Escape room de Binnenpoort

Ons idee om een escape room te starten is gekomen nadat we de winkelwedstrijd ‘’win je winkel’ in Culemborg zagen. Voor deze wedstrijd moest je een concept bedenken voor een leegstaand pand in de binnenstad van Culemborg. Wij besloten het concept van een escape room met het historische thema van Culemborg te presenteren en na een aantal rondes wonnen wij de winkelwedstrijd.

Na een verbouwing van 5 maanden, die we grotendeels zelf hebben gedaan, zijn we 4 november feestelijk geopend en zijn wij blij dat wij de mensen mogen ontvangen in onze escape room.

De eerste maanden zijn goed verlopen en de reacties zijn ook positief!

Contactgegevens

Oude Vismarkt 10
4101CA Culemborg
0345342178
info@binnenpoort.nl
http://binnenpoort.nl


Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 22:00De Binnenpoort

Jouw missie:

Je gaat met ons 600 jaar terug in de tijd, de tijd van de middeleeuwen toen Culemborg nog Kuylenburg genoemd werd.

Je hebt een schuld opgebouwd in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Kuylenburg is de enige plek waar jij vrij bent van de schuldeisers en je moet ervoor zorgen dat je de vrijstad Kuylenburg binnenkomt voordat de schuldeisers je te pakken hebben.

Helaas is het 22:00 geweest, de papklok heeft geluid en de poorten zitten dicht. Tom de poortwachter wil je wel helpen, voor 35 gouden muntstukken opent hij de poorten voor je.

Maar hoe kom je aan 35 gouden muntstukken? Los de raadsels en puzzels op en verkrijg de 35 gevraagde gouden muntstukken om Tom de poort te laten openen, maar schiet op de schuldeisers zijn al dichtbij!Minimale leeftijd: 10

2 tot 10 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

14,50 tot 35,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)Prijs voor 2 personen is €35 per persoon en voor 10 personen €14,50 per persoon
Reviews

Review toevoegen


Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: