Original Tours Amsterdam

NIEUW! De Red Light District Escape Room Amsterdam! Een uitdagende ervaring vol met spanning, teamwork en de benodigde adrenaline. Is uw gezelschap scherp genoeg om uit onze Red Light District Escape Room te ontsnappen? Trotseer alle obstakels, boobytraps, geheimzinnigheden en verrassingen! Ontdek de vernieuwde Red Light District Escape Room nu bij Original Tours & Events Amsterdam! Gelegen op slechts twee minuten vanaf centraal station in hartje Amsterdam.





Contactgegevens

Oudezijds Armsteeg 24
1012 GP Amsterdam
+31207895046
info@originaltours.nl
http://escaperoom-amsterdam.nl


De Peeskamer

Red Light District Escape Room Amsterdam, een uitje vol adrenaline waarbij de tijd onvermijdelijk doortikt! Er is plaats voor groepen van 15 personen die worden opgesloten in een ruimte. De Red Lig...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

1 tot 15 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

120,00 tot 217,50 euro totaal per game




De Fotostudio

Een fotostudio op de rand van de Wallen. Wat voor foto’s worden hier gemaakt? Nadat de deur in het slot valt heb je het idee dat je aanwezigheid in de fotostudio niet op prijs wordt gesteld. Dat hier ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

1 tot 10 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

120,00 tot 217,50 euro totaal per game






Reviews

Review toevoegen

Zeer teleurgesteld

door Bjorn (27-07-2016)

T.o.v. eerdere escaperooms in bijv. Eindhoven en Bunschoten was deze ervaring zeer belabberd. Weinig tot geen verrassing en/of creativiteit. Locatie is wel oke en we werden gastvrij ontvangen.


Fotostudio was top!!!

door Vivienne (21-04-2016)

Zoals ook bij het bezoek al aangeven vonden we het briljant! We love it! Origineel en goed doordacht


Waanzinnig leuk!

door Jannes bliefden (21-04-2016)

Met het bedrijf de perskamer gedaan een aantal van ons hadden al eerder een escape room gedaan en zelf zei waren enthousiast! Echt super


Minder dan verwacht

door Manja (21-09-2015)

De tekst online en de 'locatie' doen je vermoeden dat het iets heel leuks word. We hebben meerdere kamers gedaan dus misschien dat dit daardoor wat tegenviel. Kleine kamer en erg benauwd. Puzzels waren redelijk makkelijk al hebben we toch over een heen gekeken. Het idee fotostudio (als fotograaf) leek me geweldig maar dit had veel beter uitgedacht kunnen worden. Zeker voor de prijs niet de moeite waard en betere gezien, helaas! De vrouw die ons hielp was daarentegen zeer vriendelijk en enthousiast (:


Moeilijk en leuk

door Johan (25-08-2015)

De fotostudio gedaan en we waren aangenaam verrast. De puzzels hadden een diepere lasg, vaak moesten we twee keer kijken. Wil niet spoilen.


SUPER VET!

door Danielle Grandeur (25-08-2015)

We hebben afgelopen zaterdag de Peeskamer gedaan en ze hebben de Peeskamer gepimpt zeggen ze en het was echt super vet. Volgende week de Fotostudio! We hebben al veel escape rooms gedaan met onze vaste groep van 4 waaronder in bunschoten en 2 andere in Amsterdam maar dit is By FAR de leukste in Amsterdam!


Matig

door Sander (11-08-2015)

Het was vermakelijk, maar er zijn betere escaperooms te vinden in Nederland. Niet echt goed doordacht en redelijk duur. Geen originele puzzel en veel valse clues en attributen.


Flinke tegenvaller!

door Willem (02-08-2015)

Eerder deze week in Escape Room (Rosita's peeskamer) geweest en dit viel flink tegen. Bovendien gaf de aanwezige dame ons het gevoel dat wij al de zoveelste waren en het dus een routine klusje was voor haar. Het is helaas het geld niet waard, wij komen hier zeker niet meer terug.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: