Escape Challenge Zoetermeer

Na het succes van The Dentist en The Freakshow in Delft opende de Escape Challenge in 2017 een nieuwe vestiging in Zoetermeer.

Opnieuw werd de lat hoger gelegd met twee gloednieuwe escape rooms, groter en spectaculairder dan ooit. Bezoekers uit binnen en buitenland roemen de Escape Challenge om de vindingrijkheid en vernieuwende puzzels en technieken. Wat ons betreft is dat zeer terecht, de Escape Challenge in zowel Delft, als Zoetermeer behoort tot de absolute top in Nederland.

Als je naar een escape room van de Escape Challenge gaat begint de beleving al op het moment dat je het gebouw binnen stapt. De spanning wordt subliem opgebouwd en alles is tot in de puntjes afgewerkt. Het is net alsof je in een film speelt, alleen is alles ECHT! Er is een heuse filmsoundtrack gecomponeerd, er zijn lichteffecten en special effects, kortom alles wordt in het werk gesteld om de beleving zo compleet mogelijk te maken.

Een kleine waarschuwing is misschien wel op zijn plaats, nadat je de Escape Challenge bezocht hebt zullen veel andere escape rooms tegenvallen. Ben je dus van plan om meerdere escape rooms te gaan spelen, begin dan niet met de Escape Challenge!



2017





Contactgegevens

Dorpsstraat 33A
2712 AB Zoetermeer
079 – 30 30 3 66
zoetermeer@escapechallenge.nl
http://www.escapechallenge.nl/


The Honeymoon Hotel

The Honeymoon Hotel werd in 2017 verkozen tot Beste Escape Room van 2017. Een enorme prestatie gezien het grote aanbod aan escape rooms dat Nederland vandaag de dag rijk is. Wat ons betreft is ook dez...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

119,00 tot 129,00 euro totaal per game




The Orphanage

Je weet dat het meisjesweeshuis dat vroeger op deze plek gevestigd was al jaren leeg staat. Je weet dat er niemand meer is en toch voel je de sidderingen over je rug gaan als je de oude eiken voordeur...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

4 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

119,00 tot 129,00 euro totaal per game

119,00 tot 129,00 euro totaal per game






Reviews

Review toevoegen

Spectaculair

door Ottily (30-03-2018)

Hele gave ervaring! We dachten dat we er waren binnen een uur, bleek dat we op nog maar net over de helft van alle opdrachten heen waren. Super onverwachte elementen en de opdrachten volgden elkaar continue op, van het een in het ander gelijk door. Super!


Doodsbang en zoooo gaaf

door Annemarie (15-03-2018)

Ik vond het bij de voordeur al eng, begint het nu al? Het pand alleen is creepy. Sja, en dan word je een kamer in gestuurd en begint het avontuur. Ik heb gegild, gelachen, geschreeuwd, met een rare deksel op m'n kop gezeten, een paar puzzels opgelost en vooral genoten!


Eng!

door Leontine (13-03-2018)

Heel erg gaaf! De hele beleving klopt gewoon, al bij binnenkomst:)


Wauw!

door Mariska (11-03-2018)

Geweldig! Goed opgezet, afwisselende puzzels (die zonder gebreken werken), volledig doorgedacht thema en verhaallijn in iedere ruimte, constant spannend, intelligent, mooie decor, inclusief special effects. Ik kom zeker nog een keer terug voor de andere escape challenges..


Sfeervol puzzelen

door Jannie (09-03-2018)

De Orphanage is een heel mooi afgewerkte kamer. Je hebt echt het gevoel alsof je in het weeshuis rondloopt. Meerdere kamers, goede flow van puzzel naar puzzel. Beetje spannend, maar niet heel eng. Thema is goed uitgewerkt. Veel verschillende soorten puzzels; van old-skool tot heel technisch. Duidelijke en mooie geluids- en lichteffechten. Subtiele hints, soms wat snel voor ons. Het is geen makkelijke escape room, echt een leuke uitdaging. Als je er nog nooit een gedaan hebt, is deze misschien wel wat pittig.


Top belevenis!

door Gitte (09-03-2018)

Superleuke escaperoom met goed doorgevoerd thema, leuke special effects en afwisselende puzzels


Een enorme belevenis.

door Yvonne (09-03-2018)

Ontzettend leuk om dit spel te spelen. In mijn geval met collega's. Het uur is zo voorbij. In één woord SUPER.


Fantastisch!

door Sandra (07-03-2018)

Het was super gaaf! Goed opgezet. Je kan zien dat er veel aandacht aan is besteed. Een echte aanrader!


Geweldig!!!

door Yvonne (05-03-2018)

Voor het eerst een escape room bezocht en kan nu al niet wachten tot de volgende. Super leuke ervaring vanaf het moment dat je aanbelt zit je in het spel.


indrukwekend

door Lesley (03-03-2018)

ontvangst perfect, zet gelijk de toon. De kamer/kamers waren tot in de perfectie ingericht. Hoe bijzonder, en hoe mooi om bij elkaar als team kwaliteiten naar boven zien komen. geweldige ervaring! op naar de volgende kamer!!!


Echt geweldig

door Ger (25-02-2018)

Deze room is echt heel erg leuk, spannend, eng en zeker uitdagend. Deze zal niet snel overtroffen worden, echt een aanrader.


Spannend, boven verwachting!

door Dian (25-02-2018)

Gisteren hebben wij met z'n zessen de Orphanage gespeeld. We hadden er hoge verwachtingen van, omdat we the freakshow en the dentist al gespeeld hadden en dat zijn ook super goede kamers! Wat is deze kamer een ervaring zeg! Met heel wat schrikmoment en een eng sfeertje wisten we te ontsnappen zonder hints. Over 3 weken ga ik the honeymoon hotel doen en ik vind het gewoon jammer dat ik dan alle kamers van escape challenge gehad heb. Van mij mogen er meer komen!!


Goede puzzels in een mooi aangeklede omgeving!

door Cleo (21-02-2018)

Na 'The Honeymoon Hotel' gisteren the Orphanage gedaan. Opnieuw een hele gave kamer met hele mooie aankleding, beklemmende sfeer en goede afwisselende puzzels.


Indrukwekkend en spannend

door Angelique (18-02-2018)

Mooie decors, spannende elementen en afwisselende puzzels. Echt een aanrader!


Prachtige van opzet en aankleding

door Guus Zijdenbos (17-02-2018)

Na de Dentist en Freakshow wilde we de Orphanage ook doen en wederom is hier een prachtige escaperoom gebouwd. Zonder twijfel een kamer die je gedaan moet hebben.


Goede raadsels met zeer goed decor

door Monique (17-02-2018)

Hele toffe escapekamer. De puzzels waren uitdagend en de hele sfeer die gecreëerd wordt klopt. Zeker een aanrader


Je staat op scherp vanaf het sluiten van de deur.

door Mause (16-02-2018)

Dit was de laatste challenge die we nog moesten zien te overwinnen. En wat voor een! Snel schakelen tussen kijken, denken en doen... Een super ervaring weer! Hulde aan de bouwers.


Zat heel professioneel in elkaar! Onwijs genoten!!

door Leonie (11-02-2018)

Mooie lokatie en tópkaner. Helemaal af!


Super!!

door Lilian (04-02-2018)

Het spel zit goed in elkaar en de escape room ziet er heel gaaf uit!!


Ontzettend gaaf

door Amber (03-02-2018)

Wat een zenuwslopend en onwijs goed in elkaar gezette escape room. Wederom een zeer uitdagende en originele prestatie van escape challenge.


Waanzinnig spel van begin tot eind

door Jesse (03-02-2018)

De kamer is ontzettend goed ingericht, het oog voor detail is werkelijk waar ongekend. Zonder lugubere aspecten toch bloedstollend en huiveringwekkend, en de puzzels hebben voor iedereen wat wils.


Waanzinnig gaaf

door Het (03-02-2018)

Wat fantastisch! Zo waanzinnig in elkaar gezet. Heel spannend.... van begin tot het eind. Iedereen in onze groep was heel positief! Geweldig, we komen zeker terug voor de honeymoon hotel! Top gedaan


Waanzinnig gaaf

door Het (03-02-2018)

Wat fantastisch! Zo waanzinnig in elkaar gezet. Heel spannend.... van begin tot het eind. Iedereen in onze groep was heel positief! Geweldig, we komen zeker terug voor de honeymoon hotel! Top gedaan


Gave Escape-ervaring

door Anouk (03-02-2018)

Het is al lang niet meer zo dat een Escape room 1 kamer is, maar deze was toch wel echt heel gaaf! Heel erg genoten van deze ontsnapping, en binnenkort terug om de andere uit te proberen! :)


Net een Horrorfilm!

door Metin (30-01-2018)

We hebben met 3 man deze escape room gespeeld. Het was werkelijk fantastisch! Geluidseffecten en de materialen waren top! En eng!!! Alle raadsels sloten goed op elkaar aan. De ontvangst was al meteen mysterieus! Deze escape room is in 2017 niets voor niets tot de beste gekozen. Het is een super beleving! Het lijkt alsof je in een horrorfilm zit. Voor de escape room liefhebbers: gewoon doen!!


Super toffe adrenaline booster!

door Roxanne (26-01-2018)

Super toffe kamer, met veel leuke en orginele puzzels. Spannend verhaal en je zit er helemaal in. Echt een aanrader!


Over voor je het doorhebt.

door Yaron (25-01-2018)

Na de hype over The Honeymoon Hotel kon het eigenlijk alleen maar tegen vallen. Niet dus! Er zit zoveel liefde en aandacht in deze kamer, de puzzels zijn divers en de aankleding is prachtig. Minder eng dan ik had gedacht, maar constant op m’n hoede. Een bijzondere beleving.


GEWELDIGE KAMER

door Jolanda Boender (23-01-2018)

Net als de escape rooms in Delft is deze Honeymoon kamer ook geweldig om te doen. Leuke verrassende elementen weten ook deze kamer weer bijzonder te maken.


Supergaaf en spannend!!

door Ilse (11-01-2018)

The Honeymoon Hotel was mijn 5e escaperoom en zat echt supergoed in elkaar. De sfeer is ook top; reuzespannend :-) dikke aanrader!!!


Geweldige eerste ervaring met escaperooms

door Marco (10-01-2018)

Vanaf binnenkomst stap je al direct in het verhaal. Super geode storyline, verrassende effecten waarbij de rillingen over je rug lopen. Een echte aanrader om te doen. Ik ben bang dat ik met deze eerste ervaring de maatstaf van ervaring enorm hoog heb gelegd voor volgende escaperooms.


Fantastisch!

door Dettie (08-01-2018)

Super gave escaperoom! Waanzinnige geluiden, beelden, puzzels, sloten, technieken, achtergrond, informatie te veel om op te noemen. Een absolute aanrader!


Absolute aanrader

door Peter (06-01-2018)

Gisteren voor mijn 50ste verjaardag mee genomen naar Escaperoom The Orphanage. Dit was de eerste keer dat ik dit ging doen. Helaas niet ontsnapt binnen de tijd, maar wat een ervaring. Allemaal oude puzzels verstopt in meerdere kamers. Het zijn logica puzzels, maar ook gewoon goed kijken. Dit was wel een van de moeilijkste. Ga er zeker nog een in de toekomst uitproberen 😉


Supergave ervaring!

door Lida (05-01-2018)

Enige tijd geleden hebben we de Honeymoon Hotel bezocht en dat was zo'n gave ervaring dat we terug gegaan zijn voor the Orphanage. En wat een supergave, spannende, verrassende kamer is hier weer gemaakt! Een hele leuke ontvangst door een gastheer die luguber goed in zijn rol bleef, hele originele puzzels, een spannend verhaal waar ook alle attributen en puzzels mooi op aansluiten, zenuwslopende effecten, prachtige aankleding en nog zoveel meer. Wij hebben echt in 1 woord GENOTEN!!! Ik heb ondertussen al 18 escape rooms gedaan, maar deze staat toch (samen met Honeymoon Hotel) op 1! Dankjewel makers voor deze geweldige ervaring! En als jullie nog een nieuwe escaperoom maken komen wij zeker weer terug! Een dikke aanrader! (Maar neem wel je stalen zenuwen mee 😜)


Supergaaf, spannend, verrassend en soms doodeng!😜

door Lida Scholte (05-01-2018)

Enige tijd geleden hebben we de Honeymoon Hotel bezocht en dat was zo'n gave ervaring dat we terug gegaan zijn voor the Orphanage. En wat een supergave, spannende, verrassende kamer is hier weer gemaakt! Een hele leuke ontvangst door een gastheer die luguber goed in zijn rol bleef, hele originele puzzels, een spannend verhaal waar ook alle attributen en puzzels mooi op aansluiten, zenuwslopende effecten, prachtige aankleding en nog zoveel meer. Wij hebben echt in 1 woord GENOTEN!!! Ik heb ondertussen al 18 escape rooms gedaan, maar deze staat toch (samen met Honeymoon Hotel) op 1! Dankjewel makers voor deze geweldige ervaring! En als jullie nog een nieuwe escaperoom maken komen wij zeker weer terug! Een dikke aanrader! (Maar neem wel je stalen zenuwen mee 😜)


Kippevel

door Yvera (03-01-2018)

Erg leuke ervaring!


Snikkend

door Rebecca (29-12-2017)

The Honeymoonhotel was al top, The orphanage doet helemaal iets met je. We spelen de escaperooms met z’n vijven, en hier hoeft niemand zich te vervelen. Iedereen kan iets doen. Tijdens het avontuur moeten slim bedachte puzzels opgelost worden. En deze puzzels zijn heel divers. Aan alles lijkt weer gedacht, licht, geluid en het verhaal. Love it! Nu nog Delft uitproberen.


Wow! Spannend! Leuk! Goed! Mooi! MEER! MEER! MEER!

door Sas (29-12-2017)

We zijn nog niet zo ervaren in het uitbreken uit escape rooms, maar deze vonden we geweldig. Wat zag het er goed en mooi afgewerkt uit, er was echt zorg besteed aan het interieur. En een boel verrassingen, wat het extra leuk maakte. De diverse puzzels waren heel afwisselend. Sommige zo gekraakt, anderen echt moeilijk. En hoewel het ons helaas net niet gelukt is om er binnen het uur uit te komen, maakte dat de ervaring voor ons niet minder leuk. We hebben genoten van ons spannende (avont)uur in The Orphanage. En dat "spannend" was bij tijd en wijle echt een understatement. We komen zeker terug om The Honeymoon Hotel te doen!


Fantastisch

door Anita (29-12-2017)

Wat een super gave en spannende escamproom


Je gaat er helemaal in op

door Anke (25-12-2017)

Het was geweldig van begin tot eind. Spannend, verrassend, het ene wauw effect na het andere. Absoluut een aanrader.


Challenging & thrilling!

door Mannat (24-12-2017)

This was our third escape challenge and the first one that went unfinished. Hyped & unnerved, we highly recommend this place!


Fantastisch

door Eva (24-12-2017)

Half jaar geleden de escape Freakshow in Delft gedaan, dus vol verwachting begonnen wij aan de Honneymoon Hotel. En het was weer een fantastische kamer, en vooral een hele beleving. Hij is super en een absolute aanrader voor escaperoom liefhebbers !


Beste escaperoom ever

door Caroline (24-12-2017)

Alles was fantastisch. Het begon al bij binnenkomst. Heel levensecht. Een aanrader!


Geweldige kamer met originele puzzels

door Siska (24-12-2017)

Na the Honeymoon Hotel nu ook ontsnapt uit The Orphanage. Het heeft alles; veel en vooral gave puzzels, mooie effecten, een verhaal waar je door de entourage helemaal in op gaat. We spelen veel kamers, maar deze twee staan zeker in de top 5. Aanrader!!


Een beleving !

door Marinka (22-12-2017)

Wat een geweldige ervaring, in 1 woord geweldig. Superspannend en geweldige raadsels ! Dit moet je ooit gedaan hebben.


Beste kamer ooit

door Ted (22-12-2017)

Goede sfeer begint al bij de entree. Vervolgens wordt dit alleen maar beter als je de kamer ingaat. Veel innovatieve puzzels en van de ene verrassing in de andere vallen. Echt een fantastische ervaring!


Gave, spannende kamer

door Hanneke (21-12-2017)

Ontzettend mooie escape room, met leuke effecten, goede puzzels en overall sfeer. Wij deden m met z'n tweeën en dat was goed te doen! Zeker een aanrader.


Super leuk en zit erg goed in elkaar!

door Nikki (20-12-2017)

Wat een geweldige escape room! Alle puzzels zijn heel goed bedacht, de special effects en de hele aankleding is geweldig. Keer op keer verrast met wat er ging gebeuren! Al heel wat escape rooms gedaan maar dit is met grote afstand de beste!


Kamer op topniveau!

door Max (17-12-2017)

Na zo'n 20 escape rooms gedaan te hebben kan ik zeggen dat na The Honeymoon hote, ook The orphanage weer in de top hoort. Kwalitatief weer een erg goede kamer met leuke raadsels. Mooi aangekleed, spannend thema en leuke beleving. 5/5


Te gekke totaal-ervaring

door Sophie (11-12-2017)

The orphanage was te gek. Het is aan alles te merken dat de makers van deze kamers de bezoeker heel serieus nemen. Al voor je de kamer in gaat zit de sfeer er goed in. De kamer is reuze spannend en heeft leuke afwisseling tussen zoeken, puzzels oplossen en logisch nadenken. Voor iedereen een must-GO!


Prachtig uitgewerkt en uitdagend!

door Huibert (11-12-2017)

Heel mooi gemaakte escaperoom, echt alles is tot in de puntjes uitgewerkt en super spannend! Het niveau van de puzzels is behoorlijk pittig maar wel te doen. Veel leuke en originele opdrachten! Ik zou alleen aanraden de escape room niet met het maximum van 6 te spelen, dat vonden wij eigenlijk wat te druk. Vaak staan 1 of 2 mensen dan even helemaal niks te doen. 4 was denk ik perfect geweest!


De beste kamer tot nu toe!!

door Jenny (09-12-2017)

We hebben al heel wat kamers bezocht, waaronder The Dentist en The Creapshow maar deze kamer overtrof echt alles!! Alles klopte, schitterend decor, uitdagende puzzels, kortom een aanrader!!!! We komen de (voorlopig??) laatste kamer, The Orphenage zeer binnenkort ook bezoeken!


De beste

door Sanne (26-11-2017)

Als ervaren escaperoomspelers, staat de Honeymoon Hotel bij ons op nummer 1! Op naar de Orphanage


In 1 woord super!

door Daan (24-11-2017)

Al veel escaperooms gedaan maar deze escaperoom was top in elkaar gezet!. De special effects maken de beleving echt! Veel variatie in de puzzels. Goede ontvangst en mooie ruimte. Top escape room echt een aanrader!!


Ongelooflijk mooi en heel spannend

door Brian (23-11-2017)

Vanaf het moment dat we de eerste kamer van de Escape Challenge speelden met ons vaste team zijn we fan! Elke keer als ze een nieuwe kamer openen staan we als een van de eersten voor de deur en elke keer weer worden onze verwachtingen overtroffen. Zo ook nu weer. Wat is the Orphanage een waanzinnig mooi staaltje werk. Nergens is te zien dat alles vanuit het niets is opgebouwd, je waant je gewoon echt in een oud weeshuis dat al jaren leeg staat. Deze mensen hebben echt een grote liefde voor escape rooms en een waanzinnig talent. Ik kan ook deze kamer weer van harte aanraden aan iedereen die van kwaliteit houdt!


WAANZINNIG!

door Daan (23-11-2017)

Wij waren een van de eerste groepen die deze nieuwe kamer kwamen spelen en wat was het GE-WEL-DIG! Omdat we de andere kamers van Escape Challenge al hadden gedaan lagen de verwachting extreem hoog, maar die zijn weer overtroffen. Wat een ongelofelijke prestatie!


Super avond!

door kemejoremi (19-11-2017)

deze escape room is inderdaad nummer 1! de puzzel zitten goed in elkaar en zijn geweldig uitgewerkt. met veel gave geluid- en licht effecten. we hebben een super avond gehad met personeel, dat van begin tot eind in hun rol zat!! op naar the Orphanage


Wat een leuke,mooie adrenaline verhogend spel

door Roy (18-11-2017)

Goed verhaal met leuke puzzels, hier is goed over nagedacht. Heerlijk zooitje af en toe met de groep wat een lol.


De beste van Nederland

door Tanya (15-11-2017)

De honeymoon hotel heeft niet voor niets de titel beste escaperoom van 2017 gekregen! Wij hebben daarbij gister the orphanage gedaan. Ook weer heel leuk, maar honeymoon hotel blijft de beste!


Helemaal top!

door Patricia (15-11-2017)

Echt super gaaf! Een onvergetelijke avond uit! Een echte aanrader!


Heel snel een 3de bouwen!

door Daan (14-11-2017)

deze gasten snappen het!


Steengoed

door vd Brink (14-11-2017)

De titel says it al. Gewoon heen gaan, ga je geen spijt van krijgen.


Ongekend goed

door Davy (14-11-2017)

Vorige week met ons bedrijf langs geweest bij het honeymoon hotel in Zoetermeer. Normaal spelen we escape rooms met ons vaste team, dus dit was even wennen, want we waren iets minder op elkaar ingespeeld. Gelukkig hinderde dat geen moment, want er is zo ontzettend veel te zien in deze escape room. Aan alles is gedacht, elke vierkante centimeter is afgewerkt en de effecten zijn supergoed. Ik ben nog nooit zoiets tegen gekomen in ieder geval. Tip: Als je van plan bent om meerdere escape rooms te gaan doen, begin dan niet met deze, want hierna valt alles tegen. Een must do!!


Supergaaf!

door Suzanne (14-11-2017)

Onze erste escape room ervaring, maar dit smaakt naar meer! Je valt van verbazing in verbazing. Helaas net niet gered, maar gelukkig wel alles gezien. Zo mooi gemaakt alles, en de puzzels zijn superleuk. Ik kan niet anders zeggen dan GAAN!


Waanzinnig!

door Michael (14-11-2017)

Ik heb toch al heel wat gezien in de verschillende escape rooms die ons land rijk is, maar wat ze hier in Zoetermeer gebouwd hebben is toch echt wel uniek. Dit gaat niet snel te ervaren zijn door andere escape rooms. Ik ben razend benieuwd naar jullie andere kamers in Delft.


Geweldig

door Sabine (12-11-2017)

Na de Dentist weer een geweldige kamer van Escape Challenge! Gaan heel snel de andere 2 kamers doen :)


Zeker doen deze Honeymoon Hotel. Geweldig!

door Ger (12-11-2017)

De Zoetermeerse ervaring maakt dat je goed moet kunnen puzzelen. Als je dat kunt, kom je er vanzelf uit. Doe je best.


Af tot in detail

door Wendy (11-11-2017)

Gisteravond hebben wij The Orphanage gespeeld. Zoals we van Escape Challenge gewend zijn, is alles tot in detail uitgewerkt. Uitdagende puzzels, mooi decor en een bijpassende enge sfeer. Een absolute aanrader!


Uitdagend, maar wel teambuildend

door Ruben (10-11-2017)

Het was een leuke escape room. De muziek was goed en het nam je mee in het verhaal. Verder is het leuk om als team opdrachten te doen. Je hebt elkaar echt nodig bij sommige opdrachten. Dat maakt het juist zo leuk


Uitdagend

door Berend (06-11-2017)

Als je nog nooit in een escaperoom bent geweest moet je je uiterste best doen. Veel te doen, mooie effecten.


Waanzinnig super georganiseerd en gemaakt!!!

door Manon (04-11-2017)

Super spannend en waanzinnig gaaf georganiseerd en gemaakt van begin tot eind!!


Een bezoek aan een horrorfilm

door Mandy (03-11-2017)

Dit was de eerste escaperoom die ik bezocht heb en wat een indruk heeft the honeymoon hotel gemaakt! Het is een onwijs spannende kamer, met leuke en uitdagende puzzels. De kamer is mooi aangekleed en alles klopt! Ik denk dat deze room een hoop andere escape rooms voor mij heeft verpest, want hij is gewoon zo onwijs goed!


Super toffe beleving

door Carla (01-11-2017)

Hele gave escaperoom met leuke puzzels, super goede (spannende) sfeer.


Aanrader!

door Inge (01-11-2017)

Deze escape was echt heel tof spannend. Zit echt heel goed in elkaar. Een echte aanrader!


Echt een top kamer

door Michel (31-10-2017)

Goede sfeer en leuke puzzels. Ik raad deze kamer zeker aan!


Echt een top kamer

door Michel (31-10-2017)

Goede sfeer en leuke puzzels. Ik raad deze kamer zeker aan!


Next level escape room

door Tristan (26-10-2017)

Erg sfeervolle en leuke escape room! Met vier personen in 52 de kamer kunnen ontsnappen. Ontvangst was ook goed gedaan.


geweldig

door Ruud (25-10-2017)

Na de beide kamers in Delft waren ook onze verwachtingen hoog. En het is volledig bewaarheid. Fantastische room erge leuke effecten spannend echt hoe een escaperoom moet zijn. We zien uit naar de volgende. P.s. we hebben het gehaald in 51. minuten !!!!


Supertoffe escape beleving! DOEN!

door Nana (23-10-2017)

Deze escape was echt heel spannend! Een echte aanrader met veel verschillende puzzels en verrassingen. Ik kreeg de kriebels al voordat we naar binnen gingen!


super super super vet. Erg gave special effects.

door john (22-10-2017)

we wisten totaal niet wat ons te wachten stond want geen van ons had escaperoom ervaring. Sowieso spannend dus en de spanning liep alleen maar op gedurende het uur. We zijn volwassen kerels die niet echt bang zijn aangelegd maar af en toe schrokken we ons toch echt wezenloos! Het uur was voor ons helaas te kort. Kortom; geweldig om mee te maken.


Heel gaaf, gewoon doen!

door Mo (18-10-2017)

Op 17 oktober de Honeymoon hotel beleefd. Deze kamer zit net als de Dentist en Freakshow weer top in elkaar. Verhaallijn klopt super leuk en spannend. Verassende elementen, meer dan een escape! Moet je gedaan hebben.


Spannende must see!

door Lori (06-10-2017)

Zit zo goed in elkaar, en de verschillende ruimtes zorgen ervoor dat je uitgedaagd blijft en iedere keer iets nieuws ontdekt. Alles is verschillend, jammer dat je escape rooms maar 1 kan beleven. Op naar de volgende die 1 November open gaat.


Geweldige belevenis

door Mariska (02-10-2017)

Van begin tot het eind was het een spannende, unieke ervaring waar we nog lang over napraten. Dit was een echte uitdaging! Alle kamers waren spectaculair, de ene nog intenser dan de andere. De raadsels en puzzels waren geweldig en zaten goed in elkaar. Bovenal was de spanning enorm door het decor en geluidseffecten, ongelooflijk gaaf! We zijn na The Freak Show en The Honeymoon Hotel erg benieuwd naar The Orphanage. We komen die zeker ook 'beleven'! Bedankt Escape Challenge!


Waanzinnige race tegen de klok

door Esther (21-09-2017)

Echt supermooie escaperoom qua decor, effects en geluid. De puzzels zijn erg verschillend van elkaar waardoor je heel veel andere dingen moet bedenken. Ruime ontvangstruimte waar we wat hebben gedronken na afloop. Gelukkig had de host tijd om al onze vragen te beantwoorden haha! Tot bij The Orphanage!


SCHITTEREND!

door Martijn de Geus (07-09-2017)

Vanaf de ontvangst zit je er al in, maar in de kamer wordt het alleen maar beter. Het zijn afwisselende puzzels en het decor is echt helemaal af. Paar leuke verrassingen in de kamer ook. Zeker niet makkelijk al is het ons als gevorderde groep wel gelukt. Leuk nagepraat ook, net als in Delft nemen ze echt de tijd voor je als groep, wat we ook wel eens anders hebben meegemaakt. Je moet deze kamer wel gedaan hebben, en ik gok de volgende ook


Supervette escape room

door Didi (05-09-2017)

De titel zegt het al, dit was echt mega vet! Onze tweede escape room, maar zoveel beter dan onze eerste ervaring. We hebben de longen uit ons lijf gegild haha! We kunnen niet wachten tot de andere kamer klaar is dan komen we die meteen doen!


Nergens mee te vergelijken!

door Michael (03-09-2017)

Als ervaren escape room bezoeker kan ik melden dat dit een 'must do' kamer is. Deze mensen snappen hoe je escape rooms bouwt. Ik was al super onder de indruk van de kamers in Delft, maar in Zoetermeer hebben ze de lat wéér hoger gelegd. Hoeveel escape rooms roepen wel niet dat ze de beste zijn en als je er dan heen gaat is het weer meer van hetzelfde. Deze escape room steekt echt met kop en schouders boven de rest uit. Kan niet anders zeggen. Ga hier heen!


Aanrader

door Peter (03-09-2017)

Dit was pas onze tweede escape room, dus heel veel vergelijkingsmateriaal hebben we niet, maar ik kan me niet voorstellen dat het nog beter kan dan dit. Wat een geweldige beleving. Het hele team moet samenwerken om te kunnen ontsnappen. Je maakt echt een reis door het hotel. Ik begrijp wel waarom iedereen ons deze kamer aan raad. Ik kan het ook zeker iedereen aanraden om naar Zoetermeer te gaan. We komen zeker terug voor jullie nieuwe kamer als die open is.


Best ever!!

door Petra (30-08-2017)

Al veel escape rooms gedaan, maar deze slaat toch echt alles! Zo uitgebreid, zo goed afgewerkt. De effecten, de sfeer, de puzzels, alles klopt tot in de puntjes. Grote complimenten voor de makers! Deze mensen snappen wat beleving is. Oef wat was deze room gaaf!!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's