Real Escape Room

Real Escape Room is gelokaliseerd bij Fundustry Dordrecht. Laat je opsluiten met je vrienden of collega's in een mysterieuze kamer.
Doel: binnen één uur ontsnappen!
Door samenwerken, oplossen van raadsels en verborgen hints ontsnap je uit de kamer (misschien).

Je gaat naar beneden naar een grote kelderverdieping en je laat je opsluiten in een Escape Room!
Heb jij stalen zenuwen, ben je goed in het oplossen van raadsels, kan je samenwerken, heb je inzicht, geef je niet snel op en wil je iets beleven wat je nooit meer vergeet? Boek dan een Escape Room!
De klokt telt af. Jullie hebben maximaal een uur de tijd om eruit te komen.
Lukt het jullie om binnen een uur uit de kamer te ontsnappen?
Hebben we je bang gemaakt? Goed zo! Maar geen zorgen natuurlijk is het maar een spel... of toch niet ;-)
Een ervaring die je nooit meer vergeet!

Bij Real Escape Room ga je voor de volledige beleving en ervaring, de escape rooms zijn volledig uitgerust met hoogstaande techniek, licht en geluid.

Contactgegevens

Vest 108
3311 TX Dordrecht
+31-085-8888581
klantenservice@fundustry.nl
http://www.realescaperoom.nl/nl/


Openingstijden

maandag t/m woensdag geopend van 12:30 uur tot 21:30 uur
donderdag van 12:30 uur tot 23:00 uur
vrijdag van 12:30 uur tot 00:30 uur
zaterdag van 11:00 tot 00:30
zondag GESLOTENWanna PlayRoom

Kelly speelt graag in de kelder. Ze verveelt zich en daarom speelt ze graag spelletjes met jullie. Zodra je haar kelder betreedt gaat de deur op slot en zit je opgesloten net als zij. Je hebt 60 m...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 120,00 euro
The Bath Room

Wees niet bang, het is maar een foto, of ben je bang van clowns? In de kelderverdieping bevind zich een grote oude badkamer. Vrij normaal hoor ik je denken... tot dat je de afdruk van bloederige hand...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 120,00 euro
The News Room

We gaan terug naar het jaar 1962 en je komt terecht in een nieuws kamer. Haal de deadline! Binnen 60 minuten moet je het krantenartikel aanleveren. Lukt het jullie door samen te werken? Deze kame...
Meer info en reviews


2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 120,00 euro
The Class Room

het klaslokaal van juffrouw Hazel volg je haar lessen zoals rekenen, aardrijkskunde en Engels. Let goed op tijdens haar lessen, want juffrouw Hazel heeft geen geduld voor leerlingen die niet oplett...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 120,00 euro
The Precious Room

My Precious Room is special because you can play it once or twice. In this room you will not get any hints, clues or tools. You just have to work together and play by the rules. I only speak English j...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 120,00 euro


Reviews

Review toevoegen

Geweldige avond: een aanrader!

door Lida (16-06-2018)

Gisteravond op bezoek geweest in The Bathroom van Mr. Clown, in The Wanna Play room van Kelly en The Classroom van Mrs. Hazel. Na ruim 30 escaperooms gespeeld te hebben, werden we zeker niet teleurgesteld. Ontzettend leuke, gezellige ontvangst: de sfeer zat er al meteen goed in: super gastheren! De kamers waren een echte belevenis: je gaat zo op in het spel (met de vele schrikmomenten) dat het adrenaline-level al snel omhoog gaat. :) Goede afwisseling van puzzels, originele ideeën en grappige twists. Kortom: we hebben een superavond gehad en gaan zeker nog een keer terug om Roxy’s Precious Room te spelen! Bedankt voor een topavond!


Niet de moeite waard

door Maartje (23-11-2017)

Er zijn echt betere escape rooms dan dit. Duidelijk mensen die het doen voor het geld en niet vanuit passie. Jammer.


Heel gaaf!

door Joost (24-02-2017)

De kamer was spannend ingericht en we zijn ontsnapt met nog 38 sec over. Wat een adrenaline in de laatste paar minuten. Leuke puzzels en het is mij een raadsel waarom deze kamer slechter beoordeeld is dan de Wanna Play room, want deze kamer was naar onze mening veel leuker! Zeker het bezoeken waard!


juffrouw hazel is niet zo'n vriendelijke juf

door Willemien (08-12-2016)

dit was mijn tweede kamer bij de realescaperoom (hiervoor de bathroom gedaan) en wederom een absolute aanrader! Het is wel een moeilijke kamer, maar het is ons nipt gelukt! Aankleding ziet er mooi, de puzzels kloppen en er wordt heel veel gebruik gemaakt van techniek!


Een Geweldige ervaring

door Willemien (08-12-2016)

Dit was gewoon 1 groot succes. De kamer klopt, hij is eng en precies genoeg puzzels om, als je goed door puzzelt het in een uur te redden. Dit was mijn 5de escaperoom maar is zeker mijn favoriet!


niet wat ik ervan had verwacht

door aleid (02-09-2016)

te weinig en te makkelijke puzzels die ook weinig tot niet te maken hebben met het thema. er kunnen hooguit twee mensen bezig zijn met een puzzel. omdat de puzzels altijd na elkaar gedaan moeten worden, staan steeds verschillende mensen uit hun neus te eten. ik zou deze kamer niet aanraden aan anderen.


Unieke ervaring, onwijs leuke activiteit te doen

door Lex (24-04-2016)

Door logisch denkend en zoekend naar aanwijzingen probeer je door een aantal kamers, waaronder het klaslokaal te ontsnappen aan een boze juffrouw, deze kamer is het nieuwst en het lastigst (ong 50% ontsnapt) en hij is zeker de moeite waard


Je doet dingen die je niet verwacht :)

door Laura Vellekoop (18-04-2016)

Ik heb er nu 4 gedaan door heel nederland en deze was echt de beste. De interactie begint vanaf minuut 1 je zit er gelijk in. Het is heel spannend en zit goed in elkaar. Zeker niet te simpel maar ook niet te moeilijk of te eng. Wij gaan zeker nog een andere kamer proberen.


Onwijs slecht

door San (11-03-2016)

Het is dat het verplicht is dat je een ster moet geven, maar dit is de slechtste escape room die wij ooit hebben bezocht. Het begon met onvriendelijk personeel. Toen de kamer in. De puzzels waren heel simpel en voor de hand liggend. Er werf geen gebruik gemaakt van special effects of iets bijzonder. Je kon zien dat de kamer zo in elkaar geflatst en het mocht geen geld kosten. Met uiteindelijk 17 minuten over, waren we eruit. Niemand die vroeg hoe het was. Ze zei alleen tegen haar collega...Zijn ze eruit? Kortom....verspilling van het geld.


Super!!

door Ervarenescaper (04-01-2016)

Origineel en een erg leuke beleving!!


Kelly is naar!

door Romy (06-10-2015)

http://escapingroom.tumblr.com/post/127087222586/de-meisjeskamer-escape-room-bunschoten 10 minuten van het station afgelegen, vonden we de RealEscapeRoom. De sfeer van The Wanna Play Room werd meteen goed neergezet door onze gastvrouw. Ze vertelde ons het verhaal over de 5-jarige Kelly die opgesloten zat in de kelder. Naast haar lievelings pop had ze helemaal niemand. Daarom was ze blij dat wij op bezoek kwamen, want nu kon ze haar favoriete spelletjes met ons spelen. We kregen echter de waarschuwing dat we lief voor Kelly moesten zijn, want het zou nog wel eens slecht kunnen uitpakken als we dat niet deden. Na een korte discussie over wie als eerste de trap af zou gaan, kwamen we in een kleine, donkere ruimte terecht. Het meubilair was verouderd, het behang vergeeld. Aan de andere kant van de ruimte was een tweede deur. Het enige licht in de kamer was afkomstig van de televisie aan de muur. Hierop waren gruwelijke beelden te zien van Kelly. Ik hield mijn ogen op de tweede deur gefocust, omdat ik het gevoel had dat daar iets of iemand (OF KELLY?!) ons de stuipen op het lijf zou jagen. Toen de televisie uitviel, zag ik inderdaad een schaduw achter het glas van de deur onze kant op lopen. Ik wilde de rest nog waarschuwen, maar het was te laat. Met een klap gooide onze gastvrouw de deur open. Iedereen schreeuwde. Zelfs ik! Ik kan me niet heugen dat ik ooit zo geschrokken ben. Dezelfde deur leidde ons naar de slaapkamer van Kelly, met daarin een bed, tafel, bureau, speelgoed en kasten. De puzzels, raadsels, cijfersloten etc. waren gebaseerd op de gedachten en vaardigheden van een 5-jarige, waardoor ze soms wat simpel waren, maar niet minder leuk. Het unieke aan deze kamer was, dat onze gastvrouw constant met ons meekeek via camera’s, waardoor ze via Kelly kon reageren op onze uitgesproken gedachten en mogelijke oplossing. Zodra we warm zaten, riep Kelly enthousiast “yes! yes!”. Zodra we koud zaten viel plotseling het licht uit en was het boze geschreeuw van Kelly te horen. Een aantal keer waren we ons het lazerus geschrokken, haha. Toen we met nog een kwartier op de klok wisten te ontsnappen, waren we teleurgesteld dat het voorbij was. We hadden nog zoveel langer met Kelly willen spelen…


Een echte belevenis!

door Claudia (29-09-2015)

Ik ben met vrienden naar een aantal escape rooms nu geweest en dit was zeker de beste tot nu toe. Zodra ze je ontvangen begint het al. De personeel spelen leuk mee en gelijk wanneer je de kamer instapt, heb je echt het gevoel dat je in het verhaal zit. De puzzels zijn niet heel moeilijk, maar omdat alles zo spannend is, wordt nadenken al gelijk moeilijker. Zeker een aanrader! Echt leuk gedaan!


Spannend!

door Marjolein (17-09-2015)

Het accent ligt vooral op het verhaal! Wat was het spannend! Vooral door de muziek en lichteffecten. Te weinig puzzels, met alle personen op 1 puzzel staren, niet mijn manier van escapen...


Mooie locatie, maar weinig uitdaging

door Anoeshka (16-09-2015)

Super mooie locatie, fantastische aankleding. Voor een groep met 5 personen eigenlijk te weinig puzzels om op te lossen, niet iedereen had wat te doen. Wat verbeterpunten aan het aantal puzzels.


Verrassende ruimte, weinig verhaal

door Sander Fase (30-05-2015)

Als uitje met het gezin zijn we naar deze room gegaan. De ruimte is verrassend en gaat in fasen, clowns zijn voor veel mensen eng en zeker als er af en toe onverwachte geluiden worden afgespeeld. Echter, dit maakt het op zich wel spannend maar van een echt logisch verhaal is geen sprake. Mijn broer, zus, moeder en aanhang hebben nog niet eerder escape rooms gedaan en zij vonden het heel leuk, uitdagend en spannend. Voor een meer ervaren speler zijn de puzzels wat eenvoudiger. Of te ver gezocht. Dan zijn ze ook lastig... Geen noodzaak tot samenwerken. Dit zou het wat uitdagender maken.


Mjah...

door Tjitte (01-05-2015)

Beetje een slap aftreksel van de betere escape rooms. Niet slecht, maar ook niet echt goed. Qua concept zie je veel terug van wat anderen (beter) hebben gedaan, maar qua inhoud merk je dat het verhaal leeg is en de puzzels slecht uitgewerkt.


Awesome!!!!

door Rhiannon (02-03-2015)

Dit was mijn eerste keer in een escape room maar zeker weten voor herhaling vatbaar. De team was zeer vriendelijk en voordat we de kamer ingingen hielden ze het spannend met wat we konden verwachten het is zeker een aanrader!!


Echt super leuk!!

door Willem (25-02-2015)

Geweldige dag, super ervaring! Het team was erg vriendelijk en gastvrij. Kan niet wachten op de volgende kamer. Wij komen zeker terug!


Super leuke ervaring!!

door Kim (25-02-2015)

Ik vond het een super geweldige ervaring om mee te maken. De kamer is donker en eng ingericht, wat mij wel bang maakten! Goed gedaan! Het was zeker de moeite waard om gedaan te hebben! Ik zou het zo nog een keer over doen!!! Ook super leuk personeel, erg vriendelijk!


Geweldig!

door Leontine (25-02-2015)

Wat een onwijs gave ervaring!! Helemaal te gek! Het is een hele beleving, aan alles is gedacht. Niet zomaar een kamer, maar goed voor spanning, sensatie en opdrachten waar je echt goed over na moet denken. Net niet gelukt te ontsnappen dus we komen terug voor de andere kamers!!


Hersenkraken, fun en scary as hell!

door Marjanne (24-02-2015)

Mijn 1ste Escape Room, lekker puzzelen, goed voor een paar hartverzakkingen en een nachtmerrie van de kleine bewoonster. Maar wat een coole beleving!! Ik kan niet wachten op The Bath room!


Tegek!

door Jeanette (17-02-2015)

Erg gaaf, zeker ook goed uitgewerkt met licht en geluid dat maakt de kamer echt. Jullie doen het erg goed. Maak The Bath Room net zo gaaf!


Leuke Room!

door Thomas (05-02-2015)

Van de week de kamer gedaan en gehaald ook! Het thema is niet erg orgineel maar de kamer zelf zit goed in elkaar. De puzzels waren goed te doen en wanneer we er niet uitkwamen kregen we hulp. Het zou leuk zijn als de ontvangstruimte ook wat meer in het thema zou zijn zodat je alvast in de sfeer komt.


Groupon

door Lotte (05-02-2015)

Met een groupon bon zijn we afgelopen week in de wanna play room geweest. We hebben de kamer binnen de tijd gehaald. Eén opdracht was een beetje onduidelijk, verder een leuke kamer.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: