Escape Room 0345

De spanning en adrenaline stijgen als de tijd op de klok afloopt. Tiktak tiktak…. Escape Room 0345 in Asperen biedt een unieke spelervaring waarbij er een beroep gedaan wordt op inzicht, logica, denkend vermogen en vooral samenwerking. Het spelen van een escape room is spannend, onvoorspelbaar en zelfs verslavend. Stap samen met collega’s, vrienden of familie een spelkamer binnen. Jullie hebben een uur de tijd om de oplossing te vinden en de geheimen van de kamer te ontdekken.





Contactgegevens

Leerdamseweg 44
4147 BM Asperen
0345 638 080
boekingen@escaperoom0345.nl
http://escaperoom0345.nl/


Openingstijden

Maandag tm zondag
10.00 – 11.00 uur
11.45 – 12.45 uur
13.30 – 14.30 uur
15.15 – 16.15 uur
17.00 – 18.00 uur
18.45 – 19.45 uur
20.30 – 21.30 uur




Escape Room

Duik onder in de jaren ’30  waar niets onmogelijk is en niets is wat het lijkt.

Inhoud van dit dossier: een ruim 85 jarige oude onopgeloste moordzaak.  De aanwijzingen zijn summier: de vermissing van een officier sinds 1930 en een bouwplaats wat wellicht het restant is van een langgezocht oud waterliniefort en verder niets. Deze langslepende moordzaak dient opgelost te worden en snel. Jullie tijdsbestek: 1 uur precies.

Gebruik al je zintuigen maar laat ze niet beïnvloeden door de spanning.. tiktak… tiktak…. De klok loopt af.

Los samen met collega’s, vrienden en familie deze legendarische moordzaak op en je beloning is eeuwige roem.



Minimale leeftijd: 15

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

87,50 tot 120,00 euro totaal per game





Reviews

Review toevoegen

eerste escaperoom

door Gemma (17-02-2018)

er is geen spanning van bijvoorbeeld geluid of lichteffecten. Je zit gewoon in een kamer en moet puzzels oplossen en krijgt tips van degene die je binnen gelaten heeft


Verrassend en tof

door William (05-11-2017)

Echt een van de betere in Nederland. Goed verhaal en leuke puzzels. Heb er meer dan 30 gespeeld


erg leuk en uitdagend

door Astrid (01-09-2017)

Dit is voor ons de eerste keer geweest dat wij een escape room hebben bezocht. Het was een uitdaging om de puzzels op te lossen. De kamer was erg goed ingericht. Kortom een aanrader!


Perfect uitgewerkt verhaal

door Mark (11-07-2017)

Samen met collega's hebben wij geprobeerd om het geheidm achter deze escaperoom te krakken. Met de nodige hulp van de sympathieke begeleiding is het gelukt. De escaperoom biedt zeer creatieve puzzels waarbij je een weg baant door een perfect uitgewerkt verhaal. Erg leuk!


Echt heel leuk.

door Henk Jan (16-04-2017)

Goed opgezet. Maar best een uitdaging


Fascinerend, uitdagend, geweldig!! !

door Sandra (14-04-2017)

Samen met vrienden zijn we dit avontuur aangegaan. Ook voor fanatiekelingen van Escape Rooms zit hier veel uitdaging in. De puzzels zijn origineel ontworpen, het verhaal zit goed in elkaar en alles ziet er goed doordacht uit. Je komt in de sfeer van het verhaal. Kortom een spannend, maar vooral leuk uur gehad! Een echte aanrader!


Een aanrader voor iedereen!!!

door Lorena (12-04-2017)

Super leuke avond gehad. Totaal vernieuwend met de rest van de escape rooms die ik al eerder heb gespeeld. Verrassend goed opgezet en veel aandacht gegeven aan de inrichting en aankleding . Echt een aanrader voor jong en oud...


Super gave ervaring

door Marieke (09-04-2017)

Een hele leuke avond gehad. Dit was mijn eerste ervaring met een escape room. De kamers waren mooi tot in detail. Het verhaal zat goed in elkaar. Goed doordachte en uitdagende puzzels. Kortom: een super ervaring! Absoluut de moeite waard.


Verrassend!

door Paul (28-03-2017)

Dit was mijn 1e escaperoom en het was een fantastische ervaring. Ik ben een echte puzzelaar en dit was heel uitdagend. Alle opdrachten/puzzels zaten heel goed in elkaar en sloten goed op elkaar aan. De beleving was ook super, alles zag er mooi uit, heel mooi gemaakt!!


Uitdagend en vernieuwend

door Esther (27-03-2017)

Erg goed uitgedachte escaperoom met vernieuwende puzzels en een goed verhaal. Veel aandacht en tijd besteedt aan de inrichting en aankleding. Ook voor de ervaren speler een uitdaging! Aardige ontvangst en leuke setting voor een hapje/drankje.


waanzinnig verrassend nieuw en uniek

door Roelof (27-03-2017)

Erg leuke escape room totaal vernieuwend met niet van die standaard puzzels zoals je die alzo vaak tegen kom. Leuke aankleding in de ruimte alles meer dan waard om deze op de lijst te zetten om te spelen met vrienden/familie of collega's. complimenten ga zo door PS. als er een 2e bij komt zal ik deze ook bezoeken.


Super kamer voor de ervaren spelers

door Sanne (27-03-2017)

Niet alleen voor beginners maar ook voor de ervaren speler is deze kamer super leuk! Van alle kamers die ik gespeeld heb, is deze het meest verrassend. Goed uitgedacht verhaal en puzzels op niveau. Complimenten!


Hele mooie kamer met creatieve puzzels.

door Bart (27-03-2017)

We hebben met een groep van 6 personen een hele gezellige middag gehad. Bij sommige puzzels kwamen we er helaas niet uit en hadden we een hint nodig. Ook hadden we iets meer tijd nodig, maar we zijn dan ook geen doorgewinterde puzzellaars, wellicht dat de experts het wel sneller en zonder hints afkunnen. Dr puzzels had ik nog niet eerder gezien en de verassing zit 'm werkelijk in de staart! We vonden de kamer erg mooi gemaakt en goed passend bij het thema aangekleed.


Uitdagend en zeer mooi gemaakt!

door Leon (27-03-2017)

Begin van dit jaar heb ik met een groep vrienden deze escape room bezocht. Hij is uitdagend, de puzzels en opdracht zijn goed doordacht. Ook is er erg veel aandacht besteed aan de details in de ruimte. Leuke escaperoom voor zowel beginners als ervaren spelers



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's