Escape Room Alkmaar

Wilt u een unieke escape room ervaren in Alkmaar? Wij bieden een geweldig spel vol voodoo en magie! Reserveer nu je kaarten.

Welkom op de Hamsterkoog. Een straat op een onbekend bedrijventerrein dat bijna landelijk bekend was geworden.
Een paar weken geleden is SBS 6 hier namelijk langs geweest om een nieuw programma op te nemen. Aangezien u er nog nooit van gehoord heeft, begrijpt u dat het nooit op tv is gekomen. Het is, zeg maar een vroege dood gestorven en die uitdrukking heb ik niet zomaar gekozen. Ik zal het u later uitleggen…

Over deze escape room
Neem een kijkje in de oefenruimte van Taylor Mistik, een Haïtiaanse oplichter die zich bezig houdt met voodoo en goochelen. Hij heeft reeds 36 assistentes laten verdwijnen en van nummer 37 ontbreekt ook ieder spoor.

Lukt het jullie om uit zijn kantoor te ontsnappen en de verblijfplaats van de assistente te ontdekken?

Laat zien wat je kunt en wees hem te slim af. Los met drie tot acht personen puzzels op, kraak codes en ontsnap. Lukt het jullie binnen 60 minuten dan verdienen jullie een plekje in de eregalerij.

Ga de uitdaging aan en boek snel!





Contactgegevens

Hamsterkoog 3K
1822 CD Alkmaar
+31611929293
info@escaperoom-alkmaar.nl
http://escaperoom-alkmaar.nl


Openingstijden

Zondag tot en met donderdag van 10.00 tot 21.30 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 23.00 uur.
Buiten deze tijden is het in overleg mogelijk om andere tijden te boeken.



The Great Haïtini

Neem een kijkje in de oefenruimte van Taylor Mistik, een Haïtiaanse oplichter die zich bezig houdt met voodoo en goochelen. Hij heeft reeds 36 assistentes laten verdwijnen en van nummer 37 ontbreekt o...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

13,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)




The Cabin in the Woods 666

In de bergen van Oostenrijk staat een trekkershut waar de afgelopen maanden maar liefst 3 mensen zelfmoord hebben gepleegd. Inmiddels heeft de trekkershut de bijnaam “Cabin 666” gekregen. Mensen uit d...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

13,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)




Theft at the Morgue

Bezoek het mortuarium van de heer Lodewijk Ever. De heer Ever is ooit begonnen als bloedraper in een ander mortuarium. Bloedraper is ongeveer de meest ranzige baan ter wereld, maar hé, iemand moet h...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

13,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)




The Wizard School

Altijd al de nieuwe Harry Potter of Merlijn willen worden? Dat kan in onze Wizard School. Met jouw team ben je op zoek naar de foto’s uit het jaarboek van de school, deze zijn echter niet makkelijk ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 8

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

13,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)




The Exorcist

Wat is er toch mis met dit meisje? Ze lijkt soms wat raar, maar vaak... vaak lijkt zij bezeten door iets of iemand... Er is iets absoluut niet pluis, dat is zeker. Reguliere artsen kunnen niets ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

13,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)




Zathura

Een magisch spelbord in het midden van de kamer herbergt diverse geheimen en oplossingen voor uw reis naar 'Zathura'. Meteroren vliegen u om de oren, robots zijn misschien behulpzaam, of toch niet? ...
Meer info en reviews


2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

13,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)






Reviews

Review toevoegen

Een geweldige eerste ervaring

door Jan (12-06-2017)

Spannende kamers met een sfeer die recht doet aan de uitdaging en die vraagt om spelers die niet snel bang zijn.


geweldig , heel leuk om te doen met een groepje.

door henk (11-12-2016)

heel leuk om samen de puzzels en raadsels op te lossen. en dat binnen de gestelde tijd. het was zo goed ervaren, dat we het spel met de uitbreidingen direct aangeschaft hebben.


Goed doordacht

door Michel (27-11-2016)

Met zes personen deze (666) escaperoom gedaan. vorig jaar cursus goochelen gehad van jimmy, waarbij hij vertelde over zijn escaperooms. Verwachting overtroffen, zit echt goed in elkaar. Complimenten!


Goed verhaal! Leuke kamer.

door Miranda (26-11-2016)

Onze eerste kamer bij escape room Alkmaar. Wat een top kamer, moeilijke puzzels en super goed in elkaar. We mochten gelukkig ontsnappen en zeker een aanrader deze kamer.


Super leuke kamer om uit te ontsnappen!

door Miranda (26-11-2016)

Een leuke kamer waarbij weer een leuke variant werd bedacht om uit deze kamer te ontsnappen. De kamer had weer leuke verrassende effecten en zat goed in elkaar.


Leuke ervaring!!!!

door Frederiek (26-11-2016)

Heel leuk om met een groepje te doen!


Fabelachtig

door Danny (20-11-2016)

Erg goed te doen , leuk om te doen. Mooie puzzels en schitterend decor Hints op precies de juiste momenten zonder teveel weg te geven. Erg leuke ervaring..


Spannend, slim bedacht en heel goed uitgevoerd.

door Jennifer (18-11-2016)

Prima eerst bezoek aan een escape room met werk collega's. Zal zeker nog een keer komen.


Gillend van het lachen

door Karin (30-10-2016)

Goede uitleg, mooi gemaakt en af en toe een tip zodat het leuk bleef om te blijven zoeken. We hebben zo ontzettend gelachen dat we zeker de andere kamers ook nog eens gaan doen, peter, je was een super gast en jouw tips en humor hebben zeker bijgedragen aan het feestje wat we daar gevierd hebben met de oude lijken. ( wij dus 😂)


Hoe bedenk je het?

door Peter (24-10-2016)

Eerste bezoek aan een escaperoom. Spannend! Spanning werd vergroot tijdens de ontvangst en kennismakingsgesprek. Voor mij komt er zeker nog een vervolg!!


Erg leuk

door Hans (24-10-2016)

Prachtig decor en goede variatie in puzzels.


Erg leuk om te doen.

door Lilian (23-10-2016)

Zat goed in elkaar.


Betoverend!

door OJ (21-10-2016)

Een spel waar we soms lang vastzaten maar vervolgens een aantal puzzel snel achter elkaar wisten op te lossen. Ook weer mooi gemaakt en super decor.


Ook weer een verrassing

door OJ (21-10-2016)

Net niet ontsnapt, wel alle puzzels opgelost maar er zaten een paar kleine hobbels in het spel, door een gebroken onderdeel en weinig ruimte voor een grote puzzel. Wel weer zeer leuk om te spelen.


Goed bedachte kamer

door OJ (21-10-2016)

Onze 2e kamer die we deden in Alkmaar. Technisch beter als de 1e en ook de aankleding was zeer goed.


Onze eerste escaperoom ervaring

door OJ (21-10-2016)

Dit was onze eerste kamer die we deden. Achteraf ook goed dat deze kamer als eerste hebben gedaan. Ondertussen zijn we bijna verslaafd geraakt en de andere kamers zorgen steeds voor een verrassing.


De beste kamer in Alkmaar tot nu toe!

door OJ (21-10-2016)

Na 4 eerdere kamers te hebben bezocht in Alkmaar, was deze kamer toch voor mij de beste. Veel verschillende puzzels en uitdagingen.


was moeilijk maar zeer gaaf gemaakt

door werner (21-10-2016)

Ben echt een fan geworden van deze escaperooms had hiervoor de the great haitini gedaan en die was ook vet gemaakt ga zo door


Ik heb betere kamers gespeeld

door Joris (06-10-2016)

Ik begrijp dat als het je eerste kamer is, dat je dan een leuk uurtje hebt, maar als je vergelijkingsmateriaal hebt omdat je andere (betere) kamers hebt gespeeld weet je dat dit geen toppertje is. Totaal geen beleving, puzzels zijn gezocht en slordig uitgevoerd, geen verassingen. Ik zou bijna willen zeggen dat ik een beetje geïrriteerd naar buiten kwam. Is het je eerst keer dan kun je best naar Alkmaar gaan, maar ben je een doorgewinterde escape room bezoeker dan zou ik deze even overslaan.


Erg leuke ervaring!

door Marloes (04-10-2016)

Dit was de eerste keer dat ik naar een escaperoom ben geweest. Er was meer dan genoeg uit te vinden voor vijf personen in een uur tijd. De medewerkers gaven regelmatig tips, waardoor je niet met de handen in je haar blijft zitten. Leuke escaperoom en goede begeleiding.


Zeer leuke ervaring!

door Annemarie (04-10-2016)

Voor het eerst een escaperoom bezocht. De groep wordt goed ontvangen en de sfeer wordt vanaf de eerste stappen binnen de kamer goed neergezet. Er worden goed hints gegeven wanneer nodig. Jammer dat bij ons twee onderdelen in de kamer het niet deden, maar dit beïnvloedde het spel niet. Ook merkte de medewerker dat deze twee effecten het niet deden en zij hielp er ons mondeling doorheen. Leuke kamer met wisselende elementen, puzzels en raadsels.


Leuk en spannend: The Great Haitini.

door Niels (20-09-2016)

Afgelopen weekend de escaperoom The Great Haitini gespeeld. Vooraf werden we vriendelijk ontvangen, kregen we een korte uitleg, waarna we naar binnen mochten. De escaperoom is sfeervol ingericht, het verhaal brengt genoeg spanning mee en de opdrachten zijn uitdagend. Zeker aangezien we uiteindelijk ook nog ontsnapt zijn, konden we niet anders dan positief zijn over deze escaperoom.


In een uur op zoek naar moeilijke aanwijzingen

door Joke (19-09-2016)

De medewerkers waren vriendelijk en luisterden volgens goed mee. We waren met een groepje van drie personen en kwamen daardoor erg moeilijk door een aantal hints. Er werd pas na 15-20 min een tip gegeven; dit had al wel veel eerder gemogen, omdat we de motivatie een beetje kwijt raakten en gefrustreerd raakten (ik). Sommige hints waren ons niet duidelijk en ook best lastig: bijv. de pijl op de achterkant van het fotolijstje (dat 'spiegelbeeld' betekent... Misschien in plaats daarvan een klein spiegeltje erbij plaatsen o.i.d.?) en de kleine kaartjes die bij de opdrachten lagen brachten ons op een dwaalspoor (die zijn uiteindelijk tezamen één opdracht, terwijl wij dachten dat ze als hint dienden bij de opdracht zelf... dat was verwarrend). Verder leuk, spannend en origineel! Ik ga het zeker aanraden bij anderen!


top ervaring

door yorinde (18-09-2016)

Goeie ontvangst, superkamer, weer erg leuk om te doen! Op naar de volgende!


Superleuke en spannende ervaring

door Sven (17-09-2016)

Met 7 Deze Escape room gedaan. Voor 6 van ons de 1E Escape room. Wat was het leuk!! Leuk ingerichte kamer... Spannende opdrachten...verborgen hints... Nette accommodatie met 6 kamers!! We gaan snel terug voor de volgende kamer!


Zeker een bezoek waard

door Nienke (07-09-2016)

Wij waren met zijn 4-en en hadden hiervoor nog nooit een escaperoom gedaan. Aangekomen in "het donkere bos" (erg mooi aangekleed) werden we in de cabin gelaten. Wij kwamen wat traag écht op gang, waardoor we net 10 minuutjes te kort kwamen om ons zelf te bevrijden, maar gelukkig werden we er wel uitgelaten. Haha. Het was een erg leuke ervaring. Veel logisch nadenken en puzzelen. Ook roepen naar elkaar, helpen en durven. Je leert elkaar zo ook eens op een hele andere manier kennen, Wij hadden een super gezellig en spannend begin van de zaterdagmiddag. Wij staan alvast te trappelen een volgende te proberen.


Leuk met collega's

door Jan (03-09-2016)

The Wizard School gedaan, samen met 4 collega's waarvan er 3 nog nooit een escape room hadden gedaan. Het was helemaal top! Natuurlijk was het leuk dat we het binnen de tijd haalden maar vooral was het leuk dat zowel de beginners als de ervaren escapers (zoals ikzelf) het naar hun zin hadden. De vraag die ik nu steeds hoor op mijn werk is: "wanneer gaan we weer een escape-room doen?" :-)


Top verjaardagscadeau!

door Marloes (30-08-2016)

Geprobeerd om gister met zn 4en uit 'The great Haitini' te komen. Helaas niet binnen de tijd gelukt maar HALLELUJA wat was het tof!! Wij komen graag snel de andere kamers uitproberen :)


Spannend en leuk!

door Renate (29-08-2016)

Ik had met 7 vriendinnen een groupon gekocht voor deze kamer. We hebben er erg van genoten en hebben uiteindelijk kunnen ontsnappen! Veel leuke en verschillende puzzels die ons alle 8 bezig wisten te houden. Ook de medewerkers waren erg vriendelijk. De aankleding van de kamer geeft het een spannend tintje. We komen zeker nog eens terug om de andere kamers te bezoeken! :)


Theft at the morgue : helemaal geweldig

door Radboud (23-08-2016)

Gister voor de eerste keer een escaperoom gedaan. Theft at the morgue. we wisten totaal niet wat we konden verwachten, maar werden zeer vriendelijk opgevangen en er werd uitgelegd wat de bedoeling was. Zeker even spannend als de deur achter je op slot gaat. De kamer zag er erg mooi uit, het gaf meteen de sfeer die je bij dit thema mag verwachten. De puzzels waren zeer gevarieerd, sommige items had je gelijk nodig anderen kregen later pas hun betekenis. leuke special effects en spannende achtergrond muziek. Jammer dat we het net niet gehaald hebben om er zelf uit te komen maar we komen zeker terug om de andere kamers ook te proberen.


Geweldig

door Yvonne (17-08-2016)

Via Groupon een bon gekocht voor Escape Room The great Haïtini. Met ons hele gezin (8pers.) werden vriendelijk en heel gastvrij ontvangen. De kamer was uitdagend, er moesten veel puzzels opgelost worden en het bleef spannend en uitnodigend. We hebben er van genoten. Na afloop nog wat gedronken en werden we onderhouden met de Magic kaarten. Heel leuk en verbazingwekkend. Bedankt voor een heerlijke ochtend.


Een super leuke ervaring

door Maikel (16-08-2016)

Ik vond het een heel gaaf spel voor groot en klein. Het is niet makkelijk maar goed te doen. Je wordt door het vriendelijke personeel tijdens het spel geholpen als je er niet uitkomt. Voor een groep vrienden en/of familie weer eens iets anders dan een potje lasergamen, absoluut aan te raden en alvast veel plezier.


Leuk, niet makkelijk, maar nog wel te doen

door Marjolein (15-08-2016)

De puzzels waren afwisselend makkelijk en lastig, leuk! Het feit dat je de seconden ziet wegtikken, maakt het nog spannender


geweldige groepsactiviteit

door piet (15-08-2016)

Afgelopen weekend hebben wij met een groep van 16 personen, variërend in leeftijd van 19 tot en met 32 jaar een bezoek gebracht aan de escape room Alkmaar. Hier hebben wij getracht uit de volgende kamers te ontsnappen: - the great Haïtini - cabin 666 Algemene indruk van de middag: Na afloop van de activiteit waren we het alle 16 wel eens dat dit een geweldige activiteit te doen is met een groep (bijvoorbeeld als bedrijfsuitje) Door de moeilijkheid van puzzels en opdrachten zijn de kamers echt geschikt voor groepen van alle leeftijden. Door goed gebruik te maken van licht, visueel beeld en relikwieën worden de kamers al snel als intens ervaren. De tijdsdruk helpt hier uiteraard ook bij. Het uur vliegt voorbij! Het personeel is behulpzaam, vriendelijk en vak bekwaam. Ze proberen de kamer zo goed mogelijk in te leiden om de juiste sfeer te creëren. Het feit dat het personeel hierdoor een soort van versje uit groep 2 (uit het hoofd welliswaar!) aan het op ratelen is heeft mij niet gestoord. Indruk the great Haïtini: Deze kamer is een aanrader voor mensen die echt van puzzelen houden. Volgens mij is dit de oudste van de kamers die beschikbaar is op deze locatie en om eruit te snappen en is vooral veel denkwerk nodig. Combinaties ontcijferen en hints ontrafelen uit de aanwezige voorwerpen zijn de voornaamste puzzels in deze kamer. Des al niet te min erg intens. Zeker de moeite waard. Indruk cabin 666 Bij deze kamer moet er ook echt gewerkt worden. Naast de broodnodige puzzels waarbij echt goed nagedacht moet worden, zullen de mensen hier ook fysiek aan de bak moeten. Het is ons niet gelukt om uit deze kamer te ontsnappen. Echt een uitdaging voor anderen dus. Conclusie: Mocht je nu een nieuwe of een doorgewinterde “escaperomer” zijn. Beide kamers zijn een bezoekje waard. Gouden tip: Vraag naar de gozer met het kaartspel. Serieus gewoon doen. Groetjes, Piet


Geweldig!

door Laura (29-07-2016)

Afgelopen dagen in Alkmaar geweest. Het weer was niet top, vandaar dat we op het idee kwamen een escaperoom te spelen. Super goed ontvangst en een leuke ochtend gehad. De dag erna regende het weer. De keuze was snel gemaakt, nog een kamer! Twee keer ontsnapt!!:)


Leuk en spannende ervaring

door Gaeonn (18-07-2016)

Als teamuitje zijn wij naar escape room Alkmaar geweest, in room "The Great Haïtini" Een erg leuke puzzel dat van begin tot eind spannend blijft. Een leuke ervaring en zeker een herhaling waard!


Fantastische sfeer: top ervaring

door Amanda (10-07-2016)

Dit is niet een kamer te noemen, omdat het meteen voelt alsof je 's nachts in het bos in the middle of nowhere een blokhutje betreedt; fantastische aankleding. De kamer was spannend en had een aantal hele leuke op te lossen mysteries. Met z'n zessen waren we net binnen de tijd klaar, met twee hints (die minuten kosten).


super leuk!

door k (06-07-2016)

Zeer vriendelijk personeel. Goede ontvangst, duidelijke uitleg. Spel is uitdagend. Omdat er kinderen bij waren hadden we de minst enge kamer, voor alleen volwassenen zou ik een engere kiezen. Het was super leuk en de kinderen vonden het geweldig! Absoluut een aanrader.


Leuk!

door Leonie (22-06-2016)

Ontzettend leuke ontvangst, goede uitleg en een vrij moeilijke kamer, echt een uitdaging! We hadden de sleutel in onze hand toen de tijd op was, Ai, Net niet! Erg genoten met elkaar. Als ik verbeterpunten zou mogen opnoemen: Het filmpje vooraf was wat zacht en saai zonder veel toegevoegde waarde. Wat ik ook mistte was wat meer spanning in de kamer zelf: Het mag wel wat enger met bijv. Rook- (zoals in intro filmpje ook werd verteld) en schrikeffecten. Maar al met al erg genoten!


Verbaasd over de samenwerking onder spanning.

door Nel (21-06-2016)

Verdeel je groep in verschillende kleine groepjes die elk aan een puzzel/vraagstuk werken. Leuk om samen te werken naar een zo goed mogelijk resultaat. Spannend....


Erg leuke ervaring

door Marleen (21-06-2016)

Jammergenoeg net niet gered. Reden temeer om nog een room te proberen.


Verassend, spannend en uitdagend!

door Annika (21-06-2016)

Ik heb de afgelopen maand twee kamers bezocht en vond het een leuke ervaring. De puzzels zijn niet te moeilijk en ook weer niet te makkelijk, dit houdt het spannend. Het is goed voor de samenwerking, dus voor teamuitjes zeker een aanrader! Tip voor de medewerkers: zorg ervoor dat alles het goed doet, bij cabin in de woods deed de "ja" het bij ons niet goed. Dat mocht de pret niet drukken voor ons, maar kan voor andere misschien een teleurstelling zijn.


gezellig spannend

door Jeroen (19-06-2016)

Leuke ervaring. Met gezin van vijf gedaan en we zijn in goede harmonie weer naar huis gegaan 😊


Leuke activiteit voor een bedrijfsuitje

door Frank (14-06-2016)

Goed bedachte puzzles, het is best lastig om in de gegeven tijd de kamer te ontsnappen.


Onwijs gaaf om dit met ons gezin te doen!!!

door Fam. Meijer (13-06-2016)

Ontvangst was zeer enthousiast op de vroege morgen. Keurige uitleg. Tijdens het spel werd je niet aan je lot overgelaten als je er niet verder kwam. Dit is als zeer positief ervaren! Echt een aanraden om heen te gaan.


Spannend

door Ohswin (09-06-2016)

Het was echt heel gaaf. Onze eerste escape room waardoor we niet wisten wat we konden verwachten maar het was gaaf. Echt een aanrader!


Leuke activiteit en goed georganiseerd.

door Richard (05-06-2016)

Goede ontvangst en uitleg. Leuke escaperoom met verrassende spelelementen.


TOP

door Alisha (03-06-2016)

Erg leuk om met een groep te doen. Wij hadden een groep gemend (jong en oud)..en de ontvangst en uitleg top! We komen zeker nog keer terug voor de andere rooms.


verslavend

door Rik (30-05-2016)

De eerste keer opgesloten in een escaperoom (8 pers.) en wist niet wat te verwachten. Op tijd uit de kamer en daarna gezellig nagepraat. Hele leuke ervaring, smaakt naar meer.


Onze eerste Escape Room en zeker niet de laatste!

door Tatjana (23-05-2016)

Supertoffe ervaring! Heel spannend en leuk om te doen.


Verslavend

door Christel (22-05-2016)

Met z'n zevenen de Great Haitini geboekt en er ook uit gekomen. Heel leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Het werkt echt verslavend, want je wilt eigenlijk meteen nog een keer. Tip: sla het filmpje van te voren over of kort het in, het werd wat langdradig. Verder was de kamer goed te doen, niet te moeilijk en ook niet te makkelijk. De gratis tips helpen wel en maakt het uiteraard makkelijker. De adrenaline tijdens het spel is erg leuk!


Wauw, best lastig maar erg gaaf

door Eric (22-05-2016)

Eerste keer in escape-room, waar begin je, hoe pak je dit aan, mooie ervaring en warm ontvangst, aanrader!!


leuk maar best lastig

door Maartje (20-05-2016)

Was de eerste keer. Ik vond t heel leuk maar behoorlijk lastig.zeker voor herhaling vatbaar


Was weer fantastisch

door Roy (19-05-2016)

Zeer vriendelijk personeel!! Leuke kamer. Helaas net niet gehaald


Erg indrukwekkend

door Joris (15-05-2016)

Jammer we hebben het niet gered, en we zijn gemotiveerd om nog een kamer uit te testen! Leuke ervaring en we voelde echt het avontuur.


Erg indrukwekkend

door Joris (15-05-2016)

Jammer we hebben het niet gered, en we zijn gemotiveerd om nog een kamer uit te testen! Leuke ervaring en we voelde echt het avontuur.


Superleuke ervaring!

door Koen (07-05-2016)

Leuke, erg uitdagende escape room, met hele ingenieuze spelletjes en puzzels. Eerste keer, maar zeker de moeite waard om terug te komen en de andere nog te proberen.


leuke uitdaging!

door Marloes (04-05-2016)

Leuk verhaal! We hebben ons best gedaan, maar het is niet gelukt te ontsnappen. De opdrachtjes waren best pittig. Het was een leuke escaperoom!


Fantastisch

door Katja (22-04-2016)

We waren er met z'n 8-en en het was voor iedereen de eerste keer bij een Escape Room. We wisten dus niet wat we moesten verwachten en daardoor wisten we ook niet hoe we het oplossen van alle puzzels moesten oppakken. Na 20 minutjes hadden we de smaak wel te pakken maar daardoor hebben we een beetje tijd verloren. We hebben alles wel opgelost en hadden de sleutel in onze handen maar toen was de tijd op en waren we 2 seconden te laat :) we komen zeker nog een keertje!


Super gave ervaring

door Tamara (28-03-2016)

Met onze vriendinnengroep lieten we ons opsluiten in 2 kamers van Room Escape Alkmaar. Wat een geweldige ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar want maar 1 van de 2 teams is op tijd ontsnapt... De andere kamer die wij als groep hebben gedaan is de nieuwe kamer. Mortuarium


geweldig genoten.

door Tom en Anja (27-03-2016)

Warme ontvangst, goede uitleg en dan begint het. Een uitdaging voor fanatieke spelletjesfreaks. Niet gelukt om te ontsnappen maar wel veel plezier gehad. Waren met 6 man en willen zeker de andere kamers ook nog proberen. Het vermaak met de goocheltrucs na afloop was een fijne afsluiting.


een ervaring rijker

door Jarig Jetje (27-03-2016)

Helaas begon het al met het niet kunnen vinden van de locatie; er stond een busje voor het reclamebord :( Op de zuil/het gebouw werd het niet aangegeven. Het spel is niet aan te raden voor mensen die bang zijn in het donker en slecht zien in donker( zoals bij ons het geval). Er is matig verlichting, hierdoor kan je de cijfers/letters van de sloten slecht zien. Wat zeer jammer was, was dat wij de eerste de beste "opdracht" al niet konden uitvoeren, omdat een onderdeel kapot was gegaan bij een vorige sessie en niet was vervangen. Dit werd pas na 15/20 minuten duidelijk bij het personeel en ons medegedeeld. Tja..... dan begin je lekker :( De papieren zijn geplastificeerd. Sommige zaten gevouwen in de te openen "dozen" en vaak gebruikt. Met als gevolg dat sommige regels niet goed te lezen zijn. Een klein minpuntje. In de info mogen ze duidelijker aangeven wat de moeilijkheidsgraad is. Als je nog nooit een escape room hebt gedaan (zoals wij), dan is het aan te raden om een andere/makelijkere te nemen. Wij hadden The Cabin in the Woods 666 gespeeld met 4 personen. In de reviews gelezen over een filmpje vooraf, die hebben wij niet gezien. Wellicht wordt die niet meer gedraaid??? Wel duidelijke uitleg vooraf. Ik weet niet of ik nog een volgende keer ga, vond het eerlijk gezegd in verhouding prijzig.


Derde kamer: Theft at the Morgue

door Jan (15-03-2016)

Deze keer de nieuwste kamer gedaan, wow ze hebben er weer iets bijzonders van gemaakt! De andere twee kamers had ik eerder al gedaan, en deze was wéér heel anders. In de kamer voel je meteen de spannende sfeer, echt gaaf. Wederom originele puzzels die goed passen in het thema. Net als vorige keer was ik zeer tevreden over de gastvrije ontvangst en het napraten na afloop. Echt een gezellig uitje die aan te bevelen is.


Het was een leuke ervaring

door wilma (14-03-2016)

een leuke activiteit om met collega's te doen.


Geweldige nieuwe room!

door Wouter (12-03-2016)

Vorige week met 4 collega's de nieuwste kamer gedaan: Theft at the morgue. Zo nieuw, dat ie hier nog niet te selecteren valt. Erg mooi verhaal en supergoed in elkaar gezet! Aan alles valt af te zien dat deze kamer met zeer veel gevoel voor detail en voor techniek ontwikkeld is. Zeer aan te raden! Prijs-kwaliteit is dik in orde, alsook de ontvangst en 'nazorg' ;-)


Leuk

door Paula (12-03-2016)

1 van de mindere kamers vond ik zelf. Genoeg uitdaging en spanning natuurlijk!!


super leuke middag gehad

door Vriesenga (21-02-2016)

Vandaag met een groep van 5 volwassenen geprobeerd om te ontsnappen. Toen we de sleutel in onze hand hadden ging de deur open, we waren dus nèt te laat. We hebben een super leuke middag gehad. Ook het personeel is heel aardig en enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar.


Theft at the morque

door Michael (21-02-2016)

Bizar mooie escaperoom 'theft at the morque'. Goede puzzels, moeilijk maar niet ondoenlijk. Mooie aankleding en precies wat je verwacht van een 'morque'. Binnenkomen zonder 'wow' zeggen lijkt me onmogelijk Aanrader als je van escaperooms houdt.


Geweldige ervaring

door Dewi (17-02-2016)

Na enkel en alleen verhalen te hebben gehoord van escaperooms, lag mijn verwachting erg hoog van deze beleving. Wij waren met een gezelschap van 13 personen en zijn als 2 groepen de uitdaging aangegaan in the Great Haitini en Cabin 666. Verwachtingen zijn met kop en schouders overtroffen! Enthousiaste eigenaren/medewerkers; zelfs nog een stukje entertainment na afloop. Ik raad het iedereen aan! Er was ook een collega die al eens een escaperoom had gedaan, maar was net zo enthousiast over de Cabin 666!


Leuke avond gehad

door Ramona (16-02-2016)

Aardig personeel, legt alles goed uit elke vraag. Ziet er mooi uit allemaal.


Een uitdagend puzzelstuk

door Rene (15-02-2016)

Eerste keer escaperoom en wat hebben we lol gehad. En nog op tijd eruit gekomen ook met nog 42 sec op de klok


Geweldige avond uit

door Astrid (07-02-2016)

Gisteren heb ik met vrienden voor het eerst uit een escaperoom (Cabin 666) PROBEREN te ontsnappen helaas lukte het ons niet binnen de tijd maar wat was het tof!!! Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en de sfeer van de kamer en dat zie je! Ook in de wachtruimte hebben wij ons geen moment hoeven te vervelen! We werden van alle gemakken voorzien. Er ligt het nodige materiaal om je goed te vermaken, daarnaast heeft de gastheer ons hersenkrakend bezig gehouden met zijn vliegensvlugge trucs. Al met al een geweldige avond!!! Wij komen zeker terug wanneer de nieuwe kamer Theft at the morgue is geopend!!


Superleuke ervaring

door Koen (24-01-2016)

Eerste ervaring met een Escape Room, Cabin 666 gedaan, onwijs gaaf om te doen! Afwisselende opdrachten, en achteraf genoeg gelegenheid om na te praten met de eigenaar. Wij komen zeker terug :-)


Was super!

door Luisa (24-01-2016)

Was super!balen dat we het niet gered hebben..:(


Echt geweldig leuk! Gaan dit zeker vaker doen

door Natasja (24-01-2016)

Super leuke ervaring.. Leuke puzzels! Jammer genoeg net niet gehaald!


Hele leuke uitdaging!

door Ingeborg (17-01-2016)

Het was een hele leuke escaperoom. De opdrachten waren erg leuk. Sommige leken erg moeilijk maar bij goed zoeken waren er genoeg hints. Beide kamers gespeeld en allebei aanraders. Leuk personeel wat je begeleid. Wel zou ik aanraden eerst the great haiti te doen en daarna Cabin 666. Wij hebben zelf andersom gedaan.


Erg leuk

door Martijn (13-01-2016)

Een erg leuke Escaperoom met leuken uitdagende doe en denk puzzels en leuke verrassingen. Ook het personeel is erg Enthousiast!


Uitdagend!

door Susan (08-01-2016)

Mijn eerste bezoek aan een escaperoom. Erg leuk! Achteraf lagen sommige antwoorden zo voor de hand maar op het moment zelf had ik geen idee! Ik neem zeker de uitdaging voor een nieuwe escaperoom aan!


Super leuk! Goed verhaal en heel goede ontvangst!

door Mandy (07-01-2016)

Echt een aanrader. De escape room zelf is leuk en het verhaal is wel spannend. De eigenaar heeft veel tijd genomen om het ons naar de zin te maken. Nadat we klaar waren heeft hij veel vragen beantwoorden en goochel trucs laten zien. Was super!


Leuke kamer

door Petra (03-01-2016)

Verrassend leuke kamer. Zeker de moeite waard.


Cabin 666 - erg goed!

door Jasper (29-12-2015)

Met 2 groepen Cabin 666 gedaan; waarvan 1 groep succesvol. We vonden de kamer allen erg goed! Divers, uitdagend, mooie techniek, en goede opbouw. Een aanrader!


Spannend uitje met verrassende wendingen

door Familie K (25-12-2015)

Leuk voor het hele gezin! Helaas zijn we niet tot de oplossing gekomen, maar dat mocht de pret niet drukken! Zeker de moeite waard!!


Volgende keer gaan we wel redden!

door Angela (14-12-2015)

Helaas zijn wij niet op tijd ontsnapt en werd de deur voor ons geopend, dat was een teleurstelling, je wordt zo fanatiek dat je het spel wilt uitspelen. We zijn slecht gestart waardoor we veel tijd hebben verloren, met een aantal aanwijzingen zijn we op het goed pad gebracht, alleen helaas niet kunnen volbrengen. We komen zeker terug voor de andere kamer(s). Het is een onzettend leuke middag geweest.


hele leuke ervaring

door Ted (03-12-2015)

Wij hebben met een groep van 7 de Haïti room gedaan. Eerste minuten waren een beetje aftasten, maar daarna -en een beetje hulp van de begeleiding- brak het enthousiasme los. Ruimtes waren wel een beetje kaal, meer sfeer aanbrengen zou aan te raden zijn


Een heel verrassend, spannend en leuk teamuitje.

door saskia (26-11-2015)

Met een groep van 23 hadden we drie keer een kamer gehuurd. Ondanks dat twee groepen niet ontsnapt waren, hadden we het allemaal erg leuk gehad. Doordat we tijd tussendoor hadden om te wachten, konden we heel gezellig in de zitjes plaatsnemen en was er genoeg afleiding met elkaar en met het materiaal dat aanwezig was. Het personeel was heel vriendelijk en dacht actief mee voor onze groep. Beide kamers zijn gedaan.Bij sommige opdrachten ben je geneigd om teveel bij een bepaald idee te blijven hangen. Laat vooral je verwachtingen los, laat je verrassen en kijk en denk verder dan je neus lang is.


Top!!!

door Nayarid (23-11-2015)

Was geweldig. De kamers waren goed ingericht en er was veel variatie in puzzels.


Beter dan de andere kamer

door Hans (20-11-2015)

Beter gelukt dan de andere kamer, met wat grappige puzzels. Nog altijd geen topniveau. Wel enthousiaste mensen.


Niet best

door Hans (20-11-2015)

In iedere escaperoom zit wel iets, maar in vergelijking met bijvoorbeeld Delft en Bunsschoten is dit niet best.


super

door Bart (18-11-2015)

Wij hebben een fantastisch personeelsuitje, naar mate we verder kwamen in het spel werd iedereen steeds fanatieker, echt een aanrader


Wouw wat een leuk uitje

door Dijanka (17-11-2015)

Het was erg gaaf om te doen, helaas niet binnen de tijd eruit gekomen, maar een fantastische ervaring om zeker nog een keer te doen. Leuke puzzels leuk afgewisseld met denken en doen.


Aanrader!

door Jolanda (05-11-2015)

De kamer gedaan met 6 mensen. Onwijs leuke kamer, goede puzzels en een leuk verhaal. Ontvangst is goed door een leuk en enthousiast team! Aanrader om een keer te doen met een groep. Je bent lekker bezig en de tijd vliegt voorbij! Owja, Wij zijn ontsnapt!


Mooie ervaring!

door Maurice (04-11-2015)

The Great Haïtini was naar mijn idee goed in elkaar gezet met doordachte puzzels. Geen makkelijke opgave om er op tijd uit te komen. Goede ontvangst door een enthousiast team.


Wat een top kamer!

door Henk en Margaret (02-11-2015)

Leuke puzzels, goede verhaallijn en vriendelijke host. Wat wil je nog meer bij een Escaperoom? Nadat we ook The Great Haïtini al eerder hadden gedaan moesten we een gaatje in onze agenda vinden voor Cabin 666. Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! We moesten even wachten omdat we te vroeg waren. De flipperkast heeft ons geholpen om deze tijd 'zinvol' te besteden . De eigenaar vertelde dat er mogelijk een derde kamer komt... keep us posted!!!!! We will be there!


Uitdagend, afwisselend, leuke ontvangst

door Josje (27-10-2015)

Uitdagende kamer, veel afwisseling, fijne ontvangst. Super genoten! Zeker een aanrader


Uitdagend en zeer geslaagd

door Wiebe (27-10-2015)

Met 6 personen erg leuke en uitdagende kamer. Zeker een aanrader voor iedereen


Eerste escaperoom ervaring was geweldig

door Mèlanie (20-10-2015)

Dankzij een groupon actie deelgenomen met 7 personen aan de Great Haïtini. Voor iedereen was het nieuw en dus ook in het begin wel lastig. Later werden we handiger, maar helaas toch te laat. Een leuke ervaring en het smaakt naar meer. Nog geen vergelijkingsmateriaal.


Echt leuke ervaring en gaaf spel(aanrader)

door Ruben (08-10-2015)

In het begin denk je misschien appeltje eitje, dit doen we even. Maar is best pittig. Zou met zoveel mogelijk mensen gaan dat kan handig zijn. Zeker leuk vooral met veel mensen. Aanrader. Gaan zeker die cabin 666 ook een keer proberen!


Echt top

door Bert (06-10-2015)

leuke en gave escaperoom echt een aanrader


super leuke ervaring!

door Iris (01-10-2015)

Leuke gastvrouw en een mooie kamer.


kicken me hart ging te keer

door Annemieke (01-10-2015)

er zijn veel verschillen in in eccape rooms maar hier werd ik heel blij van


Gastvrije ontvangst en afwisselende puzzels

door Jan (01-10-2015)

Niet te makkelijk maar ook niet onmogelijk, helemaal goed gewoon.


Waanzinnig leuke ervaring, goed uitgedacht

door Dirk (01-10-2015)

Leuk thema, goed uitgedacht. Leuke mensen, erg enthousiast. Echte aanrader!!!


Geweldig

door natasja (01-10-2015)

Helemaal te gek en zeer fasinerend


Gastvrij, gezellig en erg indrukwekkend

door Phil (01-10-2015)

Erg bijzonder en verrassend.


Enthousiaste ontvangst, super leuke kamer

door Ritchie (01-10-2015)

Enthousiaste ontvangst, super leuke kamer en goocheltrucs achteraf.


Breinbrekers en spanning alom.

door Terry (01-10-2015)

Zeer goed. Vriendelijke hosts. Goede sfeer. Leuke uitdagende puzzels.


hockeymeiden A1 Rood Wit hebben het er nu nog over

door Bas van Rossem (30-09-2015)

De dames van Rood Wit hebben zich super vermaakt, maar ook de staf werd heel geanimeerd bezig gehouden door goochelaar Jimmy de Haas. Wat een gastvrijheid en wat een leuke avond. Dank!!


Leuk gedaan!

door Claudia (29-09-2015)

De gastheer was echt enthusiastisch en we werden vriendelijk ontvangen. De puzzels waren wel leuk gedaan. Het enig wat ik miste was de echte belevenis in de kamer zelf. Maar wel leuk gedaan en zeker een aanrader!


Uitdagende teamwork!

door Regien (26-09-2015)

Onwijs leuk! Met z'n allen onder tijdsdruk de puzzel oplossen. Gezellig samenwerken, uitdagend en spannend. Op naar kamer nr. 2!


super leuk!

door Roos (22-09-2015)

ontzettend gelachen, de hersentjes gekraakt, top middag!


Geniaal grappig

door Debbie (19-09-2015)

Dit was de derde keer dat ik naar een escape game ging maar ik heb nog nooit zon service gehad! Echt super! En de goochelshow nader hand was ook een hele ervaring , voor sommige frustrerend omdat ze het niet snapte maar super interessant ! Als we in de buurt zouden wonen zouden zo weer langs komen!


Het was echt heel erg leuk.

door Marion (16-09-2015)

Leuke ontvangst gezellige gastheer en vrouw en goed om te horen dat er meer ruimte komt met nieuwe arrangementen...strak plan....


The Great Haïtini, een aanrader!

door marleen (15-09-2015)

We werden met een warm welkom ontvangen en werden een halfuur lang vermaakt met een goochelvoorstelling. Vervolgens werden we naar de kamer begeleid. De kamer was erg origineel en de puzzels waren variërend en uitdagend. De puzzels waren wel goed te doen, alleen je moet er maar net op komen (maar dat maakt het juist leuk!). Vervolgens nog even bijkomen in de ontvangstruimte en daar opnieuw een uur durende goochelshow gekregen. Kortom: een leuk uitje met een geweldig team die duidelijk erg veel plezier heeft in het verrichten van hun werkzaamheden.


Toffe kamer met mooie hersenkrakers

door Jeroen (14-09-2015)

We hebben Cabin666 gespeeld. Een aantal weken ervoor The Great Haïtini. Cabin666 is totaal anders dan The Great Haïtini en super leuk! Een mooi aangeklede kamer met leuke verrassingen. Wij hebben ons enorm vermaakt. Kijken nu al uit naar de 3e kamer die er naar alle waarschijnlijkheid komt.


Ook de 2e kamer is een uitdaging!

door Barbara (13-09-2015)

Twee weken geleden de 1e kamer gedaan en nu de 2e. Ontzettend leuk vermaak en jeetje, wat is een uur toch kort. En de entertainment na afloop is ook super. Bedankt voor de leuke avond. We zien uit naar de 3e kamer.


Te makkelijk ;-)

door Kim (09-09-2015)

Nog 5 minuten op de klok over, maar we zijn eruit gekomen! Erg leuk, volgende keer de andere kamer.


Wat een super leuke ervaring!

door Tally (08-09-2015)

Wij gingen de Cabin666 in. Had totaal geen idee wat ons te wachten stond. Was echt super leuk! Over een aantal weken gaan we de andere escape room proberen!


Super

door Ingrid (08-09-2015)

Zaterdag zijn we met een team van 6 mensen de uitdaging aangegaan. Voor de eerste keer een Escape Room. Het was een superleuke ervaring en .... we bleken ook nog eens een topteam te zijn want we hielden 17.27 over op de klok. Hilarisch, spannend en uitdagend. een nieuwe verslaving is geboren!


leuke basic kamer

door Francis (07-09-2015)

Wij hebben de haitini kamer gespeeld en we zijn ontsnapt. Wij hebben met 3 personen gespeeld en dan is het wel een klus (de top tijden zijn 7+ pers.). de ontvangst was goed, vriendelijk. Het is duidelijk de 1e kamer van dit bedrijf. Wat wij wel miste was het verband tussen het verhaal en de puzzels (waarom doe ik deze puzzel). in de introfilm zitten ook hints die helaas geen hint bleken te zijn en dat was wat verwarrend, maar zoals genoemd; het is de eerste kamer van dit bedrijf en dat merk je aan dit soort kleine dingetjes. overall een leuke middag gehad en we gaan de tweede kamer ook een keer doen.


Mooie ervaring

door Rik (24-08-2015)

Eerste keer dat we dit hebben gedaan, we wisten niet wat te verwachten. Het is niet tegengevallen! Tot ziens!!


Leuke puzzel(s)

door Sylvia (11-08-2015)

Erg leuk om te doen! Iedereen van onze groep wil graag de andere kamer proberen.


Leuk en spannend

door Mattijs (08-08-2015)

Voor mij de eerste escaperoom maar zeker niet de laatste, hadden de mistik kamer gedaan die best lastig was, heel leuk om met een groepje vrienden te doen waar we zeker ook mee terug komen voor de andere kamer cabin 666.


Fijne ontvangst en moeilijke maar leuke kamer

door Pieter-Jan (05-08-2015)

Leuke ontvangst door gepassioneerde mensen. Wij hebben the great Haitini gedaan en het was best lastig. Meer raadsels om je hersenen te kraken dan doe opdrachten. Gelukkig konden we tips tegen tijd ruilen. We gaan zeker de andere kamer nog doen!!


Uitdagend

door Anita (05-08-2015)

Uitdagende puzzels. Beide kamers gedaan en door het verschil aan puzzels is het zeker aan te raden Cabin666 te doen als je deze nog niet hebt gedaan.


Erg leuk

door Nanette (02-08-2015)

Vanmiddag op 10 seconden na net niet gehaald. We waren op de goede weg. Uitdagende puzzels, goedw begeleiding en ik ben nu al benieuwd naar cabin 666... De aankleding van de kamer kan misschien wat spectaculairder, maar hebben ons goed vermaakt!


Top avond !

door Rene (31-07-2015)

Een geweldige avond gehad! Aan het begin van de vakantie een uitje met de gehele familie. Zeer goed te doen Helaas 5 seconden te weinig tijd gehad. De gastheer en vrouw hebben er mede voor gezorgd, dat deze avond kan bijgeschreven aan de lijst van goede herinneringen.


vermakelijke avond!

door Steve (29-07-2015)

Erg leuk, veel goede puzzels met een pittig niveau. Het persoonlijke contact is hier erg goed en je wordt goed begeleid. Enige aandachtspunt wat mij betreft is de aankleding van de kamer, deze kan iets spannender worden aangekleed.


hele ervaring

door hidde (26-07-2015)

Het bezoek aan de kamer in alkmaar was erg uitdagend en leuk. We werden goed en gastvriendelijk ontvangen. De kamers zelf waren lastig maar na goed nadenken kwamen we een heel eind. De 2de kamer die binnenkort open gaat en die wij getest hebben kwam met een leuk verhaal en Was wel erg lastig maar met goed nadenken en veel samenwerken kwamen we hier wel uit 😉 leuke avond gehad, bedankt daarvoor. Het is zeker een aanrader


Weer een nieuwe verslaving erbij

door Menno (23-07-2015)

Voor het eerst met een groep vrienden een escape room gedaan en wat was dat leuk zeg. Na eerst in een mooie huiselijke ontvangstruimte te zijn ontvangen en uitleg gekregen te hebben begon voor ons het avontuur. Na het introductie filmpje gezien te hebben zaten we al helemaal in de sfeer. De puzzels zijn leuk en uitdagend en de tijd vliegt terwijl je bezig bent. We gaan zeker nog terug komen om Cabin 666 te doen.


Leuk gezinsuitje met kinderen boven de 12

door Elsemiek (22-07-2015)

Erg leuk. Goede puzzels, leuk verhaal en aankleding. Aardig ontvangen.


Super leuke ervaring!

door RGD (15-07-2015)

Wij zijn met een groep van 5 in mei naar de escape room in Alkmaar geweest. Voor de meesten was het de 2e keer. Wat een leuke ervaring was dat. We hadden iets meer dan 58 minuten nodig, maar we hebben het gered. Ook de entertainment na de escape room was erg leuk én we hebben nog even meegekeken hoe de volgende groep het deed. Dit is zeker een aanrader!


Verrassend leuke ervaring met de familie

door Evelien (05-07-2015)

Goed ontvangst, leuke introductiefilm/verhaal. Simpel ingerichte kamer met leuke raadsels. De tijd vloog om! Aanrader!


Gezellig uitje met vrienden

door Juliette Swart (30-06-2015)

We waren met een groepje van 6 personen. Het was echt heel leuk! De kamer is goed in elkaar gezet en de puzzels zijn met goed nadenken te doen. Net in de laatste minuut de deur open gekregen! Het filmpje als intro heeft ook veel meegewerkt aan de sfeer, waardoor je gelijk helemaal in het verhaal zit.


Spannend en goed nadenken

door Marit (26-06-2015)

We waren met 6 tieners en voor ons allen was dit onze eerste escape room. En die was zeker geslaagd! Lekker veel puzzelen en goed nadenken. Aardige begeleiding. Zeker een aanrader!


Erg leuk!

door Wouter (22-06-2015)

Mijn eerste escaperoom ervaring, we waren met z'n 6e opgesloten en hebben de raadsels en puzzels net op tijd weten te ontrafelen! Erg leuke kamer, niet makkelijk, maar wel goed te doen :) Even wachten op de volgende kamer op deze locatie!


met 6 tieners naar de escape room

door Charlotte (29-05-2015)

Het was echt mega nice!! we hadden wel wat hulp nodig, maar het was echt geweldig! Iedereen was leuk actief bezig en het was leuk en spannend tegelijk! Ik wil dit zeker nog een keer doen! En ik zou het ook zeker voor mensen aanraden!


Leuke puzzels en verhaal, maar kan spannender.

door Marian (26-05-2015)

De puzzels waren leuk bedacht. 1x de puzzel wel opgelost maar doordat het ons onduidelijk was hoe de gevonden cijfers een code werd helaas veel tijd verloren. De meeste puzzels waren met handig nadenken goed te doen. Leuk dat er een verhaal om de kamer heen zit, wel had dit wat mij betreft nog iets meer mogen terugkomen in de kamer zelf om het wat spannender te maken. Er was geen gevoel dat het 'erg' zou zijn als je niet uit de kamer kwam (naast dat je zelf zou balen dat je de puzzels niet hebt kunnen oplossen).


Super !

door Onno (17-05-2015)

Onze eerste escaperoom experience ! Ontzettend cool! Het duurde even voor we op gang waren maar hierna maakten we gestaag vooruitgang, met nog een minuut op de klok uit de kamer gekomen! Zeer goed op gezet en nog lekker even zitten nakletsen met de organisatie, inclusief wat verbijsterende goocheltrucs ;-)


Een gezellige avond met vrienden

door Sander (06-05-2015)

Van tevoren waren we benieuwd of de kamer ook met drie personen te spelen zou zijn. Daar bleek rekening mee gehouden te zijn en de kamer was een mooie, haalbare uitdaging. De puzzels waren leuk en uitdagend en het goochelthema past de gastheer en -vrouw uitstekend.


wij vonden het super!

door Sandra (23-04-2015)

Enthousiaste mensen, een goed verhaal en niet te makkelijke puzzels. Goed bedacht om hints te kunnen kopen voor minuten! Wanneer er een 2e kamer komt, zijn wij zeer zeker weer van de partij. Een aanrader dit!


Gaaf!!!

door Roos (17-04-2015)

De ontvangst was goed met gelijk een filmpje waardoor je gelijk in het spel zit. Dan word je opgesloten...zoek het nu maar uit! De puzzels waren tof maar ook lastig. Juist goed! Zeker een aanrader om te doen!


Nieuwe leuke ervaring!

door Samantha (31-03-2015)

Gezellige avond gehad in deze escape room! Flink zitten puzzelen. Erg leuk in elkaar gezet!


wat een toffe kamer!

door Roos (31-03-2015)

We kwamen binnen en even later.....werden we opgesloten...wat een leuke ervaring en het zat goed in elkaar! zeker een aanrader, gewoon doen:)


Een nieuwe verslaving

door Krista (28-03-2015)

Vandaag voor de eerste keer een escape room gedaan. Wat een ontzettend leuk idee! Ik kan het iedereen aanraden. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik zeker nog een keer een escape room ga doen!


super vet!

door suzanne (28-03-2015)

Hartstikke gave kamer. Mijn verslaving aan escape rooms is alleen maar groter geworden. Keurig ontvangst met intro film waardoor de nieuwsgierigheid nog meer groeit. Leuke maar ook pittige puzzels. Een super ervaring deze kamer zal ik niet snel vergeten. Absoluut een aanrader.


Eigenlijk wil je gewoon meteen nog een keer!

door Dionne (18-03-2015)

Daar gingen we dan. Met knikkende knieën ging ik naar binnen. Ik zou er wel even uit ontsnappen. Het waren geniale puzzels, waarbij we echt een uitdaging hadden. De kamer zag er goed uit en was niet zo standaard als je zou verwachten. Ik kan me nog steeds voor mijn kop slaan dat ik sommige verbanden niet heb gezien. Ookal zijn we niet ontsnapt, het was een hele leuke avond!


Zeer leuke ervaring en veel potentie!

door Pascal (17-03-2015)

Als testteam ging ons "all star team" aan puzzelaars, creatievelingen en spelliefhebbers Escape Room Alkmaar binnen. Wat volgde was een uitdagende avond met een spannende serie aan creatieve puzzels, mysterieuze aanwijzingen en de altijd tikkende klok op onze hielen. De spelvoorbereiding was uitstekend gedaan en de toon werd tijdens het intro filmpje meteen gezet. Bij binnenkomst van de Escape Room gingen wij vol moed en tactisch aan de slag, maar de sluwe Haïtini maakte het ons niet makkelijk. Uiteindelijk ging in een super spannende race tegen de klok en met de laatste aanwijzing in de hand, de overwinning toch naar de Escape Room. Eindoordeel: Goede sterke puzzels waarvoor teamwerk en creatief nadenken rijkelijk beloond worden. De sterke inleiding en algehele executie maken het een belevenis die de prijs zeker waard is. Escape Room Alkmaar heeft zeer veel potentie en als zij er in slagen om het verloop van de puzzels en de sfeer net zo sterk naar voren te brengen als de inleiding, zie ik een mooie toekomst voor de Escape Room. Om de sfeer van de inleiding meer te integreren in de kamer zelf kan de verlichting van de kamer iets donkerder of gedimd worden. Het gebruik van de kleuren uit het inleidingsfilmpje in de (sfeer)verlichting zou een mooie toevoeging zijn. Wellicht dat er nog een mysterieuze aanwijzing richting de "grote" puzzel kan worden gegeven.


Hartstikke leuke avond gehad.

door Niels (17-03-2015)

Ik mocht meedoen met een test van de kamer, de gastheer en -vrouw ken ik persoonlijk en niks dan lof over hoe we verwelkomt en voorbereid werden. Ik zat in een gezellige groep die fanatiek aan de gang ging met de uitdaging. Ik vond verschillende aspecten heel leuk uitgewerkt, er was duidelijk veel tijd besteed aan de kamer. De puzzels waren te doen, maar zeker niet simpel (behalve het kistje dat zonder sleutel ook open kon; ze vertelden dat deze vervangen gaat worden). Er is duidelijk veel aandacht en tijd besteed aan onze veiligheid en alles wat we nodig hadden was in ruime mate aanwezig. Graag zou ik nog meer leuke dingen vertellen, maar ik wil niet de aspecten van de kamer verklappen. Wat ik mistte, maar dat was bij de andere escape room die ik gedaan heb ook zo, was een soort verhaallijn in de kamer zelf: waarom liggen deze spullen zo opgesteld, waarom is het logisch om ding A en ding B te combineren? Ik krijg heel snel een soort 'overload' aan keuzes omdat er zoveel verschillende dingen zijn om mee aan de gang te gaan, uiteindelijk pak ik dan maar iets op, maar dat kan heel goed iets zijn wat pas opgelost kan worden als andere aanwijzingen gevonden zijn. Het voelt hierdoor een beetje alsof je, door de beperkte tijd die je krijgt, alleen gaat winnen als je dingen toevallig in de juiste volgorde doet.


Super gave, spannende ervaring!

door Marianne (16-03-2015)

Het was een spannende en super gave ervaring. Een spannend verhaal en een mooie kamer! Zeker een aanrader om met een groep(je) te doen!


super

door michael (16-03-2015)

Eerste keer escape room. En meteen raak. Zijn helaas niet binnen de tijd uit de kamer gekomen. Maar daar daar door is de smaak naar meer versterkt! Echt super leuk. Behalve dat ik snachts nog steeds aan het puzzelen was in mijn slaap. 😉


Top!

door Sascha (16-03-2015)

Ook mijn eerste Escape room experiance... Leuke setting, zeer gastvrij en goede verzorging. Ook wij hebben het niet binnen een uur gered uit de kamer te komen, maar zaten er niet al te ver vanaf. Goede verbanden tussen de puzzels en zeker een uitdaging die je een keer aan moet gaan... echt een aanrader !


fantastic experience.

door lee (15-03-2015)

My first escape room experience and what a start. A great story line backed up with some very clever ideas and puzzels. Don't expect an easy ride though this room will tax your brains and logic...Jimmy and Wendy the owners offer a warm welcome and make the whole experience worth every penny.


Leuke avond gehad!

door Delia (13-03-2015)

Mooie puzzels, goede uitleg. Zeker niet (te) makkelijk, het is ons niet gelukt om te ontsnappen! Vriendelijke gastheer en -vrouw.


1e test

door Rozewitha (12-03-2015)

We waren het allereerste testteam wat de kamer mocht uitproberen. We hebben het helaas niet binnen de tijd gered om de kamer uit te komen. De magie die benoemd wordt zou iets meer terug mogen komen, maar er zitten leuke puzzels in. Genoeg om iedereen bezig te houden. Leuk idee dat je tips kunt 'kopen' voor tijd. Krijg zo zin om nog een keer te gaan.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: