Contactgegevens

Stationsplein 1
1404 AM Bussum
21177120757
info@escapetales.nl
http://www.escapetales.nl


Runaway Train

“De rook trekt op en de trein staat stil in een kantoorgebouw. Jij bent lid van een onderzoeksteam dat moet ontdekken hoe dat gebeurd kan zijn. Maar is alles wel wat het lijkt?”

Jij bent een lid van een onderzoeksteam dat moet ontdekken waarom een treinongeluk heeft plaatsgevonden. Runaway Train is een ervaring die je echt moet beleven!



Minimale leeftijd: 15

2 tot 5 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 120 minuten om de kamer uit te komen.

100,00 tot 120,00 euro totaal per game





Reviews

Review toevoegen

Dit wil je niet missen!

door Thomas (20-02-2018)

Tot nu toe zo'n 10 escape rooms gedaan met veel verschillende thema's. Deze kamer behoort toch wel tot de bovenste regionen, en staat hij zeker in mijn top drie van tofste rooms. Hij stijgt dan ook met kop en schouders boven andere kamers uit. De onvangst was prima, we gingen dan ook vrij snel door naar de kamer nadat we onze spullen hadden opgeborgen en het verhaal van de kamer hadden gehoord. Eenmaal in de kamer waren we in eerste instantie zeer verrast door de prachtige vormgeving. Het is echt net alsof je in een trein wrak staat, echt mijn grootste complimenten! Verder zit de techniek in deze kamer meer dan snor, en worden hints ook duidelijk en goed gecommuniceerd. De kamer zit goed in elkaar met veel verschillende en leuke puzzels waardoor elke speler hard nodig is omdat er om veel verschillende manier van denken wordt gevraagd. Een groot pluspunt is dat er niet tot nauwelijks gebruik wordt gemaakt van cijfersloten in tegenstelling tot veel andere kamers. Na afloop kon je samen de hoogtepunten van het spel terugkijken op een tv scherm onder genot van een drankje. Kortom super geregeld. Zeker een aanrader!


Super personeel en mooie kamer

door Yuhin (15-01-2018)

Super vriendelijk personeel. Kamer heel mooi opgebouwd, hier en daar technisch niet helemaal 100% in orde, maar zeker een goede room!


Ge-wel-dig!!

door Tim (02-01-2018)

Zeer vriendelijk ontvangen en professioneel/inspirerend geïntroduceerd in het verhaal/situatie van de escape room. De escape room is uitdagend. De moeilijkheidsgraad en spanning nemen toe naar mate je verder komt met ontsnappen. De escape room is mooi gebouwd met leuke features. Een aanrader!!


Wauw!

door Sietske (17-11-2017)

Heel enthousiast en positief personeel die iedereen door het spel loodst. Zo wordt het een hele gave ervaring voor iedereen met een grote variatie aan puzzels. Zelfs onze collega die in het begin sceptisch was vond het een gave ervaring en heeft meteen de smaak te pakken!


Treinreis als geen ander!

door Lesley (01-11-2017)

Wat een geweldige ervaring was dit! Meerdere escape rooms gedaan, maar deze steekt met kop en schouders er boven uit! Van de warme welkom tot aan de escape zelf!


Geweldige ervaring.

door Frank (01-11-2017)

1e is escape room die ik ooit bezocht maar ben benieuwd naar de volgende en ga er zeker meer bezoeken !


Spannendste escaperoom ooit!

door Sammie (01-11-2017)

We werden heel hartelijk ontvangen! Top personeel! De escaperoom zelf was erg spannend en leuk! Heel tof dat deze escaperoom meerdere kamers heeft! Daarna erg gelachen om de beelden die we kregen te zien! Al met al was het helemaal top! En ik kijk al uit naar de tweede kamer!


Geweldig

door Ires (01-11-2017)

Wat een spannende en ontzettendgave escaperoom! In het begin vonden we het nogal spannend maar we kwamen al gauw in het spel en gingen op onderzoek uit. Ontzettend mooi gemaakt! Na afloop de beelden terug kijken was ook super leuk om te zien


Een spannende escaperoom

door Sophie (01-11-2017)

Hoewel wij in het begin erg angstig waren, merkten we al snel dat er veel te ontdekken viel en begonnen we aan de race tegen de klok. Deze escaperoom is ontzettend spannend en heel mooi gemaakt. Zeker een aanrader!


Spannendste treinrit ooit!

door Sarian (30-10-2017)

Wat een fantastische escape room! Een spannende rit in een levensechte trein, met ondertussen goed doordachte puzzels en bijzondere verrassingselementen. Een extra bedankje voor Sebastian en zijn collega, zij zorgden voor een warm welkom, goede begeleiding en een gezellige afsluiter (incl bekijken van de beelden)! Over een paar maanden is de 2e escape room af, we kijken er al naar uit!!


Fantastische escape uit treinstel!

door Angèle (24-10-2017)

Super gave escaperoom. Mooi gemaakt, in treinstel ! Zeer vriendelijke ontvangst en ook heel erg leuk om na afloop de beelden te bekijken en te analyseren! Echt een aanrader!!!


Leuk voor jong en oud

door Stefan (29-05-2017)

We kwamen binnen en zijn fantastisch ontvangen. De escape room was zeer gedetailleerd nagebouwd! Aanrader!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: