Escaperooms Lelystad

Escaperooms Lelystad is een plek waar je escaperooms kan spelen met een groep, zoals vrienden, familie of collega’s. De groep wordt opgesloten in een ruimte met als doel binnen de gestelde tijd (bij ons: 75 minuten) uit deze ruimte te ontsnappen door middel van het oplossen van raadsels. Om de raadsels op te lossen moet de groep samenwerken, zoeken naar aanwijzingen in de kamer en ieders kwaliteiten benutten. Voorafgaand en na afloop van de escaperoom kan je ontspannen in onze “huiskamer” met relaxte banken, koffie, thee en spelletjes.

Contactgegevens

Griend 31 03
8225 SJ Lelystad
0657024133
escaperoomslelystad@hotmail.com
http://escaperoomslelystad.nl/


Openingstijden

10.00 - 23.30 uur"De Bokser"

“Ik heb de allerbesten nodig”, viel commandant Fritsekind met de deur in huis, nu twee uur geleden. “Ik heb een doorbraak. Kom zo snel mogelijk naar Lelystad.” Hij werkte al twee jaar non-stop aan de zaak “De Zwijger”, zonder succes. Die grote, supergeheime zaak tegen de grootste crimineel van Nederland, zonder uitzicht op het kleinste succes.

Ik pakte de rugzak die altijd klaarstaat, stapte in mijn bescheiden Volkswagen Golf en trapte het gaspedaal fors in. Ik zette de ruitenwissers op de hoogste stand, maar liet de sirenes uit. De wegen vormden een peilloze zwarte diepte. In gedachten verzonken dacht ik terug aan mijn eerdere missies, allemaal succesvol. De enige auto die ik tegenkwam was een Toyota Prius, die met zo’n 155 kilometer per uur mij tegemoet kwam rijden.

Mijn telefoon piepte toen ik de afrit naar Lelystad nam. Fritsekind. Met een exacte locatie en een nieuwe naam: Henk de Vries, voormalig bokser van wereldformaat. Ik kende hem niet. Ik zou het straks wel horen.

Een straat eerder stapte ik uit, en liep zwijgend naar de onopvallende unit. Toen ik de deur opentrok staarden vijf paar intense ogen mij aan. Ik schudde iedereen zwijgend de hand. Fritsekind was de enige die stond, snelle halen van zijn filtersigaret nemend.

Toen begon hij te praten.

De sceptische blikken veranderden langzaam terwijl Fritsekinds verhaal vorderde. We hadden inderdaad een kans. Maar weinig tijd.

Iedereen had een rugzak bij zich. We kleedden ons om, snel, efficiënt. Klaar om te starten. Zwijgend stapten we de straat op.

“Vijf kwartier hebben jullie, maximaal”, blèrde Fritsekind in onze oren, de hele weg naar het huis. Ik keek naar de mannen en vrouwen om mij heen, met recht een eliteteam. Ik knikte toen we voor de voordeur stonden. Het was begonnen. Er was nu geen weg meer terug.

Zouden we weer het onmogelijke klaarspelen?Minimale leeftijd: 14

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 75 minuten om de kamer uit te komen.2 personen is E60, 3 personen is E90 en 4-6 personen is E120
Reviews

Review toevoegen

Een onwijs leuke middag!

door Lesley (17-11-2018)

We hebben een heel leuke middag gehad in deze escape room. Het was de eerste keer dat ik een escape room deed, dus ik wist niet precies wat ik moest verwachten. De ontvangst was hartelijk en het spel werd erg goed uitgelegd. De puzzels waren heel leuk om te doen en ook erg uitdagend. Ik ga zeker vaker een escape room bezoeken na deze ervaring!


Een aanrader.Zit heel knap in elkaar.Zeer spannend

door han (11-11-2018)

Zeer vriendelijke mensen. Hartelijke ontvangst met koffie en thee. Deze escape room zit heel professioneel in elkaar. Wij hebben er met zijn zessen van genoten.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: