Escaping Utrecht

Escaping Utrecht bevindt zich in het hartje van de stad, in een voormalig pand van PostNL. Op loopafstand van Utrecht Centraal en naast de bekende Rabobank-toren. Eenvoudig te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer.





Contactgegevens

Jan van Foreeststraat 2
3521 TX Utrecht
+31637474671
marc@escaping.nl
http://www.escaping.nl/utrecht/


Openingstijden

De locatie heeft geen vaste openingstijden en is enkel geopend op reservering. Er is altijd minimaal 15 minuten voor uw boeking een medewerker aanwezig.



Russian Time-Bomb

Geheim agenten, jullie hulp is nodig. Ons land loopt acuut gevaar! Russische terroristen zijn een voormalige oorlogsbunker binnengedrongen en hebben daar een tijdbom geactiveerd. Wanneer deze bom over 60 minuten ontploft, zullen vele burgers sterven. Lukt het jullie om binnen de tijd de bom te ontmantelen? Wacht niet te lang, want de bom blijft doortikken. Het lot van ons land ligt in jullie handen.



2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

84,00 tot 96,00 euro totaal per game





Reviews

Review toevoegen

Great Escape Room!

door Alan (30-03-2018)

We booked Patient X Escape Room last Saturday and loved it! It definitely helps to have some Escape Room experience with this room, as it required thinking outside of the box A LOT! We made it out with only 2 minutes and 9 seconds to spare. Would highly recommend it!


We waren blijkbaar buiten de kamer te horen!

door Laura (20-12-2015)

Het was een prettig ontvangst met duidelijke uitleg. wij als 5 dames zenuwachtig en giebelend. Het was dan ook leuk voor ons om zo iets eens te gaan doen. We waren erg fanatiek en blijkbaar buiten de kamer te horen. Het is een aanrader voor vrienden, familie, collega's etc. De room was spannend, leuke puzzles en duidelijk om uiteindelijk eruit te komen! We zijn nu al verslaafd aan de escaping rooms en willen er dan ook graag nog veel gaan proberen!


Leuke escaperoom

door Eline (20-12-2015)

Patiënt X vandaag gedaan, erg veel en leuke puzzels. Moeilijkheidsgraad wel redelijk hoog maar voor de geoefende escaper zeker een uitdaging!


Puzzelen!

door Diver (16-11-2015)

Na ook al enige escape ervaring op te hebben gedaan hebben we afgelopen weekend Patient X gedaan. Het is een erg leuke kamer met goede originele puzzels! De entourage is niet erg bijzonder maar voldoet prima. Wij komen om puzzels op te lossen en niet om van ieder wissewasje te moeten schrikken. Dan zit je hier goed. Zeker een aanrader om te gaan doen.


Patient X, toffe kamer, soms wat moeilijk.

door Bart (14-10-2015)

Wij speelden de Patient X kamer. Het was een toffe kamer, maar van een paar puzzels konden we de logica niet echt inzien, andere puzzels waren dan weer zeer tof en origineel gevonden. Leuke special effects ook. Helaas hing er geen klok om af te tellen toen wij er waren, waardoor we geen idee hadden hoeveel tijd we nog overhadden. Uiteindelijk kunnen ontsnappen met enkele seconden over.


Hoge moeilijkheidsgraad, toffe koude oorlog sfeer

door Kes (09-10-2015)

Het adres van escaping op deze site klopt niet, ze zijn verhuisd en ik heb ze in de nieuwe locatie gespeeld. Ik heb beide kamers gedaan en heb al aardig wat escape room ervaring. Beide kamers van escaping vond ik tot nu toe in vergelijking erg goed omdat ze veel gebruik maken van techniek en slimme, niet-standaard raadsels. Het niveau is hoog. De ontvangst is fijn, ze zitten in de kelder van een leuk eetcafé dus je kunt het mooi combineren met iets eten of drinken met je groep.


Afknapper

door John (21-09-2015)

Na de escape rooms in Bunschoten en Delft bezocht te hebben zijn we besmet geraakt met het escape room virus, maar Escaping in Utrecht is echt geen aanrader, sorry.


nog 49 seconden over!

door Skyjack (04-08-2015)

Dit was een hele leuke enerverende escape room die veel moeilijker is dan in eerste instantie misschien gedacht wordt. Naar mijn mening dat de moeilijkheidsgraad van de russian time bomb in ieder geval wel op moeilijk gezet worden. Goede puzzels, veel raadsels en erg goed in elkaar gezet. Wij kwamen er op het nippertje uit met nog 49 seconden over. Absolute aanrader!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: