Search and Escape Leiderdorp

Search & Escape Leiderdorp

Nu ook in Leiderdorp: Een escape room! Met je team zit je opgesloten. De enige manier om te ontsnappen is om op zoek te gaan naar hints en objecten en de raadsels op te lossen die zich in de kamer bevinden. Durven jullie de uitdaging aan?

Search & Escape bevindt zich op de Baanderij in Leiderdorp, vlakbij Leiden. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer, en er kan gratis geparkeerd worden voor de deur.

Contactgegevens

Rietschans 75
2352 BB Leiderdorp
0628592259
info@searchandescape.com
https://www.searchandescape.com/


Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:00 - 22:00 uurThe Ghost Ship

Eeuwen geleden was hij de grote schrik van de wereldzeeën: Kapitein Ruigbaard en zijn meedogenloze piraten plunderden velen schepen, een spoor van vernieling achterlatend. Maar op een stormachtige nacht verdween zijn schip spoorloos, waarna er niks meer van de gevreesde zeerovers vernomen werd... Of toch?

De legende gaat dat het spookschip van Kapitein Ruigbaard nog steeds rond waart over zee, en dat hij eens in de zoveel tijd aan land komt om nieuwe bemanningsleden te ontvoeren. Jullie worden wakker en bevinden je plots in een mysterieus ruim. De legendes blijken waar, en jullie zijn ontvoerd! Over 1 uur vaart het schip uit, en vanaf dan zullen jullie gedwongen zijn om deel uit te maken van Ruigbaard's verdoemde bemanning. Weten jullie op tijd te ontsnappen aan het noodlot?Minimale leeftijd: 16

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

70,00 tot 112,00 euro totaal per game70,00 tot 112,00 euro totaal per game, afhankelijk van het aantal deelnemers
Reviews

Review toevoegen

Verrassende puzzels!

door Nina (09-05-2018)

Unaniem lovend over de diversiteit en kwaliteit van de puzzels. Hele leuke avond avond gehad met oud collega’s. Door de wisselende puzzels kwamen ieder’s kwaliteiten aan bod. Mooie kamer en het thema is top doorgevoerd.


Leuke en mooie escaperoom!

door Kevin (17-04-2018)

Een mooie escaperoom met leuke puzzels. Alles zit goed in het thema verwerkt. Goede ontvangst en begeleiding. De locatie was een beetje lastig te vinden, maar dat hoort er natuurlijk een beetje bij. Aanrader!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: