BlackOut Amsterdam

Escaperoom Blackout is een compleet donkere escaperoom waar de deelnemer volledig op zijn zintuigen moet vertrouwen. Middels tast, geur en gehoor navigeer je door de verschillende ruimtes. Het verhaal speelt zich af in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Je bent lid van een ambitieuze penoze-familie en moet ondanks een totale black-out in de stad een drug deal rond krijgen in het centrum van Amsterdam. De escaperoom wordt begeleid door een blinde gids die de veiligheid bewaakt en eventueel een hint kan geven. Hoewel in het donker, is het geen horror of spookhuis.

Escaperoom Blackout is een officieel Social Enterprise, wat betekend dat mensen met een arbeidsbeperking een betaalde baan vinden bij het bedrijf.
Escaperoom Blackout is onderdeel van de Ctaste Nederland Groep dat ook een dining in the dark restaurant uitbaat waar blinde obers werken. Dit restaurant is gevestigd naast de Escaperoom Blackout op Amsteldijk 55. Grotere groepen die niet in 1 keer in de escaperoom kunnen, bieden we de mogelijkheid om een combinatie te boeken bij het restaurant.

Contactgegevens

Amsteldijk, 52
1074 HX Amsterdam
020-6753517
info@escaperoom-blackout.nl
http://www.escaperoom-blackout.nl/


Openingstijden

Woesdag tot en met zondag
van 11.00 tot 19.00
andere tijden en dagen in overleg2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

60,00 tot 140,00 euro totaal per game2 personen 60,00; 3 personen 75,00; 4 personen 90,00; 5 personen 100,00; 6 personen 111,00; 7 personen 122,50; 8 personen 140,00
Reviews

Review toevoegen

Tasten in het duister

door Rozemarijn (05-03-2018)

De website ziet er professioneel uit maar dat is ook het enige. In overleg waren we een half uur eerder omdat ze per ongeluk de kamer dubbel hadden geboekt. Toen we 10 minuten te vroeg aankwamen, kregen we een uitbrander dat ze al heel lang op ons stonden te wachten. De escaperoom zelf was moeilijk te doen. Niet omdat de opdrachten moeilijk waren maar omdat dingen niet goed klaar waren gezet, er spullen in de kamer lagen die er niet hoorden en omdat de begeleiding erg slecht was. We moesten meerdere keren duidelijk aangeven dat we iets ontdekt hadden, voor we verder mochten. Vlak voor tijd werden we beschuldigd van het kapotmaken van een snoertje en werd de rest van onze tijd besteed aan het discussiëren met de begeleider wat er nu moest gebeuren. De link voor het schrijven van de recensie in mijn email deed het vervolgens ook niet. Voor zo'n ervaring betaal je dan €100,-? Ik tast in het duister!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: