EscapeRoom KVL

In een oud fabriekspand in Oisterwijk bestaat sinds kort de mogelijkheid om samen met je vrienden, familie of bedrijf dé sensatie van dit moment te beleven: een EscapeRoom!

Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dienen groepen van 3 tot 8 personen binnen 45 minuten zien te ontsnappen uit de mysterieuze ruimte. Het team dient, naast een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan om de code binnen de tijd te kraken..

EscapeRoom Oisterwijk is volledig gethematiseerd op haar karakteristieke locatie met een rijke historie en uitstraling: de oude Lederfabriek KVL. De schitterend ruime kamer en het uitdagende spel nemen deelnemers terug naar de jaren zeventig, toen de Leerfabriek haar hoogtijjaren kende en er zelfs meer dan duizend mensen werkzaam waren. Door in de huid te kruipen van die oud-werknemers komen jullie per ongeluk terecht in de kamer van de raadselachtige directeur en is het uiteraard zaak om jullie zo snel mogelijk uit de voeten te maken voordat hij terugkeert!

Contactgegevens

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
+31615838558
info@escaperoomkvl.nl
http://escaperoomkvl.nl


Openingstijden

Maandag : 13:00 - 22:00
Di t\m zo : 10:00 - 22:00Lederfabriek

EscapeRoom Oisterwijk KVL is gelokaliseerd op de eerste verdieping in het U-gebouw, te midden gelegen op het terrein van de KVL. De verdieping en de schitterend grote kamer is volledig ingericht om deelnemers terug in de tijd te nemen naar de jaren zeventig, toen de Leerfabriek KVL haar hoogtijjaren kende. Door in de huid te kruipen van de oud-werknemers komen jullie per ongeluk terecht in de kamer van de raadselachtige directeur en is het uiteraard zaak om jullie zo snel mogelijk uit de voeten te maken voordat hij terugkeert!Minimale leeftijd: 16

3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 45 minuten om de kamer uit te komen.

15,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)

Reviews

Review toevoegen

locatie en sfeer zijn fanatstisch

door Manuela (20-12-2015)

Onze eerste escape room. Wat gaaf! Locatie is bijzonder, de sfeer van de kamer ook. Eerst weet je niet waar te beginnen maar door van alles te proberen kom je steeds nieuwe dingen tegen. Het leuke is dat je elkaar aanvult wat betreft het ontcijferen van de codes ed. Als we even niet verder konden kregen we aanwijzingen. Helaas hadden we nog 10 seconden nodig gehad om de code in te voeren. Dus deze hebben we net niet gehaald. Zeker een keer doen!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: