Escape room 013

Escape Room 013 Tilburg is een uniek project, speciaal gebouwd voor de grote adrenaline kick.

Eenmaal binnen worden jullie onderdeel van een real-life-thriller... Probeer door teamwork, speurwerk, vindingrijkheid, door angsten te overwinnen en een flinke dosis lef, samen met je vrienden, familie of collega’s binnen het uur te ontsnappen. De klok is overal . . . net als de dochter van de slager . . .

Kosten nog moeite zijn gespaard voor de realisatie van Tilburgs 1e en grootste Escape-Room van Nederland. Deze beleving speelt zich af op een nieuwe locatie. Escape Room 013 Tilburg is gebouwd in een aanzienlijk winkelpand aan de drukke Juliana van Stolbergstraat, midden in het stadscentrum van Tilburg, 30 meter naast de Mc. Donalds. Qua omvang zou de term 'Escape-House' hier eigenlijk meer op zijn plaats zijn.

De centrumlocatie, de grootte van het project, de dynamiek van het pand, het spannende verhaal, de originele games, de professionele film-en videobeelden, de speciale licht-en geluidseffecten, en al het andere wat nog wel geheim moet blijven, alles is met de grootste zorg gebouwd en alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Alles is uit de spreekwoordelijke kast gehaald en dat maakt van Escape Room 013 Tilburg een spectaculaire beleving om nooit meer te vergeten.

Wij dagen jullie uit, durven jullie binnen te treden?

Contactgegevens

Juliana van Stolbergstraat 8
5038 AM Tilburg
+31652628899
maud@bijmaud.nl
http://www.bijmaud.nl/escape-room-tilburg-brabant-013


Escape Room

Minimale leeftijd: 16

4 tot 16 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

23,00 euro per persoon

Reviews

Review toevoegen

Geweldig

door Emie Roest (12-10-2016)

Ondanks dat we het niet gehaald hebben, was de kamer echt super! Het fijne was dat je de kamer ook af mocht maken. Het was heel mooi en goed bedacht! Super leuke bedacht!


spannend!

door mij (14-08-2016)

De spanning begint al bij het binnenkomen. Door de muziek en de schermen waarop te zien is dat de klok terug telt wordt de adrenaline nog eens verhoogd. Veel verrassende elementen en leuke puzzels


Fantastisch opgezet!

door Brigitte (21-12-2015)

Meer dan je verwacht. Heel erg leuk, mooi opgezet, mooi verhaal, soms moeilijk, soms makkelijker: top, een echte aanrader!


Spannend en origineel.

door Lieke (13-09-2015)

Deze kamer heeft bepaalde elementen die erg origineel zijn en die ik niet ga verklappen, omdat dan het idee weg is. De kamer is spannend en heeft een verhaallijn, hoewel die nog wat verder uitgewerkt had mogen worden. De puzzels zijn geinig, maar hadden wat vernuftiger mogen zijn hier en daar. Desalniettemin een leuke avond uit, ook voor wat meer doorgewinterde escape room gangers.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: