The Playground

Ontrafel jij, samen met vrienden, familie of collega's binnen een uur het geheim van de broncode? De spanning, sensatie en flinke dosis adrenaline die samen komen in deze Escape Room zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Vanmorgen klokslag 08:30 uur: De directeur van de nationale veiligheidsdienst kijkt met verschikte ogen de minister president aan. Zijn stem trilt... "Minister, er is ingebroken in het militaire netwerk van Defensie.. De broncode is gestolen en wij zijn als overheid volledig buitengesloten."
Benieuwd hoe dit heeft kunnen gebeuren? Maak jij onderdeel uit van het SWAT team om dit mysterie op te lossen? Vinden jullie de gestolen Broncode terug? Boek dan nu deze spannende Escape Room van Vuurlinie Beverwijk en red Nederland van de zwaarste dreiging ooit!

Het minimum aantal personen benodigd om het mysterie op te lossen is 2, het maximum is 6 personen. De minimale leeftijd is 14 jaar.

Contactgegevens

Noorderweg 13A
1948PJ Beverwijk
0251-745299
info@vuurliniebeverwijk.nl
http://www.vuurliniebeverwijk.nl/escape-room-beverwijk/


Openingstijden

Maandag t/m Zondag tussen 09.00 en 22.00 uurThe Playground

Minimale leeftijd: 14

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.€ 79,- van maandag t/m donderdag, €99,- op vrijdag t/m zondag
Reviews

Review toevoegen

Escaperoom met vrienden was top

door Anne (28-02-2018)

Heel leuk, de verhaallijn is echt top en hij is goed te doen


Goede kamer met een leuke verhaallijn

door Guido (28-02-2018)

Een leuke en laagdrempelige kamer die geschikt is voor jong en oud. Het verhaal zit goed in elkaar en er zitten leuke effecten in de kamer. Kortom: Prima uitje met het hele gezin!


Leuk

door Thimo (28-02-2018)

Erg leuke en uitdagende escape room dit was onze eerste en echt een top ervaring ook goede begeleiding en vriendelijk personeel.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: