Escape Room Schagen

Escape Room Schagen is onderdeel van Liz Events. Na jarenlange ervaring in het organiseren van vele real life citygames hebben wij nu ook een locatie met twee escape rooms. We zijn gestart met een battle room "Space Lab". En hebben nog de ruimte om uit te breiden met twee kamers.

Wij hebben met onze kamer ingezet op een totaalbeleving. Een goed verhaal, gecombineerd met mooie puzzels die opgaan in het fantastische decor. Nieuwsgierig? Boek dan één of meerdere kamers van onze eerste room "Space Lab".

Contactgegevens

Grotewallerweg 3-04
1742NM Schagen
0224422123
boekingen@escaperoomschagen.nl
https://www.escaperoomschagen.nl


Openingstijden

Geopend op reservering
ma - zo 10:00 - 23:00
365 dagen per jaarSpace Lab

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Luna is een AI, een artificial intelligence, een computer die denkt en redeneert als een mens. Dit project heeft ze onlangs afgerond en nu is ze er niet meer. Wat er iemand uit het trainingscentrum jaloers, liep ze iemand voor de voeten of was er liefde in het spel?

Het mysterie rondom de dood van Nora is ingewikkelder dan we dachten en daarom schakelen wij nu speciale onderzoeksteams in om meer opheldering te krijgen rondom dit verachte overlijden. Wat is er met Nora gebeurd? Wie zijn de verdachten? Hoe zijn de laatste minuten uit haar leven geweest? Ga met je team naar binnen en ontdek het zelf…

Space Lab is een Battle Room. Er is dus een kopie van de kamer aanwezig. Dit zodat ook grotere groepen tegelijk kunnen spelen en een Escape Battle kunnen spelen. Het thema is NASA, wat nog niet veel gebruikt wordt in Escape Rooms. Er is gekozen voor een room met een duidelijk verhaal en er zit een hele mooi plottwist in. De puzzels die opgaan in het schitterende decor maken het compleet.

Een kamer is geschikt voor 3-7 personen. Boek je er echter twee (Battle), dan kan je tot maximaal 14 personen tegelijk spelen.

Speciale kinderversie vanaf 10 jaar beschikbaar

Minimale leeftijd: 10

3 tot 14 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.Ma - do € 99,- per kamer. Vr - Zo € 109,- per kamer
Reviews

Review toevoegen


Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: