Escapepark Veluwe

Escape Park Veluwe is de meest actieve Escape Room van Nederland. Een Escape Room waarbij je door middel van teamwork, speurwerk, communicatie en fysieke activiteit het mysterie van het lab moet oplossen en binnen 60 minuten uit het park moet ontsnappen. De Escape Room is speelbaar voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Hebben jij en je vrienden, familie en collega’s de muscles en de brains om te ontsnappen?

Komt u met een grote groep dan 8 personen. Dan bieden wij diverse activiteiten aan voor de niet spelers. Hiervoor is geen meerprijs.

Contactgegevens

Asselsestraat 397
7312 TS Apeldoorn
+31885546636
info@escapepark.nl
http://escapepark.nl


Openingstijden

Maandag tot en met zondag van 09.00 tot 21.30 uur. Alleen op verzoek.Het Simiae Instituut

In de uitgestrekte bossen ligt, verscholen tussen het bladerdek en dichte begroeiing, een klein en verlaten gebouw. Het is vervallen en overgenomen door de natuur, omarmd door klimplanten in een zacht...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 14

4 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

22,50 euro per persoonPrijs is per persoon. Inclusief koffie/thee en eventueel extra activiteit met meer dan 8 personen.De Werkplaats

Bent u al eerder in een Escaperoom geweest, dan is deze Escaperoom voor u. Vindt de oplossingen op een geheel vernieuwde wijze! Kan u deze kamer aan?
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 14

4 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

22,50 euro per persoonPrijs is per persoon. Inclusief koffie/thee en eventueel extra activiteit met meer dan 8 personen.

Reviews

Review toevoegen

Fantastisch

door Susan (12-10-2016)

Ik kom nog een keertje terug🤓


Leuke actieve kamer!

door Mindert (24-08-2016)

Deze kamer brengt met zijn thema en opzet een iets actievere kamer dan zijn tegen hangers. Het personeel was vriendelijk en dacht goed mee met de fysieke beperkingen van een persoon van onze groep.


Puzzelwerk op niveau en een fysieke uitdaging!

door Lidwien Hoogeveen (27-05-2015)

Een hele gave ervaring. De locatie is super, midden in de natuur. De room van binnen overtrof onze verwachtingen en het was een zenuwslopend uurtje! Het personeel was enthousiast en hielp goed! Strakke organisatie en het leuke van deze room is dat het naast het hersenwerk ook enkele fysieke uitdagingen heeft!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: