Escapium

Geen ouderwetse sloten, maar een verrassend verhaal die je meevoert in een bloedstollend avontuur met veel technische hoogstandjes en uitdagingen! Pas op voor de boobytraps en wees voorbereid op het onverwachtse!

Lukt het jou om met met collega’s, vrienden, familie om deze defecte controle-kamer "The Dam" binnen 60 minuten op gang te krijgen en te ontsnappen?

Beleef het in Utrecht!

Contactgegevens

Nevadadreef 44-46
3565 CC Utrecht
+31 (0)6 104 917 68
info@escapium.nl
http://escapium.nl


Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 17:30 - 00:00
Wo: Gesloten
Do: 17:30 - 00:00
Vr: 17:30 - 00:00
Za: 10:00 - 00:00
Zo: 10:00 - 00:00The Dam

Samen met je vrienden, familie of collega’s besluit jij om je leven op het spel te zetten en de “Escapium Dam” te bezoeken. Je staat aan het moment om geschiedenis te schrijven en onschuldige mensen te redden. Niets is wat het lijkt… Uit vertrouwelijke bronnen is vernomen dat kwaadwillende personen mogelijk jullie reddingsactie willen dwarsbomen. Lukt het jou om vanuit de controle kamer van de Dam alles aan de praat te krijgen en de watervoorziening op gang te krijgen? om zo mensenlevens te redden?

Bloedstollende thrilldam

2 tot 10 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

99,00 tot 129,00 euro totaal per game

Reviews

Review toevoegen

Spannend!

door Sandra (04-02-2018)

Verrasssende escaperoom, met leuke en spannende effecten


Dat was uitdagend en spannend!

door Anne (31-01-2018)

Spannend. Sfeer is goed neergezet. Leuke puzzels die aanzetten tot onderzoeken.


Prachtige, immersieve ervaring. Alles klopt!

door Marc (30-01-2018)

Het totaalplaatje klopt bij Escapium. Vanaf het moment dat je boekt wordt je steeds meer deel van het verhaal. De kamer zit uitstekend in elkaar en de medewerkers zijn uitermate vriendelijk. Een aanrader!


Super leuk!

door Monique (21-01-2018)

Leuk ontvangst, goede uitleg en zenuwslopende kamer


Spannende escaperoom en behulpzaam personeel

door Anoniem (08-01-2018)

Leuke en uitdagende escaperoom! En de service is ook top!


Toffe en uitdagende escape room.

door Pim (19-11-2017)

Super gezellige avond gehad bij Escapium! Erg leuk dat ruim de tijd voor een groep genomen wordt en er achteraf tijd is voor een drankje en nabespreking waarin de kamer en resultaten worden doorgenomen. De kamer zelf was erg spannend! Op het nippertje hadden wij hem met onze groep behaald. Toffe effecten, lastige puzzels en gelukkig zo nu en dan een handige maar niet te duidelijke tip. Zeker een aanrader!!!


Goed verweven verhaallijn!

door Robert de Jong (14-10-2017)

In de ontvangstruimte word je nieuwsgierigheid al getriggerd en word je al een beetje in het sfeertje meegenomen wat je te wachten staat. De kamer zelf is geen overkill aan cijfersloten en sleutels, maar een goede verhouding in het krijgen van nieuwe aanwijzingen en het openen van sloten/deuren. De volgorde van de puzzels wijst zichzelf en zorgen ervoor dat je echt meegenomen wordt in het verhaal. Dat samen met de nodige spanningseffecten, diversiteit in puzzels en gastvrije ontvangst, maken dit tot een zeer vermakelijke escape room!


Zit perfect in elkaar!

door Robin (05-10-2017)

Hele goede escaperoom. Goed bedacht en zit perfect in elkaar. Zeker een aanrader!! De service zowel online al onsite was top! Ga zo door! Ben benieuwd wat de volgende kamer gaat worden.


Spannend verhaal, puzzels en effecten!

door vivian (18-09-2017)

We waren met een aantal ervaren escape roomers en iedereen vond het een kamer om aan te raden. Het is een meeslepend verhaal met mooie bijpassende special effects en uitdagende puzzels. Tevens persoonlijke aandacht (gelegenheid was een vrijgezellenfeest) en hele goede service.


Echt een fantastische ervaring

door Wim (20-06-2017)

Ik heb als een van de eerste deze Escape Room mogen testen en het was echt een fantastische ervaring. Door de techniek, opbouw en spellen ben ik nog steeds onder de indruk.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: