Rock City Escape

Magie dichtbij. Wie de brede oprijlaan van het O.L.V. ter Eemklooster opdraait, komt opeens in een andere wereld terecht. Het is een parkachtig landschap met klaterende fonteinen, grote grasvelden en schaduwrijke bossen. Je vindt er bijvoorbeeld een indrukwekkende kapel, een statige klokkentoren, lange gangen, onverwachte loggia’s, lieflijke binnenpleinen, kunstwerken en statige trappenhuizen met sierlijke trapleuningen. Overal voel je de magie van het klooster.

Maar is alles wel zo rustig als het lijkt…?

Met je team word je door de catacomben van het klooster geleid en naar de kamer gebracht. Aan de muur hangen wat religieuze prenten, in het midden staat een grote tafel met wat attributen erop, in de hoek van de kamer zie je een piano. Dan gaat de deur op slot. De timer op het scherm in de kamer geeft aan dat je een uur hebt om de deur naar je vrijheid te openen. De tijd tikt. Even staan jullie verdwaasd om je heen te kijken, dan begint iedereen driftig te zoeken naar aanwijzingen. Iemand hoort een vreemd geluid. Was het één van jullie? Of is de legende van Bloody Mary echt..?

Contactgegevens

Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort
06-22656385
info@rockcityescape.nl
http://rockcityescape.nl


Openingstijden

Dagelijks van 10:00 uur tot 24:00 uur.
Beschikbare tijdsloten:
10:00 uur
11:30 uur
13:00 uur
14:30 uur
16:00 uur
17:30 uur
19:00 uur
20:30 uur
22:00 uurBloody Mary

De Legende
Waarschijnlijk heb je wel eens van de legende van Bloody Mary gehoord. Er doen vele variaties van het verhaal de ronde, een daarvan is dat Mary jaren geleden een Zuster van het klooster was. Men zegt dat haar wraakzuchtige geest het klooster lange tijd geleden heeft verlaten. Men heeft het mis.. Zeg 3 keer haar naam voor een spiegel en Bloody Mary zal verschijnen. Met alle gruwelijke gevolgen van dien.

De Kamer
Bloody Mary.. Bloody Mary.. Bloody Mary.. Roept dit ritueel werkelijk deze donkere, geteisterde geest op, of is het wonderbaarlijke fantasie die de goedgelovigen beetneemt? Er is slechts één manier om daar achter te komen. Nieuwsgierig? Als je dapper genoeg bent, ga de kamer in en ontrafel het mysterie van Bloody Mary, maar wees gewaarschuwd: je zal nooit meer dezelfde zijn!

Je team
Vroeger zaten jullie op het kloosterinternaat. Jullie hebben het spel Bloody Mary gespeeld, waarna een klasgenootje spoorloos is verdwenen. Ook nu, zelfs na alle verstreken jaren, worden jullie nog altijd dagelijks geplaagd door nachtmerries, angst en schuldgevoel: het is tijd om uit te zoeken wat er toen precies is gebeurd, en daarbij uit handen te blijven van Bloody Mary.

Niet geschikt voor jeugdige deelnemers en mensen zonder stalen zenuwen!

Minimale leeftijd: 16

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

115,00 tot 125,00 euro totaal per gameMaandag t/m donderdag EUR 115, vrijdag t/m zondag EUR 125
Reviews

Review toevoegen

Super mooi en super leuk!

door Anneroos (15-07-2018)

Erg mooie locatie, fijne mensen en erg mooie escape room!


Super!

door Dames groep (04-07-2018)

Mooie locatie. Erg leuke escape room. Zeker een aanrader!


Super spannend

door Ruth (23-06-2018)

Ontzettend leuke en spannende escape room. We hebben hard gegild en gelachen, maar ook goed samengewerkt. Mooie locatie en aankleding. Aanrader!


Fantastisch

door Sabina (11-06-2018)

Gister daar geweest. Wat een prachtige omgeving. Ook het verhaal vooraf aan de escape room past heel mooi bij de omgeving en de escape room. De escape room zelf is ook erg mooi in de sferen van het verhaal. Met veel hints hebben wij (6meiden) het gehaald binnen de tijd ;) Ook de begeleiding vooraf en achteraf was super.


Fantastische escape room!

door Lianne (26-05-2018)

Whauw, wat een fantastische sfeer in deze escape room. De locatie is prachtig, in een oud klooster en het verhaal en het decor daaromheen echt heel spannend en knap gedaan. Leuke puzzels, waarbij je veel moest samen werken, leuke onverwachte effecten. Daarnaast ook een fijn en gastvrij ontvangst. Dit was mijn derde escaperoom, maar tot nu toe mijn favoriet!


Spannend. avontuurlijk en super leuk.

door Willem (13-05-2018)

Heel professioneel opgezet en uitgedacht. Ontzettend leuk om te doen zoals wij met een groep broers en zussen. Vriendelijk en gastvrij ontvangst en heel goede begeleiding. Zeker een aanrader!!!!!


Spannend spel op een zeer mooie locatie

door Lourens (13-05-2018)

Geweldige escaperoom op een mooie en tot de verbeelding locatie. De samenwerking die nodig is om de puzzels op te lossen maakt het spel extra leuk. Aardig personeel. Prettige ontvangst. Een absolute aanrader!!!!


Geweldig avontuur doordacht thema en super sfeer!

door Kayleigh (18-03-2018)

Hele fijne ontvangst en prachtig entree, voor alles is gezorgd en het spel zelf is nog beter. Je wordt echt het verhaal en avontuur in gezogen en krijgt een enorme adrenaline kick. De aankleding en attributen die gebruikt worden zijn heel tof en eigenlijk is het super gevarieerd en afwisselend qua puzzels en oplossingen. Net aan gehaald met drie man, daarna nog even nagepraat met de toffe mensen die hierbij betrokken zijn! Doen deze escaperoom!


Spannende escaperoom op een geweldige locatie!

door Stephanie (08-03-2018)

De escaperoom en het verhaal eromheen zitten goed in elkaar. Daarnaast is de locatie ook heel gaaf, waardoor je extra goed in het verhaal zit!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: