Escaperoom "De Bagijnetoren"

De Escaperoom is gevestigd in een monumentale verdedigingstoren uit de 16e eeuw. De toren is in 2011 verplaatst en sindsdien doen zich onverklaarbare gebeurtenissen voor in Delft.
Ga terug naar de 16e eeuw om het mysterie op te lossen en help Delft en de bewoners van Delft om hun rust terug te krijgen.
Je puzzeltocht neemt je mee in de geschiedenis van het ontstaan van de Nederlanden en de lafhartige moord op Willem van Oranje, onze Vader des Vaderlands





Contactgegevens

Phoenixstraat 85
2611 AK Delft
+31158881062
info@debagijnetoren.nl
http://www.debagijnetoren.nl


Openingstijden

Dagelijks van 10.00 uur t/m 23.00 uur



De Bagijnetoren

1 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

109,00 tot 129,00 euro totaal per game



Ma-Do 1 t/m 4 pers €109,- ; 5 t/m 8 pers € 119,- Vr-Zo 1 t/m 4 pers €119,- ; 5 t/m 8 pers € 129,-




Reviews

Review toevoegen

Geweldig

door Carolien (12-04-2018)

Super leuke escaperoom met iig geen cijfersloten!! Mooi verhaal ook, passend bij Delft.


Inventief

door Dennis (11-04-2018)

Heel leuk om als vorige bewoners van de Bagijnetoren te zien wat er met het pand gedaan is, je waant je in de oudheid weer met hele inventieve uitdagingen. We hebben enorm genoten en ik zal deze ook zeker aanraden bij bekenden.


Fantische room met bijzondere puzzels

door Mieke Verheul (29-03-2018)

Leuke ontvangst met het vertellen van de historie van de toren. Toen een puzzel oplossen om te toren te kunnen betreden. Wat een fantastische kamer zeg en de puzzels waren toppie. We kwamen er niet uit maar dat mag de pret niet drukken. Daarna een hele leuke en fijne uitleg over de puzzels. Al met al we hebben reuze genoten met zijn vieren. Dank jullie wel groetjes team lady Di(ana en gevolg .


Fantische room met bijzondere puzzels

door Mieke Verheul (29-03-2018)

Leuke ontvangst met het vertellen van de historie van de toren. Toen een puzzel oplossen om te toren te kunnen betreden. Wat een fantastische kamer zeg en de puzzels waren toppie. We kwamen er niet uit maar dat mag de pret niet drukken. Daarna een hele leuke en fijne uitleg over de puzzels. Al met al we hebben reuze genoten met zijn vieren. Dank jullie wel groetjes team lady Di(ana en gevolg .


erg leuk bezoek, mooie locatie en verhaal

door Judith (28-03-2018)

Goed ontvangen, vriendelijke sfeer en een mooie locatie (monument) die mooi is ingericht. Leuke verschillende puzzels. We waren met 8 en konden het zoeken en puzzelen een beetje verdelen. En Gelukkig ontsnapt :)


Geweldig

door Menno (14-03-2018)

Puzzels voor elke leeftijd, goeie ontvangst. Goed voor kinderen geschrikt misschien voor echte die hards die ook zestien plus enz. doet zou ik deze alleen niet aan te raden


Heel erg leuk!

door sylvia (11-02-2018)

Leuke en uitdagende escape room, met veel historie!


gaaf gebouw en goed passend verhaal

door professionals4technology.com (18-12-2017)

Super gaaf gebouw (monument). Goed verhaal, over Willem van Oranje. De kwaliteit van de spullen was zeer goed. Gaaf gemaakt en was een echte zoektocht. Erg bijzonder mee te maken wie van je collega's uit blinken waar je het niet van verwacht. Ik vond het een gave ervaring met mooie items, goed verhaal en we hadden een zeer goede tijd neergezet. De evaluatie was ook goed gedaan. Nu kon je kijken waar we tijd en hints hadden laten liggen. En wat er wel goed ging.


Helemaal leuk

door Esmeralda (15-12-2017)

Hele leuke eerste escape ervaring voor mijn dochter met haar vriendinnen en vrienden. Ze waren allemaal 11 of 12 jaar maar met behulp van wat aanpassingen prima te doen! Leuke locatie en goede begeleiding voor en achteraf! Chapeau


Prachtige locatie, eventjes echt terug in de tijd

door Marieke (11-12-2017)

De locatie van de escape room is zo ontzettend uniek en dat creëert meteen heel veel sfeer rondom het verhaal. De gedetailleerde inrichting en gebruikte attributen dragen heel goed bij aan de beleving. De kamer vond ik heel uitdagend door de vele verschillende aspecten en creatieve puzzels, we waren helaas niet ontsnapt. Maar, de host nam na afloop heel fijn de tijd om alles helder uit te leggen. Heel sfeervolle ervaring voor wie van een historische setting houdt en zeker een aanrader!


fantastisch

door amber (11-12-2017)

was een top middag! de kinderen vonden het geweldig


Heel anders dan andere escaperooms, helemaal top!

door Indy (29-11-2017)

De opbouw van het spel en de hele ervaring er omheen was anders aangepakt dan bij andere escaperooms. Het voelde echt als een dagje weg, er even helemaal uit! (ook uit de kamer gelukkig haha)


Fantastische escaperoom

door Gitti (24-11-2017)

Wat een fantastische escaperoom. Je waant je gelijk in de juiste historische sfeer bij binnenkomst. De puzzels zijn pittig maar wel te doen. We zijn in de laatste minuut ontsnapt!!. De eigenaresse neemt alle tijd voor je en vertelt ook veel achtergrond en ik heb ook nog wat stukjes geschiedenis er gratis bijgekregen. Helemaal af en zeker een aanrader.


Alleen de locatie is leuk

door Julian (23-11-2017)

Veel puzzels werkten niet en aan het verhaal is geen touw vast te knopen. Wel een mooie locatie.


superleuk

door Inge (07-11-2017)

Prachtige historische locatie en orginele opzet. Voor alle leeftijden een leuke uitdaging. Heel persoonlijke introductie en afsluiting aan de tafel om na te genieten en eventueel nog vragen te stellen.


Middenmootje

door Moniek (04-11-2017)

Leuk voor een eerste keer, maar als je de betere escape rooms al gedaan hebt valt deze een beetje tegen. Toch drie sterren voor de mooie locatie en vriendelijke ontvangst.


Gave locatie, uitdagend genoeg

door Erik (03-11-2017)

Het historische verhaal combineerde uistekend met de locatie. De puzzels waren niet te makkelijk maar ook voor een pienter 10 jarig kind te doen!


Aandacht voor detail en ingenieus!

door Danny (24-09-2017)

Super leuke escape room, echt een aanrader. De puzzels waren niet simpel en zaten erg goed in elkaar. Goed ontvangst, goede sfeer. Verschillende elementen die je niet zou verwachten en zowaar een keer geen black-light ;)


Leuk, maar niet geweldig

door Maaike (05-09-2017)

Oké, misschien zijn we wat verwend door alle escape rooms die we al gedaan hebben, maar dit is wat ons betreft geen hoogvlieger. De locatie is hartstikke leuk, de ontvangst is vriendelijk en de puzzels zijn oké, maar de sfeer ontbreekt. Er wordt geprobeerd een griezelige sfeer te creëren, maar dat doe je niet door een plastic skelet in de kamer te leggen. Als het je eerste escape room is zul je zeker een leuke tijd hebben, maar als je er al meer gedaan hebt kun je deze overslaan.


Echt een aanrader!

door Marleen (04-09-2017)

Zeer goede aankleding passend bij het (historisch verantwoorde) verhaal. De puzzels passen goed in het thema, en vereisen enige creativiteit door het ontbreken van cijfersloten (absoluut een pluspunt). Goede ontvangst, en fijne nabespreking. Mijn vierde escaperoom, maar tot nu toe absoluut mijn favoriet!


Wat een geweldige ervaring

door Cheryl (01-08-2017)

Wat een geweldige ervaring! ik heb al een aantal escape rooms gedaan maar deze zit zeker in de top 3! Echt een aanrader, goed verhaal.


Gisteravond Griezelig Gezellig

door Youp Soulman (16-07-2017)

Normaal heb ik nooit de neiging om in een escaperoom binnen te stappen maar @Brian van Leeuwen, buiten de Bagijnetoren beter bekend, presentator van Delft op Stap, wist me vorige week op bezoek bij Stadsradio Delft, over te halen. We hebben de Geest van Willem (net) niet de rust kunnen geven die we de Vader des Vaderlands volgaarne gegund hadden. Maar we hebben wel enorm veel LOL gehad en uiteindelijk wel op het hoogste nivo uitgekomen met de Stadsradio Rebellenclub (ft. @Clarenza, @Elzeliene, @John en @Richie). Met een beetje meer Escapologica hadden we de code zeker gekraakt maar alle begin is moeilijk dus ik zou zeggen "Durf jij de uitdaging aan?" Dan krijg je er een partij gezellige gastheer Martin en een prachtige torenprinses @Jacqueline zomaar bij, ik zeg: Doen!


Geweldige escape room (toren)

door Brigitte (15-07-2017)

Geweldige locatie, verhaal helemaal top en de raadsels/puzzel zeer uniek! Ze nemen ook echt de tijd om zowel voor- als achteraf alles met he door te nemen. Echt een aanrader!!


Aanrader

door Fabian (26-06-2017)

Goed bedachte puzzels, geen rekenwerk, goed verhaal met een Nederlandse geschiedenis, vooral voor toeristen een aanrader, de ruimte is zeer mooi ingericht. De toren lijkt klein, maar eenmaal binnen is er geen gebrek aan ruimte. Vriendelijke mensen, met passie voor escape rooms! 10/10 would escape again


Historische sensatie!

door David (26-06-2017)

Een leuke escaperoom waarbij het historische verhaal, unieke locatie en de sfeer binnen helemaal bij elkaar passen. De puzzels en opdrachten zijn goed bedacht, niet te makkelijk, origineel en passen in het historische thema. De ontvangst en begeleiding is heel vriendelijk en enthousiast.


Super tof.

door Patrick (19-06-2017)

Leuke escape room met een leuk verhaal en goede puzzels. We werden goed ontvangen en het na bespreken maakte het helemaal af. Zeker een aanrader.


Mooi en origineel

door Guus (18-06-2017)

De inrichting is goed opgezet en past perfect in het verhaal. De meeste puzzels zijn zeer origineel en vereisen geen specifieke kennis, waardoor ze voor vrijwel iedereen in principe toegankelijk zijn. Desondanks is deze room een mooie uitdaging in een uniek gebouw. Martin en Jacqueline ontvangen je gastvrij en zijn met recht trots op hun escaperoom.


Spannend en verrassend

door Jurgen (15-06-2017)

Een zeer stijlvolle escaperoom met een goed verhaal en op een fantastische locatie. De puzzels waren leuk en uitdagend en zeer zeker anders dan we van andere escaperooms gewend waren. Ook vanwege de aankleding staat deze nu met recht boven aan onze lijst! Hulde!


geweldige ervaring op unieke locatie!

door Madelon (12-06-2017)

Bagijnetoren bezocht met 6 jeugdbridgers van 12-15 jaar. Verrassende puzzels en mooie inrichting rond een echt Delfts thema: Willen van Oranje. Echt aan te bevelen ook aan ervaren escaperoom bezoekers.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: