Escape Room

Zoek jij met je vrienden/collega's naar iets nieuws, spannends en uitdagends?​

Laat je opsluiten in De Laboratoriumkamer van de Escape Room!
De klokt tikt. Jullie hebben een uur de tijd!

Houden jij en je team het hoofd koel en lukt het jullie binnen de tijd te ontsnappen? Of raken jullie bedwelmd door de duistere en geheimzinnige kamer?



2015





Contactgegevens

Nijverheidsweg 5b
3751 LP Bunschoten
+31619939458
info@escaperoom.nl
http://escaperoom.nl


Openingstijden

Van 10 tot 23.00



De Laboratoriumkamer

Laat je opsluiten in De Laboratoriumkamer van de Escape Room! De klokt tikt. Jullie hebben een uur de tijd! Houden jij en je team het hoofd koel en lukt het jullie binnen de tijd te ontsnappen? ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

89,00 tot 99,00 euro totaal per game




De Meisjeskamer

Lang geleden was er een prachtig jong weesmeisje. Ze droomde van een eigen kamer. Haar droom werd werkelijkheid, want op een dag nam een ogenschijnlijk vriendelijke man haar onder zijn hoede. Ze kreeg...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 18

4 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

20 euro duurder dan de Laboratoriumkamer

89,00 tot 99,00 euro totaal per game






Reviews

Review toevoegen

Moeilijke maar zeer gave room!

door Yuhin (30-05-2017)

We hebben nu met een vaste groep van 6 personen 8 rooms gespeeld en dit was de moeilijkste room van ons en tevens 1 van de 2 rooms die we niet gehaald hebben. Het was daardoor echter zeker niet minder leuk en sterker nog: 1 van de, zo niet beste room. Spannende thema en leuke effecten. Lobby kamer ook top voor versnaperingen en spelletjes. Vriendelijk personeel en leuk om de videobeelden terug te kijken, veel gelachen met zn allen! Zeker een aanrader!


Door deze room verslaafd geraakt aan escapen!

door Yuhin (30-05-2017)

Dit was onze 1e escape ervaring en we vonden het geweldig! Sindsdien trekken we het land door voor verschillende rooms. Deze blijft wel 1 van de beste! Ook een spannende thema en in de lobby kamer kan je ook genieten van wat versnaperingen en spelletjes. Vriendelijk personeel en het is ook erg leuk om je groep terug te kijken (beelden worden opgenomen namelijk).


Waanzinnig

door Mark (10-03-2017)

Gisteravond hebben we met een groep collega's de meisjeskamer gespeeld. Allemaal hadden we wel eens eerder een kamer gespeeld, de een wat meer dan de ander. Voor mij was dit de 27e kamer die ik ooit gespeeld heb. Dit zeg ik er specifiek bij omdat ik graag kwijt wil dat ik nooit eerder de behoefte gehad heb om een review achter te laten. Maar ik kan het niet maken om zo veel plezier gehad te hebben zonder dat ik anderen aan ga moedigen dit ook te gaan beleven. Al vanaf de aankomst op locatie merk je wat een goed verzorgde locatie dit is. Van de binnenkomst, naar de wachtruimte die enkel omschreven kan worden als een van de grootste man-caves die ik ooit gezien heb tot de kamer zelf. Inhoudelijk ga ik uiteraard niet te veel prijs geven, maar alle elementen zijn op de hoogst mogelijke manier aanwezig. Super mooi aangekleed, het zit technisch ongelofelijk mooi in elkaar ( geen haperende apparatuur ) met logisch denken kom je een heel eind qua puzzels ( we kregen als instructie mee dat als je langer dan 5 minuten met een puzzel bezig bent je te moeilijk aan het denken bent, en kunnen zeggen dat deze stelling ook echt klopt) maar het hoogtepunt was wel de afschuwelijk spannende sfeer die er in de kamer hangt. Door wat gekluns, gebibber en onwennigheid aan de samenstelling waar we in speelden met nog maar 2,5 minuten op de timer te weten ontsnappen. En dan denk je alles gehad te hebben... maar niets is minder waar... als afsluiter wordt je uitgenodigd de dol-dwaze avonturen nog een keer uitgebreid terug te kijken. Hoogte (of dieptepunten) worden nog een keertje teruggespoeld en er wordt echt de tijd voor je genomen. Ik wil bij deze de host enorm bedanken voor de prachtige locatie en de onvergetelijke ervaring. De plannen om nog een keer terug te komen voor de andere kamer worden al met elkaar besproken


Geweldig

door Katja (05-03-2017)

Een supertoffe escaperoom met toffe spelelementen en goede schrikmomenten! Speciaal leuk als je iemand mee hebt die bang is voor alles 😂


Een echte aanrader; de laboratoriumkamer

door Daniëlla (02-02-2017)

Gisteren de laboratoriumkamer in Bunschoten gedaan met 4 andere collega's. En we waren er allemaal sprakeloos van! De binnenkomst was al heel gaaf en je raakt gelijk in de sfeer van de escape rooms. De selfservice bar is erg handig en om de (eventuele) tijd te doden, was er een erg leuke 'speelhal'. Voor mij mijn 2e escape room en voor de rest de 1e. Met nog 2:30 op de klok gelukkig ontsnapt en vol adrenaline kwamen we de kamer uit en gingen we op de foto. De escape room heeft zeer gave (en enge) effecten en de puzzels zijn op zich redelijk goed te doen. Ook fijn dat er af en toe hints kwamen, anders hadden we het denk ik niet gered. Om een lang verhaal kort te maken: de laboratoriumkamer is een echte aanrader!


Mooi in elkaar gezet

door Marianne (09-01-2017)

Gisteren hebben we de meisjeskamer geprobeerd met een groep van 6 personen. Omdat we van iedereen hoorden dat hij eng was gingen we er met zweethandjes naar binnen. Wij hebben 70% van de kamer voltooid en vonden het "horror-percentage" reuze meevallen. Helaas is het ons hier niet gelukt om te ontsnappen. Maar: heel goed in elkaar gezet, alles kan een hint zijn en sommige dingen zijn heel logisch, andere juist echte hersenkrakers. Mijn tip: begin gelijk met het spel als je binnenkomt want de tijd is daar je grootste vijand.


Matig

door B (18-12-2016)

Afgaand op de positieve reacties hieronder de kamer geboekt. Met ervaren spelers en goede moed die kant op gereden. Omdat we niet ver zijn gekomen is het een grote teleurstelling. Spanning en sensatie? Niks van gemerkt.. Laboratoriumkamer was veel leuker!! En dan nog warm gemaakt worden om hem nog een keer te boeken en weer €129 euro neer te leggen...


Combinatie van puzzelen, schrik en klauteren!

door Raoul Hagenbeek (14-11-2016)

Het verhaal achter de meisjeskamer is al even gruwelijk als de ervaring zelf. Als de deuren sluiten dan begint het pas echt. Kunnen jullie er met je team achter komen wat het arme weesmeisje is overkomen? De puzzels zijn uitdagend. Alles, maar dan ook ALLES kan een hint zijn om het volgende slot te openen of de volgende sleutel te vinden. En dan weer verder zoeken naar de uitgang. Maar terwijl de seconden aftikken, vraag je je af, komt die uitgang nog in zicht? Met voldoende schrikeffecten om zelfs de meest koelbloedige kikkers af en toe uit hun vel te doen springen. (Of anders zorgen de gilletjes van je teamgenoten daar wel voor). Teamwork is ook heel belangrijk in deze kamers, "divide and conquer" is een strategie die nodig is om het tot een succesvol einde te brengen. De escaperoom is wel zodanig opgebouwd dat je een beetje goed ter been moet zijn, anders mis je een groot deel van de ervaring. Maar voor de mensen die deze ervaring ondergaan, is het er een die je nog wel even bij blijft. De ontvangsthal is ook een van de leukste die ik heb gezien, pooltafels, tafeltennis en air-hockey staan klaar om je te vermaken tot je aan de beurt bent. En na afloop kun je de hoogtepunten terugkijken en nog even nagenieten. Kortom zeker een aanrader en een ervaring.


BESTE VAN NEDERLAND

door Kaan (27-10-2016)

Beste escape van Nederland, Speelhal, relaxt, leuk, spannend EN je kunt je beelden terug kijken. Nog nooit zo een sensatie meegemaakt. Beter vind je niet!


Angstaanjagend leuk!

door Mindert (24-08-2016)

Wij hebben de kamer al een paar maanden geleden gedaan, maar ik wilde wat meer escaperooms proberen voor ik reviews ging schrijven. Deze kamer is zonder twijfel de leukste kamer die ik gedaan heb, een perfecte combinatie met het horror film-genre (je moet er maar van houden). De puzzels zelf zijn al goed genoeg, maar het angst-element is de kers op de slagroom.


Ongelovelijk goed

door Bjorn (27-07-2016)

Dit is by far de beste escaperoom die ik tot nu toe heb gezien, in alle opzichten. De ontvangst, de details en creativiteit, de spanning en verrassing. Echt TOP.


Het was vet ziek!!!

door Jesse (15-07-2016)

Dit was onze elfde room als semi-professioneel escapeteam: hij spant de kroon! Zeer te spreken over de ontvangst. Deze kamer mag je niet overslaan!


spannend, uitdagend, verrassend en moeilijk

door Yvonne (18-02-2016)

De escaperoom is behoorlijk pittig, het was de eerste (van 5 anderen ) waaruit wij niet op tijd konden ontsnappen binnen de tijd. Best frustrerend! We zijn op sommige punten echt veel te lang blijven hangen, echt stom. We willen hem zeker nog eens doen. Verder wil ik nog vette pluim geven aan: de ontvangst ruimte ( heel gezellig) en het personeel (heel attent en hulpvaardig) ze hebben zelfs mijn sjaal die ik daar had laten liggen naar me teruggestuurd!!!!! Super lief!


Geweldig!

door Linda (29-12-2015)

Het was echt super! We waren met 2 groepen ( 10 personen) en allebei de groepen hebben de meisjes kamer gedaan. Je moet dan wel 1 uur wachten maar dat is geen enkel probleem! Er is zo veel te doen! Er staan allerlei spellen die je kunt doen! Echt super! Ook kan je zelf je drinken of chippies pakken! Even noteren wat je pakt en aan het eind afrekenen! Ik vond het echt super gaaf om te doen! En we hebben het gehaald met nog 1sec op de klok! Ga zo door en ben benieuwd naar jullie andere kamer!


Beste escaperoom die ik ooit heb gespeeld

door Stefan (28-12-2015)

Ik heb al aardig wat escaperooms in de pocket, maar deze stond nog op het lijstje. Eenmaal in Bunschoten aangekomen was er een fantastische wachtruimte met tafeltennis, darts, pool, airhockey etc. Dan wordt je begeleid naar de kamer, maar niet voordat je met een professioneel gemaakte video in de juiste sfeer wordt gebracht. Deze kamer was simpelweg geweldig. Veel verrassingen, de puzzels zijn echt heel goed en als je denkt dat je klaar bent begin je pas net.. Als er 1 escape room is die je in 2016 gaat doen, zorg dan dat het deze is! Extra bonus is dat je escaperoom ervaring opgenomen is door alle camera's en dat je deze kunt kijken met je team - Dit zorgt voor hilarische momenten. 5 verdiende sterren!


Onvergetelijk

door Tom (04-11-2015)

Wat een werelds anderhalf uur is dit. Een uur lang speel je in een ontsnappingsfilm vol spanning en onverwachte momenten. We raakten niet uitgepraat achteraf!


Super leuk en spannend!

door Sabina (15-10-2015)

Ben bij alle 2 de rooms in spakenburg geweest en na de eerste dacht ik hoe veel beter kan de 2de zijn, want de 1e was al super leuk. de 2e was echt meer dan gehoopt. echte aanrader!!!


Geweldige ervaring!

door Floris (14-10-2015)

Het verhaal rondom de meisjeskamer is erg goed in elkaar gezet, een uitdaging. Zeer verassende elementen maken het verhaal compleet. Een aanrader!!


Geweldige avond met het gezin.

door Niels (14-10-2015)

wij vonden escape room een leuke ervaring en hebben het dankzij samenwerking gehaald.


Waanzinnig!!!

door Ellen (14-10-2015)

Krijgt 5 STERREN. ..maar pakt maar 4 sterren. Heel goed bedacht...en er zit veel meer in...dan je denkt.. Zeker als je erbij bent.....Blijft van t begin tot t einde boeiend! !!


Geweldig!!

door Paul (08-10-2015)

Doen doen doen!!!


Extreem verslavend

door Ali (08-10-2015)

Na de Laboratoriumkamer nu eindelijk de meisjeskamer gedaan. En wat ik dacht dat onmogelijk was is ze toch gelukt. De meisjeskamer is helemaal te gek en vind ik zelf nog beter dan de laboratoriumkamer. Mega enthousiast en benieuwd naar de 3e kamer van deze makers. Kan niet wachten.


Helemaal tha shit!!

door Jesper (08-10-2015)

Deze kamer is GRUWELIJK vet!! Doen!!


Episch, fenomenaal, geniaal gemaakt!

door Merko Kalren (08-10-2015)

Na exact een jaar terug de Labkamer te hebben gedaan waren we hooked. Inmiddels al een x aantal kamers bezocht. Met goede en minder goede ervaringen. Gisteren was het dan eindelijk zover en hebben we ons laten opsluiten in de Meisjeskamer. WOW en OMG!!! Met nog 9 seconden op de klok (!) net gehaald!! Wat was het spannend, wat was het ongelooflijk vet!!!!!! Deze steekt er met kop en schouder boven uit. Zo veel details, humor en geniale vondsten...Ik baal er van dat ik hem nu gedaan heb. De Meisjeskamer is de absolute top van Escape Rooms. Kan niet wachten op een 3e kamer! En je kunt hier ook als enige in nederland beelden terugkijken van momenten van het spel. Heb in jaren niet meer zo hard gelachen!! Ga dit doen! Absolute aanrader!


Geweldig

door Robin (07-10-2015)

Ervaring om nooit te vergeten!!!


Kei ruig!!

door Yvonne bouten (07-10-2015)

Was super tof, de spanning dat het wilt halen. De geluiden enz.


Angstaanjagend goed!

door Marijke (07-10-2015)

Erg spannend. Puzzels waren niet erg moeilijk.


Adrenaline ten top!

door Cindy (07-10-2015)

Alsof je in een horrorfilm (the Shining) bent beland. Afwisselend, origineel, goede puzzels, verrassend en spannend!


GEWELDIG

door Angelique (07-10-2015)

In een woord GEWELDIG!


Het was en fantastische ervaring

door Chantal (07-10-2015)

Geweldig en keer mee te maken


fantastisch gruwelijk uitdagend eng!

door danielle (06-10-2015)

Echt geweldig, super gemaakt, zit goed in elkaar, top ervaring!


Nice

door Herremijn (06-10-2015)

..


Wat een sensatie!

door Lian (06-10-2015)

Leuke locatie, vriendelijke en erg enthousiaste mannen, top escape-room!


Kippenvel all over!!

door José (06-10-2015)

Erg gaaf met leuke nieuwe momenten die je niet verwacht! Ultiem genot en uitdagingen ten over!


Freaky maar oh zo vet!!

door Britt (06-10-2015)

Savonds nog met kippenvel in je bed liggen. Echt top!!


Zooooooo mindblowing exciting!

door Leo (06-10-2015)

Best ever!


Thrilling!!!

door Samanta (06-10-2015)

Geweldige ervaring: puzzelwerk in alle maten, verrassingselementen van het hoogste niveau, in een sfeer die je doet sidderen.


Vol met suspence en perfecte moeilijkheidsgraad.

door Nanneke (06-10-2015)

Top. Leuk team ook!


Ontzettend Leuke ervaring gehad met het team.

door Rodney (06-10-2015)

Ontzettend leuke ervaring gehad met het team.


Supergave vernieuwende verassing

door Tanja (06-10-2015)

Helemaal geweldig. Top ervaring


Je stapt in een zinderend, freaky verhaal!

door Helene (06-10-2015)

Alle details kloppen! Het is zoooo gaaf. De Spanning, het spel, de entourage. Het is verrassend! Ik ben fan!


Goed veel adrenaline!

door Tim (06-10-2015)

Heel goed verzorgt, strak ontworpen en goed eng!


Het bleef je verassen.

door Pam (06-10-2015)

Super!! De verrassing dat je iedere keer *spoiler*. En natuurlijk super personeel!


GEWELDIG!

door Lysanne (06-10-2015)

Wat een ontzettend gave kamer! Vol onverwachte dingen! Een echte aanrader!!


facinerend

door jaap (06-10-2015)

samenwerking is eerste vereiste


Dood eng, super goed concept.

door Jenny (06-10-2015)

Super leuke en enge ervaring. Geweldige kamer en goede opdrachten en raadsels!


freeking spannend

door Ine (06-10-2015)

super goeie begeleiding, hele spannende middag!


Heel spannend ook wel eng en een top avond uit.

door Rianne (06-10-2015)

fantastisch dat het spel ZO goed in elkaar zit.


de beste kamer die er bestaat

door Steven (06-10-2015)

Praat niet te lang, Er is geen betere kamer dan deze. (Tot nu toe).


Een must om deze kamer te doen!

door Eny Tammer (06-10-2015)

1 woord fantastisch


Briljant!!

door Renske (06-10-2015)

Doodeng! Je bent de hoofdpersoon in een horrorfilm!


Inbeschrijfelijk!

door Wouterus Huijgen (06-10-2015)

Kamer is ziek spannend! Personeel super! De beste kamer te wereld!


Hele gave ervaring, aanrader!

door Wouter (06-10-2015)

Hele gave ervaring, aanrader!


Geweldige ervaring

door Anita (06-10-2015)

Een compleet andere wereld, spannend


Shocking

door Anne (06-10-2015)

Wauw! Wat een druk, wat eng en wat gaaf! Top in elkaar gezet!


Helemaal geweldig!

door Laura (06-10-2015)

Super goed opgezette escaperoom


Ge-wel-dige Ervaring!

door Eline (06-10-2015)

Een aanrader voor iedereen!!


Super

door Patrick (06-10-2015)

Super


Waanzinnig

door Adinda (06-10-2015)

Fantastische sfeer en je vergeet compleet dat er een wereld buiten de kamer is!


Intens

door Melanie (06-10-2015)

Super gaaf!


Uitdagend maar super spannend en leuk!!!

door Hidde (06-10-2015)

Geweldig!


Super

door Jannie (06-10-2015)

Duper


Geweldige ervaring !!

door Robert (06-10-2015)

We waren al voorbereid doordat we de eerste kamer al eerst hadden gedaan. De lat lag hoog! Maar met de meisjeskamer hebben ze de verwachting ruimschoots waargemaakt! Geweldige ervaring . . .


Alle factoren van een avondje uit

door Petra (06-10-2015)

Top, alle factore voor een avondje uit zijn aanwezig.


Een echte 2.0 kamer!

door Machiel (06-10-2015)

Beste kamer tot nu toe (10 gedaan).


TOP

door Anouk (06-10-2015)

Geweldige kamer


Wat een ervaring

door Danielle (06-10-2015)

Heel gaaf


Spannend vernieuwend verbindend

door Margreet (06-10-2015)

superleuk!


Niet te overtreffen!

door Romy (06-10-2015)

http://escapingroom.tumblr.com/post/127087222586/de-meisjeskamer-escape-room-bunschoten We hadden op deze avond gebruik gemaakt van de “Full Experience Deal”, waardoor we naast De Laboratoriumkamer voor € 199 twee kamers konden ervaren. Na onze overwinning in de eerste kamer moesten we even bijkomen. Opnieuw maakten we gebruik van de selfservice bar en namen we plaats op de banken. De gastheer had ons verteld dat wij De Laboratoriumkamer heel goed hadden gespeeld en dat wij met deze ervaring en onze capaciteiten wel klaar waren voor De Meisjeskamer. Zelfverzekerd volgden we hem naar het donkere gangetje, waar opnieuw een eng filmpje te zien was: “Er was eens een beeldschoon, jong meisje dat in een weeshuis woonde. Het kleine meisje droomde altijd van een eigen kamer. Op een dag kwam haar droom uit. Het weesmeisje werd onder haar hoede genomen door een aardige heer. Dan zou ze een echte meisjeskamer krijgen, helemaal voor haar alleen. De kamer overtrof haar stoutste verwachtingen. Met een echte toilettafel, een warm en zacht bed en een poppenhuis met alle poppen die ze zich kon wensen. Het meisje voelde zich het gelukkigste en meest bevoorrechte weeskind van de hele wereld! Zij wist echter niet dat dingen vaak heel anders zijn dan ze lijken en dat de vriendelijke heer uiteindelijk helemaal niet zo aardig was als ze had gedacht…” Het vrolijke schouwspel veranderde uiteindelijk in pure horror en het weesmeisje werd door een slachter meegenomen naar een andere ruimte. Het geschreeuw echode nog na in onze oren. Toen de deur zich opende waren we even sprakeloos, maar al gauw renden we de roze aangeklede meisjeskamer binnen. Door de slechte verlichting moesten we in het begin veel op tast doen en schrokken we ons dood door onze eigen schaduwen en attributen die midden in de kamer stonden. Naarmate het spel vorderde, werd het gelukkig lichter in de kamer. Al gauw werd duidelijk dat deze kamer veel moeilijker was dan De Laboratoriumkamer. We hadden serieus lopen kloten, op z’n Hollands gezegd, haha. Gelukkig kwamen op hetzelfde scherm als waar de minuten zich langzaam aftelden hints te voorschijn en konden we door. De special effects deden ons opnieuw in elkaars armen vliegen. Alleen al het enge stemmetje van een klein meisje deed ons opspringen. Op dit moment besefte ik me dat ik deze live experience veel leuker, cooler en enger vond dan Walibi Fright Nights (dat zegt veel!) en ik kon me niet voorstellen dat er andere escape rooms bestonden die deze konden overtreffen. De aanmoedigende woorden van de gastheer bleven in mijn hoofd spoken en ik voelde een bepaalde druk om de kamer te halen. Waar we in de eerste kamer de eindstreep hadden bereikt, lukten dit ons in de tweede kamer helaas niet. We waren erg teleurgesteld, maar wel heel erg enthousiast over de bouw van de kamer. Omdat we zo benieuwd waren naar het vervolg van de kamer, liet de gastheer deze ons zien. We sloegen ons grinnikend voor ons hoofd en beseften al gauw dat we het nooit gered hadden, door de vertragingen die we hadden opgelopen. Als de kers op de taart konden we ons avontuur terug bekijken op de camerabeelden, waar we ontzettend om moesten lachen. Het is heel fascinerend om te zien hoe men handelt in stresssituaties en wie welke rol aannam tijdens het proces. Ik kan niet wachten totdat Escape Room Bunschoten een nieuwe kamer opent. Na deze kamer heb ik hele hoge verwachtingen!


betere ga je niet vinden. helemaal top

door robert (06-10-2015)

Super verzorgt tot in de puntjes.


Spannend en uitdagend

door Sharon (06-10-2015)

Het spel is heel goed opgezet. Professioneel werk. Veel afwisseling qua opdrachten, wat je aan het denken zet. Echte teamwork is nodig om hier uit te komen. Het zijn ook de kleine details die zorgen voor de spanning en het gevoel dat je 'echt in het verhaal zit'. Ik kan niet wachten op de volgende kamer!


Een uur zou langer moeten duren

door danielle (06-10-2015)

Was even aftasten maar balen dat t uur zo snel voorbij is


De ultieme adrenaline rush!

door Michelle (06-10-2015)

Na het ontsnappen uit de laboratorium kamer hoorde wij dat de makers bezig waren met kamer nummer 2, de meisjeskamer. Toen hij af was wisten we niet hoe snel we moesten gaan! En hij overtrof al onze verwachtingen! Jammer dat je hem maar 1 keer kunt spelen maar ik raad het iedereen aan, ga die kamer doen!!! You won't regret it ;)


Extreem veel gelachen van angst

door Felicia (06-10-2015)

Was echt geweldig, vier mannen en twee vrouwen in de meisjeskamer waar alles al opvallend is. Maar iedereen is zich rot geschrokken en toen we de film daarna keken, kwamen we niet meer bij van het lachen.


Fantastische,spannend

door Peggy (06-10-2015)

Nog nooit zo iets meegemaakt het was super spannend en heel gaaf


spanning

door martine (06-10-2015)

Ontzettend spannende kamer vol verassingen en angstige momenten. Puzzels waren goed in elkaar gezet en vraagt een goede samenwerking met je team. Vol adrenaline de kamer uit gegaan


spannend en onwijs slim gemaakt

door simone (06-10-2015)

Super leuke ervaring, spannend, geeft enorm veel energie en plezier. Bouw maar snel nog zo'n super kamer! Aanrader voor iedereen!!


Een grote adrenaline rush, geweldig!

door Odette (06-10-2015)

geweldige ervaring geweest.


Verrassend en angstaanjagend goed!

door Martine (06-10-2015)

Allereerste keer een escaperoom... En dan beginnen in deze kamer, hij is zo complex maar ook zo goed gemaakt, je vergeet even helemaal de werkelijkheid!


Spannend tot t eind

door Alien (06-10-2015)

Super! Helemaal geweldig


Doodeng maar gaaf!

door Kim (06-10-2015)

Helemaal te gek!!


Top

door Sharon (06-10-2015)

Super ervaring


levenservaring

door lisette (06-10-2015)

Super fantastisch


Hele vette ervaring

door Casper (06-10-2015)

Elke keer wordt je weer verrast. Een unieke ervaring!


GE-WEL-DIG!

door Mirte (06-10-2015)

Super leuke kamer, erg eng maar met een goed verhaal. Ook de wacht ruimte is super gezellig en leuk!


Spannend, creatief en ontzettend uitdagend.

door Roel Oostrom (06-10-2015)

De meisjes kamer is absoluut de beste kamer van Nederland. Zo bizar goed opgezet. Respect voor de makers.


De meisjeskamer MOET je ervaren hebben!!

door Ed (06-10-2015)

De meisjeskamer is een ervaring om nooit te vergeten suspense, teamwork, oplosbaar vermogen , alles zit hierin!!


Wat een geweldige angstaanjagende ervaring.

door Karin (06-10-2015)

Echt een geweldige escape room.


Fantastisch!!!!!!

door Desiree (06-10-2015)

Ontzettend mooi opgezette kamer! Spannend, leuk, en veel verrassende elementen!


Spanning en sensatie!!!

door Daniëlle (06-10-2015)

GEWELDIG!!!


Nagel bijtend spannend en geweldig in elkaar gezet

door Lilian Matton (06-10-2015)

SUPER gedaan!


Do iT again

door Johan (06-10-2015)

Zeer tof


FANTASTISCHE ERVARING!!!

door Nikki (06-10-2015)

Dood en dood eng! Maar zo goed! Echt super!


TE GEK

door Nicoline (06-10-2015)

Ik vond het echt ontzettend leuk om te doen


Waanzinnig

door kirsten (06-10-2015)

prachtige kamer, je vergeet tijd en realiteit.


Super spannend en onverwacht!

door Maaike (06-10-2015)

Het was een super ervaring zo vet alsof je in een spannende film zit! Ik wil nog een keer!


meesterlijk

door jaap (06-10-2015)

Ervaring 2.0 heb een paar kamers gedaan. Dit is de kamer met de meeste indruk op mij.


Het was een escape om nooit te vergeten.

door Myrthe (06-10-2015)

Het was een super ervaring. We zijn er met het team uitgekomen! Hoorden dat het slagingspercentage niet heel hoog lag dus waren erg tevreden toen wij uit de kamer kwamen! Zeker een aanrader om het te proberen :)


Verrassend!

door Geer (06-10-2015)

spannend, verrassend en onvergetelijk!!


De allerbeste van heel Europa

door Kevin (06-10-2015)

Top!


Huiveringwekkend spannend, en fantastisch.

door Suzanne (06-10-2015)

Ontzettend enge kamer, geweldige ervaring.


Top

door Hannah Golterman (06-10-2015)

1e escaperoom, erg leuk!


Super leuke zoektocht naar de uitgang met puzzels!

door Martijn (06-10-2015)

Ontspannen ontvangst, mooi thema, leuke schrik effecten, goed bedachte puzzels en het terug kijken van je beleving is super!


Geweldig

door jeremy (06-10-2015)

Geweldig


Geweldig

door Daan (06-10-2015)

Geweldig


Super kamer

door Nies (06-10-2015)

Gezellig ontvangst en leuk om je aktes terug te kijken. Geeft net iets meer


Broekpoepend, moeilijk, mooi en perfecte service

door Jordi (06-10-2015)

De Meisjeskamer is de tweede Escape Room van deze vestiging. We hadden de eerste net met 10 seconden op de klok gehaald, en ook de meisjeskamer met bloed, zweet, tranen en plas in onze broek net over de valreep in de wacht gesleept. Je wordt ten eerste op de meest hartelijke en relaxte manier ontvangen als mogelijk. De lobby staat vol met toffe dingen om tijd mee te killen, en het stel dat de boel rund doet het op een super persoonlijke manier. De meisjeskamer zelf was dood eng met een groot aantal aan kamers, het was moeilijk maar als je het haalt zo ongeveer de grootste adrenaline boost die ik ooit heb meegemaakt. Na afloop keken we samen met de twee eigenaars onze experience terug op een gigantische tv. We waren de laatste groep en hebben dus nog een uur of anderhalf met ze gezeten.


Super Fantastische Escape Room

door Allert (06-10-2015)

2e Escaperoom die ik heb gedaan (na de Laboratorium kamer in Bunschoten (welke overigens ook een aanrader is!!) en hij is echt geweldig. Hierna heb ik nog een aantal andere escaperooms gedaan waarvan er geen enkele zo leuk was als deze! De combinatie van (semi) complexe opdrachten en de fantastische sfeer maakt het echt toch een unieke Escaperoom en zeker dé Escaperoom van 2015! Ik kijk zeer uit naar de volgende (nieuwe) kamer in Bunschoten!!


ik vond dit echt te gek!

door Natalie (06-10-2015)

Heel erg leuk en spannend! Ontzettend goed in elkaar gezet. Er is een leuke ruimte waar je spelletjes kunt doen en wat kunt drinken en snacken als je nog even moet wachten of als je nadien nog wilt blijven hangen. Een aanrader.


Moet er nog heen maar super veel zin in!!!!

door Niels blanken (06-10-2015)

Kan niet wachten!!!!


Spannende escape room, alles klopt hier!

door Margo (06-10-2015)

Top!


Geweldige kamer !

door Jeroen (06-10-2015)

Super ! Echt een goed opgezette puzzel met de nodige verassingen !


Fantastisch!

door John (06-10-2015)

Wij hebben helaas het niet tot het einde gehaald. Maar de kamer was geweldig!


Geweldig

door Ben (06-10-2015)

Heel goed


Het voelt alsof je in een film staat

door Simone (06-10-2015)

Echt super spannend en heel leuk om te doen!


Wat een geweldige ervaring

door samantha (06-10-2015)

Geweldig in elkaar gezet. Complimenten!!


Super!

door Lennie (05-10-2015)

Allemaal goed geregeld, spel zit heel knap in elkaar. Een echte aanrader,


Een leuke en uitdagende ontsnapping

door Henk (05-10-2015)

Top locatie!


Onwijs vette ervaring.

door Dennis van Niel (05-10-2015)

.


GEWELDIG SPANNEND!!

door Linda (05-10-2015)

Uitdagend


De top belevenis van het jaar!

door Jaap (05-10-2015)

Top ontvangst, gezellige mensen, fantastische kamer!


Wat een topervaring, vol onverwachte spelelementen

door Corry (04-10-2015)

geweldig spannend, origineel en leuk voor teambuilding. Deze meisjeskamer is echt THE next nevel!


Een waanzinnige ervaring van begin tot eind

door Stefan (03-10-2015)

De lat voor Escape Rooms is zó hoog gelegd door deze kamer. Nergens zo'n filmische ervaring gehad als bij de Meisjeskamer. De trailer laat eigen precies zien wat je kan verwachten; een hollywood-waardig avontuur dat je moet beleven. De puzzels zijn erg tof, de aankleding is bizar goed en de effecten doen daar een schepje bovenop. Het personeel is ook bijzonder vriendelijk. Met 12 seconden over op de klok was de euforie groot, als je dan wordt verwelkomd door een goedlachse dame die haast zo enthousiast is dat gewoon tof. Uitgebreid na kunnen praten in de gezellige wachtruimte. Kortom; van begin tot eind een waanzinnige ervaring.


Een beleving om nooit te vergeten!

door Jankees van den Berg (03-10-2015)

Zeer gastvrij, professioneel, erg mooi uitgewerkt, spannend en Orgineel


Fantastisch!

door Louise (03-10-2015)

Echt een waanzinnige ervaring. Super eng en erg uitdagend!


Fantastisch

door Zarah (03-10-2015)

Echt vet


zit super goed in elkaar!

door Fleur (01-10-2015)

Onwijs goed opgebouwde kamer, leuke afwisseling qua opdrachten, voldoende uitdaging en entourage en aankleding verzorgd tot in de puntjes!!! Meerdere kamers gedaan maar deze overtrof toch wel...met vlag en wimpel!


Waanzinnig spannend en heel leerzaam

door Mirjam (01-10-2015)

Fijne locatie, hele mooie spannende kamer. Geweldige ervaring met leuke collega's. Gauw terug voor de labaratoriumkamer


Spannend en effecten

door Pascal (01-10-2015)

Super goed


Onheilspellend spannend!

door Louise (01-10-2015)

Met 5 vrienden deze kamer bezocht. Telkens weer op het berkeerde been gezet: als we dachten dat we er bijna waren kwam er weer een nieuwe case om op te lossen. Erg goed in elkaar gezet en ook ècht heel spannend! Voor mij de absolute topper!


Wat een ervaring!

door Japio (01-10-2015)

Helemaal goed. Spanning, mooie puzzels en doorgangen!


Super

door Tim (21-09-2015)

Gewoon goed, deze kamer. Niet over zeuren, Bunschoten hoort bij de top 5 in Nederland! Klaar!


Spannend!

door Wessel (20-09-2015)

Mooi gemaakte en spannende kamer. Hoort bij de betere waar ik tot nu toe ben geweest.


Supertoffe beleving!

door Lieke (13-09-2015)

Een escape room boven een Welkoop op een industrieterrein... Vrij fantasieloze context zou je denken. Maar eenmaal binnen ben je dat zo vergeten. Toffe ontvangstruimte waar je los kunt gaan met airhockey of Mario Kart. Maar de kamer zelf is duidelijk het hoogtepunt. Originele spellen, op details gelet, veel verrassende spelwendingen, spanning... Kleine puntjes: spellijn zou meer zijpaden mogen hebben zodat iedereen bezig kan blijven wanneer je met wat meer mensen speelt. En het terug kijken van je eigen spel mag best wat langer (levert immers hilarische momenten op). Maar echt een must do, deze kamer :D


Leuke kamer!

door Lieke (13-09-2015)

Het pand is niet zo bijzonder, maar binnen hebben ze een leuke ontvangstruimte waar je spelletjes kunt spelen en wat kunt drinken terwijl je wacht. De kamer zelf heeft leuke puzzels. Nadien mogelijkheid om jezelf op camera terug te zien: hilarisch!


WOW!!!

door Ingrid (11-05-2015)

De Meisjeskamer is de allervetste kamer die ik ooit heb gespeeld. Ik heb al ong. 10 kamers gedaan maar deze is echt de beste tot nu toe... De ontvangst was heel goed, de host was super aardig. In de wachtruimte kan je helemaal losgaan met allerlei spelletjes... De puzzels zijn zo origineel (niet te vergelijken met andere escape rooms). De sfeer is zo goed, niet normaal spannend... Ik moet nog steeds bijkomen....fantastisch!!!


Escaperoom V2.0!!!!! Een aanrader!

door Jimmy (06-05-2015)

Escapen V2.0! Deze kamer is erg goed, haalt het gemiddelde onze review dan ook sterk om hoog. Hele hele hele gave aankleding, top bouwwerk. Mijn excuses nogmaals dat er iets ''gesloopt'' is! De meisjeskamer zullen we ook zeker aan onze klanten aanbevelen! Qua hosting is er veel te verbeteren! De ontvangstruimte is absoluut goed te noemen, echter 2x te laat begonnen. Voor video 30 minuten moeten wachten. Niet heel collegiaal naar mede escaperoom-houders. Desondanks door de moddervette kamer toch goed voor 4 sterren!


Redelijke kamer, niet zo goed als Meisjeskamer

door Jimmy (06-05-2015)

We hebben als eerst de meisjeskamer gedaan, zie daarover meer in de andere review. Ook hier geldt dat de hosting echt veel beter kan. Er wordt nauwelijks naar je omgekeken. Als je als collega iets vraagt, is men niet bereid om antwoord te geven. De kamer op zich hangt in mijn beleving heel erg op een puzzel. Aankleding is ruim in orde! Wel mooie dingen gezien, maar haalt het gewoon niet bij andere escaperooms.


Absolute topper

door Gj (15-03-2015)

Scoort overal een 10 op. Ontvangst prima. Wachtruimte super chill. Sfeer grandioos. Puzzels origineel. Voor mij 1 van de beste escaperooms die ik gedaan heb (nu 7 gedaan)


Beste Escape Room van Europa!

door Merko (13-02-2015)

Na mijn bezoek aan deze kamer was ik in 1 klap verslaafd!! In een weekendje Boedapest (de Escape Room hoofdstad van Europa) heb ik 6 hoog aangeschreven kamers gedaan. Geen kamer kwam in de buurt van de Escape Room in Bunschoten... zeer teleurstellend!! In Nederland inmiddels ook verscheidene kamers aangedaan. Maar Bunschoten blijft mijn nummer 1!


OMG

door Gerard (05-02-2015)

Moet je ervaren hebben!


Escape room

door Laurens (05-02-2015)

Superleuk en uitdagend!


Top!

door Daphne (05-02-2015)

Op een verlaten industrie terrein ligt deze Escape room. De eigenaar was erg aardig en de kamer was ook erg leuk. Spannende sfeer en leuke puzzels. Zeker een aanrader voor een leuk avondje uit!


Eerste escape room

door Susan (05-02-2015)

Bunschoten was de allereerste Escape room die ik ooit gedaan heb. Spannende kamer met leuke puzzels. Door Bunschoten ben ik erg enthousiast geworden en ben ik meer Escape Rooms gaan doen. Locatie van Bunschoten is iets minder.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: