Project Escape

Dompel je onder in onze volledig gethematiseerde belevingen. Onze Experiences hebben een uniek verhaal en zijn met veel liefde gemaakt.

Project Escape Nijmegen of Escape Room Nijmegen is de meest complete escape ervaring van Nijmegen, voor groepen van 3 tot 24 personen





Contactgegevens

Nieuwe Marktstraat 54
6511 AA Nijmegen
+31242024019
info@projectescape.nl
http://projectescape.nl


Openingstijden

10:00 - 22:00



De Duivelskamer

De Duivelskamer is de oude kamer van de moordlustige broeder Marcus, hij had een pact gesloten met de duivel: zielen in ruil voor het eeuwige leven. Toen Marcus spoorloos verdween bleven enkel de ve...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

96,00 tot 109,00 euro totaal per game



Iedere Room heeft een eigen, vaste prijs



De Ramkraak

In deze Break-in Experience stel je jouw eigen team samen om de kluis van het bedrijf ‘Starlife Enterprise’ te kraken. Als de sloten opengaan besef je je opeens iets… Wat ligt er eigenlijk in de klui...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

4 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Extreem

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

96,00 tot 109,00 euro totaal per game



Iedere Room heeft een eigen, vaste prijs



WO-II: De Drukkerij

Het is 1944 en de bevrijding van Nijmegen is aanstaande. Het verzet maakt overuren om alle informatie die straks van waarde is te verzamelen en verspreiden. Zo ook Antoon. Zijn geheime drukkerij aan d...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

96,00 tot 109,00 euro totaal per game



Iedere Room heeft een eigen, vaste prijs





Reviews

Review toevoegen

Terug in de tijd vol spanning en ontdekkingen!

door Esther (03-11-2018)

Erg mooi gedaan! Verschillende kamers, creatieve raadsels en veel aandacht voor het decor. De kleine details doen het hem! Aanrader. En niet te hard lachen naar de camera bij het beginshot.....


Net als in een film

door Familie0416 (23-10-2018)

Om te beginnen super beleving . We vonden echt alles ontzettend goed uitgewerkt , verhaallijn, kamer , gamemaster was ook goed! Zeker weten een aanrader ... we voelden ons ook voor 1 uurtje een echte crimineel !


Spannend en uitdagend!

door Wilbert (23-10-2018)

Suer toffe kamer om te spelen! Uitdagende en afwisselende opdrachten in een echte WO-II sfeer!


Spannend!

door Kelly (23-10-2018)

Dit was mijn 2e ervaring van een escape room en ik vond het echt super spannend. De geluiden, puzzels en effecten in de kamer waren echt tof. Ik zou deze kamer wel aanraden! Het enige wat ik jammer vond is dat we na afloop niet binnen nog iets konden drinken met ons groepje.. Verder was het erg leuk!


Je waant je echt in de oorlogstijd

door Michel (17-10-2018)

De juiste sfeer met verrassende opdrachten.


Geweldig!

door Annemieke (16-10-2018)

Toffe kamer. Goede afwisseling moeilijkheid qua opdrachten.


Wat een ervaring!

door Sander (14-10-2018)

Erg goed uitgewerkt. Uitdagende puzzels die geen afbreuk doen aan het thema. Indrukwekkende ervaring waar veel andere escaperooms niet aan kunnen tippen.


Enorm sfeervol, beetje krappe ruimte met 6

door Hanna (13-10-2018)

Misschien meer geschikt voor 4 dan 6 personen - met 6 spelers voelde het een beetje krap. Sfeer en aankleding/sound/verhaal erg mooi. Spannend en er zijn momenten van tijdsdruk. Medewerker reageerde met de hints goed op ons (gebrek aan) ervaring en ook de hints waren leuk aangekleed. Logische raadsels. Concept waarmee je altijd de volle 60minuten speelt maar meer of minder punten kunt verzamelen. Voor wie van belang: Geen gelegenheid om te zitten tijdens de ramkraak...


Leuke Break-in

door Bram (12-10-2018)

Weer eens iets anders dan traditionele escape, leuke breinbrekers.


Mooie kamer

door M (10-10-2018)

Het begint al dat je helemaal in stijl word ontvangen, dat is erg leuk. De kamer is ontzettend mooi gemaakt met leuke puzzels. De puzzels zelf zijn niet heel moeilijk dus voor onervaren spelers is het zeker een leuke kamer om te doen.


Spannend en top voor beginners!

door Vincent (10-10-2018)

Bij binnenkomst meteen spannend. Voor beginnende escaperoom-bezoekers zoals wij was dit uitdagend genoeg. We gaan zeker eens de Ramkraak proberen!


Teamwork vereist, dikke spanning

door Jay (02-10-2018)

Iedereen was hier de hele tijd bezig. Pittige puzzels, verrassingen en dik einde!


Top Ramkraak

door marian (30-09-2018)

Wat een avontuur, we waanden onszelf als echte inbrekers!


Kamer, puzzels, sfeer en interactie waren top.

door Diana (23-09-2018)

Van het begin tot het einde een interessante en leuke ervaring.


Een bezoek om niet te vergeten !

door Ron en Daphne (15-09-2018)

Geweldige ervaring, vanaf het ontvangst bij aankomst tot en met het uitgeleide. Spannend en uitdagend.


Super leuk spel

door Stefan (13-09-2018)

Wat een leuke kamer was dit zeg, echt een top Ramkraak!


Precies zoals een escaperoom hoort te zijn.

door Mathilda (11-09-2018)

Vanaf het moment van ontvangst tot aan de (bijna) ontsnapping de illusie in stand gehouden dat we in de 2de wereldoorlog zijn. De kleren, aankleding, personeel/acteurs, attributen en verwijzingen maken het een mooi geheel. Leuk dat de verwijzingen naar de echte verzetstijd in Nijmegen nog zijn uitgelegd.


Wij vonden het een superkamer.

door Anita (08-09-2018)

Van t begin tot t eind helemaal in de juiste sfeer. Leuke en heel gevarieerde (soms ook moeilijke) puzzels en opdrachten. Super dat we het toch gered hebben.


Geweldig!

door Wilvie (28-08-2018)

Vanaf de eerste minuut duik je de geschiedenis in! Gave ruimte met uitdagende opdrachten. Aanrader!


Geweldig!

door Wilvie (28-08-2018)

Vanaf de eerste minuut duik je de geschiedenis in! Gave ruimte met uitdagende opdrachten. Aanrader!


Volop actie

door Niels (21-08-2018)

Niet alleen puzzelen, gebeurt ook van alles tijdens het spel om de spanning op te voeren


Mooi opgezet, pittige klus!

door Hans (14-08-2018)

Zeker de moeite waard!


Spannende, uitdagende en leuke ervaring

door Evelien (14-08-2018)

Met een groep van acht hebben wij deze Escape room bezocht. Alles zit goed in elkaar en ziet er mooi uit. Het was erg leuk om te doen.


Mooie kamer! Origineel verhaal

door Raymond (08-08-2018)

Mooie kamer, op niveau en is uitdagend genoeg. Geen onnodigheden of materiaal wat geen toegevoegde waarde heeft.


Spannend, goed aangekleed, leuk personeel. TOP

door Anouk (08-08-2018)

Het was vanaf het eerste moment raak. De aankleding, de ontvangst. Leuke uitdagende spellen en genoeg ruimtes. Zeker een aanrader


Te gek!

door Andel (08-08-2018)

Na de Drukkerij gespeeld te hebben was het nu tijd voor de Ramkraak. Wat een avontuur!!


Fantastische beleving!

door Gijs (04-08-2018)

Zonder teveel te verklappen, het begint hier al voordat je er bent. Van de ontvangst tot het einde, alles was hier anders dan je gewend bent. Deze moet je gespeeld hebben


Goede uitdagende escape room vol verrassingen

door Gisella (03-08-2018)

Escape room zit super goed in elkaar. Leuke puzzels en mooi afgewerkt. Leuk personeel


Wauw wat een geweldige beleving!

door Michiel (02-08-2018)

Wauw, wat was dit gaaf! Vanaf het begin tot het eind is het 1 grote beleving! De puzzels zijn zeker niet makkelijk en ook de ervaren escape room speler kan flink aan de bak! Echt een aanrader


Fantastisch

door Mark (02-08-2018)

Net alsof je in een film zit. Tof begin in thema en dat houden ze vol tot het einde vol adrenaline. Aanrader!


Sfeervol en uitdagend

door Sander (31-07-2018)

Erg gaaf gedaan. Je wordt vanaf het begin bij binnenkomst al in de WO2-sfeer gebracht, de kamer heeft leuke verrassingen en goede puzzels. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is dat ik nog niet veel rooms heb geprobeerd, waardoor ik weinig vergelijkingsmateriaal heb.


Het was spannend en leuk

door Hailey (11-07-2018)

Wij zijn pas 11jr en hadden het net niet gehaald. Dat was jammer. Maar super leuk om te doen


Super!

door Jeffrey (06-07-2018)

Goede ontvangst, leuke kamer en mooi opgezet, zeker een aanrader


Geweldig van begin tot eind

door Joep (06-07-2018)

Erg gave ervaring gehad. Goed verhaal, mooie room en toffe puzzels!! Echt een aanrader


Uitdagend

door Marit (04-07-2018)

Wij hebben als groep ontzettend genoten van deze escaperoom. Alles klopte! De sfeer, het vriendelijke personeel en de hints( die soms toch best hard nodig waren.) Een aanrader!


Deze kamer is helemaal AF!

door Hubertus (03-07-2018)

Hele vette escaperoom die echt mega compleet is. Je waant je volledig in de sfeer van WOII. Aan alles is gedacht; licht, geluid, aankleding en het café'tje aan het einde maakt het helemaal af. Leuke puzzels die lastig, maar te doen zijn. Hele dikke aanrader!


Een complete escaperoom!

door Hubertus (03-07-2018)

Een complete escaperoom met puzzels die naadloos op elkaar aansluiten. Compacte room met slimme puzzels. Licht en geluid dragen bij aan de hele ervaring. Erg leuk om met vrienden of een team te doen!


Waanzinnige adrinaline kick!

door Sanne (03-07-2018)

De drukkerij en Ramkraak klopt gewoon! Het verhaal begint al bij binnenkomst, het is spannend en weer zit het goed in elkaar! Dikke dikke aanrader 👌


Heel erg leuk

door Wieske (03-07-2018)

Vanaf het eerste moment wordt je meegenomen in het verhaal, goede puzzels en mooie aankleding.


Vanaf het begin spannend

door Julius (03-07-2018)

Super ervaring met iemand die meteen in de rol zit echt top gedaan


Ik moet dit vaker doen.

door Anna (02-07-2018)

Eerste keer escaperoom, helaas niet gehaald. Conclusie: vaker gaan en beter worden :)


Geweldige eerste ervaring met een escaperoom !!!

door Peter (01-05-2017)

Leuke ontvangst door Stefan! Je komt meteen in de sfeer van de escaperoom. Leuk, spannend, verrassende technieken, soms moeilijk. Zo nu en dan een tip hielp ons verder. Leuk voor het hele gezin! Ook leuk om achteraf in dezelfde sfeer je ervaringen te kunnen delen onder het genot van een drankje. Absolute aanrader !!!


Verrassend en spannend!

door Nadia (17-10-2016)

Super gave escaperoom, er zitten heel veel verassende onderdelen in en de puzzels zijn super uitgewerkt. Je waant je even terug in de tijd door de prachtige setting en dit maakt het extra spannend en realistisch. Beste escaperoom waar ik tot nu toe ben geweest, zou hem zo nog een keer doen!


Interessantste kamer tot nu toe!

door Ralf (15-10-2016)

Het thema spreekt erg aan, leuk dat het ook een museumachtige sfeer heeft. Daarnaast is ook goed nagedacht over de puzzels en sluiten de spelelement goed aan bij de kamer!


Veel kamers gespeeld maar hier klopt alles!!

door Anna (13-10-2016)

De aankleding, het verhaal, de sfeer, puzzels en leuke verassingen, echt top!! Vooral het einde vond ik wel heel gaaf en bijzonder!


lat omhoog gelegd

door niels (13-10-2016)

3e kamer voor mij, dit was echt van een andere orde. Aankleding, beleving, puzzels waren top


Verrassende kamer en super leuke ervaring!

door Karlijn (13-10-2016)

Zeker de moeite waard om een keer te spelen! Ook een aanrader voor een bedrijfsuitje.


Spannende kamer met goed doordachte puzzels!

door Robin (13-10-2016)

Mijn ervaring met De Drukkerij is meer dan positief. Erg leuke escape room met veel verrassingen!


Geweldige ervaring

door Daan (13-10-2016)

Een echte beleving. Het thema en de aankleding zijn ronduit top! Een Escape Room die verder gaat dan alleen cijfersloten openmaken.


Spannende reis!

door Marian (11-10-2016)

Een Escape Room met een indrukwekkend verhaal, 'n kamer met verrassingen. Goede begeleiding (was wel nodig voor mij), niet echt makkelijk. Zeker 'n aanrader!


Verrassend

door Max (08-10-2016)

De eerste escaperoom. Een bijzondere ervaring. Tot in de kleinste details uitgewerkt thema met verrassende puzzels. Een echte aanrader.


totaal andere beleving

door aldwin (06-10-2016)

Na meerdere escape rooms te hebben gespeeld was dit echt weer een hele andere ervaring, erg mooi!


Spannende kamer met een tof thema

door Jack (04-10-2016)

De puzzels waren uitdagend met een mooi thema. Kan deze kamer aan iedereen aanraden!


Briljant avontuur

door Mirjam (04-10-2016)

Leuk, zit goed in elkaar. Spannend, niet te simpel en leuk met vrienden maar ook met bijv. collega's of een team.


Hele toffe kamer

door Jörgen (03-10-2016)

Een thema wat we me niet direct aansprak, maar uiteindelijk prima uitpakt. Eindelijk weer een kamer die niet enkel met slotjes aan elkaar hangt maar waar alles onderdeel is van de ervaring. Top


Toffe Duik in het Verleden

door Andel (03-10-2016)

Fantastische beleving; door het voltooien van een spannende missie waan je je een uur lang echt ten tijde van de tweede wereld oorlog. Alles klopt (de spellen, aankleding, de sfeer) en de tijd tikt.


Schitterende kamer!

door Mathijs (03-10-2016)

Erg mooi aangekleed, een van de beste tot nu toe. Misschien wel de beste!


Kicken puzzel.

door Geert (02-10-2016)

We zijn met ons team naar deze escape room geweest. Wat een super ervaring. Perfect als team uitje, je ziet meteen welke rollen de verschillende teamleden innemen, erg leuk. Veel verrassende aspecten in de deze ruimte, ik beveel het van harte aan.


Heel erg leuk voor vrijgezellenfeestje

door Mieke (02-10-2016)

Authentiek, veel aandacht voor details, goed bedachte en spannende puzzels, goed afgestemde begeleiding die precies op tijd (maar niet te vroeg!) aanwijzingen geeft. Aanrader!


Geweldige ervaring, ontzettend mooie kamer!

door Bas (01-10-2016)

De hele kamer is prachtig ingericht. Het spel blijft constant spannend en uitdagend. Goeie speluitleg vooraf. Top ervaring!


Goede puzzels, spannende kamer

door Bas (01-10-2016)

Eerste Escape room die ik heb gespeeld. Mooie ervaring en leuk personeel!


Unieke totaalervaring met een meeslepend verhaal!

door Joris (01-10-2016)

Een verrassende kamer die niet alleen gericht is op de slimme puzzels, maar ook veel aandacht besteed aan het verhaal en de totaalervaring. Uniek in zijn klasse!


Super!

door Michiel (01-10-2016)

We zijn net op tijd ontsnapt! Hele leuke escape room


Waanzinnige reis naar het verleden

door Stefan (01-10-2016)

Een Escape Room waar echt alles klopt, aankleding, sfeer, verhaal en een paar unieke verrassingen!


Kamer zit goed in elkaar

door Janneke (05-07-2016)

Deze kamer zit gewoon goed in elkaar, zonder te moeten leunen op allerlei technische snufjes. Kan prima met 6 personen


hele leuke ervaring!

door Joan (18-01-2016)

het komt aan op teamwork; zeer geschikt voor een teamuitje of familieuitje!


Fantastisch,een bezoek waard met leuke opdrachten.

door Harry (12-10-2015)

De opdrachten zijn leuk en door goed combineren uit te voeren. weliswaar hebben wij de 60 min. niet gehaald maar deze eerste ervaring vraagt naar meer.


top

door frank (07-10-2015)

Uitdagend


Leuke ontvangst, uitdagende raadsels.

door Wilma (07-10-2015)

Goede parkeerplaatsen. Leuk uitstapje voor gezin met kinderen rond de twintig. Ontvangst was zeer vriendelijk.


Fantastische en enerverende ervaring!

door Simone (07-10-2015)

Een ideaal teamuitje om de teamspirit weer optimaal tot leven te wekken.


Super ervaring

door Koen (07-10-2015)

Goede service en echt originele raadsels!!


Spannend

door Lisette (06-10-2015)

Leuke ervaring om met gebruikmaking van ieders eigen inbreng binnen een uur uit de kamer te ontsnappen


Leuke beleving met goede moeilijkheidsgraad.

door Sara (06-10-2015)

Leuke activiteit om met een groep te doen en specifiek deze kamer omdat het uitdagend is en goed in elkaar is gezet.


escape room binnen was prachtig om te doen

door martin (06-10-2015)

erg leuk hadden 2 groepen 1 groep is ontsnapt ander niet


Top

door Tom (06-10-2015)

Top


Super spannend

door Sabrina (06-10-2015)

Leuk ontvangst. Super leuk om te doen


Eerste en beste escape room waar ik ben geweest

door Majid (06-10-2015)

Super spannend en een fantastische ervaring.


Super spannend en creatief

door Rob (06-10-2015)

Creatieve kamer waarin de liefde voor spellen en raadsel helemaal naar voren komen!


spannend tot de laatste minuut

door rob (06-10-2015)

Goeie puzzels en goed doordachte volgorde. Je moet net ff anders doen dan dat je denkt


spannend tot de laatste minuut

door rob (06-10-2015)

Goeie puzzels en goed doordachte volgorde. Je moet net ff anders doen dan dat je denkt


spannend tot de laatste minuut

door rob (06-10-2015)

Goeie puzzels en goed doordachte volgorde. Je moet net ff anders doen dan dat je denkt


awesome!!

door yvonne (06-10-2015)

Top


Spannend!!!

door Lidy (06-10-2015)

Erg spannende en spook achtige escape room


Super ervaring

door Monika (06-10-2015)

adrealine all over the place 😄


leuk

door klaas (06-10-2015)

super leuke escape room


top

door bruh (06-10-2015)

Leuk


Super gaaf

door Bart (06-10-2015)

Super gaaf


verjaardag zoon

door peter (06-10-2015)

mijn zoon en 5 vrienden leeftijd tussen 16 en 19 jaar praten er na 2 maanden nog over hoe geweldig het was,,,


Een geweldige ervaring

door Patrick (06-10-2015)

Leuk, spannend en uitdagend.


Geweldig

door Tom (06-10-2015)

Top


fantastisch!

door Marije (06-10-2015)

Heel erg leuk!


Super gave ervaring!

door Aline (06-10-2015)

Heel leuk en voor herhaling vatbaar!


Geweldig spannend

door Nicole (06-10-2015)

Goed opgezet en aangekleed. Helemaal te gek!!!


supertof

door jacky (06-10-2015)

super dagje uit gehad


Een hele leuke ervaring!

door Lea (06-10-2015)

Helaas niet op tijd gehaald, maar desondanks hebben we het heel leuk gehad!


fantastisch

door jos (06-10-2015)

makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en dicht bij het centrum. Escape room ziet er zeer mooi uit en òver zichtelijk.


Super!

door Anne Cox (06-10-2015)

Geweldjg


Geweldig spannend

door Riek (06-10-2015)

Goed geregeld en avontuurlijk


Fantastische ervaring

door Wibke (06-10-2015)

Zeer goede ontvangst en uitleg van het spel. Tijdens spel goede begleiding. Helaas niet op tijd gehaald maar dat mocht de pret niet drukken. Uitleg achteraf super helder.


Fenomenaal!

door Hendrik (06-10-2015)

Zit top in elkaar!:)


Duivels goed!

door Wilbert (06-10-2015)

Het was de eerste escaperoom die ik bezocht! Met alles heeft Project Escape me weten in te pakken! Het is de totale beleving die de Duivelskamer tot een topper onder de escaperooms maakt!


Geniale ervaring!

door Mo (06-10-2015)

De beste escaperoom waar ik ooit ben geweest! Genoeg uitdaging.


Super!!

door Chris (06-10-2015)

Erg leuk! Goede puzzels.


Awesome

door Cor (06-10-2015)

Super gaaf en heel leuke activiteit. Je word leuk ontvangen en de room is heel origineel


Super gaaf en goed doordacht!!

door Annet (05-10-2015)

Wij waren met 5en en werden flink uitgedaagd door de opdrachten. Super leuk en precies moeilijk genoeg om echt maar net op tijd te kunnen ontsnappen. Bij de volgende escape room zijn wij zeker van de partij!!


Leuke ervaring

door Laura (30-09-2015)

Het was een leuke escaperoom in Nijmegen. Puzzels uitdagend en verhaal spannend.


Heerlijk hersen voer

door joyce (26-09-2015)

Breinbrekende puzzels! Soms kan iets zo simpels, zo ingewikkeld zijn. Verhaal zit leuk in elkaar, blij dat we het gehaald hebben!!!


Superspannend!

door Rietstengels (26-09-2015)

Hele gave escape room met een goed uitgewerkt thema en leuke puzzels. Leukste escape room die we ooit gedaan hebben!


Spannend tot het laatste moment

door 29e bestuur der N.S.H.C Apeliotes (26-09-2015)

Leuk en spannend om te doen. Goed dat de opdrachten niet te makkelijk en te moeilijk waren om uit te voeren. Unieke activiteit!


Echt een aanrader!

door Githa (25-09-2015)

Wat ontzettend leuk spel!!


Leuk

door Ronald (25-09-2015)

Leuk!!


vet gaaf, leuk!

door Fieke (25-09-2015)

Heel goed, spannend, in het donker!


Een escaperoom zoals het heurt!

door Marnix (25-09-2015)

Een escaperoom waar de sfeer, de puzzels, het ontvangst en de locatie geweldig zijn! Ik kijk uit naar de tweede kamer van Project Escape.


wat een gepuzzelde beleving!

door Jacolien (24-09-2015)

Na een hartelijke ontvangst een uur heerlijk gespannen met mijn vriendinnen gepuzzeld. Het was mijn eerste escaperoomervaring en die smaakt naar meer!


Super tof!!!

door Groep Wombats (23-09-2015)

Gaaf super en hersenkrakend! spanningsverhogend en uitdagend


Ontzettend leuk uitje!

door Robin (23-09-2015)

De escape room is echt een aanrader, super leuk en uitdagend!


Zeer Uitdagend!

door Elke (23-09-2015)

Spannend en uitdagend! Laat je hersens flink kraken....


Ontzettend uitdagende kamer

door Mirjam (23-09-2015)

Ben helemaal fan van de escape kamers, erg leuk concept!


Verrassend: gamers worden fanatieke puzzelaars!

door Rianne (23-09-2015)

Leuke ontvangst, uitleg en hulp. Computergame 'verslaafden' worden fanatieke puzzelaars. En nog fanatieker om te ontsnappen. Echt pakkend en uitdagend en de klok tikt maar door. Gelukkig komt er een tweede kamer, we kunnen haast niet wachten.


blanco ingegaan goede uitleg leuk verhaal

door Arthur (22-09-2015)

Leuk,leerzaam, krijg een andere kijk op de dingen dan normaal, ook wel een eye opener betreft rekenen en goed opserveren. Gaan zeker in de toekomst nog eens zoiets doen!


Puzzelen onder hoogspanning

door Margot (22-09-2015)

Wat een geweldige ervaring! De opdrachten waren stuk voor stuk een uitdaging. Het geheel zat goed in elkaar. Genoeg reden om nog eens terug te komen.


Spannend tot in de laatste minuut!

door Dirk (22-09-2015)

Uitstekende escaperoom die zijn puzzels op meerdere manieren laat oplossen. Dat zie je maar zelden omdat de meeste rooms maar 1 oplossing hebben per puzzel. Verder is de room goed psychologisch in elkaar gezet met name de laatste ''puzzel'' waarbij meerdere sleutels op een slot geprobeerd moeten worden. Door de tijdnood is dit zenuwslopend en lekker spannend. Ook hier (en waarschijnlijk weten de bedenkers van de room dit niet) is een 2 snelle oplossing! Een klein puntje van verbetering is dat de room voor mijn gevoel teveel ruis bevat en er minder mogelijkheden zijn voor ''try and error''.


Helemaal top

door Mathijs (22-09-2015)

Goede ontvangst, slimme puzzels die moeilijk zijn maar niet hopeloos moeilijk. Kanniet wachten op de volgende escaperoom die ze bedenken


We hebben het er op het werk nog regelmatig over!

door Hannah (22-09-2015)

Leuk om als personeelsuitje te doen. In de pauzes of in de wandelgangen wordt er bij ons nog regelmatig over nagepraat. De mix van spanning en adrenaline gaf bij iedereen een echte kick! Wij kunnen iedereen de escape room in Nijmegen aanbevelen. Bedankt voor de goede zorgen!


super spannend en uitdagend!

door yvonne (22-09-2015)

Hele spannende escape room met een mooie afwisseling van puzzels. We hadden elk teamlid hard nodig!


Geweldig

door Nicole (22-09-2015)

Super !


Geweldige ervaring!

door S. Dijkstra (22-09-2015)

Goeie gastheer, uitdagende kamer en een lekker sfeertje. Absoluut de moeite waard.


Voor herhaling vatbaar

door Thea (21-09-2015)

Erg leuk. Goed geholpen. We komen zeker terug


1e Escape-ervaring was een uitdaging!

door Irene (21-09-2015)

Leuke opbouw, een uur lang spannend spel halen we het wel of net niet. Op een paar minuten na toch een escape gerealiseerd. Samenwerken is uitdaging voor vriendschap. Leuke geluidseffecten en wisselwerking met de duivels : )) het spookt daar echt!! Verzorgd en prettige locatie, welkome ontvangst! Wij komen terug!


Warm, goede begeleiding en mooie uitdaging.

door Walter Arends (21-09-2015)

Warme ontvangst, goede uitleg, prettige leiding en een geweldige ervaring om in 1 uur alle oplossingen te vinden.


Het was een zenuwslopende hersenkraker!

door Roos (21-09-2015)

Het was echt geweldig! Het was alles wat we er van verwacht hadden, de spanning, hele vette raadsels, etc. We gaan zeker nog een keer als de nieuwe escaperoom klaar is!


Gekmakend!

door Marjolein (21-09-2015)

Wij hebben genoten van de 'buzz' in deze escape room. Onwijs enthousiasmerend, gekmakend met alle verschillende puzzels en raadsels, en oh zo bevredigend als er weer een clou gekraakt was. Een echte aanrader voor wie wel een adrenaline-rush kan gebruiken!


Helemaal top!!!

door Joanie Hamacher (21-09-2015)

Geweldige avond gehad, echt een aanrader!!!


goed verhaal en puzzels, mooie effecten

door Ruud (21-09-2015)

top ervaring, erg spannend.


Hele toffe ervaring we komen zeker een keer terug!

door Jasper (21-09-2015)

Mark kleedde het zo leuk aan dat we er zeker een keer terug komen!


Super spannend!

door Laurens (21-09-2015)

Mede door Mark's begeleiding een echte top ervaring! Met humor en spanning weet hij het uiterste uit je team te halen. Leuke puzzels en raadsels welke alleen in goed team work op zijn te lossen


Spannend tot zelfs nadat de deur open gaat

door Koen (21-09-2015)

Heel goed over nagedacht. Ook de sfeer is erg goed. Zit in details! Aanrader.


WEERGALOOS, Super gave Room.

door Thijs (21-09-2015)

Fantastische ervaring gehad in deze prachtige escape room, super goede puzzels en raadsels. De sfeer is fantastisch. Klantvriendelijkheid is ook hoog.


Een duivels leuke kamer

door Willem (17-09-2015)

Deze kamer ademt sfeer, uitdaging en de puzzels zijn leuk om op te lossen. Ik en mijn vrienden hebben ons hier uitstekend vermaakt :)


Mooie en gaaf opgezette kamer met goede puzzels!

door Niels (17-09-2015)

Zie zin 1


Erg sfeervolle kamer!

door Stefan (17-09-2015)

Inmiddels al meerdere kamers bezocht, maar deze zat zeker bij de top. Er is weinig afleiding in de kamer waardoor de (toffe en afwisselende) puzzels echt centraal staan. Zonder al te veel te verklappen kan ik zeggen dat nagenoeg alle zintuigen geprikkeld worden in deze kamer, aanrader dus.


Wat een gave groepsuitdaging!

door Renske (10-09-2015)

Wat een bijzondere ervaring om uit deze ruimte te ontsnappen. Het was heel gaaf hoe iedereen zo zijn eigen bijdrage leverde, sommige puzzels waren echt onmogelijk in je eentje op te lossen. En door de aankleding en de geluids- en lichteffecten voelden we ook echt de spanning stijgen. Gelukkig waren we er nét op tijd uit!


Super leuk!

door Mieke (08-09-2015)

Super leuke Escape room! Fijne ontvangst en goede sfeer en in de escape room wordt dit vervolgens nog versterkt door het licht en geluid. Na het spelen van deze escape room wil ik er zeker nog meer gaan doen!


Gaaf: Doen!

door Ingrid (17-08-2015)

Wat een vette ruimte was dit zeg! Hele prettige ontvangst door de gastheer en echte een aanrader. Meerdere escape rooms gespeeld en deze zat echt goed in elkaar.


Super tof!

door Bas (25-05-2015)

Was onze eerste escape room dus geen vergelijkingsmateriaal. Wij vonden hem super tof. Enthousiaste eigenaar met leuke creatieve onderdelen.


Wel aardig

door Gj (15-03-2015)

Op zich een mooi aangeklede kamer. Redelijke originele puzzels maar zonder technische hoogstandjes of grote verrassingseffecten. Geen topper maar wel leuk een uurtje puzzelen.


Spanning, uitdaging en veel plezier!

door Frank (07-03-2015)

Met 4 personen deelgenomen en een toptijd neergezet :). Mark's kamer was heerlijk uitdagend en zijn enthousiasme en drang om nog verder te verbeteren aanstekelijk. Nog maar weinig ervaring met Escape Rooms, maar dit smaakt naar meer!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: