Township Escape

Drie blauwe zeecontainers in the middle of nowhere. Je loopt de trap op, klimt met enige moeite door twee luiken en ineens sta je in een onderzeeër. Er start een filmpje over Lola en haar geliefde die naar zee werd gestuurd... en voor je het weet, ben je druk aan het puzzelen en vergeet je dat je ergens op het Friese platteland staat.

Township Escape is opgezet om meer levendigheid te brengen in het Easterwierrum (township is Engels voor gehucht, en onze escaperoom speelt in een ‘ship’ (onderzeeër) – vandaar). Vrijwilligers bedachten, bouwden en runnen de escaperoom, met als doel één van de leukste rooms in Noord-Nederland te bieden. Een duurzame ook, want we werken zoveel mogelijk met tweedehandsmateriaal. Zo bevinden de escaperoom en de bijbehorende controlroom zich in tweedehands zeecontainers. Geen zorgen, er zit een verwarming/airco in.

Contactgegevens

Skuorrehôfwei 2
9021CE Easterwierrum
06-2929 2110
code@townshipescape.nl
https://www.townshipescape.nl/


Openingstijden

Doordeweeks op verzoek.
In het weekend zijn onze tijdsloten:
Vrijdag: 17, 19 en 21 uur.
Zaterdag en zondag: 10, 12, 14, 16, 19, 21 uurSpooky Submarine

Welkom in escaperoom Spooky Submarine. Ontdek het tragische verhaal van Lola en haar geliefde, die naar zee werd gestuurd. Jullie gaan op onderzoek uit in een onderzeeër waarin vreemde dingen gebeuren. Zijn jullie er wel alleen?2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 90,00 euroKorting: 10% korting voor deelnemers NK Escape.

Reviews

Review toevoegen

Escape in the middle of knowhere

door Charlotte (26-12-2018)

Ergens in een klein dorpje staat een container vol puzzels en verhalen... geweldig avontuur met goede puzzels en leuke escapes. Must do!


Helemaal Top!

door Marie (11-12-2018)

Levensechte onderzeeer-escaperoom met spanning en sensatie, verrassend professioneel met geluidseffecten en veel variatie in puzzels. Perfecte begeleiding door Trudy. We survived!!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: