Escape Centrum Limburg

Escape Centrum Limburg biedt een spannend en uitdagend reallife spel voor vriendengroepen, families, vrijgezellenfeestjes, collega’s en iedereen die houdt van bordspelletjes en/of online gamen. Je hebt maximaal 1 uur de tijd om door middel van puzzels, raadsels en goed samenwerken met je vrienden, familie of collega’s de mysteries op te lossen en te ontsnappen.
Ook de ontvangstruimte met diverse flipperkasten, dartboard, spelcomputer, spelletjes, TV en versnaperingen is een beleving op zich. Tevens een 1-persoons Escape Booth en Smash Room.

Contactgegevens

Helstraat 16
6131CZ Sittard
+31613537112
info@escapecentrumlimburg.nl
http://escapecentrumlimburg.nl


Openingstijden

Wo. 17.30 - 22.00
Do. - Zo. 10.00 - 22.00
Ma, Di, Wo(middag) GESLOTEN (op aanvraag)Helstraat 666

Onze eerste kamer is genaamd Helstraat 666. Weet jij, samen met je team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden?
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 13

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

81,00 tot 108,00 euro totaal per game
The Haunted Office

Te reserveren vanaf 15 oktober 2016! Op dit, reeds 30 jaar verlaten, kantoorpand werden destijds alle merken computers in- en verkocht. Apple, IBM maar ook E.V.I.L. computers. Het handelsbedrijf besc...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 13

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

81,00 tot 108,00 euro totaal per game
The Lost Wizard

Diep in de bossen, in donkere tijden van uitzichtloosheid, woonde een tovenaar genaamd Rudimir. Rudimir was een vriendelijke tovenaar. "Magie is in alles en alles is in jou" leerde hij zijn studente...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 13

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

81,00 tot 108,00 euro totaal per game


Reviews

Review toevoegen

Te gek!

door Jo (18-10-2016)

Na Helstraat 666 te hebben gespeeld nu ook the Haunted Office gespeeld! Weer helemaal een te gekke ervaring gehad! De afwerking is hoog en de puzzels uitdagend! Echt te gek!


Super

door Jasper (15-10-2016)

Beste escape room van de 5 tot nu toe gespeeld (in Limburg)! Sfeer, puzzels en special effects werkerlijk verbluffend! Nog geen andere kamer van dit niveau gespeeld! Aanrader voor iederee die van escape rooms houd. Niet alleen de escape room zelf is top, maar ook de ontvangsruimte (zeer groot met veel gratis spellen) en de service is helemaal tiptop! Wij komen terug!!!


Beste room!!!!

door Jer (26-06-2016)

Helemaal geweldig!!! Absolute aanrader! Zelf 4 kamers gespeeld (tot nu toe), maar deze staat er met kop en schouders boven aan!! Ook mijn teammaatjes die er veel meer gespeeld hebben waren razend enthousiast over deze kamer. We hebben er nog een lange tijd over nagepraat. De puzzels de effecten de sfeer met muziek en licht, alles paste in het plaatje! Zelfs de ontvangstruimte is 10x beter en groter dan de andere waar ik geweest ben. Zeer ruim met vele activiteiten van darten, flipperen tot gamen, welke allemaal gratis te spelen zijn. Deze escape room verdiend veeeeel meer bekendheid!! Werkelijk een juweeltje!! Ga hem spelen! Wij komen so wie so terug voor de nieuwe kamers!!!


WAUW!!!! MUST SEE!

door Eef (11-04-2016)

Beste escape room tot nu toe. Heb er 4 gespeeld maar deze is niet te vergelijken met de andere. De sfeer afwerking, muziek, licht en speciale effecten in deze kamer zorgen voor een spannende en geweldig ervaring.


Waanzinnig toffe escape room!!!!

door Ralph (10-03-2016)

Deze escape room komt met stip in onze top 3 binnen!!! Super ervaring! Alles tot in de puntjes afgewerkt! Veel speciale dingen (ik zeg niet wat)!!! Absoluut de moeite waard!!!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: