Escape Room Elst

Escape Room Elst is te vinden in Elst, een dorp tussen Arnhem en Nijmegen. We zijn zeer makkelijk te bereiken per auto, openbaar vervoer en met de fiets. De escape room ligt op 5 minuten loopafstand van station Elst. Kom je met de auto? Dan hoef je geen zorgen te maken over betaald parkeren. Voor de escape room hebben we genoeg (gratis) parkeerplekken.

Volgens de Griekse mythologie herbergt de doos van Pandora alle ellende die de mensheid kan treffen. Zolang deze doos dicht zit, is er niks aan de hand. Jarenlang zijn er mensen met kwade bedoelingen geweest die deze doos willen bemachtigen. Maar gelukkig is de doos tot nu toe veilig bewaard gebleven. Naar horen zeggen ligt de doos in Elst en alleen mensen die de opdrachten goed weten op te lossen zijn waardig genoeg om de doos te vinden. Lukt het jou binnen 75 minuten?

Contactgegevens

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst
0481 356 704
info@escaperoomelst.nl
https://www.escaperoomelst.nl


Openingstijden

maandag - zondag : 10:00 - 23:00Pandoras Box

OVERVIEW
Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen zitten vol kwaad tegen de mensheid. Er zal veel angst ontstaan als de doos in de verkeerde handen valt. De doos weggooien is te gevaarlijk. Hij mag nooit gevonden worden door kwaadwillende mensen.

Jaren heeft hij de doos bewaakt. Nu is het tijd om de doos door te geven aan de volgende waardige bewaker. De tijd dringt want hij weet dat er mensen zijn die ten koste van alles de doos in bezit willen krijgen. Het zal niet lang meer duren voordat ze erachter komen dat hij de doos heeft. Hij moet de doos verstoppen. En alleen waardige mensen die de opdrachten kunnen vervullen, zullen de doos van Pandora vinden.

Hij glimlacht en dacht aan zijn eigen zoektocht naar de doos. Een mooie spannende ervaring die hij nu gaat delen met de volgende generatie avonturiers.

Ben jij daar één van?3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 75 minuten om de kamer uit te komen.

88,00 tot 103,00 euro totaal per gameMaandag tot en met donderdag: 88 euro voor 2 - 5 personen. Elke extra persoon is 10 euro. Vrijdag tot en met zondag: 103 euro voor 2-5 personen. Elk extra persoon is 10 euro.


Korting: Tijdelijk 20 euro korting. Let op onze website voor onze aanbiedingen.

Reviews

Review toevoegen


Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: