet onze laatste! Uitdagende en creatieve puzzels, goede opbouw en professionele begeleiding. En geweldige locatie! Helaas -zoals velen- (net) niet gered... Natuurlijk gaan we de andere kamer ook eens uitproberen!


Zeer uitdagend!

door Richard (27-12-2015)

Mijn eerste escaperoom en dan meteen direct aan deze uitdagende kamer. Helaas liepen we stuk op een puzzel die we niet begrpen :P Zeer leuk!


Uitdagend en zit goed in elkaar!

door Antonet (06-12-2015)

Het is een erg uitdagende escape room op een mooie locatie en met een goed verhaal. Wij hebben het helaas net niet gehaald en daar hebben we nog lang over nagepraat ;-) Het is zeker een aanrader!


Out of the box!

door Lincy (01-11-2015)

Al een tijdje terug deze kamer gespeeld. Eerst vooraf een hapje gegeten op de verzamellocatie. Daarna naar de escaperoom. Erg leuk en divers. Vooral omdat je ook out of the box moet denken ipv alleen puzzelen. Zeker een aanrader en achteraf nog even een drankje genuttigd om onze "fouten" te bespreken!


Meteen verslaafd geraakt!

door Roel (26-10-2015)

Voor ons de eerste escape room en zijn meteen verslaafd geraakt! Zeer goede begeleiding en leuke uitdagende kamer.


Jaarlijks uitje met onze nichtjes.

door Wendy (26-09-2015)

Erg leuk vooral om te merken hoe fanatiek mensen zijn! Zeker een tip voor andere die iets willen doen met een groepje.


spannend!!

door Chantal (22-09-2015)

We hebben dit gedaan als personeelsuitje. Iedereen heeft genoten van de puzzel, en de spanningen liepen soms hoog op!!!!! Een echte aanrader.......


Geweldig!

door Jessica (21-09-2015)

Voor mij was het mijn eerste ervaring met een escaperoom, ik wist niet goed wat er ons te wachten stond. Het was erg leuk. De opdracht was goed in elkaar gezet in een gezellige ambiance. Echt een aanrader om een keertje te doen!


Perfect in elkaar gepuzzelde kamer

door Willeke (17-09-2015)

Mijn eerste maar zeer zeker niet de laatste escape room. Puzzels waren uitdagend en de verhaallijn kwam mooi terug in het geheel. Niet duur vergeleken met andere escape rooms, zeker een aanrader.


Top escaperoom!

door Jolande (17-09-2015)

Leuke escaperoom met zeker voldoende uitdagingen. De spelleiding op de achtergrond was ook goed geregeld. Zeer zeker de moeite waard!


Super leuk om te doen

door Tanya (17-09-2015)

Het was mijn eerste ervaring met een escaperoom, maar ik vond het erg leuk. Het verhaal is tof en de opdracht is een uitdaging. We hebben ons prima vermaakt!


Geniaal

door Karlijn (16-09-2015)

Om de bestuurswissel te vieren gingen we met het oude en het nieuwe bestuur de game spelen! Niemand had ervaringen met escape maar we vonden het allemaal helemaal fantastisch! Teamwork logica en tijdsdruk worden getest en het was gaaf om elkaar op deze manier beter te leren kennen! Helaas hebben er het niet gehaald, maar het was super!!


Goed verhaal/escaperoom

door Jeroen (16-09-2015)

Hele leuke ervaring was onze eerste escape room en kunnen nu niet meer zonder. het verhaal is uitmuntend en de kamer goed in elkaar gezet op een volgende puzzels die je uiteindelijk naar de oplossing leiden. Maar denk wel aan de tijd! die is zo voorbij.


Spanning, Euforie en Frustratie in 60 minuten

door Willem (16-09-2015)

Al anderhalve maand geleden speelden wij het mysterie van tante Wilhelmina. Uiteindelijk hebben we deze kamer niet gehaald, maar we hebben de hele rollercoaster aan emoties gehad in deze hotelkamer. We begonnen met een spannend verhaal, waren super blij toen we de eerste clous ontdekten, maar bleven gefrustreerd achter omdat we uiteindelijk het net niet gehaald hadden. Na de uitleg van de medewerker van de kamer waren we zo dicht bij het eindpunt. Een hele avond hebben we nagepraat over hoe stom we konden zijn dat we die ene opgaaf gemist hebben.


Leuk en bijzonder.

door Geert (16-09-2015)

Bijzonder leuke ervaring bij Escape room Gemert, zeker een aanrader!


Topper!

door Sas (16-09-2015)

Geweldig mooi afgewerkte escaperoom. Alles klopt! Een andere manier van denken dan in andere rooms. Een van mijn favorieten! Leuke prijs en mogelijk met twee personen! Topper!


Gezellig uitdagend puzzel uitje!

door Janneke (25-03-2015)

Heerlijk avondje puzzelen! Het was zeker een uitdaging en niet duur voor Escaperoom begrippen. We hebben ons prima vermaakt. En daarna nog gezellig wat gedronken en nagepraat in de bar van de Heeren van Ghemert.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: