Escape from Wonderland

De eerste escaperoom waar je eigenlijk niet uit wilt ontsnappen.

Midden in het centrum van Leiden ligt Wonderland. Een magische plek waar dieren kleren dragen, bloemen in alle kleuren bloeien, het kauwgomballen regent en het altijd theetijd is. Laat je meenemen op een spannend avontuur in deze wonderlijke wereld. Maar let op, zorg dat je de tijd niet uit het oog verliest, anders kom je er misschien nooit meer uit!

Het verhaal
Er was eens… een jonge vrouw die in een gat in de grond sprong en verdween. Geschokte omstanders sloegen direct alarm, waarna een grootschalige zoekactie op touw werd gezet. Met graafmachines probeerde men haar te bevrijden. Op de plek waar ze voor het laatst werd gezien, ontdekten reddingswerkers diep onder de grond een vreemd gangenstelsel.

Al snel werd duidelijk dat er in deze ruimten andere krachten werkzaam waren dan in de bovengrondse wereld. Er werd zelfs gefluisterd dat de gangen een doorgang zouden vormen naar een vreemde, magische wereld. Sinds die tijd hebben verschillende expeditie-teams, avonturiers en archeologen geprobeerd dieper door te dringen tot het mysterieuze wonderland onder de grond. Helaas is geen van hen ooit teruggekeerd…. Net zo min als de jonge vrouw.

Contactgegevens

Breestraat 45
2311 CH Leiden
+31651094452
marieke@styleyes.nl
https://www.escapefromwonderland.nl


Openingstijden

zondag t/m woensdag 9:30 - 21:30
donderdag t/m zaterdag 9:30 - 23:30Escape from Wonderland

Minimale leeftijd: 15

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 110,00 euro

Reviews

Review toevoegen

Prachtig en uitdagende Escape room

door Stefan (22-12-2018)

Het decor is prachtig en de puzzels zijn gevarieerd van eenvoudig tot uitdagend. Dit is een escaperoom om je vingers bij af te likken ;-)


Mooi, uitdagend en heel verrassend!

door Lisa (16-12-2018)

Wij hebben al best wat escape rooms bezocht, maar dit was echt een topper. Er is heel veel aandacht besteed aan de aankleding, er is een hele leuke sfeer gecreëerd. De opdrachten zeer verrassend, uitdagend en afwissellend. Dus absoluut een aanrader deze escape room!!


Sprookjesachtige ervaring! :)

door Pascale (13-12-2018)

Goede escaperooms zitten meestal op een duister industrieterrein, maar dit kleine pareltje zit gewoon midden in de Leidse binnenstad! Door het prachtige, duidelijk met heel veel liefde gemaakte decor, zit je direct in het verhaal. Zoals een goed Alice in Wonderland-verhaal betaamd, val je van de ene in de andere verrassing. Maar pas op: door al die afleiding gaat de tijd ook snel! Bovendien is de kans vrij groot dat je verkeerd inschat hoeveel verrassingen deze kamer precies voor je in petto heeft. Maar ook als je er niet binnen het uur uitkomt, kom je met een voldaan gevoel naar buiten. (Ik spreek uit ervaring! ;P) Aanrader dus!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: