Clocked-Up

Mei 2015 opende Escape Room "Clocked-up" haar deuren in het bruisende Modekwartier van Arnhem (Gelderland). De verscholen locatie biedt voldoende uitdaging voor avonturiers die zich graag laten opsluiten met als doel: ontsnappen! Gasten worden in stijl ontvangen en voorbereidt op de bijzondere kamer(s) vol verassingen, uitdagingen en spelelementen. Een unieke beleving voor iedereen (jong en oud) die nieuwsgierig is naar DE nieuwste trend anno 2015.

Contactgegevens

Hommelseweg 27
6821 LA Arnhem
info@clocked-up.nl
http://www.clocked-up.nl


Openingstijden

Dagelijks van 10.00 tot 20.00 uurClocked-Up

De eerste kamer: ‘Doing Time’ van Clocked-Up biedt spelers een mysterieus decor waarbij beleving centraal staat. Naast een fraaie afwerking is tevens veel zorg besteed aan de ontwikkeling aan de spelelementen, techniek en verhaallijn.
Deze kamer is geschikt voor 2 tot en met 6 spelers vanaf 14 jaar.Minimale leeftijd: 14

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

15,00 tot 35,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)afhankelijk van dag en groepsgrootte
Reviews

Review toevoegen

Degelijk, maar te kort/makkelijk

door Yuhin (30-05-2017)

We spelen rooms met een groep van 6 door het hele land. We hebben er nu 8 gedaan. Dit was wel 1 van de, zo niet de makkelijkste rooms. Wel leuke setting en verhaal, maar niet meer dan degelijk omdat de room vrij klein was en er niet heel veel puzzels/raadsels waren.


Gaaf verhaal, wel vrij veel cijfers

door Amy (20-06-2015)

Hartelijk ontvangst door enthousiaste spelleider. Onderwerp was leuk en goed doorgevoerd in de spelelementen. Nog niet lang open, waardoor hier en daar extra hints gewenst zijn om tot de oplossing te komen. Tip: luister goed naar het verhaal bij binnenkomst en laat je niet afleiden door alle cijfers. Want: 4 alpha's in een bèta-kamer bleek wat lastig...


Clocked-up in Arnhem: Super leuke escape room

door Mariëlle (28-04-2015)

Wij waren met een vriendinnengroep van 6 personen. Bij Clocked-up in Arnhem werden we vriendelijk ontvangen met koffie/thee. Daarna kregen we een duidelijke en niet te lange briefing over het spel. Toen we de kamer binnen kwamen begon direct het spel. Het was natuurlijk spannend of je de tijd zou halen en een interactieve middag. Echt een aanrader!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: