ESC RooM

Escape RooM Utrecht, Lage Vuursche. Ontsnap jij op tijd?

Een wijnkelder, Een tijdsklok, Een missie.. Kun jij de spanning aan?
Het populair, levende ontsnappingsspel is nu ook beschikbaar in een van de kelders van Lage Vuursche, provincie Utrecht.

Het concept is simpel. Zodra je de Escape Room binnen stapt, zullen de deuren achter je sluiten en begint de countdown klok van 60 minuten te lopen. Aan de hand van raadsels, puzzels en hints kan jij met jouw team het mysterie oplossen. Je kunt pas de deuren openen en ontsnappen als jouw groep de eindcode gevonden heeft!

Contactgegevens

Koudelaan 25
3723 ME Lage Vuursche
+31612345678
info@esc-room.com
http://esc-room.com


Openingstijden

6 dagen per week 10:00 – 21:00
(donderdag gesloten)Winescape

LAGE VUURSCHE – Sins 1807 is Drakensteyn (gebouwd in de 14e eeuw) eigendom van de burgemeester van Utrecht. De burgemeester heeft sinds deze tijd een waardevolle wijnkelder gebouwd, welke hij liet bewaken door de zoon van zijn trouwe butler, Gregorius vd H. tot BeIchlingen. Op 7 december 1910 is de zoon voor het laatst gezien bij de ingang van de wijnkelder. Zijn lichaam is nooit gevonden door de politie.

Escape Room Game WineDe mysterieuze situatie werd te veel voor de familie en hebben kasteel Drakensteyn na 150 jaar eigendom verkocht aan prinses Beatrix. In 1959 liet zij het kasteel restaureren. Restauratie werken tonen aan dat er leven is in de wijnkelder, maar dit is nooit bewezen. Een van de restauteurs beweert zelfs een schim te hebben gezien..


“Ik weet het zeker.. In de wijnkelder is leven! Tijdens mijn werkzaamheden kreeg ik een onbehaaglijk gevoel en vanuit mijn ooghoeken zag ik een schaduw verdwijnen..”

maar na roepen en zoeken is nooit iets gevonden. Onverklaarbare sabotage en bovenstaand bericht was er geen arbeider die nog naar beneden ging en zijn de restauraties gestopt.

Lossen jullie het mysterie voor Prinses Beatrix op en verdrijven jullie Gregorius uit haar wijnkelders? Become a detective in this real live room game!Minimale leeftijd: 16

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

19,00 tot 30,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)

Reviews

Review toevoegen


Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: