Terug naar Escape Room Zandvoort

Jacob van Dijk is zijn hele leven al visser. Toen hij laatst in weer en wind met zijn vissersboot, “The Black Seagull”, op zee was heeft hij door een plotselinge, hoge golf zijn evenwicht verloren en is hij ten val gekomen. Hoewel het allemaal veel erger af had kunnen lopen bleek de ongelukkige val toch vervelende consequenties te hebben. Jacob heeft bij de val namelijk zijn been gebroken. Voorlopig kan hij onmogelijk de zee op en kan hij het vissen dus wel vergeten. Wat nu? Er zal toch brood op de plank moeten komen… Om “The Black Seagull” toch zo spoedig mogelijk uit te kunnen laten varen rest Jacob geen andere keuze dan snel capabele zeelui te vinden die bereid zijn om hem in deze situatie te helpen. De weersvoorspellingen zijn weliswaar gunstig voor de tijd van het jaar maar de Noordzee blijft onvoorspelbaar. Niets is zo veranderlijk als het weer… Een plotseling opkomende storm kan een kalme zee in korte tijd veranderen in een kolkende watermassa met woeste golven!
Vooralsnog gaat Jacob er van uit dat het zover niet komt. Hij gaat uit van een behouden vaart…

Durven jullie de uitdaging aan en zijn jullie in staat om “The Black Seagull” veilig én op tijd terug naar de haven van IJmuiden te loodsen?Minimale leeftijd: 16

2 tot 4 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.
Reviews

Review toevoegen

Super leuke kamer

door Ellen (06-01-2019)

Wat een leuke Escape Room, zeer echt nagemaakt, mooie effecten en super tof om met ons gezin te doen. De kinderen (15 en 17) hebben echt een top tijd gehad. Het is geen makkelijke kamer, dus we hadden echt moeite om alles binnen de tijd op te lossen!


Super beleving

door Rens (06-09-2017)

Een zeer mooie middag hadden wij met zijn vieren op de boot, gelukkig hadden we zeebenen en hebben de kade binnen de tijd bereikt. Super gedaan deze kamer en een echte ervaring. Je hebt het gevoel dat je echt op een boot zit, en alles is tot in detail uitgewerkt. Mooie techniek en visuele effecten. Zeker een aanrader, als je teminste niet gauw zeeziek wordt.


Een echte boot trip

door Janin (06-09-2017)

Super leuke beleving. De deur gaat open en je heb meteen de gevoel je staat op een echte boot. Toffe puzzels en speciale effecten maakten de boot trip compleet! De medewerkers en eigenaars zijn super gastvrij en vriendelijk. Een echte aanrader ook als je nog helemaal geen ervaring heeft.


Een avontuur op zee

door Arianna (06-09-2017)

Ik heb deze kamer een tijdje terug gespeeld met mijn vriend, zus en schoonmoeder. Het was onze eerste keer dus we wisten niet wat we moesten verwachten. Nou, het is in 1 woord samen te vatten: avontuur!! Na een warm welkom, een gratis drankje en een korte uitleg mochten we beginnen. Na 3 minuten zit je helemaal in het verhaal en is je taak begonnen; het schip veilig naar de kust brengen. Meeuwen boven je hoofd, de geur van touw, een briesje in je gezicht en puzzels natuurlijk! Helaas hebben we het net niet gehaald, maar dat was niet erg. We hebben ons heel erg vermaakt, de puzzels zitten goed in elkaar, passen bij het thema en zijn niet herhalend. De tijd vliegt voorbij, echt een aanrader!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: