Escape Room

Escape Room Ravenstein telt twee kamers. Een ingericht als wijnkelder en een ingericht als boerenstal. Beide escape rooms hebben heel andere spellen en puzzels en je zult in beide kamers een compleet andere beleving ervaren.

De escape rooms van Ravenstein zijn uniek ten opzichte van andere escape rooms in Nederland. Ze hebben een gemoedelijke sfeer. Spannend zijn de kamers wel maar eng niet. Je komt hier geen horrorverhalen tegen. Noem het de familie escape rooms. Beide kamers zijn dan ook prima geschikt voor een familiefeest, personeelsuitje of vriendengroep.

Ben je claustrofobisch? Dan is de wijnkelder de kamer die we adviseren. De deur blijft hier namelijk open en de ruimte is enorm groot en sfeervol.

Maak je avontuur compleet en speel beide kamers.





Contactgegevens

Langestraat 14
5371 KD Ravenstein
0486 436561
info@inallestraten.nl
http://www.escaperoomravenstein.nl


Openingstijden

Escape Room Ravenstein is 7 dagen per week geopend op reservering.
Van 10.00 tot 23.00 uur



De Wijnkelder

In deze escape room is het doel niet de sleutel van de uitgang te vinden maar je krijgt een andere opdracht. De deuren blijven dus open maar de spanning zal er niet minder om zijn. De tijd tikt door.....
Meer info en reviews


2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.




De boerenstal

Als je de kamer binnen stapt waan je jezelf in een boerenstal uit omstreeks 1800. Er woonde vroeger een boer die een wel heel gekke ziekte had. Hij bleef maar lachen. De boer is inmiddels overleden...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.






Reviews

Review toevoegen

Gastvrijheid en gedrevenheid

door Leonie (23-04-2016)

We kregen een gastvrij en gezellig ontvangst. De escape was leuk en verrassend. Voor een aantal de eerste escape maar we kregen met wat gevraagde aanwijzingen het voor elkaar!


Kamer en ontsnapping net niet

door Sylvia (22-03-2016)

Boerenstal geheel in stijl ingerichte kamer met leuke technische snufjes en diverse puzzels. Wel wat slordigheden waardoor sommige puzzels niet helemaal klopten. Enthousiaste medewerkster bij binnenkomst, minder gastvriendelijke medewerker na afloop.


Zeer mooi gemaakt en spannend

door Bas (29-02-2016)

Met het gezin geprobeerd, helaas. Maar zelfs dan genoten. Gastvrijheid was dik in orde. Aanrader!


Spannend en creatief

door Bas (29-02-2016)

Met gezin, net gehaald. Zeer mooi ingericht, leuk thema. We hebben genoten.


Topavond !

door Bram (09-11-2015)

Escaperoom zit prima in elkaar, leuke opdrachten en vraagstellingen. Goed over nagedacht en uitgewerkt. Rest van het weekend was tevens tot in de puntjes verzorgd, accommodatie van hoog niveau, aanrader !


give me more

door eddy (09-11-2015)

Heel leuk en weer een nieuwe verslaving erbij ! Nu aftellen tot de opening van de nieuwe kamer


Super leuk!

door Ellen (16-10-2015)

Hele leuke ervaring. Wij zijn als bedrijfsuitje geweest en iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad! Leuke locatie en het spel is ook erg goed opgezet! Zeker een aanrader


Erg leuk gedaan

door Tijmen (05-10-2015)

Leuk om een keer gedaan te hebben


Aanrader!

door Loes (29-09-2015)

Een uur onze hersens laten kraken, ontzettend gelachen en daarnaast prima verzorgd door gastheer - en vrouw.


Super kamer!!!

door Sharon (28-09-2015)

Met collega's deze kamer gespeeld en het was geweldig. Iedereen was zo fanatiek en de leuke escapes die in het spel zaten waren goed doordacht en maakte het nogal spannend voor ons


Erg leuk

door Marthe (25-09-2015)

Erg leuke middag gehad.


Fantastisch!

door Corine (24-09-2015)

We hebben een ontzettend leuke middag en avond gehad. Naast de spannende escape rooms zijn ook de andere aktiviteiten erg leuk en heerlijk gegeten. Ook de service is super!!


Een uitdagende ruimte met geweldige opdrachten!

door marielle (24-09-2015)

Het was een top ervaring! Vooral de creatieve, verrassende opdrachten en het verhaal er rondom heen maakt deze excape room mijn nummer 1. In de Kamer moet je constant bukken en met de verschillende ruimtes en deuren die opengaan wordt het spel extra spannend! Ondanks je met meerdere bent heeft telkens ieder een taak!


Leuk

door Tjeerd (23-09-2015)

Leuke kamer, maar hoort niet in mijn top 5. Wel de moeite waard!


Super! Mooi gemaakt, creatief bedacht

door Mieke (22-09-2015)

Inmiddels beide kamers mogen bezoeken... Ik kan niet kiezen..😁 allebei anders maar leuk en verrassend! Service en uitleg eromheen was goed. Gepassioneerde ondernemers met horeca mogelijkheden erbij. Perfect voor ieder uitje, zakelijk of privé.


echt waanzinnig om dit spel hier te mogen doen

door hen (21-09-2015)

Spannend en leuk spel in een waanzinnige entourage met ontzettend leuke te kraken codes


Een super spannende uitdaging!

door Tessa (21-09-2015)

Dit was voor mij de eerste escape room. Echt een super leuke ervaring met verrassende puzzels! Goede begeleiding met een duidelijke uitleg en Hulp waar nodig. Ondanks dat ik opgesloten zat had ik een veilig gevoel (met gezonde spanning) Echt een aanrader!!!


Super leuke dag gehad!

door Eva (21-09-2015)

Ik was nooit eerder bij een escaperoom geweest, maar vond het een geweldige ervaring! Heel mooi thema met hele goede en complexe "puzzels". Dit allemaal uiteraard met een goede service! Kortom; heb erg gelachen en ik kom er zeker nog eens terug!


FANTASTISCH!!

door Camiel (21-09-2015)

Wen geweldige ervaring! De ruimte is schitterend ingericht. Nog nooit eerder een escaperoom gespeeld. Na een korte uitleg begonnen met de oplossing. Langs vele cryptische en originele opdrachten uiteindelijk de opdracht voltooid. Mede dankzij de diverse deelnemers in Mijn groep. We waren met zes personen. Fit creative brein heeft ook nog de boerenschuur escaperoom op zijn terrein. Deze gaan we zeker nog een keer ontrafelen!! Klasse!


spannende ontdekkingen!!

door luus (21-09-2015)

Hele gave escape room met grote variëteit aan puzzels en opdrachten passende sfeer bij de mooie locatie. Een aanrader voor verschillende soorten uitjes!


Boerenstal.Superleuk👍

door Siemke (21-09-2015)

Niet besmet met het lachvirus maar wel druk gehad met uitvissen hoe alles in elkaar stak😀


Super ervaring

door Ine (21-09-2015)

We hadden eerst geen idee wat de bedoeling was en bleven zitten bij het hek, maar na een aanwijzing dat de ruimte groter was en we dus verder rond moesten kijken, vielen er steeds meer dingen op. Vonden we antwoorden op de puzzels en hadden het enorm naar ons zin. Zo goed zelfs dat we later beide escape rooms gespeeld hebben met het personeel van mijn werk. Echt heel erg leuk om te doen. En ook die waren super enthousiast👍🏻


laag bij de grond maar zoooooo hoog in kwaliteit😉

door Siemke (21-09-2015)

Spannend en zulke goed doordachte opdrachten dat het uur voorbij is voor je er erg in hebt!


Top!

door Sandra (20-09-2015)

Deze escaperoom is niet alleen mooi opgezet, het spel zit ook perfect elkaar. Al meerdere escaperooms gedaan, maar dit was echt een topper! Tot snel in de 'Wijnkelder'!


Super!

door Dave (20-09-2015)

Leuke en mooie kamer. Het lagere plafond geeft wel een extra dimensie aan de escape room. Top!


Super, ondanks (of juist door?!) het lage plafond!

door Koen (20-09-2015)

Met mijn 1,96 meter keek ik een beetje op tegen deze escaperoom, met een plafond van 1,60 meter hoog. Maar wat een geweldige ervaring was dit zeg! De puzzels waren divers, naar vooral de aankleding onderscheidt deze kamer van de anderen die ik heb gedaan. Ik raad hem zeker aan!


Super leuke escape room!

door marian (20-09-2015)

Al in meerdere kamers geweest maar deze was erg leuk. Zeker nog een x terug voor de wijnkelder!


super!!!!

door Judith (20-09-2015)

Al verschillende escaperooms gedaan, maar deze was toch wel heel gaaf! Zeer divers in opdrachten. Zonder samenwerking kom je er niet uit. Zeker een aanrader! Binnenkort de wijnkelder maar eens proberen.


Super ervaring en verrassend!

door Manon (17-09-2015)

Ik ging samen met mijn vriend, zijn broer en zijn vriendin. Ik was de enige die al eerder escaperooms gespeeld had en stond er verstelt van dat het allemaal nog zo verassent en nieuw kon zijn. Ik ontdekte weer hele nieuwe manieren van puzzelen en grissen. De sfeer past precies bij het thema, je hebt echt het idee dat je in een oude boerenstal loopt. De rest vond het een super ervaring. Mijn schoonzus had al wel verhalen gehoord over escaperooms en had het idee echt opgesloten te worden in een kleine ruimte. Na de heldere uitleg en eenmaal in de ruimte was haar "angst" compleet weg en raakte ze dol enthousiast!


Geweldig

door Bo (24-08-2015)

Een vriendin van ons mam had een verassings uitje gepland met drie moeders en drie dochters, wij wisten dus niet waar we heen zouden gaan. Op de fiets hebben we onze hersens al laten kraken op wat we nou in hemelsnaam zouden gaan doen. Eenmaal aangekomen bij de escape room wist eigenlijk niemand van ons wat het inhield, extra spannend dus. Na een korte uitleg werden we in de kamer opgesloten en met nog maar 20seconden op de klok hebben we het voor elkaar gekregen om er op tijd uit te ontsnappen! Het was een hele leuke ervaring en mooi om te zien dat jong en oud elkaar zo goed aanvulden! Zeker een aanrader!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: